2018 Ekim Anneleri

Ben dün decatlondan tulum gibi olan mayolardan aldim hepten kapadim çocuğu güneş ten etkilenmesin diye ben esmer baba esmer çocuk sut gibi beyaz. Ciplak bende sokmam asla göster pipiniye karsiyim
Mayo konusunda cok kararsizim ya ben, acaba bez mayo mu alsam yoksa tulum modellerinden mi? Denizden cikinca illaki mayosu degisecek, denizde cok uzun sure durur mu bilemedim, belki de korkacak hic girmicek. Gerci benimki su kusu ama belli olmaz.
Guya kafa dagitmaya tatile gidiyoruz daha cok stres oldum:) orda ne yiyecek kumsalda denizde ne giysin boyun simidi alsam mi gunes kremi hangisi olmali yada gunes kremi olmali mi sakin sakin evimde oturmak varken is aldim sanki basima

Yoo, tam tersi evde cok tıkildigimi düşünüyorum şahsen. Ankarada kis zorlu gecti ve kendi kol el agrimdan da bi kisi evde gecirdim diyebilirim. Hem artik her yerde hersey satiliyor. Unutursak bi yerlerden temin ederiz. Besler, cikarim. Ben genelde zaten disarda hic beslemiyorum..doyuruyorum, sonra disari cikiyoruz.üstune yarim kol ve 0 kol t shirt -alt mayo bezle sokmayi dusunuyorum. Mayo almayacam.

Her zaman da herşeyin doğrusunu dusunemeyebiliriz, insaniz, kastettigim dusunce yapisi ve bunun süreklilik arz etmesiydi..
Oruc tutmuyorum ve dün dışarda su alip ictim. Aklima bile gelmedi, bi an unuttum ramazan ayinda oldugumuzu.sonra kendime kizdim..ama dedigim gibi bilinçsizce yaptim. O an biri durdurup deseydi, ne kadar mahcup olurdum..yani insaniz, hatasiz kul olmaz sarkisi bana gelsin :)))

Benim oğlan çok beyaz kesin haslanir guneste omuzları kapali olsa iyi olur 3 ten 4 ten sonra inerim denize muhtemelen ama bide yanik acisiyla uğraşmayalim mustela nin bebekler icin olani ben kendime almistim gecen yaz bozulmadiysa onu kullanirim yada yenisini alirim

Ben yazdigini gormemistim.Yani yanlis anlama sakin canim genel olarak söyledim❤
Bu zihniyet zaten sadece denize sokmasada o sekilde yetistirecekler malesef.

Aslinda öğleden sonra gunes daha fazla yakar.Sabah saatleri daha uygun cocuklar icin

bi haftadir istahi acildi bebegimin.gunde 200-300 ml kadar yemeye basladi.mesela bugun elma armut kayisidan olusan pure (100ml), kabak patates semizotundan olusan corba (100ml), yogurt (100ml) daha aksama da yiyecek masallah diyeyim.ama kahvaltiyla arasi yok.tek tek de bulamac halde de denedim.burda yazdiginiz sekillerde turlu turlu.zamana biraktim boyle guzel yer insallah butun bebislerimiz.

M Masallah tatlisima...
Ben de yarin yeni bir seye gecicem neye gecsem diye dusunuyorum. Kuru kayisi mi verdin? Evde var. Taze kayisi yok. Yenisi cikti mi bilmiyorum da. Evden cikmiyorum ya. Aklimda ceviz ve corbasina sarimsak katmak vardi...

M
Masallah tatlisima...
Ben de yarin yeni bir seye gecicem neye gecsem diye dusunuyorum. Kuru kayisi mi verdin? Evde var. Taze kayisi yok. Yenisi cikti mi bilmiyorum da. Evden cikmiyorum ya. Aklimda ceviz ve corbasina sarimsak katmak vardi...
bugun taze kayisi verdim.ama daha once kuru kayisi da vermisligim oldu.bulgur ve mercimek de katmistim corbaya.3 gun kuralini biraktik bayadir.tabi yine de yiyor diye cok abartmamak lazim.

Kizlar avakoda verenler doktorumu ver dedi siz kendiniz mi verdiniz benimn doktor 9 ayda vericez dedi. Bu arada bu baxsero asisi ates ve huysuzluk yapti asi yeride sisti cok kotu agri yapiyo sanirim bacağını uzatamiyo çocuğum yaptiracak olan gardini alip yaptirsin

M
Masallah tatlisima...
Taze kayisi aldim. Guya en yumusak sarisinsan. Kabugunu soyup 2 tane kattim megerse ekşiymis, Muhallebiyi bi ekşi yapti..cocuk yiyemedi..döktüm

avokodo dr önerisiydi.. 7.5 aylik, 1 ayi aşkın yiyor..

ferhunde001
Kuru kayisiyi nasil vereyim? Bir saat onceden sicak suya koyup ezsem mi?
Ben de bu sabah kahvaltida basladim kuru kyisiya artik farkli birsey yapayim dedim kahvalti icin. Kuru kayisiyi ince ince dogradim(cok kucuk bir sekilde) suda hasladim iyice yumusayana kadar yumusadiktan sonra uzerine yulaf unu ekledim. Lapa seklinde yedirdim ogluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…