2018 Ekim Anneleri

Bizde bayramdan sonra ek gıdaya geçicez heralde.. acaba nasıl bir yol izlicez istemiyorum artik o iğrenç mamayi yemesini.. birde onun için ağliyor bitince

Bizde bayramdan sonra ek gıdaya geçicez heralde.. acaba nasıl bir yol izlicez istemiyorum artik o iğrenç mamayi yemesini.. birde onun için ağliyor bitince
başka lezzet bilmiyor, karnını onunla doyuruyor ne yapsın kuzucuk inşallah senin hazırladığın yemekleri de severek yer ve kilo alır

ferhunde001
Bebek irmigi diye bir sey var mi normal irmik mi?
Ilk baslarda normal irmik kullaniyordum. Artik irmik katmiyorum muhallebiye.. 1 cay bardagi su 1 y kasigi pirinc unu ile muhallebi yapiyorum. Ilik hale gelince, yarim elma, 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi ve ceyrek muzla beraber blendar..

Ilk baslarda normal irmik kullaniyordum. Artik irmik katmiyorum muhallebiye.. 1 cay bardagi su 1 y kasigi pirinc unu ile muhallebi yapiyorum. Ilik hale gelince, yarim elma, 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi ve ceyrek muzla beraber blendar..
Pirinc veriyorum ya pirinc unu icin de 3 gun kurali lazim mi acaba?

Kizlar bu irmikli muhallebiyi hangi saat veriyosunuz? Bizim dr gece mamasi dedi ama eylul 7-8 gibi yiyor aksam yemegini 10 gibide uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…