2018 Ekim Anneleri

Mama sandalyesinde chicconunkinde kayiyordu, (Zayif malum) dik duran bi model olsun dedim.Pilsaninkini aldim. En fazla 5 dk durup agliyo. Sandalyeyi sevdim ama bizimki mama sandalyesini hic sevmiyor..Tepsiye oyuncaklar vs koydum..sevmedi, önerisi olan var mi, nasil alistiracam.. Sandalye bu model..

Eklentiler

• 20190518_111628.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
Sevmemesi modelle alakali degildir iki farkli model denemissiniz zaten. Oyuncak dicem ama zaten denemissiniz. Ben ilk zamanlarda mama sandalyesine oturtup karsisinda abartili bir sekilde dans ediyordum beni izlemek hosuna gidiyordu. Hos sandalyede aglarsa hala yapiyorum:) Zaman tanimak lazim, cok israr etmeden gunde birkac sefer deneyebilirsiniz. Isallah biran once alisir kuzucuk

Kizlar aranizda hic bebek arabasi yada otokoltugu icin terletmeyi engelleyen bir urun kullanan var mi? Ankara birkac gundur iyice isindi. Bir de araba guneste kaldiysa 10dklik bir yolculukta bile oglumu arabadan sirilsiklam cikartiyorum, daha baharda boyleyse yaz icin cozum bulmam lazim. Muslin bez denedim o da fayda etmedi

Bizimki bu chicco polly princess benim kızımda zayif kaymıyor ama hem kemerini takınca arada da bacağını tutan bi yeri var ya o biraz büyük istese de kayamaz polly 2in1 baska modelleri de var bak istersen

Eklentiler

• 1558174689634131707704.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 46
sağolun, umarım..
Chicconunkinde rahat edemiyordu. zayıf ya. devriliyordu bi saga bi sola :)))) cok komik oluyordu :)))
dik dursun diye bunu aldim.. ayaklarını geriye, oturmamak icin bi direniyor. oturtmak zorlu oluyor. onda da agliyo kuzu :))) hayirlisi artık :))

Yastiklar destek yapsaniz? Bence o zayiflikla alakali degil bizimkiler hala kucuk biz alismisiz o mama sandalyelerini dolu dolu gormeye Eylulde kayiyor zaten kumasin yapisida malum :)

Oto koltugu bakiyoruz artik cunku ana kucagi ters bi sekilde duruyor arabada yani arkaya bakiyor bundan cok sıkıldı birde sigmiyor artik yatmak istemediginden oturur pozisyona geliyor bu da hic guvenli degil
Adac testinden gecen bir model bakiyoruz 1.500 max fiyat olarakta var mi tavsiyeniz

Instagram da muhendisinoglu diye bi hesap var orada incelemiş adac testinden geçenleri bak istersen

bizde de chicco polly var.yatar pozisyonda uzun sure onda birskiyorum. ama yemek yedirmek icin pratik degil.ebebekten ayni bunun gibi bisey aldik.internetten minderini aldim.poposu yumusak yere otursun diye.tepsisine vicik vicik kivamda yiyecekler koyunca oynamiyor mu ki.plastik sokella kovasi salatalik saklama kabinin kapagi bi de minciklanmis yiyceklerle vakit geciriyor.minder almadiysaniz mutlaka siparis verin internetten.

havlu koyuyorum gene terliyor ama hic olmazsa havlu biraz cekiyor.ama ozel urun var mi bilmiyorum.

Bizimki bu chicco polly princess benim kızımda zayif kaymıyor ama hem kemerini takınca arada da bacağını tutan bi yeri var ya o biraz büyük istese de kayamaz polly 2in1 baska modelleri de var bak istersen
aa bizim oglaninkiyle ayniymis rengine kadar :) (kuzenden gelince pembisler icinde kaldi) cok terletiyor ama altina penye battaniye ya da havlu koymak zorunda kaliyorum.bi de kucucuk kaliyor icinde (7500 kilo civari)

Ben trendyoldan 1500liraya besafe almistim subatta simdi baktim 1725 olmus. Ama belki yine bi indirim olur. Baska sitelere de bakmak lazim. Model olarak bir tavsiye veremem ben cok arastirmadan tavsiye uzerine aldim besafe modelini hala da kullanmadim:) ama soyle bi tavsiyem olabilir magazadan degil de internetten farkli sitelerden bakip alirsaniz cok daha uyguna geliyor

aa bizim oglaninkiyle ayniymis rengine kadar :) (kuzenden gelince pembisler icinde kaldi) cok terletiyor ama altina penye battaniye ya da havlu koymak zorunda kaliyorum.bi de kucucuk kaliyor icinde (7500 kilo civari)
Bende muslin bez koyuyorum içine
Bizimki daha 6 kilo ancak vardır bu ay doktora gitmediğimiziçin bilmiyorum ama o kiloyu da rahat taşır tabağını biraz geniş tutsan

Benimde yemek yesin diye mezdeke acip oynamisligim var kendimi gordum bi an :)

Bugun 7 ay kontrumuz vardi baksero sanırım asinin ismi onu vurdular. Artik kahvaltiya da baslicaz ilk 1 ay bulamac şeklinde ver dedi bebek ekmegini ıhlamurlar la yumusatip peynir yumurta sarisi ve pekmez vericem lor peyniri yapicam simdi bide yogurtu mama derken bide peyniri cikti paşa nin sizlerin kahvaltilari nasil

Bizim doktorumuz sunu ver bunu ver demedi hic sen biliyosun zaten ne verecegini dedi bana ne alaka bilemedim galiba sunu okudum boyleymis bunu okudum soyle dogru mu vs diye sormamdan dolayi:) ben labna peyniriyle yumurtanin sarisini karistirip veriyorum cok guzel yiyor, labneyi cok seviyor, yumurtanin sarisini tek verince yine yiyor ama hep yarim birakiyor ve tane tane cok saciliyor etrafa yarisi yere gidiyor oyuzden labne ile hem bana hem ona daha kolay:) hic lor denemedim birara onu da denemek istiyorum. Pesine de kucuk bir avakadonun yarisi ve ceyrek muzu karistirip veriyorum. Ama soyle birsey var oglum kahvaltisini sabah uyaninca yapmiyor gunduz uykusundan sonra veriyorum. Gece 4.30dan sonra cok uyaniyor ve ben de uyusun diye herseferinde emziriyorum buyuzden sabah tok uyaniyor haliyle hicbirsey yemek istemiyor. Zaten bu yuzden bazi gunler kahvalti+sebze puresi verebiliyorum anca. Ama sebze puresini az yemisse yogurt teklif ediyorum ilerleyen saatlerde.

Bi gu Bi gun yumurta lor bi gun avokado lor veriyorum. Peynir yapmak zor degil dert etme. Bizim doktor tuzsuz lor alabilirsiniz demisti. Ben hic bebe ekmegi biskuvisi falan vermedim. Pekmez de vermedim daha.

Ben de sabah uyumadigi gunler surekli emziriyorum ha uyudu ha uyuycak diye. Kahvaltiyi yemiyor o zaman. Hem tokluktan hem huysuzluktan.
Bi de yine aabahtan aksama, aksamdan sabaha emziriyorum. Ne anladim ek gidadan. Cocugun agzi bir saat bos durmuyor. Ne cekiyorsak bu uykudan cekiyoruz...
O kadar emzirmeye ben de surekli ac hissediyorum. Hep canim bir seyler cekiyor. Surekli ya yiyorum ya yemek dusunuyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Sekerim, tiroidim cok normal. Niye boyle anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…