Ben yavastan dikkat etmeye basladim ya, 9kilo fazlam var hala. Aslinda suanki kilomdan memnunum ama hicbir kiyafetim olmuyor ve gardolabimi bastan duzememBen de sabah uyumadigi gunler surekli emziriyorum ha uyudu ha uyuycak diye. Kahvaltiyi yemiyor o zaman. Hem tokluktan hem huysuzluktan.
Bi de yine aabahtan aksama, aksamdan sabaha emziriyorum. Ne anladim ek gidadan. Cocugun agzi bir saat bos durmuyor. Ne cekiyorsak bu uykudan cekiyoruz...
O kadar emzirmeye ben de surekli ac hissediyorum. Hep canim bir seyler cekiyor. Surekli ya yiyorum ya yemek dusunuyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Sekerim, tiroidim cok normal. Niye boyle anlamadim.
Bizimki de dün mama sandalyesinde otururken ayni şeyi dedim cok degil 5 ay önce kolik sancılardan ağlıyordu şimdi çok şükürbüyüdü zaman nasıl geçiyor diye :)
Disimizin ucu göründü tamamı çıkmadı sıkıntılı böyle soğuk soğuk terliyor normal mi acaba
Hep baleye giden bi kızım olsun isterdim bende gönderirim kim bilir
Gecen h buradada 50 faktor mustela sprey olani 100 TL ydi. Sprey daha kolay olur. Tam alacakken bi sey oldu, alamadim. Dun baktim zam gelmis..mayo bez, prima bi de huggies gordum nette.
Ahh inşallah❤Saglikla gecsin zaman.
herbirimiz güzel günlerini görelim yavrularimizin, karsilarina iyi insanlar ciksin insallah :)))
(babanne duasi gibi oldu, idare edin :))))
Mama sandalyesinde chicconunkinde kayiyordu, (Zayif malum) dik duran bi model olsun dedim.Pilsaninkini aldim. En fazla 5 dk durup agliyo. Sandalyeyi sevdim ama bizimki mama sandalyesini hic sevmiyor..Tepsiye oyuncaklar vs koydum..sevmedi, önerisi olan var mi, nasil alistiracam.. Sandalye bu model..
Bugun 7 ay kontrumuz vardi baksero sanırım asinin ismi onu vurdular. Artik kahvaltiya da baslicaz ilk 1 ay bulamac şeklinde ver dedi bebek ekmegini ıhlamurlar la yumusatip peynir yumurta sarisi ve pekmez vericem lor peyniri yapicam simdi bide yogurtu mama derken bide peyniri cikti paşa nin sizlerin kahvaltilari nasil
Ay erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.Sprey olandan kullanmadim ama kullanisli olur mu bilemedim.Görunmeyen sekilde ucuşması nefes yoluyla solumaya sebep olabilir diye dusunurum hep.Kucuk almak lazim bide tek cocuklular.Kullanim suresini dusunerek.
Huggies kullanmistik.Normal bez gibi sismiyor sadece,kolaylik o açıdan bebisede.
Çıplak gezmesinlerde,kız annesi olarak dikkat edilmesinden yanayım ❤
Ay erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.
Bi de buyuyunce bunlari anlatip ogretmek var.Tam onu diyorum aslinda.Genelde erkek cocuklarini goruyoruz.Ustelik bi baska bebege bezi degistirilirken bile bakmadi kizim ve denizde boyle bi goruntuyle karsilasmasin diye ugrastim acikcasi.
Yaş araliklari farkli olan ve cok farkli dusunup algilayan o kadar cok cocuk var ki aslinda etrafta ister kiz ister erkek.
Ailelere cok is düşüyor.
Bi de buyuyunce bunlari anlatip ogretmek var.Tam onu diyorum aslinda.Genelde erkek cocuklarini goruyoruz.Ustelik bi baska bebege bezi degistirilirken bile bakmadi kizim ve denizde boyle bi goruntuyle karsilasmasin diye ugrastim acikcasi.
Yaş araliklari farkli olan ve cok farkli dusunup algilayan o kadar cok cocuk var ki aslinda etrafta ister kiz ister erkek.
Ailelere cok is düşüyor.
Tam onu diyorum aslinda.Genelde erkek cocuklarini goruyoruz.Ustelik bi baska bebege bezi degistirilirken bile bakmadi kizim ve denizde boyle bi goruntuyle karsilasmasin diye ugrastim acikcasi.
Ailelere cok is düşüyor.
Ablam kalın kemiklerin iliğini kaşığa vurup çıkarır, yerdiAnnem parkinson hastasi anneanneme bakiyor. Avrupa yakasinda oturuyor. Hala kizi isparta'da. Kendi akrabalarim da yakinda ve calismayan yok hic. Yakinda hic yok zaten.
Hafta sonu esime yaptircam bakalim.
Yumuşak ve erimeye müsait bir şeyler deneyebilirsin. Ağzında gevelemeye çalışıyor, diliyle çeviriyor, damağıyla eziyorsa tamam bence. Çiğnemeyi deniyor diyebiliriz o zaman. Ama dilinin üstüne değdiği zaman geri itebilir, tükürebilir. Veya genzine doğru gittiğinde öğürebilir, bunlar da normal. Alışana kadar yapacak bunları. Sonra elinden kendi alıp ağzına götürecekCigneme cabasi olup olmadigini nasil anlayabilirim peki direk catalla mi deneyeyim? Ben kendim tirsiyorum bogazinda kalicak diye cocuga firsat vermiyorum :))
Ben oğluma kahvaltıyı bulamaç yapıp verdim, başta hevesle yedi, sonra gün gün azalttı ve 1 hafta sonunda reddetti. Keşke ayrı ayrı yedirseydimBugun 7 ay kontrumuz vardi baksero sanırım asinin ismi onu vurdular. Artik kahvaltiya da baslicaz ilk 1 ay bulamac şeklinde ver dedi bebek ekmegini ıhlamurlar la yumusatip peynir yumurta sarisi ve pekmez vericem lor peyniri yapicam simdi bide yogurtu mama derken bide peyniri cikti paşa nin sizlerin kahvaltilari nasil
Kızlar bu konuya açıklık getirmek istedimAy erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.
Ben dün decatlondan tulum gibi olan mayolardan aldim hepten kapadim çocuğu güneş ten etkilenmesin diye ben esmer baba esmer çocuk sut gibi beyaz. Ciplak bende sokmam asla göster pipiniye karsiyimAy erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.
Ben dün decatlondan tulum gibi olan mayolardan aldim hepten kapadim çocuğu güneş ten etkilenmesin diye ben esmer baba esmer çocuk sut gibi beyaz. Ciplak bende sokmam asla göster pipiniye karsiyimAy erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?