2018 Ekim Anneleri

Biz de bahcelievlerdeyiz :) ben de oglumu bircok zaman kendimden ince giydiriyorum ama yine de terliyor, benimkini ozellikle bebek arabasi puset vs terletiyor, ozellikle ense kafa sirilsiklam.

Kızlar emzik alıp deneyeceğim tekrar evdekiler 0 6 ay, ne kullanıyorsunuz , avent soft mu alsam dedim
Avent ultra air kullaniyoruz, zaten diger emzikleri reddetmisti.

Oglum bugun cok istahli yedi cok sevindim.
Sabah iki tatli kasigi labne ve bir yumurta sarisi karisimi (bu ikisinin tadini ayri ayri alsin istiyorum ama karistirmayinca yumurtasini birakiyir hep)+kucuk avakadonun yarisi ve ceyrek muz karisimi+iki yemek kasigi yulaf lapasi icine de bir cay kasigi keciboynuzu ozu.
Oglen yarim caybardagi yogurt
Ilk kez meyveyi reddetti ben de israr etmedim
Aksam da taze fasulye sogan sarimsak azicik patates havuc ve biraz kiymayi buharda hasladim blendirdan gecirdim, bir kase yedi:)
Sonra da eline havuc verdim biraz oynadi biraz yedi

Ne vereyim o zaman canım bilemedim hani mamayı iştahla yese bu kadar takılmam onu da zorla içiyoruz, peynir yumurta süt ürünü yok

Bunlar icin uzulmene gerek yok.Kendi kendine modunu dusurme canim.
Izmircocukdoktorunu takip et makaleleri oku bol bol.
Bunlari yemeyen insan cok.
Dokunmayan lifli gidalar sebze vs sevdiklerinden ilerle.Kivami koyu tutarsan su orani az olup,daha doyurucu olur.
Sevmeyecegi seylerde olacak sevecekleride cikacak.
Ama sen cok olumsuz olursan tamamen bunu hissediyor inan.

Canım beş gibi muhallebi vermiyorum dedin ya mama da veriyor musun yanında sadece muhallebi mi, tek muhallebi ise ondan kaç saat önce mama verdin, ben hala anlamadım mama yi ne kadar alması gerekiyor :)
Duruma gore değişiyor, eğer muhallebi öncesi -iyi beslendigini dusunursem mama eklemiyorum.
-iyi beslenmediğini dusunuyorsam, pirinçunlu muhallebi ılıyınca muz, yarim elma,1 cay kasigi k.pekmezi blendar sonrasi biraz mama yapip ekleyip veriyorum.. uyumadan oncede (malum uykuda besliyorum cogunlukla) daha az mama veriyorum..

Aksam 6.30 irmikli muhallebi
7.30 meme
9 memede uyku
11.30 90 ml mama ve meme
12.30 meme
5 meme
7.30 gune baslangic.
Memelerin her biri neredeyse bir saat
Uclari cok aciyor artik.

7.30 meme
9 memede uyku
11.30 90 ml mama ve meme
12.30 meme
5 meme
7.30 gune baslangic.
Uclari cok aciyor artik.
beslenme saatleri çok karışık geldi. ya sık sık ya da baya aralıklı. dogrumu anladim ?

7.30 meme
9 memede uyku
11.30 90 ml mama ve meme
12.30 meme
5 meme
7.30 gune baslangic.
Uclari cok aciyor artik.
Benimde bazen cok karisiyor, ama gece uyurken ikiden fazla emzirmemeye calisiyorum, tabi bunun 3-4 oldugu oluyor ama nadir. O uyuduktan 3-4 saat sonra ben uyumadan once emziriyorum(tabi gec uyudugu gunler yapamiyorum) ve o sabaha karsi cok uyaniyor o sirada bir kez daha emziriyorum. Digerlerinde ya su veriyorum yada emzik ve pispis yapiyorum. Emzik aliyor muydu sizin kuzu? Cunku emmeler bir saat suruyorsa memeyi emzik yapmis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…