2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Biz de 46 günlük olduk bugün neredeyse yedikleri anlar dışında full uyudular bugünlüktür herhalde daha mı çok uyuyacaklar artık yoksa gece mi ayağa dikecekler bizi görecez rekor resmen hasta olmasınlarda görünürde bişey Yok ama...

Canım yemeleri düzenlimi bilmiyorum.ağladıkça mama yada süt verincede gazlanıyorlar

Kızlar dün benim yavrular 9 saat uyumuşlar. Dün misafir vardı 5 saat kesintisiz uyumuşum onlarda seslenmeyince.sizlerdede böyle başınıza geldimi saat kuracagım bu sefer.normalde 3 kere kalkarlardı

Kızlar dün benim yavrular 9 saat uyumuşlar. Dün misafir vardı 5 saat kesintisiz uyumuşum onlarda seslenmeyince.sizlerdede böyle başınıza geldimi saat kuracagım bu sefer.normalde 3 kere kalkarlardı
Hayal gibi geldi bana dokuz saat uyku ne demek yaa ve bes saat kesintisiz uyku..Hasretim valla;( Hiç mi acikmamış bebeler ya?

Cadı saatidir canım en geç 4.ayda geçer sabret :)

Bence sarı gri daha güzel yeşil iç karartıcı geldi bana hem sarıyla turuncu koyu yeşil falan kombin olur başka aksesuarlarda ama o yeşilin tonuyla hiç bişeyi uyduramazsın

Allah yardımcın olsun canım 15gün yanlızmı kalacaksın? Anneni çağırsan yine yanlız çok zor olur

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?
Ana kucağı büyük kurtarıcı bence bana eşimin yeğenleri verdi biri nuna marka çok kullanışlı, diğeri Kraft elektrikli çok kullanışlı değil hep prizin yanında durmak zorunda ama nunayı balkona bile çıkarıyorum vE 80kg Ya kadar taşıdığı için 3-4 yaşında bile kullanıyorlar

Ben biberon veriyorum ya soracagım sütlerine yada mamalarına karıştırıp veesem birşey olurmu.
Vitamin veriyorum günlük 12 damla onu karıştırabiliyorum.
Kan damlası beslenmeden 1saat sonra vE 1saat önce olmalı iki beslenme arası vE süt veya mamaya konulduğunda etkisi gider canım ayrıca sağlık ocaklarının verdiği kan damlaalrında paraben olduğu için bizim doktorumuz kullanmamızı istemedi “sidefer damla” kullanıyoruz kan ilacı olarak parabensiz ve ayrıca renksiz

Helal sana...bende senin gibi düşünüyorum sağlık olduğu sürece kimse tutamaz beni:))

aynen öyle cok sukur halımıze. annenın üşenmemesi, pratık olması, istekli olması lazım tabı herseyden once iş bebelerde bıtıyor. bak bugun gece girdik eve evdekı uyku duzenlerı dısarda bozulmuyor maşallah dıyeyım :) bin şükür. buarada braun kulaktan ve alından ates olcer aletı oluyomus ıkısınıde yapan senınde oylemı ? degılse hangısını almak daha saglıklı kulakmı alındanmı ?

Bence sarı gri daha güzel yeşil iç karartıcı geldi bana hem sarıyla turuncu koyu yeşil falan kombin olur başka aksesuarlarda ama o yeşilin tonuyla hiç bişeyi uyduramazsın

ılk basta sarıya takmıstım ama sonradan mıllet vazgecırdi ben ayran gönüllü oldum valla bakalım gıdınce hangısını yaptırırsam artık
sagol canım

Allah yardımcın olsun canım 15gün yanlızmı kalacaksın? Anneni çağırsan yine yanlız çok zor olur

yok cagırmadım annemı bugun hatta bebelerle kahvaltıya gıttık arkadasıma. çokta yakın degıldi hani yurudum baya. sonra gerı eve geldık ust bas degıs hazırlan vs aksamda semaver cayına gıttık sımdılık sıkıntı yok ama esım bır ıkı gune gelır zaten

valla benımkılerde gece uyanmıyor ıkı ayrı sehırdekı doktora sordum acıksalar uyanırlar bı sıkıntıları olsa uyanırlar dedı ıkı ayrı doktorda. hem bıde soyle bişe öğrendım 4.aydan sonra gece emzirmesine gerek kalmıyormuş.ama ben genede sütüm azalmasın dıye gece kendım uyandırıp emzırıyorum bir kere. senın bebeler ufakmıydıkı ? kac aylık

renksız derken yanı kıyafetlerıne bulasmıyormu ben bıktım artık kan ılacı lekelerınden eger oyleyse hemen bundan alıcam bende saglık ocagındakını kullanmak ıstemıyorum doktor yuzunden baska da almadım

2ay 9 gün. Kreş için küçük olurlar herhalde. Gerçi küçükler için de oluyor diye duymuştum. Araştırmak lazım
kucukler icinde benim yakinimda bir kres var ama tek bebek 1800 tl

bir sekilde alisicam sanirim canim eger cok bunalirsam bakici tutucam

haklisin. Benkm evliligimin 5. Senesi Allah nasip etti insallah hakkiyla bakabilirim yavrularima. Pozitif dusunecegim söz canim sende cok pozitifsin masallah

Ben yazarken yarim kalıyor bazen Bebisler izin verdiği sürece bakıyorum mesajlara.
Ayy yerim yavrucaklari
bakayim bende nuna markaya canim tesekjurler

Canım bende geçen ay kullanmaya başladım ama biri ishal biri biri kabız. Bende kutuyu okuyunca gördüm.dedim ıslak mendili bile parabensiz almaya çalışıyorum bu gittiğimde hemşireye söyleyeyim bende öyle yapayım.vitaminide zaten farklı kullanıyorum.

3,5 ayımızı geçtik artık canım. 9 saat olunca birqz uzun geldi.4.aya kadar takip ederim eger kendileri bi rutin oluşturursa bende uyarım daha ne isterimki kilo kaybı olmadıktan sonra.dinlenen anne enerjik anne, mutlu anne demek bana göre

Yaaa ben tek başıma çıkamıyorum çocuklarla evden bebek arabasına bindir falan biri evde biri apartman girişinde nasıl yapıyorsun ben daha cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…