2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar kış için şeftali ve kara erik attım dolaba.Sizler başka neler attınız tecrübeli anneler? Geleceksin biliyorum senin menü çeşitli:) Neler yaptın başka?
Bende başka birşey atmadım canım.çorba falan idare edecegiz.kışın bol bol havuç, bal kabak,elma yiyecekler gibime geliyor. Instangramda ki sayfada çeşit çok ordan kışın gördüklerimi uygulayacagım bakalım.

Twinss6380 çarşamba liste verecek hemşire ek gıda için ama ağır şeyler değilse başlayacagım yoksa biraz erteleyecegim herhalde ek gıdayı içime sinmiyor.ilerde miğdeyle ilgili sıkıntı yaşamalarından çok korkuyorum

Hangi ayda yapılıyor acaba rop nedir hic bilmiyorum.

canım 34. haftadan önce doğan bebeklerde doktor istiyor yapılmasını. retinada yırtık olup olmadığı kontrol ediliyor. 1.aya girer girmez yapılması tercih ediliyor. kaçıncı haftada doğum yaptın. 34 sonrası ise gerek görmemiştir doktorun.
erken yapılması şu açıdan önemli allah korusun varsa bir şey tedavi edilebiliyor. geç teşhis olursa allah korusun körlüğe kadar gidebiliyor.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişler...

Kızlar okuyordum ama yazamıyordum. herkesler iyi sanırım.
Tombuldut allan kolaylık versin canım. İki bebekle taşınmak zor iş..

Kızlar ben de bugün ilk defa yalnız baktım bebişlere..akşama kadar iyiydik ama sonra oğlan cozuttu..bir ağlama krizi gitsin. Sonra emziğini kustu. Ama çok yoruldu m.

Trk bakanları tebrik ediyorum...heykeli dikilecek insanlar siniz. bir ay sonra ben de tırmanmazsam ben de o gruba girerim.

Benim kızda uyku sorunumuz var. Memede ya da omzunda uyuyor yerine koyuyorum. Gözler açılıyor hadi tekrar..böyle belki 10 kez yat kalk yapıyoruz ve 2 saat sürüyor vu olay.O sırada diğer i kalkıyor. Var mı banaçözüm olacak.

Hadi bakalım,buraya da yaz mutlaka.Ne kadarlikti seninkiler?Çok yoktu sanki aramızda.

Benimkiler 36 da doğdu o yüzden söylemediler demek.

Kızlar benim 10 günlük bebeklerim kabız oldular doktor ısrarıyla aptamil prematüre maması ve anne sütü alıyorlar ama 2 gündür hiç kaka yapmadılar çok sancılanıyo yavrularım ılık duş sıcak havlu falan koyduk karınlarına ama fayda etmedi ne yapabilirim başka rahatlasın yavrularım

Benim biri de öyle maalesef sadece anne sütü aldığı halde böyle...ilk bir iki zeytinyağı ile çözdük içirdim bir damla ya da popoya masaj..ama son ikidir fitil ile çözüyoruz yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…