2018 dogum yapmis ikiz anneleri

evet bak su bez payını ben pek hesaba katmıyodum al al bıtmıyokı zaten Allah yardımcımız olsun

Canım bende sidefer damla aldım ama kaç damla kullanıyorsun sen eczacı 10 damla dedi ama 10 damla 4 yaş üstü içinmiş

Canim benimkiler 6 aylık ya 6 9 ay ya da 9 12 ay alıyorum kalıbına bağlı genelde aldığım herşeyi kullandım

Arkadaşlar bu 5 ten sonra başlayan kolik ağlamaları bütün sinir sistemimi bozdu ne yapsak durmuyo ah bu oğlanlar ne gaz ilacı ne kolik deligibi ağlıyo
Allah yardımcın olsun canim benim ilk çocuğum öyleydi doktor kolik demişti gazi varsa masaj yap karnına bebek arabasına koy gezdir benim oğlum ya kucakta ya bebek arabasında gezince biraz sakinliyodu 4. ayda kendi kendine geçmişti

Kızlar aynı beşikte yatıranlar ayırdınızmı yataklarını benimkiler biri uyanınca diğerini tekmelediği için biraz sıkıntı oluyor artık. birazda park yatağımız küçük tabi odamızda küçük ikinciyi alsam nereye koyacagım karar kara düşünüyorum

Ben aynı beşikte yatırıyordum. Şimdi pusette ya da yanımda uyuyorlar. Beşik sevmiyorlar.3. Ay biterken beşikte inşallah. Nasıl alıştıracağım bilmiyorum

kızlar göbekler ne durumda?
benim pek fazla kilom kalmadı sayılır ama göbek gitmiyor. gerçi gitsin diye uğraşmaya da başlamadım ama ne zaman normale döner ya da döner mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…