2018 Ekim Anneleri

Itiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))
Benden de bir itiraf d vitaminini vermeyi surekli unutuyorum.. bak iste bugun de unuttum ya!

Yaz geldi :)) Tatil planlari ne alemde? (@VosVos35 E exelanss siz Izmirdesiniz, daha çok denize girersiniz bizlere göre) mayo bez vs ne alacaksınız ve günes kremi Mustela çok öneriliyor? Fikirleri bekliyorumm..
Bir arkadasima cok iyi oldugunu dusundugu bir profosor 3 yasina kadar cocuguna gunes kremi surme derileri cok ince zarar verir demis golgede sapkayla tutacaksin demis. Ben de mustela dusunuyordum simdi alsam mi almasam mi arada kaldim ama alacagim galiba. Mayo olarak basit birsey dusunuyorum, hala bakmadim. Zaten denize 3ten 4ten sonra sokarim oyuzden omuzlari vucudu kapatan bir model tercih etmem heralde.

Sen iyileşde canım sonra gidersiniz elbet.. doktor gözlük taksın dedi bize bizde aldik..çok rahatsiz oluyo zaten güneşte..
Eki Görüntüle 2269859
Eki Görüntüle 2269859
Ya gozluge bayildim, benim sipa da gunesten cok rahatsiz oluyor ama gozune taktigimda acaba cikarip firlatir mi bilemedim. Cok tatli duruyor, guzel gunlerde kullanin

Haklilarda sanki buyukler :) Yeni basladilar gibi asıl hayata :)
Minik biraz daha rahat durdukca yerde kolaylik olur.

Sizin yazılarınızı okudukça huzur buluyorum. Maşallah ne güzel bir annesiniz ya o kadar mantıklı ki söyledikleriniz yaptiklariniz, örnek alınası bir insansiniz

Tesekkur ederiiiim fikirler birbirine uyduğu icin o,her anne güzel❤
Bende bizim evimize göre sekilleniyorum sadece :)

Benim buyugu bu zamanlarda emekliyordu.
9 aylik yürümüstü.Yani bakinca insana garip geliyor o kadar kucuktu ki.Yorucuda oluyor tabii kendini daha kollamayi bilmediginden.
Hepsi bambaska.
Zaten sakin ve kendini yormayan bi bebis sizinki :) Bence işi biliyor nasilsa cok yorulacak
Ekstra seni rahatsiz eden bi durum yoksa sadece bunun icin tedirgin olma❤

Itiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))

Tek ideal bebegin ne istedigi
Zamanla hallolur yavas yavas
Ama ilk tepkiler hep olacak en azindan bilmeniz iyi
Daha kendinde oldugunda daha kolay olacaktir en azindan 8 ayla birlikte.

Yaz geldi :)) Tatil planlari ne alemde? (@VosVos35 E exelanss siz Izmirdesiniz, daha çok denize girersiniz bizlere göre) mayo bez vs ne alacaksınız ve günes kremi Mustela çok öneriliyor? Fikirleri bekliyorumm..

Bende Mustela alacam.Simdiden indirim kolluyorum olur mu kiIkisine birden
Bizede deniz yakin haftasonu kacamaklari cok oluyor.Birde Eylul icin bi dusuncemiz ama var nasip,esimin izin durumunada bağlı.Mayo bez dusunuyorun cok kullanisli oluyor.Bikini abladan var azcik giydiririm

Sut başında bekliyorum :)
Yoğurt,lor cikacak.Bide büyük hanıma dondurma olacak ama o yarına kaldı :)
Davulcuyu duyup oynayarak kalktı cocuğum ya

Gündüz bakmak zor artik mevsimde bahar olunca :)
herkes iyidir insallah okudugum kadariyla oyle :) Zaten kemik bikac kisi olduk galiba :)

Sabah baleye yetisecez o da artik bitmek uzere.Simay bu zamanlarda 8 aylik olacak fln diye hesap yapiyordum geldi çattı zaman :)
Hersey cok cabuk geciyor...

Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor. Avrupa yakasinda oturuyor. Hala kizi isparta'da. Kendi akrabalarim da yakinda ve calismayan yok hic. Yakinda hic yok zaten.
Hafta sonu esime yaptircam bakalim.

Omuzlari yanabilir ya uzun kollu ustlerden dusunuyorum ben.

Bizimki de dün mama sandalyesinde otururken ayni şeyi dedim cok degil 5 ay önce kolik sancılardan ağlıyordu şimdi çok şükürbüyüdü zaman nasıl geçiyor diye :)

Disimizin ucu göründü tamamı çıkmadı sıkıntılı böyle soğuk soğuk terliyor normal mi acaba

Hep baleye giden bi kızım olsun isterdim bende gönderirim kim bilir

Valla cocuk dogdugundan beri gordugu elimizde telefon. Bi de yemek yiyoruz. Hayatta baska bir sey yok gibi. Ben cok kitap okurdum. Simdi gunde 15 dk ancak. O da cocuk ortada yokken.
Zeka kartlarina da bakmadi ya bizimki. Posetle oynar kasikla oynar.
Ben 3 aylıktan beri okuyorum elinede veriyordum kendi resimlerine bakıyordu yine ara ara çıkarıp okuyoruz hem babası hem ben o da bir şeyler söyleniyor biz okurken şuan 5 tane kitabı var bir tanede yapbozlu aldık ilerisi için inşallah :) hergün okumaya çalışırsanız bıkmadan alışır demişti bir bloger :) öyle yapıyoruz bizde bazen unutuyoruz ama tekrar açınca bir iki ağzına götürüp sonra dinliyor

Mayo ben de almayacam. Mayo bezlerden alirim. Huggies gordum nette, bi de prima mayo bez var..dr a sorarim bu hafta gunes kremi tavsiyesini..

Gecen h buradada 50 faktor mustela sprey olani 100 TL ydi. Sprey daha kolay olur. Tam alacakken bi sey oldu, alamadim. Dun baktim zam gelmis..mayo bez, prima bi de huggies gordum nette.

Saglikla gecsin zaman.
herbirimiz güzel günlerini görelim yavrularimizin, karsilarina iyi insanlar ciksin insallah :)))
(babanne duasi gibi oldu, idare edin :))))

Merhaba, babanne evinde yilda bikac kez kullanmak icin ucuz ama iş görür bi park yatak onerisi olan var mi?

Bir çay kaşığı aynısıni yaptı bize ama biz zaten alerjigiz tekrar ne zaman denesem bilmiyorum
Bu konuda ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben alerji sayfasından görüp araştırdım ve bebeklerede yapıldığını görünce birde alerjisini yendiğini çok iyi geldiğini yazan çok kişi olunca hemen yaptırdım (hacamat) ve bende o kişiler arasına girdim tavsiye ediyorum hiç bir zararı yok yinede kendin araştır soruştur tabi .. Şuan avokado tahin keçibonuzu havuç verdim tepki vermedi dünde kendim yoğurtlu çorba içtim bir kase bugün bir tepki yok çok şükür yarın kızıma yapacağım inşallah yoğurtlu çorba onada tepki vermezse peynir yoğurt geçeceğiz inşallah .. He ufak kızarıklık ya da kakada mukus olursa onları önemsemiyoruz dedi doktorumuz .. Bu arada hacamat yaptırdığımızıda söyledim faydasını gördüysen temiz işini bilen biri yaptıysa tabiki olur neden olmasın dedi ..

Bendeki cam rendemi sıkıntılı acaba sadece suyu çıkıyor ve meyvenin posası bütün halde kalıyor rende işi görmüyor eziyor sadece civilden almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…