• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
1 ay oldu. 3 aylıktı yani o zaman
Bende hafif yatar bi salıncak var ona koymaya başlayın o zaman 3 ayı geçtik bu ayki kontrolde kendi Dr una gitmedik o yüzden soramadım ama ilk çocuğumda sanki 4. Aydan itibaren oturtmuştuk Dr un demesiyle beraber diye hatırlıyorum

Bende hafif yatar bi salıncak var ona koymaya başlayın o zaman 3 ayı geçtik bu ayki kontrolde kendi Dr una gitmedik o yüzden soramadım ama ilk çocuğumda sanki 4. Aydan itibaren oturtmuştuk Dr un demesiyle beraber diye hatırlıyorum
ben de mama sandalyesinin en yatık pozisyonuna alıyorum zaten. oturtmuyorum, asla kalçasına ağırlık vermiyorum. sadece kafası biraz yüksekte oluyor.

Canım fotoğraf atabilir misin nasıl olduğunu görsem daha iyi olacak 🙊

Bu şekilde canım. Kafasinida yastıkla destekliyorum ama hiç durmuyor foto çekmek ne mümkün 😂

Eklentiler

• 20190322_150358.webp
    20190322_150358.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 68
Kesinlikle katılıyorum süt alerjisi astım atopi çok yaygın artık.Bizimkide atopik dermatit.
Nedeni kesinlikle yaşamsal faktörler kimyasallar hava kirliliği vs vs annem eskiden yoktu böyle birşey bence yalan diyo ama bilmediği şey eskiden kimyasallar bu kadar yoktu hava kirliliği bu kadar değildi o nedenle anneme pek inandırıcı gelmiyor dermatit süt allerjisi filan bizde de var sürekli mukuslu kaka tamamen perhiz yapmıyorum ama dr tamamen yapacaksın dedi dünden beridir başladım zor tabi ama yapacak birşey yok

Biraz topladım ve süpürdüm ama devamı yok emzirmeye geçtim tv karşısında 😁😁

Bende olmadım doktor 6 ay da olmayabilir belli olmaz zamanı demişti

Ben 4moms anakucağında 5 dk dan çok çok daha fazla oturtuyorum tamamen oturur pozisyon değil tabi ama yinede uyanık olduğu zamanın çoğu onda geçiyo.Dışarda kullandığımız bebek arabasının anakucağında da 2-3 saat öyle uyuduğu oluyo onda daha yatık tabi ama
4moms ve anakucaginda bi sorun yok bence canım çünkü bebekler dümdüz yatakta değil iki büklüm yatmayı daha çok seviyorlar. Anne karnında da o şekilde olduklarından dolayı. Hatta anakucaginda benim oğlum çok rahat gaz çıkartıyor. Bazen sırf kaka yapsın gazini çıkartsın diye oraya bırakıyorum. 😊

Kızlar dün bahsetmiştim bebeğimin burnunda hırıltı vardı . Gece acile götürdüm ciğerleri temizdi cok sukur ama sabaha karşı inlemeye başladı ateşi çıktı ve bogazında da geniz akıntısı vardı . Götürdük tekrar grip olmuş kuzum o kadar keyıfsız ki o inledikce ben ağladım :/ dolven verdi ateş düşürücü olarak peditus ve burun spreyide verdi 4 aylık bebek bunları kullanabılıyo muydu
Cnm biz neler kullandık hiç korkma kullan cnm biz 1/5 aylıktı kullanmaya başlamıştık ateş için sen dikkat et çok fazla olmasın belki gerek kalmaz çok geçmiş olsun cnm rabbiö şifa versin yavruna

bn uni baby aliyorum
Aaa belki benim oğlum da ondan
Benim kizim da artik surekli öne eğiyor kendini,çok zor tutuyorum kucakta hep oturur pozisyon almak istiyor. Yatirinca da surekli kalkmaya calisiyor. 4.ay kontrolunde soracagim ben de ne zaman destekli oturtabiliriz diye😚 sabirsizlikla bekliyorum ben de oturacagi zamanlari yatmaktan hic hoslanmiyor🙊
Aynen cnm ya benim oğlum da sürekli oturmak istiyor ben yüksek yastık üstüne koyuyorum bazen ordan kalkmaya çalışıyor uyanık ve ağlıyor kaldırmazsak bu kadar ne var oturmak için deli oluyor bu bebeler :D

Nedeni kesinlikle yaşamsal faktörler kimyasallar hava kirliliği vs vs annem eskiden yoktu böyle birşey bence yalan diyo ama bilmediği şey eskiden kimyasallar bu kadar yoktu hava kirliliği bu kadar değildi o nedenle anneme pek inandırıcı gelmiyor dermatit süt allerjisi filan bizde de var sürekli mukuslu kaka tamamen perhiz yapmıyorum ama dr tamamen yapacaksın dedi dünden beridir başladım zor tabi ama yapacak birşey yok
Evet kimse inanmıyo doktorların abartması bizim zamanımızda yoktu diyo kayınvalidem falan böyle konuşuyo ama işte düşünmüyolarki hiçbişey doğal değil.

Bebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor

Aaa belki benim oğlum da ondan

Aynen cnm ya benim oğlum da sürekli oturmak istiyor ben yüksek yastık üstüne koyuyorum bazen ordan kalkmaya çalışıyor uyanık ve ağlıyor kaldırmazsak bu kadar ne var oturmak için deli oluyor bu bebeler :KK70:
Bir de zorlaniyor cok kalkmaya calisirken ama yine de ugrasiyor🤭

Kızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .

Bebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor
bizim en çok kullandığımız şey puset. Her gün anneanne yada babaanneye gittiği için pusetle arabanın arkasına bağlıyoruz. Tek başına onunla götürüyor babası. Yanında kimse de olmuyor. Baya güvenilir yani.

Back
X