- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.701
Ben de istemiyorum kızlar yıllardır üyeyim çok fazla konum var abuk sabuk hayatım burada rwsmen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ekledim özgeOzge bende ekledim seni insta dan. Bnde net isim vermek istemiorum kizlar ama adresini veren olursa instadan eklerim :)
Kaolina seni merak ettim baya. Nasilsin simdi ? Bebege alisabildinmi biraz ?Ben de istemiyorum kızlar yıllardır üyeyim çok fazla konum var abuk sabuk hayatım burada rwsmen![]()
Haydaaa noldu öyle ya geçmiş olsun çok üzüldümKizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
maşallah canim ya basini nasil yikadin benim 3. bebe ama bunda acemi oldum obur beebkleri nasil uikamisim ya diyorumİlk defa tek başıma yıkadım cemreyi çok büyük bi iş başarmış gibi hissediyorum kendimi![]()
HahahaSabah sabah 100 liralık saç bandı aldım senin yüzünden ☹
Yani yavaş yavaş daha iyi gibi.Kaolina seni merak ettim baya. Nasilsin simdi ? Bebege alisabildinmi biraz ?
Ya usuttum galiba cocugumu bilemiyorumHaydaaa noldu öyle ya geçmiş olsun çok üzüldüm
evet yakınmışsın canım =)Ben yakinim canim kibristayim :)
Canım ben baş dağıtıcıyı aradım ben pahalı şeyler arıyorum lütfen gelince zile basın ya da gelmeden arayın dedim. Ya arıyorlar ya zile basıyolar ama yine de en sağlıklısı bir iş adresine teslim edilmesiCanm maksimum 1 aya geliyor. Bence güvenilir. Daha önce hiç sorun yaşamadım. Çok pahalı şeyler almamak lazım. Çünkü kargo olayı biraz değişik. Türkiyede Ptt kargoyla geliyor. Evde yoksan kapının önüne yada küçük bişeyse posta kutusuna bırakıp gidiyorlar. İmza falan almıyorlar teslime dair
Ya kuzular hasta olmasınYa usuttum galiba cocugumu bilemiyorum![]()
Sen bak suna yaaa yaramazzz nerelere gitmiş ☺☺Kızlar sabah kalktım. Kızımın yataginin diğer tarafından baktım, yok. Bakın nerdeymis simarik![]()
Evet canim 15 kasimda dogum yaptim insallah cikar hem atak hem dis cok zorlanioruz suan snn kızın 4.atagi nasil geçiriyor
Ay çok heyecanlı bi hikayeHahahhaa ben instagram kullanmiorum o yuzden sanirim benim ikinci ewliligim esimin ilk evliligi ve kimse bilmiyor bizd3 o yuzden taninayim bilineyim istemiorum yillarca saklamisiz simdi cikarsa cok kotu olur bizim icin
Canim nen mustela nin konak sampuanini aldim baya iyi geldiYa kızlar konak bebeğimin saçını hep döktü zeytinyağı sürüyorum geçmiyor Nasıl gececek
Bebek buyudukce sana daha fazla zaman kaliyor. Ilk 40 gun bende cok zorlanmistim. Balkonda bi kahve icmek bile bana cok iyi geliodu. Zamanla daha aralikli emmeler basliyor. Ananeyle daha fazla birakabiliosun. Buyudukce senin hayatina ayak uydurucak. Aslinda senin icin en guzeli kabullenmek durumu. Kabul edebilsen biraz daha duzelicek araniz. Bildigim kadariyla ananedesin simdi arada birak ciksana cok iyi gelir sanada.Yani yavaş yavaş daha iyi gibi.
Hala deli gibi eski hayatımı özlüyorum, her yapamadığım şeyde tekrar tekrar yıkılıyorum. Sabah yatak keyfi yapamamak, akşam istediğimiz saatte gezip gelememek, motora atlayıp hava alıp gelememek gibi. Bakalım alışırım inşallah ama ne kadar sürecek bilemiyorum
Evet bırakıp çıktığım oluyor ama içimdeki huzursuzluk hissi geçmiyor hiç. Annem zaten beni anlamadığı ve durumu garipsediği için destek olamıyor duygusal anlamda.Bebek buyudukce sana daha fazla zaman kaliyor. Ilk 40 gun bende cok zorlanmistim. Balkonda bi kahve icmek bile bana cok iyi geliodu. Zamanla daha aralikli emmeler basliyor. Ananeyle daha fazla birakabiliosun. Buyudukce senin hayatina ayak uydurucak. Aslinda senin icin en guzeli kabullenmek durumu. Kabul edebilsen biraz daha duzelicek araniz. Bildigim kadariyla ananedesin simdi arada birak ciksana cok iyi gelir sanada.
Ay kahkaha attımDün kadınlar günü yazısı:))
Yaaa yerim çok fena bu kızKızlar sabah kalktım. Kızımın yataginin diğer tarafından baktım, yok. Bakın nerdeymis simarik![]()
Ya seni yerim bücürük ya dolanmış da dolanmış sıcağı sevcek bensuKızlar sabah kalktım. Kızımın yataginin diğer tarafından baktım, yok. Bakın nerdeymis simarik![]()