- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.041
Cadı saatidir canım en geç 4.ayda geçer sabret :)
Canım benim kızla oğlan arasında 2 kilo fark var. 4. Aya girecegiz kıza 3-6 ay anca oluyor. Oğluşa 6-9 alıyorum diğerleri küçük geliyor.tabi bazılarının kalıbında degişiyor ama bez payını düşünerek alıyorum en azından 2 ay kullanayım
Canım bende sidefer damla aldım ama kaç damla kullanıyorsun sen eczacı 10 damla dedi ama 10 damla 4 yaş üstü içinmişKan damlası beslenmeden 1saat sonra vE 1saat önce olmalı iki beslenme arası vE süt veya mamaya konulduğunda etkisi gider canım ayrıca sağlık ocaklarının verdiği kan damlaalrında paraben olduğu için bizim doktorumuz kullanmamızı istemedi “sidefer damla” kullanıyoruz kan ilacı olarak parabensiz ve ayrıca renksiz
Canim benimkiler 6 aylık ya 6 9 ay ya da 9 12 ay alıyorum kalıbına bağlı genelde aldığım herşeyi kullandımkızlar bebeklere kıyafet bedenlerını nasıl alıyorsunuz? mesela 6 aylıksa 6-9 aylıkmı alıyosunuz. sanırım kıyafete gorede degısıyor bu beden durumu. alıpta hıc gıyemedıklerımız oldu. bıdaha boyle olsun ıstemıyorum. cok buyuk alıpta kotu gozukmesınıde sevmıyorum boyle gıyememesınıde. sızler nasıl yapıyosunuz?
Allah yardımcın olsun canim benim ilk çocuğum öyleydi doktor kolik demişti gazi varsa masaj yap karnına bebek arabasına koy gezdir benim oğlum ya kucakta ya bebek arabasında gezince biraz sakinliyodu 4. ayda kendi kendine geçmiştiArkadaşlar bu 5 ten sonra başlayan kolik ağlamaları bütün sinir sistemimi bozdu ne yapsak durmuyo ah bu oğlanlar ne gaz ilacı ne kolik deligibi ağlıyo
Canim benimkiler 6 aylık ya 6 9 ay ya da 9 12 ay alıyorum kalıbına bağlı genelde aldığım herşeyi kullandım
Bende sidefer aldım doktor 10 ar damla dedi.eczacı kilosuna göre damla verililyor dedi.Canım bende sidefer damla aldım ama kaç damla kullanıyorsun sen eczacı 10 damla dedi ama 10 damla 4 yaş üstü içinmiş
Canım zıbınları 9-12 aldım oğlana kıza 6-9 alıyorum içini uzun giysin diye.tsort aldım gecen gun 6-9 aylık. bızımkılere anca oldu bende anlamadım kalıpla alakalı dmeekkı
Canım zıbınları 9-12 aldım oğlana kıza 6-9 alıyorum içini uzun giysin diye.
Kızlar aynı beşikte yatıranlar ayırdınızmı yataklarını benimkiler biri uyanınca diğerini tekmelediği için biraz sıkıntı oluyor artık. birazda park yatağımız küçük tabi odamızda küçük ikinciyi alsam nereye koyacagım karar kara düşünüyorum
Ben aynı beşikte yatırıyordum. Şimdi pusette ya da yanımda uyuyorlar. Beşik sevmiyorlar.3. Ay biterken beşikte inşallah. Nasıl alıştıracağım bilmiyorum[/QUOTE
Gece uyanmaları olmasa beşikleri varda kendi odalarına koymaya cesaretim yok
Kizlar humana still tea kullanan varmi gunde kac fincan iciyosunuz fayda gördünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?