2018 Ekim Anneleri

Ben yavastan dikkat etmeye basladim ya, 9kilo fazlam var hala. Aslinda suanki kilomdan memnunum ama hicbir kiyafetim olmuyor ve gardolabimi bastan duzemem okadar kiyafetten asla vazgecmem yillarin birikimi var orda :) oyuzden zayiflamam sart! Bir ara ben de kendimi kaybetmiscesine yiyordum hatta her goren yememe sasiriyordu ama biraz direndim suan normale donmus gibiyim. Birkac gun sabredince vucut alisiyor sanki. Benim en buyuk sikintim tatli surekli tatli birseyler yemek istiyorum. Onceden hic boyle degildim.

Kızlar merhaba benim oğlum bir haftadur ancak oturuyor desteksiz sukur.ek gıdada iyiyiz maşallah iştahlı obur tosbik :) fakat neyazikki sutum hayli azaldi ve sag memeyi reddediyor birkaç gundur sizde bunu yasaya var mı emzik mi sebep oldu acaba

Zeynepin dişininbiri gorundu ucu patladı digeri daha yok ne zaman uzarki acaba?

Kizlar oglum epeydir hic kusmuyordu. 3 gündür yeniden kusmaya başladı. Bugün baya bi kustu avakadoya başlamıştım ondan mı kustu bilemedim. Avakado yedirip bu şekilde birşey yasayan oldu mu.

İnşallah❤
Jimnastik istiyorduk o da cok seviyor ama ulasim biraz daha sikinti olacakti bebekle.En azindan yine vucudu icin olsun dedik.Baleyede merak sarmisti o ara.Kardesi olunca birlikte ayri bi zaman gecirmis oluruz dedim.Bitiyor bile.Anne kiz dersi oldu biara cidde zormus ama :)

5 ay önce demek bile ne cok gibi geliyor degil mi :)

Dis zamaninda kafanin arka kismi fln daha sicak olabilir.Belki ondan sebep terlemede oluyordur.Bu geldi aklima ama gozun ustunde olsun yine de bahar aylari.

Gecen h buradada 50 faktor mustela sprey olani 100 TL ydi. Sprey daha kolay olur. Tam alacakken bi sey oldu, alamadim. Dun baktim zam gelmis..mayo bez, prima bi de huggies gordum nette.

Sprey olandan kullanmadim ama kullanisli olur mu bilemedim.Görunmeyen sekilde ucuşması nefes yoluyla solumaya sebep olabilir diye dusunurum hep.Kucuk almak lazim bide tek cocuklular.Kullanim suresini dusunerek.
Huggies kullanmistik.Normal bez gibi sismiyor sadece,kolaylik o açıdan bebisede.
Çıplak gezmesinlerde,kız annesi olarak dikkat edilmesinden yanayım ❤

Saglikla gecsin zaman.
herbirimiz güzel günlerini görelim yavrularimizin, karsilarina iyi insanlar ciksin insallah :)))
(babanne duasi gibi oldu, idare edin :))))
Ahh inşallah❤
Bize de onlar için iyi anne babalar olmayı nasip etsin Allah.Onların bize kattığı kadar bizde onlara güzellikler katalım❤

Kukla oyunu mama sandalyelerinde ayri bi guzel oluyor cee eee! :)
Bi an o geldi aklima.
Bende balkonda tutuyorum kuslara bakinirken seviyor

Yumurta sarisi,lor,yiyebildigi sebze vs cesitlendiriyorum.
Sadece yumurtanin sarisi,az tereyag,sebze fln omlet gibi yapiyorum.
Bazen sadece veriyorum yumurtayi,loru ayri ayri.
Hergun ayni degil hergun yumurta yok,degisiyor.

Ay erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.

Ay erkekler de ciplak gezmesin. Sonra erkek canim nolacak moduna girebiliyorlar.

