- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #55.261
İnşallah kuzum ya indirim yakalamak süperBence Serra bebek çok nasipli hep işlerin kolaylaşıyor annesiömür boyunca böyle gitsin inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum ya indirim yakalamak süperBence Serra bebek çok nasipli hep işlerin kolaylaşıyor annesiömür boyunca böyle gitsin inşallah
![]()
ASm rehberi çok iyiymiş yaa diğerlerinden farklı çıkarıyor aralık değil net değer veriyor. Burdan takip edeyim ben deCanım bir yanlışlık var. Doğum kısmında duruyor kırmızı nokta. Yeni doğan için hesaplama yapmis 3 aylık değil. Asmrehberi diye bir site var en güzel o hesaplıyor bence. Aylik değil direk günü gününe hesapliyor
kaça aldin canim yaa bende baston almak istiyorum tatilde kullabmaya bizim arabayo getiremeyiz sanirim bagajda yer kaplarCanm chicco ohlala’yı aldım. Trendyolda indirime girmiş :)
canim almanyadayim burda 5 aylik bebegi olan arkadas gidiyor ama sen yinede bi druna danissan iyi olurKizlar emzirirken diş tedavisi yapilabiliyor mu? Diş ağrım var başıma iş açacak![]()
Benim görüşüm isofixli alman canım. Zaten kullanıyormuşsunuz. Çarpışma testinden geçmiş olanını tercih edebilirsin. Besafe comfort x3 alicam ben. Durumun el veriyosa isofix daha iyi. Sözüm sana değil oto koltuğu hakkında konuşurken arkadaşımla kendimiz için arabaya milyarlar veriyoruz en kıymetlimiz için ucuz koltuk arayışına geçiyoruz demişti. Ben bunu duyunca çok hak verdim o yüzden taksitle falan düzgün bisey alicam :)kizlar oto koltugu kullanan varmi simdi 0 13 kilo olan bebek arabasinin pusetini kullaniyoruz ama iki aya artik kucul gelecek 9 18 kilo almam lazim sorum şu kiisofix ve kemerle baglanan arasinda guvenlik olarak fark varmi ablasi 9 yasinda onun ki isofizli ama isofizliler pahali baya nerdeyse yati yatiya fark var burdan almam lazim tatile araba ile gelecegiz inslh almam lazim ama karar veremedim isofix daha guvenli geliyor sizce fark varmi
Canım ama biz ztn 3.ayın içindeyizBizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.
Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.
Şuan aynı durumdayız.Allah kuzulara sağlık versin sonrada istahAntibiyotik kullaniyoruz daha fena oldu uykuda beslemeye çalışıyorum canım, uyanikken cok ac olsa bile beslenmeyi reddeiyor Bugun uykudan yeni kalkmisti denedim şırınga ile 30 cc kadar besleyebildim döke saça.
Aaaaa şaşırdımKızlar dondurucu ya sebze atmayı düşünenler bunu kaydetmişim Instagram dan. Son karar sizin elbette ama yedirilmesi iyi değil sanırım
Saol canim mecburen bir gidip soracagim.canim almanyadayim burda 5 aylik bebegi olan arkadas gidiyor ama sen yinede bi druna danissan iyi olur
antibiyotik veremiyo doktor diye biliyorumKizlar emzirirken diş tedavisi yapilabiliyor mu? Diş ağrım var başıma iş açacak![]()
Evet canm uyusturamaz da bir islem yapmak icin buyuk ihtimal:/ insallah agrim gecer de..antibiyotik veremiyo doktor diye biliyorum
taylot bile icemeyiz cnm onerilmiyo bi cok sey
Ben aldim bile yazlik cicilerKızlar trendyolda mart indirimi var. Koton sepette %35 indirimli faln bi çok marka var. Yazlık almak için güzel fırsat ama benden duymadınız![]()
Bu ayda battık her ay batıyoruzBen aldim bile yazlik ciciler![]()
Kızlar trendyolda mart indirimi var. Koton sepette %35 indirimli faln bi çok marka var. Yazlık almak için güzel fırsat ama benden duymadınız![]()
Kız %35 yazıyor yaaa% 25 diyor canım indirim için geçenlerde daha ucuzdu galiba alanlar oldu bedenleri nasıl acaba baksam ama 9-12 mi alsam ki