- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.001
Evet canım bulaşmıyor kıyafetlerine :))renksız derken yanı kıyafetlerıne bulasmıyormu ben bıktım artık kan ılacı lekelerınden eger oyleyse hemen bundan alıcam bende saglık ocagındakını kullanmak ıstemıyorum doktor yuzunden baska da almadım
Biz de 46 günlük olduk bugün neredeyse yedikleri anlar dışında full uyudular bugünlüktür herhalde daha mı çok uyuyacaklar artık yoksa gece mi ayağa dikecekler bizi görecez rekor resmen hasta olmasınlarda görünürde bişey Yok ama...
kucukler icinde benim yakinimda bir kres var ama tek bebek 1800 tl
bir sekilde alisicam sanirim canim eger cok bunalirsam bakici tutucam
haklisin. Benkm evliligimin 5. Senesi Allah nasip etti insallah hakkiyla bakabilirim yavrularima. Pozitif dusunecegim söz canim sende cok pozitifsin masallah
Ayy yerim yavrucaklari
bakayim bende nuna markaya canim tesekjurler
Canım genelde 4.ayda başlanıyor ama doktor erken doğanlarda kansızlık daha fazla gözüktüğü için 1 ay erken başlattıKızlar , kan ilacı kullanmıyoruz. Doktor bir şey demedi. Ne zaman kullanılıyor
Bende aynı durumdayım bazen alıyorlar mememi bazen sinirleniyorlar. Gittiği kadar attık. Tek bebek olsa uğraşılırda iki bebekler çok zor gerçekten.Biberona alisip memeyi vermeye calisinca aglayarak beni çileden çıkaran, memeyi reddeden cocuguma tekrar memeyi alistirmanin bir yolu varmidir.kasikla beslemeyi denedim cok dökülüyor,o sekilde doyuramadim. Biberon vermek zorundayim cunku tekrar emse bile sütüm ikisine yetmez diye tahmin ediyorum. Buara sütle kafayi bozmus,rüyalarinda bile meme gören şu gariban anneye bi öneriniz varmi. Meme reddi yasayip cözüm bulan oldumu
Canım lahana bulman zor ama. Instangramda emziren anne diye bi sayfadagörmüştüm bi araştır istersen.tarifini tam hatırlamıyorumBende aynı durumdayım bazen alıyorlar mememi bazen sinirleniyorlar. Gittiği kadar attık. Tek bebek olsa uğraşılırda iki bebekler çok zor gerçekten.
Benimde tek göğüsümden süt gelmesi kesildi. Zaten azdı diğerine göre daha da azaldı derken neredeyse hiç. Tekrar getirmenin bir yolu var mı acaba.
Yok be canımE Emotionn35 canımcım kusma olayına bi çare bulabildin mi?
Canım allah kolaylık versin. Bizimkilerde memede ağlama krizlerine giriyorlar. Mama da veriyorum biberonla.kolay oluyor. Süt yapıcı şeylef yiyip dinlenirsen süt oluyor.Bizde 48 günlüğüz.ni arkadaşımın bebeği reddetmişti k da 8 ay sağıp vermişti. Süt içinde benim yöntemlerim dereotu rezene anasonnçayı. Kavurga. İnce bulgurla yapılan düşürecek çorbası. Hoşaf.lohusa şerbeti.dönüşümlü bunları yiyip içiyorum.Biberona alisip memeyi vermeye calisinca aglayarak beni çileden çıkaran, memeyi reddeden cocuguma tekrar memeyi alistirmanin bir yolu varmidir.kasikla beslemeyi denedim cok dökülüyor,o sekilde doyuramadim. Biberon vermek zorundayim cunku tekrar emse bile sütüm ikisine yetmez diye tahmin ediyorum. Buara sütle kafayi bozmus,rüyalarinda bile meme gören şu gariban anneye bi öneriniz varmi. Meme reddi yasayip cözüm bulan oldumu
Kızım da kusuyor çok üzülüyorum, önceleri çok azdı şimdi baya çıkarıyor son kontrolde güzel kilo almıştı ama az çıkarıyordu, oğlum büyüyor maşallah kızım minnak kaldı kuzum ya hamileyken ultrason cihazım olsa diyordum şimdi bebiş tartısı olsa diyorum çok stresliyim çok.Yok be canımdaha şimdi ne emdiyse boşalttı...besledim asla yatırmamam lazım diğeri ağladı mecbur gazını çıkarıp yatırdım sonuç...zamanla azalarak geçiyormuş ama ne zaman bu yüzden kg alımı da yavaş gidiyor diğerine göre her türlü geriden geliyor sende ne var ne yok
Valla bende öyleyim gaz sancıları reflü hatta kolik bile olabilir biri...kg alımı desen az gidiyor şimdiden 1 kg ya yakın fark var aralarında...kaka sorunu var yapamıyor bir hafta beklediğimiz oluyor..dua ediyorum inşallah en kısa zamanda düzene girer herşeyKızım da kusuyor çok üzülüyorum, önceleri çok azdı şimdi baya çıkarıyor son kontrolde güzel kilo almıştı ama az çıkarıyordu, oğlum büyüyor maşallah kızım minnak kaldı kuzum ya hamileyken ultrason cihazım olsa diyordum şimdi bebiş tartısı olsa diyorum çok stresliyim çok.
