2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla Mevlid yapanları tebrik ediyorum ben iki ay oldu hala kendime gelemedim ev işi çocuk bebek bakımı azıcık bebek uyusa ne yapacağımı şaşırıyorum ütümü yapayım makinedeki çamaşırımı asıyım bulaşık makinesini mi boşaltıyım yemek mi yapıyım evimi süpürüp siliyim oğluma dersmi yaptırıyım yoksa azıcık yatıp uyuyummu bende bi anormallik mi var ya ben hiçbirşeye yetişemiyorum belki de yaşadığım şehirde kimsem olmadığından gelip bi yardım eden olsa keşke çok bunAldım internete bebeği sallarken giriyorum yoksa artık delircem
aynı durumdayız :(

Merhaba kızlar burası baya bağımlılık yaptı ben de her emzirmede okuyorum muhakkak benim bebiş gittikçe daha az uyumaya başladı emerken uyuyor sonra gazından hemen uyanıyor sonra bi türlü uyumuyor gündüz gecede saat 2 de ancak uyuyor bu arada biogaia kullanıyoruz Rabbim bebişlerimizi korusun

bende dün yaptım ama sönük :/ acaba bünye ile mi alaka hep genelleme konuşulur ya bende bilemedim ne yiyeceğimi şaşdım
Psikolojik bence bunlar pilav çok süt yapıyor bende ablamda yapmıyor.. sen bence sürekli birşeyler dene ne iyi geliyorsa onu yap

Kizlar bugün 2 ay kontrolumüze gittik maşallah 60 cm boyu 6250 kilosu olmuş aşilar kolay gecti sonuncuda biraz agladi yaparken onun haricinde iyidi. Insallah ates yapmaz. Dr bugun yikamayın yarindan sonra yikayabilirsiniz problem olmaz dedi kalça usgde normal çıktı. Inşallah herkesin sorunsuzca gecer
Maşallah canım biz aşıdan sonra bi iki saat huzursuzlandı sadece şimdi iyi. Bize üç gün banyo yaptırmayın dediler.

Valla Mevlid yapanları tebrik ediyorum ben iki ay oldu hala kendime gelemedim ev işi çocuk bebek bakımı azıcık bebek uyusa ne yapacağımı şaşırıyorum ütümü yapayım makinedeki çamaşırımı asıyım bulaşık makinesini mi boşaltıyım yemek mi yapıyım evimi süpürüp siliyim oğluma dersmi yaptırıyım yoksa azıcık yatıp uyuyummu bende bi anormallik mi var ya ben hiçbirşeye yetişemiyorum belki de yaşadığım şehirde kimsem olmadığından gelip bi yardım eden olsa keşke çok bunAldım internete bebeği sallarken giriyorum yoksa artık delircem
Bende senin gibiyim yanlız değilsin.. mübarek benim kızım uyumuyor bazen naptığımı bilmiyorum

Back
X