Tam onu diyorum aslinda.Genelde erkek cocuklarini goruyoruz.Ustelik bi baska bebege bezi degistirilirken bile bakmadi kizim ve denizde boyle bi goruntuyle karsilasmasin diye ugrastim acikcasi.
Yaş araliklari farkli olan ve cok farkli dusunup algilayan o kadar cok cocuk var ki aslinda etrafta ister kiz ister erkek.
Ailelere cok is düşüyor.

Bi de buyuyunce bunlari anlatip ogretmek var.

Bi de buyuyunce bunlari anlatip ogretmek var.

Nilsibel o sekilde (çiplak) denize sokmak 1)kendi cocuguna saygisizlik 2)disarda cocuklari olan ailelere 3) ailenin çocuğunun bilincaltina yapilan absürtlük.bilinçsizlik. Arkadaslarim 4-5 yasindaki cocuklarinin odasina girerken kapi çaliyor.Orasi onun odasi.. saygi duymayi bilmek gerek cocuguna. Toplum hep anne babaya saygi diyor, ya cocuga saygi??cocukken saygi duymayan aileler ilerde kişiliksiz, aileye bağımlı, çocuğunun meslek tercihine, eş seçimine, asiri mudahele eden aileler oluyorlar.Ruhsal gelisim için dikkat etmek gerekiyor.

Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor. Avrupa yakasinda oturuyor. Hala kizi isparta'da. Kendi akrabalarim da yakinda ve calismayan yok hic. Yakinda hic yok zaten.
Hafta sonu esime yaptircam bakalim.
Ablam kalın kemiklerin iliğini kaşığa vurup çıkarır, yerdi ben hep iştahsız bir çocuktum, hayretle bakardım nasıl yiyor diye. Sonra ben de alıştım, sevdim hatta.. şifa olsun arkadaşım ❤

Cigneme cabasi olup olmadigini nasil anlayabilirim peki direk catalla mi deneyeyim? Ben kendim tirsiyorum bogazinda kalicak diye cocuga firsat vermiyorum :))
Yumuşak ve erimeye müsait bir şeyler deneyebilirsin. Ağzında gevelemeye çalışıyor, diliyle çeviriyor, damağıyla eziyorsa tamam bence. Çiğnemeyi deniyor diyebiliriz o zaman. Ama dilinin üstüne değdiği zaman geri itebilir, tükürebilir. Veya genzine doğru gittiğinde öğürebilir, bunlar da normal. Alışana kadar yapacak bunları. Sonra elinden kendi alıp ağzına götürecek
Yapman gereken sadece dikkatli takip etmek. Öğrendiğinden emin olmadan gözünden ayırmamak...

Ben oğluma kahvaltıyı bulamaç yapıp verdim, başta hevesle yedi, sonra gün gün azalttı ve 1 hafta sonunda reddetti. Keşke ayrı ayrı yedirseydim 5 yaşına geldi hâlâ sevmez kahvaltı..

Kızlar bu konuya açıklık getirmek istedim oğlum mayosuz girdi diye yazmıştım..
Sadece 1 yaşındayken, babası kucağına alıp birkaç sefer suya soktu, çıkardı, o esnada çıplak girdi. Sudan çıkınca her defasında durulayıp, kremleyip şort giydirdim öyle gezindi. Mayoya para vermiyim diye, zaten koca yazda 2-3 gün gidebildik denize.. Şortlarıyla idare ettik. Ondan sonra zaten çişi öğrendi, bez çıktı, artık mayoyla giriyor paşazade :)
Hiç sevmem erkektir yapar konusunu, acayip kızarım hatta. Bizde kızlara ayrıcalık tanınır, el üstünde tutulur

Ben dün decatlondan tulum gibi olan mayolardan aldim hepten kapadim çocuğu güneş ten etkilenmesin diye ben esmer baba esmer çocuk sut gibi beyaz. Ciplak bende sokmam asla göster pipiniye karsiyim

Ben dün decatlondan tulum gibi olan mayolardan aldim hepten kapadim çocuğu güneş ten etkilenmesin diye ben esmer baba esmer çocuk sut gibi beyaz. Ciplak bende sokmam asla göster pipiniye karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…