Helede aralarında bi yaş farkı olup senin ikiz böyle daha zor diyenlere daha kıl oluyorum. Yakın atkadaşım durmuş geçenler de senin böyle kolay 5 yaşnda kızı var bir tane daha olsa benim daha zor diyor.yaşamadan anlamıyorlar.aman anlamasınlar hee deyip geçiyorum.birde gözümün içine bakıp birşey söyleyecekmi diye bakıyorlar amanTek bebeği olup ay şöyle yoruldum ay böyle yoruldum diyenlere.yemek yemeye bile fırsatım yok diyip hemen yanına birini çağıranlara uçasım var.
Bende aynı durumdayım bazen alıyorlar mememi bazen sinirleniyorlar. Gittiği kadar attık. Tek bebek olsa uğraşılırda iki bebekler çok zor gerçekten.
Benimde tek göğüsümden süt gelmesi kesildi. Zaten azdı diğerine göre daha da azaldı derken neredeyse hiç. Tekrar getirmenin bir yolu var mı acaba.
Canim motilium aslinda mide ilaci.yanetki olarak prolaktini artirip süt üretimi yapiyomus.ama sütle bebege gecebiliyomus.ben birara internette bulmustum bikac gun kullandim cok uyku sersemlik yapti birde sürekli kullanimi uygun degildir yaziyodu. Senin cocuk doktorunmu tavsiye etti sureklini kullanacaksin birde farkedilir bir artis oldumu.tekrarmi denesembana doktor motillum diye bir ilaç verdi. günde 3 tane alıyorum süt artsın diye. faydasını gördüm. kardeşime de doktoru solgar ın bira mayası tabletlerinden vermişti. ondan da kullanıyorum çok düzenli olmasa da. tavsiye ederim sütün artması için.
Canim motilium aslinda mide ilaci.yanetki olarak prolaktini artirip süt üretimi yapiyomus.ama sütle bebege gecebiliyomus.ben birara internette bulmustum bikac gun kullandim cok uyku sersemlik yapti birde sürekli kullanimi uygun degildir yaziyodu. Senin cocuk doktorunmu tavsiye etti sureklini kullanacaksin birde farkedilir bir artis oldumu.tekrarmi denesem
3,5 ayımızı geçtik artık canım. 9 saat olunca birqz uzun geldi.4.aya kadar takip ederim eger kendileri bi rutin oluşturursa bende uyarım daha ne isterimki kilo kaybı olmadıktan sonra.dinlenen anne enerjik anne, mutlu anne demek bana göre
Yaaa ben tek başıma çıkamıyorum çocuklarla evden bebek arabasına bindir falan biri evde biri apartman girişinde nasıl yapıyorsun ben daha cesaret edemedim
Tek bebeği olup ay şöyle yoruldum ay böyle yoruldum diyenlere.yemek yemeye bile fırsatım yok diyip hemen yanına birini çağıranlara uçasım var.
Helede aralarında bi yaş farkı olup senin ikiz böyle daha zor diyenlere daha kıl oluyorum. Yakın atkadaşım durmuş geçenler de senin böyle kolay 5 yaşnda kızı var bir tane daha olsa benim daha zor diyor.yaşamadan anlamıyorlar.aman anlamasınlar hee deyip geçiyorum.birde gözümün içine bakıp birşey söyleyecekmi diye bakıyorlar aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?