2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

Dün basladi canim.inanki hayattan sogudum. Sabah kusmalardan uyanmaya korkuyorum. Bütün yattim. Hic bişey yiyemedim. Tansiyonum yerlerde. Ancak eşimin zoruyla bir iki lokma yedim demin. Inş. Seninki böyle olmaz
Bazen bi kaç saat yemeyince midem kazınıyor ozaman bile diyorum Allahım insallah baslamaz bulantı falan ailemden uzaktayım yardımcı olacak eşimden baska kimsede yok eşim sabah gdiyo aksamüstü geliyo naparım bilmiyorum inaallah seninde geçer biran önce canım

Inş. Gecer. Ama zor. Ilk 3 4 ay böyle oluyor.

Senin icine cinsiyeti ne doğuyor. Benim 2. Bebişim 7 yasinda bi oglum var. Benimki kız gibi doguyor ve istiyorumda
Ya tabi Allahın takdiri herşey farketmez ama seçme sansım olsa kız olsun derdim.genelde istediğimizin tersi olur ya erkek doğuyor içime ondan:)) ama dün abimin oğlu oldu çok ama çok tatlı rabbim ne verirse güzeldir nasip:))

Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi

Başıma gelmedi ama bu tarz şeyler duyduğum oldu canım bence hamile olman yüksek ihtimal insallah öyledir:)

Benimde 13mayisti sat ama bu kadar erken yumurtlama olabilecegini hic dusunmemistimBen ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum kendim icin.
İnofolic içiyorum benim için erken yumurtlama normal kızımdada erken yumurtladım doktorlar dogum tarihini kesinleştiremediler :)

İnsallah canım rabbim gönlüne göre versin daha önceki hamileliğinde de benzer durum yaşamış olman ihtimalleri artırıyor güzel haberler alırsın insallah

Çok sevindim haftaya tekrar gidicem umarım bende duyabilirim

yumurtan catladgi ertesi gun kanama olduysa usdune gorme olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…