2018 Ekim Anneleri

Son düzenleme:
Benim elimde bir liste var bir kitaptan o listede 6. Ayda avakoda verilebilecegi yaziyor, doktora da soyledim zaten verdigimi.
Baxeroyu biz de onumuzdeki ay olacagiz, menactra da olacak onumuzdeki ay. Iki asi ayni anda, bu ay esim sehir disinda diye asilardan tirstim ates olursa tek basima zor olur diye ama keske birini bu ay birini obur ay yaptirsaydim

Bugün hipp beş tahılli denedim bende, malum alerjimiz var peynir yumurta olmayınca kahvaltı diye birşey yok, 50 CC sudan hazırladım, ishal gibi bir kaka yaptı korktum ama devamı gelmedi, inşallah bir sıkıntı olmazsa kahvaltıda bunu vermeyim irmikli muhallebiyi akşam vereyim diyorum

Kizlar boyle bir gorsele rastgeldim.
Bizim buralar 26 derece oldu bile.. kısa kollu giydiriyorum ama içindeki atlet gibi çıtçıtlı body i çikartamiyorum.. sanki terlerse terini emer gibi geliyor.. yani tek kat nasil giydircem bilmem..ben kendimde tek kat giyemiyorum..

Bizim baxsero ilk dozda bisey yapmadi ama 2. Dozda 38.7 ye cikti calpol verdim.. ateş bir süre orda bekledi sonra düştü.. artsaydi 1 saat sonra fitil ver demişti doktor..

Hem tahilli hem aksam irmikli cok gelmesin?
Tahilda cok iyi degil canim.Bi arastir istersen.

Ben de atletsiz durmam. Bizim ev 23 dereceydi iki gundur. Hala uzun kollu giydiriyorum. Ama biz kisa kolluyuz. Camlar kapilar acik. Esmiyorsa hic sakinmiyorum.

Ben de atletsiz durmam. Bizim ev 23 dereceydi iki gundur. Hala uzun kollu giydiriyorum. Ama biz kisa kolluyuz. Camlar kapilar acik. Esmiyorsa hic sakinmiyorum.
İzmir sıcak durulmuyor.. bende birtek rüzgardan ve terlemesinden çekiniyorum .. üşüsün ama terlemesin bence..

Ben ankarada disariya tek kat cikartiyorum ona ragmen sirti sirilsiklam oluyor bebek arabasi yada oto koltugundan dolayi. Bugun tavsiye uzerine termal puset pedi aldim. Umarim ise yarar.

Onu ben de denedim..benimki sevmedi.

T tuanadereli haftada birkac aksam irmikli muhallebi yediriyorum icine bir meyve katip.o geceler deliksiz uyuyor.kaka belli olmuyor.gunde 1-3 arasi degisiyor.
fundurtan bizim ev 23-24 derece civari, kisa kol citcitli zibin ve esofman alti giyiyor.bazen ciplak ayak.buna ragmen terliyor.
D dooris123 biz de ankaradayiz keciorende.siz nerdesiniz? disarda uzun kol zibin.esofman alti ve corap.kisa kolluya gecicem heralde cok terliyor.kendim oyle ince giymiyorum ama bebek bu üşür diyen teyzeler yaniliyor belli ki

Ben en iyisi kayisidan vazgecip bugun irmige gecis yapayim. Tarif verebilir misin? Aksam yedireyim de uyusun. Kahvaltimizi yaptik. Ogleden sonraya corbasi da hazir.

Ben en iyisi kayisidan vazgecip bugun irmige gecis yapayim. Tarif verebilir misin? Aksam yedireyim de uyusun. Kahvaltimizi yaptik. Ogleden sonraya corbasi da hazir.
iki tatli kasigi irmikle 2 bardaga yakin suyu biraz pisirdikten sonra minik minik dogradigim elmalari atiyorum icine.biraz da oyle pisiyor.sonra kivamli olunca ocaktan alip bardagina sogumaya birakiyorum.iliyinca yediriyorum.bazen de muz ve gunkurusuyla aynisini yapiyorum.haftada birkac aksamimiz boyle.insallah sever nil bebek.

Bende 1 haftadır akşamları onu yapıyrm.

Sagol canim. Aksam elmayla yapalim biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…