2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar rutubetli evde nem fazla olur dimi ?bugün nem ölçer aldık nem 43 gösteriyor normal mi ?birde sıcaklık 24/26 mı olması gerekiyordu?
Bizde rutubet yok şuan 47 nem canım normal yani sizinki de. Sıcaklık 21 24 derece aralarinda olmalı 24 26 çok fazla gelir.

Bizde rutubet yok şuan 47 nem canım normal yani sizinki de. Sıcaklık 21 24 derece aralarinda olmalı 24 26 çok fazla gelir.
Hadi ya ozman oda sıcaklığı iyi ben kombiler dışında birde elektrikli soba yakıyordum ozman yakmayayım odanın ısısı iyi nem de iyi ozman rutubet olsa nem yüksek çıkardı dimi?

Evet canım seninki guzel
Valla ben de kafayı yedim rutubet var diye diye meğer yokmuş bi fırsat bulup şu makinayı önce alsaydık ya bu arada bizim oğlan 3 kezdir bronşiolit tekrar etti en son ben pes ettim üstüne düşmüyorum paniklemiyorum gayet sakin davranmaya çalışıyorum halıyı bile kaldırdım yatak odasında tülü kaldırdım ne kadar az toz okadar iyi tüller aşırı toz tutuyor her hafta yıkamak mümkün olmuyor halı da çok toz tutuyor tamamen evi boşalttım bakalım iyi olacak inanıyorum artık :)

biz rahatladık çok şükür 😍😴
en çok da ben rahatladım 😄🤗

Eklentiler

• IMG_20190318_173718.webp
    IMG_20190318_173718.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 69
Hadi ya ozman oda sıcaklığı iyi ben kombiler dışında birde elektrikli soba yakıyordum ozman yakmayayım odanın ısısı iyi nem de iyi ozman rutubet olsa nem yüksek çıkardı dimi?
Aynen canım 24 26 derece çok yüksek çünkü nemde 40lardaymis. Bizim evimiz şuan 22 derece nemde 47 iyi yanı. Evet nemin yüksek olduğu yerde rutubet olur. Sicakligida düşürünce eviniz tam olucak :)

Valla ben de kafayı yedim rutubet var diye diye meğer yokmuş bi fırsat bulup şu makinayı önce alsaydık ya bu arada bizim oğlan 3 kezdir bronşiolit tekrar etti en son ben pes ettim üstüne düşmüyorum paniklemiyorum gayet sakin davranmaya çalışıyorum halıyı bile kaldırdım yatak odasında tülü kaldırdım ne kadar az toz okadar iyi tüller aşırı toz tutuyor her hafta yıkamak mümkün olmuyor halı da çok toz tutuyor tamamen evi boşalttım bakalım iyi olacak inanıyorum artık :)
Ayyy kuzum çok sevindim. Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar tersine gidiyor. Hem psikolojin alt üst oluyor. Çok sevindim düzelene. Havalarda duzeliyo. Inşallah atar kuzucun. Bi daha gelmez pis mikrop

Kizlar oglum yuzustu hic durmazdi birkacgundur masallah epey durup vakit geciriyor. Demek ki herseyin bir zamani oluyor. Kendi kendini kaldirip oturmak istiyor artik. Bide ayaklarinin uzerine basma calismalari yapiyoruz.
Ben 3 gündür gündüzleri yüzüstü uyutuyorum acayip rahat ettik. Normalde yarım saat uyur hemen uyanırdı. Şimdi 3-3,5 saat uyuyor.

Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim
Çok üzüldüm canım keyfi de yerinde diyorsun neden oluyor acaba ya .. biberona alışsaydı en azından kir şekilde idare edilirdi. Mutlaka haber ver canım merak ettim :(

canım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamış :KK43: şimdi iyiymiş ama. Eve geldiğinden beri uyuyor dedi annem. Sık sık ateşine bakıyor. İnşallah ateşsiz atlatırız. çok sağol sorduğun için :KK200:
Canim bizde olduk asilarimizi kizimda bu sefer ates olmadiama huysuzlugu var hava cok guzel disari bile ciktik dolastik parklarda simdi uyuyor insallah atessiz atlatiriz

Canim bizde olduk asilarimizi kizimda bu sefer ates olmadiama huysuzlugu var hava cok guzel disari bile ciktik dolastik parklarda simdi uyuyor insallah atessiz atlatiriz
Canm aynen bizde de ateş olmadı ama çok huysuz. Kucağımıza aldığımız anda ağlıyor. Galiba aşı yeri acıyor.

Back
X