- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.941
300 tl civariydi. E bebekten aldık canim biz.Ne kadara aldi n iz kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 tl civariydi. E bebekten aldık canim biz.Ne kadara aldi n iz kizlar
Eşim dediğinde çok sıcak bakmamıştım ama hoşuma gitti. Hele bu seninkine bayıldım. Cook güzel. Uzamasını beklersek o beklediğimiz saçlar da dökülüp kaybolacak. Ben ensesinden kesicem bir tutam, enuzun şimdilik sadece orda. Tabi o ense kırpigiyla böyle olmaz kolye modelim ama özel oluşu yeter bence. Süt le yapılanı da gördun muflower84nely banada kardeşim bulmuş bu örneği çok hoş gerçekten dökülen saçlarımız bi uzarsa bende yaptırıcam
Merhaba! Ya benim kızımda memeyi itiyor meme ucum yara çok zorlanıyorum emzirirken.. biberon da versem içmiyor acaba napsam yürüyorum öyle emiyor sonra ağlıyor Emincede memeyi çok çekiyorAynı durum bendede var bu hafta ben ortam degistirdim ona bagliyorum biraz bide atak haftasinda olabilirmi acaba o zamanda meme reddi olabiliyor ya da emzik biberon silikon uç kullaniyosan oda yapabiliyor. Bide bazen bebekler cevresine bakinmak istiyolar o zamanda emmemek icin direniyo agliyo mesela
Rezene doğumdan beri ben de içiyorum düzenli cnm. Dinlenemiyorum ben gündüzleri çünkü tekim. Geceleri de 2 saat aralıklarla uyuyabiliyorum ona bile şükrediyorum. Ki 2 saat uyuyabildiysem bolunmeden , benden mutlusu yok.Çorba yapıyorum yada keşkek yapıyorum. Bulgur gaz yapmadı haftada 3-4 gün yiyorum. Belki hergün rezene içiyorum ondandır canım. Ama gün içinde dinlenme ufak bir uyku da çok etkili süte
Aynrn ben de o durumdyaım. Bak 2 ay geçti bile diyorlar sanki çabuk geçmiş gibiBen artık saymıyorum zamanı zaten zaman geçmiyorda. Bir gün 24saat değilde sanki 48 saat. Doğum yapalı daha 2 ay olmadi bana 8 ay gibi geliyor.
Bizim de 3. Gündü bugün. Yolculukta sıkıntı olmasın diye annrm kağıda zeytinyağı sürüp poposuna koydu arkasından yaptı hemen.Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Benim de öyle emdikten sonra ikisinden 30 ancak çıkıyor ama 2 sağım sonra içiriyorum benim de o ara göğsümün dolmasına fırsat olmuş oluyor en azından.Canım pek denemedim ama.sağılacak süt kalmıyor gibi çok uzun emiyor hatta bazen sinirleniyor bakıyorum cidden o kadar az akıyor süt. Bugün denemeye çalışırım.
Canım benim bebeğim 2.5 aylık ve geçtiğimiz hafta gündüzleri memeye goturdugumde çığlık çığlığa bağırmaya sinirlenmeye başlamıştı. Biraz araştırdığımda meme grevi diye bı kavram buldum. Genelde 3-5 ay arasında bebekler çevreyi keşfetmeye başladığı için memedeki kısıtlı alan onlara sıkıcı geliyormuş ondan böyle yapıyorlarmis. Gerçekten de kızım son zamanlarda aşırı çevreyi izlemeye başlamıştı. Ben çözümü yürüyerek emzirmekde buldum. Kucağıma alıp yürüyerek sakinleştiriyorum sonra memeyi ağzına verip yürümeye devam ediyorum. Dolaşa dolaşa emziriyorum o da bı yandan etrafı izliyor bı yandan emiyor. Ya da o yatakta yatarken yanına uzanıp emziriyorum yine etrafı izlemesini engellememis oluyorum. Bı de Raimond Lab'ın bebek müzikleri var onları açınca sakinleşip emiyor. Bence seninkinin durumu da aynı. O vurma olayı filan da kısıtlandığı için sinirleniyor bence ondan. Önemli bı şey olduğunu sanmıyorum ben.Emzik almadı çok istedim ama olmadı. Biberon da aynı almıyor sadece elini emiyor omzumdayken omzumu ama memeye gelince savaşıyor anlayamadım gitti inşallah atak tir ve çabuk geçer. Bide benim bebegim çok sinirli sürekli vuruyor bana kim öpmek istese kolunu kaldırıyor nerelerine denk gelirse bunu doktora sormam gerekirmi acaba.
