2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Hadi inşallah devam etsinler canım, süt gelmese huysuzlanırlar aynen gelmesede vücut süt üretir sıkınca memeni anlarsın zaten

Merhaba arkadaslar rop muayenesi yaptirdik bugün cok zormus bebislerin gozleri kıpkırmızi oldu cok şükür sorun cikmadi ama doktor iki kere daha yapacagiz dedi. Yaptıran var mi, kac kere yaptirdiniz?

kızlar özellikle PembeHelvam lütfen içimi rahatlatın ya bebeklerle ucaga bınıcem cok korkuyorum hıc tecrubem yok uzun yolculuga gıttık ama arabayla gıtmıstık ucaktan tırsıyorum varmı yolculuk yapan ? veya yapacak olan

26 kilo almıştım 6-7 kilo civarı hala duruyor.göbegimde 4 aylık vardır herhqlde

ben de 22-23 kilo aldım. doğumdan sonraki hafta 12 kilosu gitmişti. şimdi 4-5 kilo kadar var ama dediğim gibi göbek fena. sanki hamileyim gibi. hatta dışarıda insanlar bana hamile muamelesi bile yapıyor. çok sinir bozucu

Merhaba arkadaslar rop muayenesi yaptirdik bugün cok zormus bebislerin gozleri kıpkırmızi oldu cok şükür sorun cikmadi ama doktor iki kere daha yapacagiz dedi. Yaptıran var mi, kac kere yaptirdiniz?
Biz de üç kere gittik ağustos da tekrar gideceğiz gerçekten çok zor takip ediyorlar tamamen geliştiğinde inş gerek kalmayacak

Benim de oğlan asiri gazli. Süt alerjisi diyeti yapıyorum. Alerji mamasi kullaniyirum. Ama surekli yanında olmami hatta kucak istiyor.surekli ağlıyor.o çok yoruyor. 44 günlük oldular benim depreyond katlanarak artıyor.

Canım ben uçak yolculuğu çok yaptım bebişlerden önce. Korkmana gerek yok . Tadını çıkar :)))

Ben ikisini emzirince yanış pozisyonda mi yutuyoruu napiyirum tam alamiyorlar memeyi herhalde çok yara oluyor memelerim. Sende boylebir sikintioldu mu?

En önemli nokta
Kalkista ve iniste emzirmen veya biberon vermen! Yutkunmalari gerekiyo kulaklar tikanmaskn diye.. bide ucak ici cok serin oluyo uzun kollu biseyler al yanina canim

Sanki ben yazmismy. Ben de hala adapte olamadim. Uyku ve kusma gaz sorunu beni çok yoruyir. Oğlunmma vakit kalmıyor.

Canım ben uçak yolculuğu çok yaptım bebişlerden önce. Korkmana gerek yok . Tadını çıkar :)))

bende ucak yolculugu cok yaptım ama hep rahat ozgurce ferah ferah bebişlerden once... ahh ahh... şimdi bebeklerle tırsıyorum inşallah aglamazlar

Ben ikisini emzirince yanış pozisyonda mi yutuyoruu napiyirum tam alamiyorlar memeyi herhalde çok yara oluyor memelerim. Sende boylebir sikintioldu mu?

ben guzelce yaslanıyordum agızlarına meme tam gelecek sekılde put gıbı beklıyodum belım kırılıyodu. emzırdıgın pozısyona baglı tabı. benım de yara olmustu ama sakın yara oldu dıye vermemezlık yapma kan vs yoksa tabi. ben ağlaya ağlaya emzırdıgımı bılıyorum ama 2 gunde gecmıstı dahada olmamıştı

En önemli nokta
Kalkista ve iniste emzirmen veya biberon vermen! Yutkunmalari gerekiyo kulaklar tikanmaskn diye.. bide ucak ici cok serin oluyo uzun kollu biseyler al yanina canim

ıkısını aynı zamanda emzırmem ımkansız hangı bırıne meme acayım en guzelı emzık yada bıberon heralde sen ucaga bınecektın nasıl gectı pembikim. ayrıca kısa tulum gıydırecektım ıyıkı soyledın yanıma alırım hırka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…