- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.841
Benimde acıyor ama doktor birşeyin yok dedi.. ya bikiniyi ağdayla alsam erken mi olur etim yırtılır diye korkuyorumInşallah benimkide geçer yaa. Baya aciyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde acıyor ama doktor birşeyin yok dedi.. ya bikiniyi ağdayla alsam erken mi olur etim yırtılır diye korkuyorumInşallah benimkide geçer yaa. Baya aciyo.
Cnm bir kereden hemen sonuç vermiyor sen bir kaç kere daha sürmelisin zaten yarına kadar geçmesi gerekiyor baktın hiç bir şekilde geçmezse bi dr danışBugün sürdüm kantaron yagi. Sürdükten sonra da uyuyana kadar ağladı baya. Simdi uyuyor bakalım altını açınca gorucem ne halde.
Inşallah geçer canım. Çok geçmiş olsun.Perşembe randevumuz car. Danışmadan ve doktor görmeden de krem falan almak istemiyorum . Kantaron yagi sürdüm bu defa bakalım ne olacak? Inşallah kötüye gitmez. Ateş devam ederse acile goturucem
Ins saol cnmCnm ilk doğduğu gün yapmışlardı kulakta su olduğu için geçmemişti hatta buraya yazmıştım ben de çok üzülmüştüm sonra bi gün Kuman’da elimden düştü irkildi yok dedim tv sesine irkildi bu duyuyor dedim bir hafta sonra tekrar gittik geçti çok şükür alkış çal müzik sesini birden aç bakalım tepki verecek mi inş geçer testten senin de
Taş gibi oluyo kalkincaKesinlikle katiliyorum
Haklisin canım. Sana diyorum da bende panikliyorum ama şükür doktor sıkıntı yok, ciğerleri falan temiz dediDoktora da sorucam bakalım ne dicek. Geceleri de yapıyor bazen. Onu yaparken nefes almıyor ama gel de korkma
Ben hiç alamiyom canım kremle alıyorum benBenimde acıyor ama doktor birşeyin yok dedi.. ya bikiniyi ağdayla alsam erken mi olur etim yırtılır diye korkuyorum
Ne peki sebebi acabaHaklisin canım. Sana diyorum da bende panikliyorum ama şükür doktor sıkıntı yok, ciğerleri falan temiz dedi
Canim emdiklerini cok hızlı sindiremiyor bence. O yüzden öyle oluyo. Bazen kusuveriyo hemen. Kusmadigi zaman da kaldırınca iyice iniyo emdiği diye düşünüyorum ben. Genelde çok uzun süre emince öyle oluyoNe peki sebebi acaba
Canm yan pozisyonda durmaz zaten benim kızım. Aslında oturur pozisyonda değil dik şekilde duruyor. Sadece ayakları aşağıdan sarkıyor. Ayaklarını da içine sokamıyorum çünkü boyu uzun. 16 şubatta 3 aylık olacak.Canım kaç aylık oldu seninki? Oturur pozisyonda bağlamışsın galiba. Ben yenidoğan için yan pozisyonda kullanayım dedim ama bir türlü beceremedim bağlamayı.
humanayi bende içiyorum günde 3 bardak.malt henüz denemedimMalt içecek ve humana tuketiyorum ben. Fiskirmiyor ama en azından süt yapıyor.
Hoşgeldin :) çoğumuz aslında Kasım annesiyiz erken gelen bebişler sayesinde :) Allah bağışlasın yavrunu. Benim bebekte bugünlerde yapıyor uyuklayınca alıyor memeyi. Geçer Zamanla inşallah ciddi bir şey degil. Hiç tutmayan bebişler varMerhabalar bende Aralık annesi olacaktım fakat bebeğimin kafası büyük suyu fazla dedi doktor bu yüzden kasım annesi oldum Rabbim herkezin bebeğini hastalıklardan kötülüklerden korusun sizlere bi sorum olcakti bebeğim son iki haftadır sürekli ben memeye yaklastirinca ağlamaya başlıyor sonra uyuyor 2 dakika uyanınca alıyor bunu gün boyu sürekli yapıyor acaba bu meme reddi mi oluyor ne yapmalıyım?
Masallah canım kuzuna :) bizimde uykumuz arttı buaralar. Nasıl uykusuz kaldıysam ben doyamıyorum uyumalara hep uyuyasım geliyor. Sütüm de arttı çok şükür. Demek ki ilacı dinlenmek gerçektenKızlar bugün gündüz kızım koltukta gazi olmadığı sürece kendi kendine yattı bakındı, 2 dakikalık uykuları oldu. Kendi kendine uyuyup uyandı tekrar uyudu falan. Biraz once de yatağına koydum uyudu bayagi sonra uyandı 5 dakika falan kıpırdadı bakındı ağlamadan tekrar uyudu.Geceleri genelde böyle uyurdu ama gündüz hiç yerde durmazdı. Ilk defa böyle sakin maşallah.
Sıkıntıları olmadığı sürece böyle oluyorlar demekki.
![]()
Hosbuldum çok teşekkürler. Amin inşallah herkezin yavrusunu bagislasin acılarını göstermesin inşallah. Öyle mi diyorsunuz inşallah geçer bi haftadır kilo almadı diye yedim kendimiHoşgeldin :) çoğumuz aslında Kasım annesiyiz erken gelen bebişler sayesinde :) Allah bağışlasın yavrunu. Benim bebekte bugünlerde yapıyor uyuklayınca alıyor memeyi. Geçer Zamanla inşallah ciddi bir şey degil. Hiç tutmayan bebişler var
Bebeğe ne için verdiler ki kuzum. Bana hemoroid için vermişlerdi. Şimdi emzircemmi emzirmicemmi anlamadim. Emziremiceksem kullanmicm cunku kızım biberon almiyo
aşk bunlar aşk canım bebeğime kremi doktor hergün poposuna sürmemi istedi kaka yaparken acımasın ora diye benim kızım hiç kaka yapmıyor ya belki acıyordur ondandır dedi sen emzir canım zararı olsa bebeğe sürdürmezler zatenHepimizin bebeğini kendi bebegimmis gibi seviyorum yaabu ne güzel bişi böyle
[
Sut icin bi hosaf yazmistim. Baya ise yariyo. Icindekiler bebegin gaz yapmadinida kolaylastirio. Bn hergun yapip 2 bardak iciorum. Bi dene istersen. Kuru kayisi gun kurusu kuru dut uzum kuru incir cubuk tarcin kaynat iyice. Bana cok fayda etti. InsAllah sanada eder2 ay 9 günlük cnm valla ilk günler çok iyiydi ağlamayı bile bilmezdi şimdi bir başlıyor bir saat aralıksız ağlıyor bütün bina duyuyordur sesini inş cnm düzelir inş aslında şikayet etmiyorum ama ne yemek ne banyo ne çarşı hiç birine fırsat vermiyor sütüm azalmıştı geri gelsin diye uğraşıyorum ama aç kalıyorum annem olduğu halde giderse nederim bilmiyorum anneme de üzülüyorum eve girdi kadın canıda sıkılıyor gün. Boyu bebeği sallıyor bakalım 3 aya az kaldı umarım biraz sakin olur
Bol kimyon dok oyle ye. O zaman gaz yapmiyorBulgur yeme dedi bana doktorum gaz yaparmış. Korkuma doğumdan beri ağzıma surm3dim. Buğdayı nas tuketiyorsun?