Evet çok özel değil mi ama? Benim oğlum çok saçlı doğmadığı için dökülünce yanlar bildiğin dede gibi oldu. Az gazi olunca karın şişiyor ya kelli felli oğlum diye seviyorum. Yani kesersem bi daha çıkmaz diye de korkuyorum. Bilemedim. Rengi uzadıkça bizim de değişti. Ilk doğduğunda daha koyuydu şimdi altın sarıya döndü. Zaten sac değil tüy gibiler dimili aynı pamuk gibiiii. Sinirkeninc3 dikiliyor bide tel tel kopuyorum o hallerineYani bir milimlik kalmıştı sadece saçı :)şimdi uzadı rengi değişti. saklıyorum saçlarını tabi pamuk gibilerBenimde aklımda o kolye işi çok hoşuma gidiyor manidar bir hediye olur kızıma
Uff işiniz çok zor inşallah en kısa zamanda şifasini bulursunuzDün doktor yememem gerekenlerin listesini verdi. Hiçbir şey yiyemiyorum resmen eşim dedi ne yiyebilirsin onu verseler daha iyiydi. Zeytin yumurta helva tahin pekmez kuru meyveler fındık fıstık tabi bunlardan da birine alerjisi olmayacak .
Şimdilik inek sütü alerjisi görünüyor yine bi sürü tahlil istedi doktor iki tüp kan aldılar kuzumdan
Ben kendime de hiç dikkat etmedim demir ilacını bitirmesini vitamin takviyesi almadım şimdi akşam olunca başım dönüyor, deprem oluyor sanıyorum oturduğum yerdebir de böyle sınırlı yemek zor oluyor. Yarın sağlık ocağı na gidip takviye ilaçlar yazdiracagim kalsiyum için .
Goon la yola devam canim. Memnunuz da gayet.Şimdi ne kullanacaksın peki canım?
Eşim nefretediyor kimyon dan. Ama yapacak bisey yokBol kimyon dok oyle ye. O zaman gaz yapmiyor
Çok teşekkür ederim hepsini deniycem hemen:) bide ben emdikten sonra kalanı sagip kaşıkla veriyorum sizce yanlış mı yapıyorum? 50 küsür boyları var ama parmağında oynatıyorlar:) Rabbim kimselere acılarını göstermesin inşallahCanım benim bebeğim 2.5 aylık ve geçtiğimiz hafta gündüzleri memeye goturdugumde çığlık çığlığa bağırmaya sinirlenmeye başlamıştı. Biraz araştırdığımda meme grevi diye bı kavram buldum. Genelde 3-5 ay arasında bebekler çevreyi keşfetmeye başladığı için memedeki kısıtlı alan onlara sıkıcı geliyormuş ondan böyle yapıyorlarmis. Gerçekten de kızım son zamanlarda aşırı çevreyi izlemeye başlamıştı. Ben çözümü yürüyerek emzirmekde buldum. Kucağıma alıp yürüyerek sakinleştiriyorum sonra memeyi ağzına verip yürümeye devam ediyorum. Dolaşa dolaşa emziriyorum o da bı yandan etrafı izliyor bı yandan emiyor. Ya da o yatakta yatarken yanına uzanıp emziriyorum yine etrafı izlemesini engellememis oluyorum. Bı de Raimond Lab'ın bebek müzikleri var onları açınca sakinleşip emiyor. Bence seninkinin durumu da aynı. O vurma olayı filan da kısıtlandığı için sinirleniyor bence ondan. Önemli bı şey olduğunu sanmıyorum ben.
