2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben hic güvenemiyorum aliexpresse normal kredi kartiyla mi aliaveris yapiyorsunuz? Sorun oluyor mu? Degisim yapamiuorsundur guvenilir midir?
Ckolatakahve Ckolatakahve Güven sorununuz olmasın güvenilir ben hiç sorun yaşamadım. Eğer aldığın ürün yanlış gelirse farklı renk gelirse kırık bozuk deformeli gelirse aynısını tekrar gönderiyorlar ya da paranı iade ediyorlar

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü mesajları okudum ama iki gündür girmiyorddum. Biri bana özet geçsin herkes iyi mi. Bir de siz birbirinizle mi tanıştınız resimler falan gördüm aralarda. Bakkkk ya kimse beni sormamış üzüldümmmmm. Topiğin en yaşlı üyesine hürmet sıfır :skandal::halay::halay:
Sus sus yaşlı falan deme sonra abla diyoruz olay oluyo😂😂😂😂😂

Kredi kartım banka kartı zaten 750 tl oluyor içinde sadece ama güvenilir yani eşimin kredi kartınıda çok kullandım 6 yıldır alışveriş yapıyorum iki kez istediğim ürün gelmedi paramda geri verilmedi problem yaşadım ama çok ucuz oluyor memnunum satıcıyı seçmek çok önemli altta müşteri yorumları var iyice bakmak lazım
lillypot lillypot Ckolatakahve Ckolatakahve bir ürün arattığınız zaman sağda filtrele kısmı var. Ordan ücretsiz kargoyu ve satıcıların puanını 5 yıldız ve üstü olanları göster diyorum ben. Satıcı puanı 5 yıldız ve üstü olup o ürünün sipariş sayısı 50-100 sen fazlaysa hiç bir sorun olmaz. Bazen 5 yıldız oluyo ama bir bakıyorsun sadece 1 tane satılmış ona güvenme mesela. Ve aşağıda üründen alanlar eline ulaşınca fotoğrafını çekip atmış oluyo ona bakmadan asla ürün almam. Onların koyduğu görsel çok güzel olup asıl gelen ürünün çok farklı olduğu oluyo

2244287
Buda ben ve kuzularım😊😊 32 yaşındayım Adım Derya aslen Diyarbakırlıyım Mersinde yaşıyorum.Burayı ve sizleri çok seviyorum😍😍😍

Amanıııınnnnn😂 3 tane çocuk ve ne kadar gençsin bizden 1-0 öndesin valla maşallah hepsinee.
[QUO.

Bilmem dışı o içim yaşlandı çocuklarla 🤣 Ebemiz bu yaşta üç çocuk niye erken evlendin dedi 🤣24 erkenmi dedim?😊32 oldum nerem genç dedim 3 çocuk tükenmişlik sendromuna soktu valla yaşlandık yaaa

lillypot lillypot Ckolatakahve Ckolatakahve bir ürün arattığınız zaman sağda filtrele kısmı var. Ordan ücretsiz kargoyu ve satıcıların puanını 5 yıldız ve üstü olanları göster diyorum ben. Satıcı puanı 5 yıldız ve üstü olup o ürünün sipariş sayısı 50-100 sen fazlaysa hiç bir sorun olmaz. Bazen 5 yıldız oluyo ama bir bakıyorsun sadece 1 tane satılmış ona güvenme mesela. Ve aşağıda üründen alanlar eline ulaşınca fotoğrafını çekip atmış oluyo ona bakmadan asla ürün almam. Onların koyduğu görsel çok güzel olup asıl gelen ürünün çok farklı olduğu oluyo
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol gercekten😍😘

Aaa çok yokmuş eşin daha büyük duruyordu sanki. Neyse mutlusun huzurlusun ya önemli olan o. Ama bu kAdar genç Yaşta yemek yapmayı çocuk bakmayı nasıl öğrendin çok şaşırdım
Canım görür görmez aşık oldum ben eşime. Gülüşüne, kokusuna, ses tonuna falan. O zaten aşıktı. Yaşı sonra öğrendim. Aslında yaş biraz problemdi ama aşıktım.
Yemek biraz yetiştirilme tarzından ve meraktan geliyo galiba. Çocuk bakmayı da hemşire olduğum için sanırım rahat yapabiliyorum.
Yaşım küçük ama çok daha büyük hissediyorum. Eşim konusmalarimdan daha büyük sanıyormuş. Ne biliyim bende biraz baskıyla, sorumluluk duygusuyla büyüdüm. Galiba ondan. Hiç yasitlarimla oturup sohbet edemezdim. Kafam uyuşmazdı.
Iyiki de eşim benden biraz büyük. Bazen benden daha çok çocuk oluyo 😊 tam iyiymiş bu yaş farkı 😊

Eki Görüntüle 2244287 Buda ben ve kuzularım😊😊 32 yaşındayım Adım Derya aslen Diyarbakırlıyım Mersinde yaşıyorum.Burayı ve sizleri çok seviyorum😍😍😍
Maşallah canım ben ilk bakışta 4 çocuğun var sandım. Seni ayırt edemedim çok genç gösteriyorsun çocuklar yıpratmamış seni valla😊😊

Back
X