- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #55.021
Ben hic güvenemiyorum aliexpresse normal kredi kartiyla mi aliaveris yapiyorsunuz? Sorun oluyor mu? Degisim yapamiuorsundur guvenilir midir?

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic güvenemiyorum aliexpresse normal kredi kartiyla mi aliaveris yapiyorsunuz? Sorun oluyor mu? Degisim yapamiuorsundur guvenilir midir?
KaaaaaaaaçO kadar imreniyorum kiiiçok severim memleketimi soğuğundan da hiç şikayetçi olmamıştım şimdiye kadar . Ama bebek olunca istediğim zaman çıkamayınca çok söylendim
- bizim iyi halimiz birkaç yıl önce -50 olmuştu
Sus sus yaşlı falan deme sonra abla diyoruz olay oluyoKızlar bugünkü mesajları okudum ama iki gündür girmiyorddum. Biri bana özet geçsin herkes iyi mi. Bir de siz birbirinizle mi tanıştınız resimler falan gördüm aralarda. Bakkkk ya kimse beni sormamış üzüldümmmmm. Topiğin en yaşlı üyesine hürmet sıfır![]()
Kredi kartım banka kartı zaten 750 tl oluyor içinde sadece ama güvenilir yani eşimin kredi kartınıda çok kullandım 6 yıldır alışveriş yapıyorum iki kez istediğim ürün gelmedi paramda geri verilmedi problem yaşadım ama çok ucuz oluyor memnunum satıcıyı seçmek çok önemli altta müşteri yorumları var iyice bakmak lazım
AmanıııınnnnnEki Görüntüle 2244287 Buda ben ve kuzularım32 yaşındayım Adım Derya aslen Diyarbakırlıyım Mersinde yaşıyorum.Burayı ve sizleri çok seviyorum
![]()
Amanıııınnnnn3 tane çocuk ve ne kadar gençsin bizden 1-0 öndesin valla maşallah hepsinee.
[QUO.
Bilmem dışı o içim yaşlandı çocuklarlaEbemiz bu yaşta üç çocuk niye erken evlendin dedi
24 erkenmi dedim?
32 oldum nerem genç dedim 3 çocuk tükenmişlik sendromuna soktu valla yaşlandık yaaa
Bu çok iyi oldu çok teşekkürler yaaBebisler hangi ayda ne yiyebilirler resimler var kızlar yardım alabilirisniz. Eki Görüntüle 2244170 Eki Görüntüle 2244171 Eki Görüntüle 2244173
Teşekkür ederim canım benimCkolatakahve Güven sorununuz olmasın güvenilir ben hiç sorun yaşamadım. Eğer aldığın ürün yanlış gelirse farklı renk gelirse kırık bozuk deformeli gelirse aynısını tekrar gönderiyorlar ya da paranı iade ediyorlar
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol gercektenlillypot
Ckolatakahve bir ürün arattığınız zaman sağda filtrele kısmı var. Ordan ücretsiz kargoyu ve satıcıların puanını 5 yıldız ve üstü olanları göster diyorum ben. Satıcı puanı 5 yıldız ve üstü olup o ürünün sipariş sayısı 50-100 sen fazlaysa hiç bir sorun olmaz. Bazen 5 yıldız oluyo ama bir bakıyorsun sadece 1 tane satılmış ona güvenme mesela. Ve aşağıda üründen alanlar eline ulaşınca fotoğrafını çekip atmış oluyo ona bakmadan asla ürün almam. Onların koyduğu görsel çok güzel olup asıl gelen ürünün çok farklı olduğu oluyo
Teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol gercekten![]()
Neeeeee20 kuzum![]()
8 yas var canimNeeeeeeşoktayım şu an
ben 20 yaşındayken çamaşır bulaşık makinalarının nasıl çalıştırıldığını bilmezdim. Sen çocuk sahibi oldun. Eşinle aranda çok yaş farkı var o zaman
Aaa çok yokmuş eşin daha büyük duruyordu sanki. Neyse mutlusun huzurlusun ya önemli olan o. Ama bu kAdar genç Yaşta yemek yapmayı çocuk bakmayı nasıl öğrendin çok şaşırdım8 yas var canim![]()
Canım görür görmez aşık oldum ben eşime. Gülüşüne, kokusuna, ses tonuna falan. O zaten aşıktı. Yaşı sonra öğrendim. Aslında yaş biraz problemdi ama aşıktım.Aaa çok yokmuş eşin daha büyük duruyordu sanki. Neyse mutlusun huzurlusun ya önemli olan o. Ama bu kAdar genç Yaşta yemek yapmayı çocuk bakmayı nasıl öğrendin çok şaşırdım
1 ay cnmKızlar calpol ateş düşürücü açıldıktan sonra kaç gün saklanıyor?
1 ay canim etkisini yitiriyormus sonrasindaKızlar calpol ateş düşürücü açıldıktan sonra kaç gün saklanıyor?
Maşallah canım ben ilk bakışta 4 çocuğun var sandım. Seni ayırt edemedim çok genç gösteriyorsun çocuklar yıpratmamış seni vallaEki Görüntüle 2244287 Buda ben ve kuzularım32 yaşındayım Adım Derya aslen Diyarbakırlıyım Mersinde yaşıyorum.Burayı ve sizleri çok seviyorum
![]()