- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Bende nasipolursa 21 ocakBizde ocağı sondan yakalayanlardanız:)28 ocakta dünyaya gelicek bebişimiz insallah
Bazen bi kaç saat yemeyince midem kazınıyor ozaman bile diyorum Allahım insallah baslamaz bulantı falan ailemden uzaktayım yardımcı olacak eşimden baska kimsede yok eşim sabah gdiyo aksamüstü geliyo naparım bilmiyorum inaallah seninde geçer biran önce canımDün basladi canim.inanki hayattan sogudum. Sabah kusmalardan uyanmaya korkuyorum. Bütün yattim. Hic bişey yiyemedim. Tansiyonum yerlerde. Ancak eşimin zoruyla bir iki lokma yedim demin. Inş. Seninki böyle olmaz
Bizim bebişler şanslı senelerini dolu dolu yaşayacaklar ocak ayı olduğu için:)Bende nasipolursa 21 ocak
Inş. Gecer. Ama zor. Ilk 3 4 ay böyle oluyor.Bazen bi kaç saat yemeyince midem kazınıyor ozaman bile diyorum Allahım insallah baslamaz bulantı falan ailemden uzaktayım yardımcı olacak eşimden baska kimsede yok eşim sabah gdiyo aksamüstü geliyo naparım bilmiyorum inaallah seninde geçer biran önce canım
Senin icine cinsiyeti ne doğuyor. Benim 2. Bebişim 7 yasinda bi oglum var. Benimki kız gibi doguyor ve istiyorumdaBizim bebişler şanslı senelerini dolu dolu yaşayacaklar ocak ayı olduğu için:)
Ya tabi Allahın takdiri herşey farketmez ama seçme sansım olsa kız olsun derdim.genelde istediğimizin tersi olur ya erkek doğuyor içime ondan:)) ama dün abimin oğlu oldu çok ama çok tatlı rabbim ne verirse güzeldir nasip:))Senin icine cinsiyeti ne doğuyor. Benim 2. Bebişim 7 yasinda bi oglum var. Benimki kız gibi doguyor ve istiyorumda
İnşallah canım siz kalp atısını duymus muydunuz :)Inş. Gecer. Ama zor. Ilk 3 4 ay böyle oluyor.
Pazartesi randevum var. Merakla bekliyorum. Dua et olurmuİnşallah canım siz kalp atısını duymus muydunuz :)
Ederim tabi canım sağ salim duyun insallah bizi daha 11 gün var 7.hafta çağırdı bizidePazartesi randevum var. Merakla bekliyorum. Dua et olurmu
Başıma gelmedi ama bu tarz şeyler duyduğum oldu canım bence hamile olman yüksek ihtimal insallah öyledir:)Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi
İnofolic içiyorum benim için erken yumurtlama normal kızımdada erken yumurtladım doktorlar dogum tarihini kesinleştiremediler :)Benimde 13mayisti sat ama bu kadar erken yumurtlama olabilecegini hic dusunmemistimBen ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum kendim icin.
Inşallah ya yarın burda bir kadın doğuma gidip kan testi vermeyi düşünüyorum sizce varsa çıkar miBaşıma gelmedi ama bu tarz şeyler duyduğum oldu canım bence hamile olman yüksek ihtimal insallah öyledir:)
Ben 7+5 deyim hic bulantm yokKızlar şuanda benimki 6+5 mide buantilarim yüzünden ölüyorim. Herşey ama herşey kokuyor midemo bulandırıyor. Sizinde böyle şikayetleriniz varmi
Ben bugün tam yedi haftayı doldurdum üç haftadır bulantilarla bogusuyorum yemek kokusuna buzdolabı kokusuna filan tahammulum yokBen 7+5 deyim hic bulantm yok
Bende kusma yok hic bir sekilde ama senn gibi buz dolabini acinca bole bulanti oluyor sadece mutfakda beni rahatsiz eden koku var ama esime sordugumda birsey yok diyorBen bugün tam yedi haftayı doldurdum üç haftadır bulantilarla bogusuyorum yemek kokusuna buzdolabı kokusuna filan tahammulum yok
Çok sevindim haftaya tekrar gidicem umarım bende duyabilirimkesinlikle bu söylediğine katılıyorum burda kim bilinçli anneler den de fikir almış başını oluyoruz
canım az önce doktordan geldim kalbinin attığını gördük doktor gösterdi ama çok küçük haftaya felç sesini dinleyeyim dedi çok şükür orda minicik bir ışık göz kırpıyordu bana
inşallah canımEvet tabikide cıktı salı 67.57 kanda cıktı simdi idrar testlerim kopkoyu erken yumurtladım suanda normalde 12 haziran bat ama hamileyim 12mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım
yumurtan catladgi ertesi gun kanama olduysa usdune gorme olamazArkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?