başka lezzet bilmiyor, karnını onunla doyuruyor ne yapsın kuzucukBizde bayramdan sonra ek gıdaya geçicez heralde.. acaba nasıl bir yol izlicezistemiyorum artik o iğrenç mamayi yemesini.. birde onun için ağliyor bitince
bebek irmigi, unu vb urunler kullananlar vardi sanirim bu grupta.onlar hakkinda bilgim yok.bizdeki normal irmik.
Evet doktor baska tat bilmesin diye halen su verdirmiyor.. şimdilik iştahlı gibi yiyor umarim normal yemeklerde de böyle gider..başka lezzet bilmiyor, karnını onunla doyuruyor ne yapsın kuzucukinşallah senin hazırladığın yemekleri de severek yer ve kilo alır
Ilk baslarda normal irmik kullaniyordum. Artik irmik katmiyorum muhallebiye.. 1 cay bardagi su 1 y kasigi pirinc unu ile muhallebi yapiyorum. Ilik hale gelince, yarim elma, 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi ve ceyrek muzla beraber blendar..
Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama bizim dr gun icinde su teklif et diyor..Evet doktor baska tat bilmesin diye halen su verdirmiyor.. şimdilik iştahlı gibi yiyor umarim normal yemeklerde de böyle gider..
Tamam canim. Esim de sacmalama dedi zaten. Keske irmik helvasi olsa...bebek irmigi, unu vb urunler kullananlar vardi sanirim bu grupta.onlar hakkinda bilgim yok.bizdeki normal irmik.
Pirinc veriyorum ya pirinc unu icin de 3 gun kurali lazim mi acaba?Ilk baslarda normal irmik kullaniyordum. Artik irmik katmiyorum muhallebiye.. 1 cay bardagi su 1 y kasigi pirinc unu ile muhallebi yapiyorum. Ilik hale gelince, yarim elma, 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi ve ceyrek muzla beraber blendar..
Ben sadece ek gidadan sonra veriyordum. Zaten suyu pek icmiyordu. Bugun o kadar sicak ki kendi uzaniyor alistirma bardagina. Saat basi veriyorum biraz.Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama bizim dr gun icinde su teklif et diyor..
3 gün ayni meyvelerle deneyin..Pirinc veriyorum ya pirinc unu icin de 3 gun kurali lazim mi acaba?
Bizde var, buyrun Ankaraya :))Tamam canim. Esim de sacmalama dedi zaten. Keske irmik helvasi olsa...
Ooh afiyet olsun. Ne zamandir canim cok cekiyor ya. Keske gelebilsem.Bizde var, buyrun Ankaraya :))
Ne vereyim o zaman canım bilemedim hani mamayı iştahla yese bu kadar takılmam onu da zorla içiyoruz, peynir yumurta süt ürünü yokHem tahilli hem aksam irmikli cok gelmesin?
Tahilda cok iyi degil canim.Bi arastir istersen.
Canım benim bebek muza bayılıyor içine muz koydum yediOnu ben de denedim..benimki sevmedi.
7 aylik.. bizim durum farkli oldugu icin su yasak.. mamayı icmeyi birakmasin diye.. yoksa iciriliyor tabi bu ayda..Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama bizim dr gun icinde su teklif et diyor..
Benimki muzla da yemedi..Canım benim bebek muza bayılıyor içine muz koydum yedi
6-18 ay p avent ikili paket almistim.Kızlar emzik alıp deneyeceğim tekrar evdekiler 0 6 ay, ne kullanıyorsunuz , avent soft mu alsam dedim
Ben pisince yedircem ama bizimki bi aksam 6da uyuyor bir aksam 10da. Duzen falan yok. Dun mesela yemek yemeden uyudu.Kizlar bu irmikli muhallebiyi hangi saat veriyosunuz? Bizim dr gece mamasi dedi ama eylul 7-8 gibi yiyor aksam yemegini 10 gibide uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?