2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bir yanlışlık var. Doğum kısmında duruyor kırmızı nokta. Yeni doğan için hesaplama yapmis 3 aylık değil. Asmrehberi diye bir site var en güzel o hesaplıyor bence. Aylik değil direk günü gününe hesapliyor
ASm rehberi çok iyiymiş yaa diğerlerinden farklı çıkarıyor aralık değil net değer veriyor. Burdan takip edeyim ben de 😊

kizlar oto koltugu kullanan varmi simdi 0 13 kilo olan bebek arabasinin pusetini kullaniyoruz ama iki aya artik kucul gelecek 9 18 kilo almam lazim sorum şu kiisofix ve kemerle baglanan arasinda guvenlik olarak fark varmi ablasi 9 yasinda onun ki isofizli ama isofizliler pahali baya nerdeyse yati yatiya fark var burdan almam lazim tatile araba ile gelecegiz inslh almam lazim ama karar veremedim isofix daha guvenli geliyor sizce fark varmi

kizlar oto koltugu kullanan varmi simdi 0 13 kilo olan bebek arabasinin pusetini kullaniyoruz ama iki aya artik kucul gelecek 9 18 kilo almam lazim sorum şu kiisofix ve kemerle baglanan arasinda guvenlik olarak fark varmi ablasi 9 yasinda onun ki isofizli ama isofizliler pahali baya nerdeyse yati yatiya fark var burdan almam lazim tatile araba ile gelecegiz inslh almam lazim ama karar veremedim isofix daha guvenli geliyor sizce fark varmi
Benim görüşüm isofixli alman canım. Zaten kullanıyormuşsunuz. Çarpışma testinden geçmiş olanını tercih edebilirsin. Besafe comfort x3 alicam ben. Durumun el veriyosa isofix daha iyi. Sözüm sana değil oto koltuğu hakkında konuşurken arkadaşımla kendimiz için arabaya milyarlar veriyoruz en kıymetlimiz için ucuz koltuk arayışına geçiyoruz demişti. Ben bunu duyunca çok hak verdim o yüzden taksitle falan düzgün bisey alicam :)

Bizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.

Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.
Canım ama biz ztn 3.ayın içindeyiz 🙄

Antibiyotik kullaniyoruz daha fena oldu uykuda beslemeye çalışıyorum canım, uyanikken cok ac olsa bile beslenmeyi reddeiyor Bugun uykudan yeni kalkmisti denedim şırınga ile 30 cc kadar besleyebildim döke saça.
Şuan aynı durumdayız.Allah kuzulara sağlık versin sonrada istah

Mart ayı sebzeleri 😍

Eklentiler

• Screenshot_20190311-131311_Instagram.webp
    Screenshot_20190311-131311_Instagram.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 47
% 25 diyor canım indirim için geçenlerde daha ucuzdu galiba alanlar oldu bedenleri nasıl acaba baksam ama 9-12 mi alsam ki
Kız %35 yazıyor yaaa 🤭🤭 tekrar tekrar baktım %35 yazmıyo mu ?

Eklentiler

• Screenshot_20190312-061420_Trendyol.webp
    Screenshot_20190312-061420_Trendyol.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 33
Back
X