- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.601
eyvah eyvahKızlar benim kaynana sıkı kadınlar kulübü kullanıcısıburdan kendimi tanıtsam elimle önüne sunmuş olurum kendimi ama özelden isteyene yazarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyvah eyvahKızlar benim kaynana sıkı kadınlar kulübü kullanıcısıburdan kendimi tanıtsam elimle önüne sunmuş olurum kendimi ama özelden isteyene yazarım
![]()
Benim de uc taneoo masallah hanımlar ne guzel fotolar öyle maşallah hep yasitlarımın ilk cocuklari galiba bitek benimmi 3 tane![]()
cok hastaydim havada soguktu haftaya goturelim dedik saol cnm cok düşüncelisin ertelemek istemezdim ama mecbur kaldik
Zor canım sıcak. Soğuktan daha zorDuruma göre al canım çok çabuk büyüyorlar küçülür giydirmeden ben havalar ısınınca ayına göre alıcam biz buranın sıcağı yüzünden köye yazlık ev yaptırdık serin serin yaşıyoruz yapacak bişey yok oğlum duramıyor hep isilik oluyor hergün deniz istiyor çok yoruluyorum köyde cennet ırmak kenarı orda balık tutuyor hep yazları amcasıgilde geliyor onlarda ev yaptırdı kuzenleri çok kızımda köyde olacak yazın abisinden kalma pijamaları Giyer birkaç ta gezmelik alıcam
maşallah canım yasin kac benim 34 bitecek mayısta 12 yasinda bir oglum mayista 9 olacak bir kizim bide 3 aylik minnak kızim varBenim de uc tane
Maşallah sizeOo tanışma faslı başlamış ben yokken
Dilek ben 32ye girdim geçen ay yawrum zeynep vera namı diğer zeyno![]()
Ya bende şimdi onu yazacaktım.bebeğim emerken resmen savaşıyor sürüm var ama iyi emmiyor.ne yapacam bilemiyorumYok canım bizim durum farklı benim sütüm var ama kızım emmiyor meme reddi var geçici bir dönem inşallah ağlayarak emiyor sütümü sağıp buzluğa koyuyorum yada oğluma içiriyorum mamayıda içmez içse benim sütümü içer yani kilo vermezse benim için yeterli
Canim ben 39 oldum 16 yasinda kizim var 9 yasinda oglum var 3,5aylik kizim varmaşallah canım yasin kac benim 34 bitecek mayısta 12 yasinda bir oglum mayista 9 olacak bir kizim bide 3 aylik minnak kızim var![]()
Bu ara benimkide aynıYa bende şimdi onu yazacaktım.bebeğim emerken resmen savaşıyor sürüm var ama iyi emmiyor.ne yapacam bilemiyorum
Ne yapıyorsun emmesi içinBu ara benimkide aynı
Ayy çok güldüm yaaGeçen eşime söyleniyorum bu bebe niye kaka yapmadı ya yine diye eşimde bana niye diyon git kulüpteki kadınlara de diyor![]()
Ya bende 35 oldum ocakta :)Bende 35 olucam haziranda![]()
Tekrar tekrar emzirmeye çalışıyorum emer gibi yapıyo atıyo ağzından bidaha bidaha sürekli aynı şeyi yapıyo sonra ucunu emiyo gibi ağzında oynatıyo ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum bi kaç gündür böyle..Ne yapıyorsun emmesi için
Ben izliyorum çok sinir oldum şu özgür e ayrıca Faruk da pislik yani insan nasıl yanlış mesaj atar ya atıyorsun bari yine mesajla cevapla yanlışlıkla attım karıma yazacaktım deseneAy kızlar İstanbullu gelini izliyo musunuz ağla ağla geberdim
maşaAllah sizeOo tanışma faslı başlamış ben yokken
Dilek ben 32ye girdim geçen ay yawrum zeynep vera namı diğer zeyno![]()