- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Amiinnn inşallah :)Hayirli olsun canim insallah duyariz hepimiz bebislerimizin pıt pıtlarini:))
Bende 175 boyundayım kilom 65 ama zannetmıyorum doktorun dediği gibi olacagını sadece yemene. içmene dikkat etmen gerekebilir hepimiz gibi.doktorlarda psikloji düzeltcekleri yerde resmen bozuyorlar.bence takılma hamileliğin keyfini çıkar.sağ salim olsunlarda 100 kilo olalım önemli değil verilir gider sonuçta :))Kizlar bu arada kilolariniz nasil ben 1.63 boyundayim 67 kiloyum. Öyle taşkın bir kilom yok balık etliyim. Doktor cok korkuttu beni sen doguma kadar 90 kiloyu gecersin sen de yuksek ihtimal şeker çıkar tansiyon cikar deyip durdu sinirlerim bozuldu biraz. Benim ablam 80 kilo uzerinde kaldi hic bişey olmadi. Ilk 3 ay diyet yap zayıfla dedi bana hep et balik yumurta köy tavuğu kuruyemiş meyve sebze ve su tuketmemi söyledi. Size doktorunuz kilonuzla ilgili bisey soyledi mi
Amin canim aynen yaa. Zaten spor ayakabilarimla uzerimdeki kiyafetelrle tartildim en az 1.5 kilo da onlar var. İnşallah sorunsuz bir gebelik geciririz yaaBende 175 boyundayım kilom 65 ama zannetmıyorum doktorun dediği gibi olacagını sadece yemene. içmene dikkat etmen gerekebilir hepimiz gibi.doktorlarda psikloji düzeltcekleri yerde resmen bozuyorlar.bence takılma hamileliğin keyfini çıkar.sağ salim olsunlarda 100 kilo olalım önemli değil verilir gider sonuçta :))
Aminnn inşallahhh :)Amin canim aynen yaa. Zaten spor ayakabilarimla uzerimdeki kiyafetelrle tartildim en az 1.5 kilo da onlar var. İnşallah sorunsuz bir gebelik geciririz yaa
evet cnm ocagin sonu gibi de olabilir benim 4 yadinda bir oglum var arada bir dusugum var 3 gebeligim sayilir ben 78 kiloyla hamuleyim suan dr bana kilomla ilgili herhangi bisi soylemedi ancak kilomun yuksrk oldugunu biliyorum ancak bu kadar verebildim daha kiloluydum birazda dikjat ederiz ins bisi olmaz ben zaten agiz tadim yok dogru duzgun bisi yiyemiyorum yesemde mide bulamtim oluyorEvet canim daha omce2 dusuklerim var nasipse bunu kucagimiza alabiliriz inşallah. Seninle her seyimiz ayni demek ki ultrason günümüz de agni oldu kalp atışını da ayni gün duyacagiz nasipse :)) muhtemel doğum günleri de 9 şubat gosteriyor ama bence şubata girmeden olurlar genelde 15 gün erken oluyor minnoşlar
hsyirli olsun hepimiz icin inshayirlisiyla kalp atislarinida duyalimSizinle aynıyım bende :) ben 4 +5 te gördüm keseyi şükür hafatay da kalp atişinı duyucaz inşallah duyarız
Aminnn inşalalh :))hsyirli olsun hepimiz icin inshayirlisiyla kalp atislarinida duyalim
Amannnn halt yemiş o şu doktorlat böyle aptal aptal konuşuyolar ya sinir oluyorum hasta psikolojisi.diye.bir şey var diplomayı alınca kendilerine her hakkı buluyo cnm sen takma kiloyu dikkat et tabi saglıklı seyler ye yürü falan boş ver gerisini ona kalırsa ben 86 kiloyla hamile kaldım dikkat ediyorum yürüyorum ama genede alıyorum ne şeker var ne kolestrol evlatlarımız saglıklı olsundaBende 175 boyundayım kilom 65 ama zannetmıyorum doktorun dediği gibi olacagını sadece yemene. içmene dikkat etmen gerekebilir hepimiz gibi.doktorlarda psikloji düzeltcekleri yerde resmen bozuyorlar.bence takılma hamileliğin keyfini çıkar.sağ salim olsunlarda 100 kilo olalım önemli değil verilir gider sonuçta :))
Kizlar merhaba bebegimin kalp atimlari yavas bu sekilde olup artan var mi 7. Haftadayim[/QUOTE
Bagzi bebeklerin 7 haftada olusmaya basliyomus cnm benim bebegimin de 6 haftada duyduk cok az geiyodu doktor yeni olusumu yeni ilerleyen zamanlarda daha da guclu olur demisti belki seninki de bu durum vardir cnm dua et rabbim sana bagislasin saglik sihhat versin cnm
Son adet tarihin canim birde betan kac ciktiMerhaba kaç haftalık olduğunu nasıl anlayabilirim daha doktora gitmedim çünkü dün öğrendim yardımcı olur musunuz
ben dramamim kullaniyorum bulanti ve kusmam çok fazlaMerhaba kizlar
Bende 5+5 haftalik hamileyim cok sukur. Tam 5. haftamda kalp atislarini duyduk, ultrasonda bir hafta ileri goruldü (erken yumurtlama olmus cünkü) Mide bulantilarim basladi, bulanti hapi kullanan var mi?
bnde cuma bklm hyrlsi testte ins bbgmz iyidr ya heyecnlymda yaben dramamim kullaniyorum bulanti ve kusmam çok fazla
Z Zeynepaltug haftalarimiz ayni ben de cuma günü ikili teste gideceğim
m bulntmda cok ama kusamiyorum bu iki gundr iyiyim cnm ama bbklermze deger :)ben dramamim kullaniyorum bulanti ve kusmam çok fazla
Z Zeynepaltug haftalarimiz ayni ben de cuma günü ikili teste gideceğim
Bende ikiz isdiyordum yaaKızlar merhaba
8 haftalık hamileyim hem de ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?