2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.

Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum. :KK43:

Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
geçmişler olsun canmm inşallah kültürünüzde temiz çıkar birde şu meme reddi son bulsun ins

Canm ben satın almadım travel sistemi. Eltimin bebeğinindi o da hiç kullanamamış bize vermişti. Şimdilik pusetini kullanıyoruz. Arabayı da kullanırız aslında da annem için zor olur. Onun eve alıcam bir tane baston puset. Ama ben hamileyken sıfır almam gerekseydi kesinlikle baston alırdım.
İyi ozaman canım sevindim birsürü para veriliyor ama kullanımı rahat değil işte annen için şart yazın bebeği parka çıkarır çok lazım

Amin canım teşekkür ederim senin fıstık nasıl kusması kakası falan azıcık düzeldimi
Canım antibiyotigi içince kusuyordu. Doktora gittik bugün. Antibiyotiği kestirdi. Sadece motillium ve maflor kullanıcaz. Şimdiden sonra kusmaz herhalde. Gün-de 6 7 kere kaka yapiyo ama şükrediyorum. Senin bebeğini biliyorum. 10 günde bir yapacağına bu daha iyi gibi geliyo. Allahım sana kolaylık versin, hep aklımda duamdasin

Arkadaşların dediği gibi ben tartılıyorum bir de kızımı alıp tartılıyorum. Farktan 200 düşüyordum ama. 5200 falan çıkıyor. 38. Haftada doğan 3 aylık bebeğe göre az demi 🥺
Çok az değil canım persentil hesaplama var Google a yaz boyunu kilosunu gir orda bak

Çok çok geçmiş olsun. Meme reddi son bulsun. Sağlıkla kilo alsın inşallah 🙏

söylediyseniz bile kaçırmışım sadece kilo alamadığı için mi tahlil vermeye başlamıştınız

Ilk ay kilo alamayinca tahlil yapıldı enfeksiyon cıktı antibiyotik tedavisi ile düzeldi, 3. Ay beslenmeyi reddetmeye başladı huzursuzdu yine enfeksiyon çıktı.

Kizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
Geçmiş olsun cnm nasıl şuan iyi mi ? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :dua:

Bizde bugün avmye, sahile falan gittik. Kendime yine sporcu sütyeni aldım. Muhteşem biseeyy😊 kızıma da bayılarak bi yazlık aldık, ıkide ayaklı pijama
Iki defa uyudu dışarıdayken. 11 de çıktık, 19 da geldik. Bizden kalanlar da bunlar🤗😍

Eklentiler

• 20190311_194508.webp
    20190311_194508.webp
    198,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 20190311_194456.webp
    20190311_194456.webp
    153,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20190311_194533.webp
    20190311_194533.webp
    175,7 KB · Görüntüleme: 72
  • SI_20190311_192449.webp
    SI_20190311_192449.webp
    236,5 KB · Görüntüleme: 76
  • SI_20190311_192928.webp
    SI_20190311_192928.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar günlerdir baya uzak kalmışım:) nasılsınız bebişler nasıl ? Benim ki çok şükür ikinci kez hastalığı da geçti gibi kontrole sık sık gidiyorum gözüm korktu evde yoktuk eşimin bi yakınının evinde kaldık iyileşsin diye malum evimiz rutubetli eve geldik dün yine tıkanmalar hapşırma başladı inş polendendir birşey olmaz benim de bir aydır inanılmaz bel ağrım var oğlumun iyileşme süreci uzun sürdü ihmal ettim kendimi ama nerde uyursam uyuyayım sabah inanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum sezeryan Doğum oldu ve ilk 2 ay bir sıkıntı yoktu var mı bunu yaşayan dr gidemiyorum bebeği bırakamıyorum çok huysuz bir bebek durmuyor

Biz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.

Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum. :KK43:

Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
Geçmiş olsun cnm inş yavrun en yakın zaman da düzelir kilo olarak biz de iki kez hastalık geçirdik ve ikinci kezdir gelişim olmadı ama yine de çok kafama takmamaya çalışıyorum antibiyotikler iştahını kesti rabbim sağlık versin kuzularımıza

Back
X