Benden de bir itiraf d vitaminini vermeyi surekli unutuyorum.. bak iste bugun de unuttum ya!Itiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))
Bir arkadasima cok iyi oldugunu dusundugu bir profosor 3 yasina kadar cocuguna gunes kremi surme derileri cok ince zarar verir demis golgede sapkayla tutacaksin demis. Ben de mustela dusunuyordum simdi alsam mi almasam mi arada kaldim ama alacagim galiba. Mayo olarak basit birsey dusunuyorum, hala bakmadim. Zaten denize 3ten 4ten sonra sokarim oyuzden omuzlari vucudu kapatan bir model tercih etmem heralde.
Ya gozluge bayildim, benim sipa da gunesten cok rahatsiz oluyor ama gozune taktigimda acaba cikarip firlatir mi bilemedim. Cok tatli duruyor, guzel gunlerde kullaninSen iyileşde canım sonra gidersiniz elbet.. doktor gözlük taksın dedi bize bizde aldik..çok rahatsiz oluyo zaten güneşte..
Eki Görüntüle 2269859
Eki Görüntüle 2269859
aynen beni de abisi yoruyor daha fazla. çocuk itinayla talep sıralıyor. kızıma vakit bulamıyorum resmen :)
kızım da saç, kulak, ense.. ne bulursa yapışıyor :) şimdilik kazasız atlattım.. biraz ellerimin üstü çizik, kucağımdan yere inmek isterken geçiriyor parmakları. ben de yerde güvende olacağı ortamı ayarlamadan bırakamıyorum, haliyle kucakta 'bırak beni anne' diye tepinirken ellerimi epey tırmalıyor :))
Sizin yazılarınızı okudukça huzur buluyorum. Maşallah ne güzel bir annesiniz yao kadar mantıklı ki söyledikleriniz yaptiklariniz, örnek alınası bir insansiniz
evet ama bizimki o kadar merakli degil.hep oyuncak koydum yanina yattim filan her gun koydum yuzustu keyifli oldugu anlarda da.hemen agliyor.oyuncaga bir iki uzatiyor kolunu sonra parmagini emip etrafina bakiniyor.hic doneyim de alayim demiyormasallah simaya.evet bir arkadasimin kizi 18 aylik yurudu.biri de 10 aylik yurudu.
Itiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))
Kızlar kızım heyecanlı gülünce hıçkırmaya başlıyor güldürmeye korkuyorum.. varmi böyle olan?
Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor. Avrupa yakasinda oturuyor. Hala kizi isparta'da. Kendi akrabalarim da yakinda ve calismayan yok hic. Yakinda hic yok zaten.Kendi ailen nerde canım? Anne, abla gibi destek olabilecek kimse yok mu, yapıp getirebilecek birileri? Hala kızı vardı okullu, ona bi seslensen, arada uğrasa. Eşin kemikli et alıp buzluğa atsanız, kız marifetli dediydin, yapar belki bişeyler
Omuzlari yanabilir ya uzun kollu ustlerden dusunuyorum ben.Planli bir tatilimiz yok acikcasi cunku ek gida alisma donemi benim ise baslamam vs derken hizli gececek gibi ama denizle tanismasini cok istiyorum 1-2 gunluk bir seyler olabilir
Mayo prima gormsutum
Gunes kremi marka belirtmedi dr muz ama mustela olur herhalde
Mayoda gerek var mi bilmiyorum belki sadece bezle sokup cikinca normal kiyafetlerini giydiririm
Bizimki de dün mama sandalyesinde otururken ayni şeyi dedim cok degil 5 ay önce kolik sancılardan ağlıyordu şimdi çok şükürbüyüdü zaman nasıl geçiyor diye :)Sut başında bekliyorum :)
Yoğurt,lor cikacak.Bide büyük hanıma dondurma olacak ama o yarına kaldı :)
Davulcuyu duyup oynayarak kalktı cocuğum ya
Gündüz bakmak zor artik mevsimde bahar olunca :)
herkes iyidir insallah okudugum kadariyla oyle :) Zaten kemik bikac kisi olduk galiba :)
Sabah baleye yetisecez o da artik bitmek uzere.Simay bu zamanlarda 8 aylik olacak fln diye hesap yapiyordum geldi çattı zaman :)
Hersey cok cabuk geciyor...
