- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #57.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var canım. Markası joie, 20 günlükken flaan almıştık çok memnunum hala.Kızlar otomatik ana kucagı kullanan yok mu yani kimse bişey yazmadı tavsiyede bulunmadı
Valla cnm hiç aklıma gelmedi ki sürekli kontörle gittik hatta yeri geldi haftada bir gittik akciğer için onun düzelmesini beklerken hiç aklıma gelmedi gaita tahlili yaptırmak keşke yapsaydık ya7220 gr 62cm canim
Canim soyle bi durum var ama bizim sorunumuz zaten kaka ile ilgiliydi yani bagirsak sorunumuz var onun icin bi tedavi oluyoruz rotada bagirsakla ilgili oldugu icin bir riske girmedik sizin direk bagirsak sorununuz yoksa ondan yapilmistir. Yada aklina takildiysa bi gaita testi yaptirip rota yaptirabilirdin. Cunku bizim testlerimiz temiz degil
Ahh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuumBuaksam buralar çok sakin. herkes cumartesi gecesi eğlencesinde sanırım
Bende maske yaptım süt sağıyorum çok egleniyorumm![]()
Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boşAhh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuum![]()
Orasi öyle tabi canim.Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boş
Bizde olmadı, günde 4 5 kez yapiyorBu rota virüs kabiz mi yapıyor nedir? Benim kiz da geç çıkıyor bu aralar 2 gün oldu yapmadi yine.
Ben hep varimKızlar nabersinizzzzz kimse yok galiba bu akşam
Ay nasıl yorgunummmmmmBen hep varim![]()
Insallah cnm allahtan genel durumu falan iyi heralde bi ilacla hallolcak gibi. Birde sen mi kullaniyordun cnm maflor plusi. Bizede verdide tek cesit demi o. Fiyati neydi
Yok cnm ben 5 aralikta dogum yaptim. Tam gununden 2 gun once geldi :)Ozman aynı zamanlar da mı doğurduk bizim 27 Kasım doğumlu
Bizde olmadı, günde 4 5 kez yapiyor
valla bnde aynıyım ayda yilda bi bebek arabasiyla disari cikioz sansa hava buz oluyor dondukAy nasıl yorgunummmmmm![]()
serumdan sonra yuz ustu koyup sirtina vur cnm balgami varsa atarKizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?
Temizlik mi yaptin yoksa gezdin mi canimAy nasıl yorgunummmmmm![]()