2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsin

İşin çok zor iki bebeyle Allah yardımcın olsun canim

amiinnn

Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsin

mama yapmayı dusunuyorun ınsallah emerler bıberonu bazen ıstemıyolar helekı ıkızlerden bırı sureklı meme ıstıyo uyanıyo meme yatıyo meme ondan daha cok korkuyorum bakalım artık nasıl gececek Allah yardımcım olsun

Kısa bir süre olacak canım gözünü korkutma iyi düşün iyi olsun

Kızlar bu demir ilacını kaşığa damlatıp veriyorum doğru yapıyorum dimi?Damlalık var ağzında ya acaba direkt onunla mi damlatiliyor dedim.Gerci ondan akması da resmen zulüm.

Bu model instagramda biri yapıyor biraz farklı model ama sizce işe yarar mı?

Eklentiler

• Screenshot_20180727-191243.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 2 adet bebek yastığı ile daha rahat ediyorum, birini sol birini sağ bacağıma bebekleri üstüne mememi çekecek şekilde (başlar yukarı baş ve vücut yastıkta çapraz bacaklar dışarı) daha rahat emziriyorum hiç gerek yokmuş ikiz yastığına böyle daha rahat ettim

Hayırlı olsun tatlim :)

Amin teşekkür ederim onu denedim ama olmuyor kafalarını çekiyorlar geriye doğru Bi tuhaf oluyo ben becerememiş olabilirim

Hayırlı olsun canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimkiler 6 aydır emiyo biberon istemediler ben kendim dikmiştim emzirme yastığı büyükce bisey çok rahat ettim başka yere gittik mi yastigimizi çok arıyorum çok rahat emziriyorum yastıkla çünkü

Amin Saol canım rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin şekli nasıl canım benim paylaştığım gibi mi onu alıyım yani sence ben dikemem çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…