Ben 3 aylıktan beri okuyorum elinede veriyordum kendi resimlerine bakıyordu yine ara ara çıkarıp okuyoruz hem babası hem ben o da bir şeyler söyleniyor biz okurken şuan 5 tane kitabı var bir tanede yapbozlu aldık ilerisi için inşallah :) hergün okumaya çalışırsanız bıkmadan alışır demişti bir bloger :) öyle yapıyoruz bizde bazen unutuyoruz ama tekrar açınca bir iki ağzına götürüp sonra dinliyorValla cocuk dogdugundan beri gordugu elimizde telefon. Bi de yemek yiyoruz. Hayatta baska bir sey yok gibi. Ben cok kitap okurdum. Simdi gunde 15 dk ancak. O da cocuk ortada yokken.
Zeka kartlarina da bakmadi ya bizimki. Posetle oynar kasikla oynar.
Mayo ben de almayacam. Mayo bezlerden alirim. Huggies gordum nette, bi de prima mayo bez var..dr a sorarim bu hafta gunes kremi tavsiyesini..Planli bir tatilimiz yok acikcasi cunku ek gida alisma donemi benim ise baslamam vs derken hizli gececek gibi ama denizle tanismasini cok istiyorum 1-2 gunluk bir seyler olabilir
Mayo prima gormsutum
Gunes kremi marka belirtmedi dr muz ama mustela olur herhalde
Mayoda gerek var mi bilmiyorum belki sadece bezle sokup cikinca normal kiyafetlerini giydiririm
Gecen h buradada 50 faktor mustela sprey olani 100 TL ydi. Sprey daha kolay olur. Tam alacakken bi sey oldu, alamadim. Dun baktim zam gelmis..mayo bez, prima bi de huggies gordum nette.Bende Mustela alacam.Simdiden indirim kolluyorum olur mu kiIkisine birden
Bizede deniz yakin haftasonu kacamaklari cok oluyor.Birde Eylul icin bi dusuncemiz ama var nasip,esimin izin durumunada bağlı.Mayo bez dusunuyorun cok kullanisli oluyor.Bikini abladan varazcik giydiririm
Saglikla gecsin zaman.Sut başında bekliyorum :)
Yoğurt,lor cikacak.Bide büyük hanıma dondurma olacak ama o yarına kaldı :)
Davulcuyu duyup oynayarak kalktı cocuğum ya
Gündüz bakmak zor artik mevsimde bahar olunca :)
herkes iyidir insallah okudugum kadariyla oyle :) Zaten kemik bikac kisi olduk galiba :)
Sabah baleye yetisecez o da artik bitmek uzere.Simay bu zamanlarda 8 aylik olacak fln diye hesap yapiyordum geldi çattı zaman :)
Hersey cok cabuk geciyor...
Merhaba, babanne evinde yilda bikac kez kullanmak icin ucuz ama iş görür bi park yatak onerisi olan var mi?
Bu konuda ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben alerji sayfasından görüp araştırdım ve bebeklerede yapıldığını görünce birde alerjisini yendiğini çok iyi geldiğini yazan çok kişi olunca hemen yaptırdım (hacamat) ve bende o kişiler arasına girdim tavsiye ediyorum hiç bir zararı yok yinede kendin araştır soruştur tabi .. Şuan avokado tahin keçibonuzu havuç verdim tepki vermedi dünde kendim yoğurtlu çorba içtim bir kase bugün bir tepki yok çok şükür yarın kızıma yapacağım inşallah yoğurtlu çorba onada tepki vermezse peynir yoğurt geçeceğiz inşallah .. He ufak kızarıklık ya da kakada mukus olursa onları önemsemiyoruz dedi doktorumuz .. Bu arada hacamat yaptırdığımızıda söyledim faydasını gördüysen temiz işini bilen biri yaptıysa tabiki olur neden olmasın dedi ..Bir çay kaşığı aynısıni yaptı bize ama biz zaten alerjigiz tekrar ne zaman denesem bilmiyorum
Bendeki cam rendemi sıkıntılı acaba sadece suyu çıkıyor ve meyvenin posası bütün halde kalıyor rende işi görmüyor eziyor sadece civilden almıştımItiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?