2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günde 5-6 kez kaka yapan bebeğim rota dan beri günde 1 çay kaşığı kadar anca yapıyo.Noldu anlamadım yaa

Kizlar bebeginde uyku sorunu olanlar hamak tavsiye ediyorum. Paşa bebek hamağı aldık gunduz uykulari düzene girdi. Gece de onda uyutup yatağına goturuyorum. Rahatlikmis keske daha önce alsaydım

Kızlar 3 ay kontrolümüz vardı sabah. 6195 gram 62 cm. Sizinkiler 3 ayda kaçtı . Görümcem ve eltim boyu kısa olcak senin gibi dediler ben şok 😳😂😂 pis yılanlar benim nerem kısa gayet Türk toplumunun ortalama kadın boyu 1.62😒 rotayı verirken tam yarısına geldi ve şarrrrr diye ne verdiyse kustu bütün midesini boşalttı diyebilirim sonra tüpte kalan aşığı verdi onu kusmadı inşallah aşı işe yarar. 215 lira verdik aşıya. Bizde haberler böyle

Allah aşkına bişey sormak istiyorum . Foruma girerken her seferinde kullanıcı adı şifre giriyor musunuz siz de. Beni hatırlayı tikliyorum yine de yok. Sayfadan çıkıyorum 10-15 dk instgramda takılıyorum tekrar giriyorum giriş yapınız diyo. Sinir şey 🤬

Kızlar 3 ay kontrolümüz vardı sabah. 6195 gram 62 cm. Sizinkiler 3 ayda kaçtı . Görümcem ve eltim boyu kısa olcak senin gibi dediler ben şok 😳😂😂 pis yılanlar benim nerem kısa gayet Türk toplumunun ortalama kadın boyu 1.62😒 rotayı verirken tam yarısına geldi ve şarrrrr diye ne verdiyse kustu bütün midesini boşalttı diyebilirim sonra tüpte kalan aşığı verdi onu kusmadı inşallah aşı işe yarar. 215 lira verdik aşıya. Bizde haberler böyle
Ne kisasiymis canım maşallah uzunmuş ki bebisin😊 bizimki de 6200 63 cmdi. Maşallah daha ne olsun 😊
1.62 mi kisaymis😡

Allah aşkına bişey sormak istiyorum . Foruma girerken her seferinde kullanıcı adı şifre giriyor musunuz siz de. Beni hatırlayı tikliyorum yine de yok. Sayfadan çıkıyorum 10-15 dk instgramda takılıyorum tekrar giriyorum giriş yapınız diyo. Sinir şey 🤬
Yok canım, ben bir yere tiklamadigim halde istemiyo hic

7 kg 62 cm idik 3.ayda.neresi kısa yahu. Üst sınırda lar hatta

Yok canım ne kısası gayet uzun bile.Benimki 3.ayda 5970 61 cmdi. 3buçukta 6200. 215 iyiymiş orda burda 270 tl aşı.Her seferinde giriş yapmıyorum canım foruma

Aynen oyle ama cozum bulamadim😕 uyku egitiminde de cok aglar diye cesaret edemiyorum..

Emzik kabul etmiyor:KK43:
Benimkide etmiyordu çok şükür çok araştırdım ve buldum hemen aldım tuttu bir hafta oluyor alıştı verir vermez ağzından düşürdü emmek istedi elimle tuttum hep çok sevdi şimdi düşürmeden emiyor nuk kauçuk emzik

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :( tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :(
Canm bir sıkıntısı yoksa zorlanmıyorsa ağlamıyorsa fitile alıştırma. Bazı bebeklerin bağırsağı yavaş çalışıyor. Benimki mesela düzenli olarak 5-6 günde bir yapıyor. Sıkıntı da çekmiyor bu durumdan. Ben de artık alıştım demek ki düzeni bu diyorum. Doktor da sıkıntısı olmadığı sürece fitil yapma 10 güne kadar kaka yapmaması normal diyor.

4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyor ruhum_mavi ruhum_mavi nin bebişi de bazen öyle geç yapıyor müdahale etmiyor huzuru iyiyse bekle kusması falan yoksa gaZ çıkarıyorsa doktorlar bekleyin diyor sadece anne sütümü alıyor
Bazen değil her zaman:) düzenli olarak 5-6 günde bir yapıyor 🤣

Back
X