2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Gece de gündüz de daha çok uyuyacaklar. Ama cabuk uyanıyorlar. Aralıksız uyusalar daha güzel:))

2 bebiş 3600 O zaman kendim bakarım daha iyi:))

Biberona alisip memeyi vermeye calisinca aglayarak beni çileden çıkaran, memeyi reddeden cocuguma tekrar memeyi alistirmanin bir yolu varmidir.kasikla beslemeyi denedim cok dökülüyor,o sekilde doyuramadim. Biberon vermek zorundayim cunku tekrar emse bile sütüm ikisine yetmez diye tahmin ediyorum. Buara sütle kafayi bozmus,rüyalarinda bile meme gören şu gariban anneye bi öneriniz varmi. Meme reddi yasayip cözüm bulan oldumu

Bende aynı durumdayım bazen alıyorlar mememi bazen sinirleniyorlar. Gittiği kadar attık. Tek bebek olsa uğraşılırda iki bebekler çok zor gerçekten.

Benimde tek göğüsümden süt gelmesi kesildi. Zaten azdı diğerine göre daha da azaldı derken neredeyse hiç. Tekrar getirmenin bir yolu var mı acaba.

Canım lahana bulman zor ama. Instangramda emziren anne diye bi sayfadagörmüştüm bi araştır istersen.tarifini tam hatırlamıyorum

E Emotionn35 canımcım kusma olayına bi çare bulabildin mi?
Yok be canımdaha şimdi ne emdiyse boşalttı...besledim asla yatırmamam lazım diğeri ağladı mecbur gazını çıkarıp yatırdım sonuç...zamanla azalarak geçiyormuş ama ne zamanbu yüzden kg alımı da yavaş gidiyor diğerine göre her türlü geriden geliyor sende ne var ne yok

Canım allah kolaylık versin. Bizimkilerde memede ağlama krizlerine giriyorlar. Mama da veriyorum biberonla.kolay oluyor. Süt yapıcı şeylef yiyip dinlenirsen süt oluyor.Bizde 48 günlüğüz.ni arkadaşımın bebeği reddetmişti k da 8 ay sağıp vermişti. Süt içinde benim yöntemlerim dereotu rezene anasonnçayı. Kavurga. İnce bulgurla yapılan düşürecek çorbası. Hoşaf.lohusa şerbeti.dönüşümlü bunları yiyip içiyorum.

Kızım da kusuyor çok üzülüyorum, önceleri çok azdı şimdi baya çıkarıyor son kontrolde güzel kilo almıştı ama az çıkarıyordu, oğlum büyüyor maşallah kızım minnak kaldı kuzum ya hamileyken ultrason cihazım olsa diyordum şimdi bebiş tartısı olsa diyorum çok stresliyim çok.

Valla bende öyleyim gaz sancıları reflü hatta kolik bile olabilir biri...kg alımı desen az gidiyor şimdiden 1 kg ya yakın fark var aralarında...kaka sorunu var yapamıyor bir hafta beklediğimiz oluyor..dua ediyorum inşallah en kısa zamanda düzene girer herşey

Tek bebeği olup ay şöyle yoruldum ay böyle yoruldum diyenlere.yemek yemeye bile fırsatım yok diyip hemen yanına birini çağıranlara uçasım var.
Helede aralarında bi yaş farkı olup senin ikiz böyle daha zor diyenlere daha kıl oluyorum. Yakın atkadaşım durmuş geçenler de senin böyle kolay 5 yaşnda kızı var bir tane daha olsa benim daha zor diyor.yaşamadan anlamıyorlar.aman anlamasınlar hee deyip geçiyorum.birde gözümün içine bakıp birşey söyleyecekmi diye bakıyorlar aman

bana doktor motillum diye bir ilaç verdi. günde 3 tane alıyorum süt artsın diye. faydasını gördüm. kardeşime de doktoru solgar ın bira mayası tabletlerinden vermişti. ondan da kullanıyorum çok düzenli olmasa da. tavsiye ederim sütün artması için.

Canim motilium aslinda mide ilaci.yanetki olarak prolaktini artirip süt üretimi yapiyomus.ama sütle bebege gecebiliyomus.ben birara internette bulmustum bikac gun kullandim cok uyku sersemlik yapti birde sürekli kullanimi uygun degildir yaziyodu. Senin cocuk doktorunmu tavsiye etti sureklini kullanacaksin birde farkedilir bir artis oldumu.tekrarmi denesem

evet canım biliyorum ilacın bahsettiğin gibi mide ilacı olduğunu. iki ayrı çocuk doktoru da aynı ilacı önerdi bana ki ikisi de alanlarında tanınan doktorlar. hatta biri "bu ilaç mide ilacı tek yan etkisi süt arttırması demişti." ben bir kutu bitirip bir hafta ara vererek kullanıyorum ve bir kutu bitimine yakın sütüm geri geldi çok şükür. bebeklerim daha 2 aylık, 33 haftalık doğdular çok küçükler ve yorgunum diye de olabilr ama bahsettiğin gibi bir etkiyi farkedemedim. sadece bağırsak hareketlerim arttı ki bu aslında iyi bir şey. senin bebeklerin kaç aylık?

kesınlıkle katılıyorum enerjı olmayınca uykusuz yorgun olunca resmen hayat zehır oluyo helekı annenın bısekılde azda olsa uyuması resmen herseyı etkılıyo inşallah kolayca duzene gırersınız

Yaaa ben tek başıma çıkamıyorum çocuklarla evden bebek arabasına bindir falan biri evde biri apartman girişinde nasıl yapıyorsun ben daha cesaret edemedim

canım ben suanlık lojmanda oturuyorum hanı sıkımtı olmuyo o acıdan rahatım.asansor bıle yok ıkıncı kattayım. ılk once bbebek arabasını ön barı battanıyelerı ve cantayı ındırıyorum bebekler pusetlerın ıcınde evın kapısında beklıyor. once bırini alıyorum aşşagıya goturup baglıyorum. sonra ıkıncısını cıkıp alıyorum. sanırım benım bı avantajım bu esnada bebeklerın ağlamamaları. asansorlu bı bına olsa dahada rahat olur.

Tek bebeği olup ay şöyle yoruldum ay böyle yoruldum diyenlere.yemek yemeye bile fırsatım yok diyip hemen yanına birini çağıranlara uçasım var.

dun tek basıma ıkı bebekle dısarı cıktım. yukarıda yazdıgım gıbı. bebeklerın altını degıs karınlarını doyur cantalarını hazırla. sonra kendım hazırlandım. once arabayı ındırdım sonra bebeklerı tasıdım. uc kez ınıp cıktım merdıvenlerı. tam o esnada komsuyla karsılastım. bana dıyokı “ay esım 1 haftalıgına goreve giitti benım oğlanda cok hareketlı oyle boyle degıl oyuzden memleketıme gıttım” dedi.
bende “hııı anladım bende 1 haftadır tek kalıyorum” dedım. guya hareketlıymıste bılmem ne kocası bıle oha der gbı baktı karısına guya benden zormuş işi afshskdlsl

super yazmıssın bukadar olur benımde butun arkadaslarım oyle “benımkı uc cocuga bedel” “keske ıkız olsa boyle daha zor” vs vs neden bı yarış halınde bu millet anlamıyorum.
ben artık kıskanıldıgımızı dusunuyorum cıdden cogu kısı bence kıskandıgından o yarışlara gırıyo kompleksli gıbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…