- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.101
Benim kullandığım yastık c şeklinde canim boşluk kısma benim karnım geliyo iki yana bebislerimi koyuyorumAmin Saol canım rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin şekli nasıl canım benim paylaştığım gibi mi onu alıyım yani sence ben dikemem çünkü :))
Ay ben onu ilk oğlumda da kullanamadım belki göğüslerim büyük Belki ondan kalın geliyor çocuklar sıkışıyorBenim kullandığım yastık c şeklinde canim boşluk kısma benim karnım geliyo iki yana bebislerimi koyuyorum
Benimkilerde haftaya 2 aylık olacak bende göz randevusu alacağım bu hafta. Biraz geciktirdim sanki.Goz kontrolleri ama daha ayrintili. Premature ve kuvezde kalan bebeklere yapiliyor. Bizimkilere 1 ay sonra ilk muayeneyi yaptilar
Hmm tekli emzirme yastıklarından anladım canım teşekkür ederimBenim kullandığım yastık c şeklinde canim boşluk kısma benim karnım geliyo iki yana bebislerimi koyuyorum
Nasıl koydun peki çiğden mi ben ek gıda konusunda çok bilgisizim.Kızlar kış için şeftali ve kara erik attım dolaba.Sizler başka neler attınız tecrübeli anneler?Geleceksin biliyorum senin menü çeşitli:) Neler yaptın başka?
Seftaliyi de eriği de çiğden koydum birer yapimlik poşetledim attim,kişa inşallah tüketmek üzere.Nasıl koydun peki çiğden mi ben ek gıda konusunda çok bilgisizim.
İnstagrami takip et çok güzel bilgiler var ordan epey şey ogrendimNasıl koydun peki çiğden mi ben ek gıda konusunda çok bilgisizim.
Bende başka birşey atmadım canım.çorba falan idare edecegiz.kışın bol bol havuç, bal kabak,elma yiyecekler gibime geliyor. Instangramda ki sayfada çeşit çok ordan kışın gördüklerimi uygulayacagım bakalım.Kızlar kış için şeftali ve kara erik attım dolaba.Sizler başka neler attınız tecrübeli anneler?Geleceksin biliyorum senin menü çeşitli:) Neler yaptın başka?
Hangi ayda yapılıyor acaba rop nedir hic bilmiyorum.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişler...Merhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Hadi bakalım,buraya da yaz mutlaka.Ne kadarlikti seninkiler?Çok yoktu sanki aramızda.Twinss6380 çarşamba liste verecek hemşire ek gıda için ama ağır şeyler değilse başlayacagım yoksa biraz erteleyecegim herhalde ek gıdayı içime sinmiyor.ilerde miğdeyle ilgili sıkıntı yaşamalarından çok korkuyorum
Benimkiler 36 da doğdu o yüzden söylemediler demek.canım 34. haftadan önce doğan bebeklerde doktor istiyor yapılmasını. retinada yırtık olup olmadığı kontrol ediliyor. 1.aya girer girmez yapılması tercih ediliyor. kaçıncı haftada doğum yaptın. 34 sonrası ise gerek görmemiştir doktorun.
erken yapılması şu açıdan önemli allah korusun varsa bir şey tedavi edilebiliyor. geç teşhis olursa allah korusun körlüğe kadar gidebiliyor.
Evett canım dün 4 aylık olduk.2 haftaydı yanlış hatırlamıyorsamHadi bakalım,buraya da yaz mutlaka.Ne kadarlikti seninkiler?Çok yoktu sanki aramızda.
Benim biri de öyle maalesef sadece anne sütü aldığı halde böyle...ilk bir iki zeytinyağı ile çözdük içirdim bir damla ya da popoya masaj..ama son ikidir fitil ile çözüyoruz yapacak birşey yokKızlar benim 10 günlük bebeklerim kabız oldular doktor ısrarıyla aptamil prematüre maması ve anne sütü alıyorlar ama 2 gündür hiç kaka yapmadılar çok sancılanıyo yavrularımılık duş sıcak havlu falan koyduk karınlarına ama fayda etmedi ne yapabilirim başka rahatlasın yavrularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?