• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
20190323_192921.webp
Gorur gormez vurulurak aldigim zibin😍😍

7220 gr 62cm canim

Canim soyle bi durum var ama bizim sorunumuz zaten kaka ile ilgiliydi yani bagirsak sorunumuz var onun icin bi tedavi oluyoruz rotada bagirsakla ilgili oldugu icin bir riske girmedik sizin direk bagirsak sorununuz yoksa ondan yapilmistir. Yada aklina takildiysa bi gaita testi yaptirip rota yaptirabilirdin. Cunku bizim testlerimiz temiz degil
Valla cnm hiç aklıma gelmedi ki sürekli kontörle gittik hatta yeri geldi haftada bir gittik akciğer için onun düzelmesini beklerken hiç aklıma gelmedi gaita tahlili yaptırmak keşke yapsaydık ya

Buaksam buralar çok sakin. herkes cumartesi gecesi eğlencesinde sanırım 🤔
Bende maske yaptım süt sağıyorum çok egleniyorumm🤪🤪
Ahh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuum🤯

Ahh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuum🤯
Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boş

Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boş
Orasi öyle tabi canim.
Ama bizimde onlara bakabilmemiz için iyi olmamiz lazım. Fırsat vermiyorlar ki. Daha yemek bile yiyemedim. Yemeyi bırak hazırlayamadım bile.
Eşim işten geldi şimdi, o hazırlıyor.
Çöküyorum galiba :ruh:

Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?

Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?
serumdan sonra yuz ustu koyup sirtina vur cnm balgami varsa atar

Back
X