- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #55.441
Canm hepimizin çok zorlandığı anlar oluyor kendini bir tek ben böyleyim diye depresyona sokma sakın:) zamanla herşey düzene girecektir mutlaka herkeste bu süre bir olmuyor. Ben hep tek başıma baktım kızıma. şimdi de işe başladım. Ev işleri yemek bebek bakımı üstüne bir de iş temposu başladı. Ve sürekli misafir ağırlıyorum. Eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Ama gerçekten çok yoruluyorum. Bizim avantajımız kız gece düzenli uyuyor. Normalde 9:30’a çekmiştik uyku saatini 3 gündür kendi kendine 7:30’da uyuyor. Bugün de öyle uyudu ve hala uyuyor. Gece 2 defa uyanıp süt içer geri uyur. Sabah da 7:30’da biz uyandırıyoruz çünkü 8:20’de hep birlikte evden çıkıyoruz. Uyku düzeniniz bir oluştuğu zaman daha rahat olursun. Uykusuzluk insanı baya yıpratıyor.Herkesin bebegi sorunsuz uyuyor sanirimmasallah hepsine de bana da sirrini verseniz hayrina
gunduz uykusu hic yok neredeyse, ayakta salla emzir salla emzir gun sonu bitmis durumda oluyorum. Gece uykusu zaten malum
ruh gibi oluyorum uykusuz..
Bir de esleriniz yardim ediyor mu sizlere? Gece kalkarlar mi mesela, ne biliyim ev islerini nasil yapiyorsunuz? Ya da anneleriniz? Tamamen yalniz bakan var mi bebegine?
Cok sukur kizim emiyor masallah ama ben surekli emzir uyutmaya calis emzir uyutmaya calis modundayim biri gelip kizimi oyalamadan is yapamiyorum ve ev daginik olunca moralim bozuluyor, yemek bile yiyemiyorum cogu zamanyalniz biz mi boyleyiz acaba
3 ay sonra depresyona giriyorum sanirim..