Humana 1 bardak içiyorum ben. Yani vakit bulursam 2 oluyor bazen. Malti tavsiye ederim. Haa birde kesinlikle MORAL diyorum. Stresten uzaklaş. Arada çıkın gezin güzel bir yemek yiyin bak o bile nasıl iyi geliyor ve göğsün dolu geliyorsun eve.humanayi bende içiyorum günde 3 bardak.malt henüz denemedim
Sen kendi tabağına dök sonradan ben öyle yapıyorumEşim nefretediyor kimyon dan. Ama yapacak bisey yok
Biz yaptırdık 2 arkadaşım gitmeden önce ağrı kesici ver dediler bende verdim alt üst takım giydirdim sol omzunu aç dedi sonra alt tarafı az aşağı indirdim iki bacaga vurdular ağrı kesicinin etkisı geçince acayip ağladı ateş olmadı şükür giderken emzirmistim ben inşallah sizde sorunsuz anlatırsınız.Selamm kızlar. 2 ay aşısını kimler yaptırdı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne giydirdiniz? Body kışa kollu mu uzun mu? Tulum sıkıntı olur mu? Komple soymadılar değil mi? Hemen Öncesinde mi emzirdiniz? Sonrasini nasil Tlattiniz? Kol mu bacak mi nereye yaptılar?
Ahh canim allah kolaylik versin. Cok zor bir durum. Zaman zaman brn de yasiyorum ama alıştım sanirim. Bu aralar yine öyleyim ama sebebi pişik acısı bizimkinin. Ilk günler farkedememistik ve delirmiştim. Seninkinin de illa ki vardır bir sikinti si. Yatağına eğim versen, yada ne bileyim belki fazla uyaran vardır odada ortam değiştirsen. Bir de bebekler değişiklikten üzerinin örtüklerinden nefret eder. Yani hergun farklı bir yöntem mi deniyorsun acaba uyumadığı icin? Ayni saat ayni rutin yapsan mesela? Yada geceleri mama versen? Neler yapıyorsun sen? Bilemedim wala.Kızlar maalesef bu gecede uyumadı eşim olmasa cinnet geçircektim çünkü bi önceki gecede uyumamıştım benim gibi olan YÖK artık galiba sizinkiler uyumaya başladı ben çok kötüyüm psikolojik olarakta bittim gece eşimi uyandırdım bebeğe zarar vermekten korktum okadar aşk la sevdiğim bebek bana cinnet getirdi bi bebek vızıklamadan sallanmadan hiçmi uyumaz ya hep kucakta geziyor ya sallanarak uyumak istiyor azıcık uyuyum diyorum sallamayı bıraktım diye yaygara koparıyor
Ağrı kesici hic vermedim bugüne kadar. Yok da zaten. Ne kullandınız siz? Reçetesiz olarak alayım bugün.Biz yaptırdık 2 arkadaşım gitmeden önce ağrı kesici ver dediler bende verdim alt üst takım giydirdim sol omzunu aç dedi sonra alt tarafı az aşağı indirdim iki bacaga vurdular ağrı kesicinin etkisı geçince acayip ağladı ateş olmadı şükür giderken emzirmistim ben inşallah sizde sorunsuz anlatırsınız.
Her doktorun tarzı farklı oluyor işte canm. Düzeltilmiş yaş hesabına karşıymış bizimki.Tabi doktorun daha iyi bilir canım. Bizim de gelişimsel sorunumuz yok çok şükür. Sadece ilk ay kilo alımı azdı onun dışında şimdi iyiyiz :)
Valla ben emzirme dışında yapılan her şeye karsiyim. Onlarin da bı büyüme içguduleri var. Bir rahatsızlıkları olmadigi sürece kendi kendilerine zarar verecek bi şey yapmazlar diye düşünüyorum. Bı ay da az kilo aliversin herşey kilo değil. Belki bu ay zihinsel gelişimi yoğun olacak bedensel gelişimi yavaşlayacak. Belki emmeyip etrafı izlemesi onun gelişimi için sutten daha faydalıdır diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim hepsini deniycem hemen:) bide ben emdikten sonra kalanı sagip kaşıkla veriyorum sizce yanlış mı yapıyorum? 50 küsür boyları var ama parmağında oynatıyorlar:) Rabbim kimselere acılarını göstermesin inşallah