- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Akşamüstü 5-6 arasi..Kizlar bu irmikli muhallebiyi hangi saat veriyosunuz? Bizim dr gece mamasi dedi ama eylul 7-8 gibi yiyor aksam yemegini 10 gibide uyuyor
Akşamüstü 5-6 arasi..
Ben 6.30 da muhallebi verdim. Uykudan kuduruyor. Biraz once de uyusun diye emzirdim. Uyumadi. Gectim kucuk odaya kapiyi kapattim yattim.Merhaba :) Muhallebiden sonra süt mama ya da başka bi ek gıda veriyor musunuz ilerleyen saatlerde?
Teşekkür ederimBen 6.30 da muhallebi verdim. Uykudan kuduruyor. Biraz once de uyusun diye emzirdim. Uyumadi. Gectim kucuk odaya kapiyi kapattim yattim.
Muhallebiden sonra ek gida yok..Aksam 8-9 gibi mama veriyorum..Merhaba :) Muhallebiden sonra süt mama ya da başka bi ek gıda veriyor musunuz ilerleyen saatlerde?
Ben avent ultra air 6-18 aldım..Kızlar emzik alıp deneyeceğim tekrar evdekiler 0 6 ay, ne kullanıyorsunuz , avent soft mu alsam dedim
Muhallebiden sonra ek gida yok..Aksam 8-9 gibi mama veriyorum..
Canım beş gibi muhallebi vermiyorum dedin ya mama da veriyor musun yanında sadece muhallebi mi, tek muhallebi ise ondan kaç saat önce mama verdin, ben hala anlamadım mama yi ne kadar alması gerekiyor :)Muhallebiden sonra ek gida yok..Aksam 8-9 gibi mama veriyorum..
Siz hangi mamayi kullaniyorsunuz normalde?Canım beş gibi muhallebi vermiyorum dedin ya mama da veriyor musun yanında sadece muhallebi mi, tek muhallebi ise ondan kaç saat önce mama verdin, ben hala anlamadım mama yi ne kadar alması gerekiyor :)
Neocate alerjik mamaSiz hangi mamayi kullaniyorsunuz normalde?
Biz neocate den muhallebi yapiyoruz artik doktor istegiyle.. muhallebi şeklinde yiyor.. sizde yaptiniz mi?Neocate alerjik mama
Biz de bahcelievlerdeyiz :) ben de oglumu bircok zaman kendimden ince giydiriyorum ama yine de terliyor, benimkini ozellikle bebek arabasi puset vs terletiyor, ozellikle ense kafa sirilsiklam.T tuanadereli haftada birkac aksam irmikli muhallebi yediriyorum icine bir meyve katip.o geceler deliksiz uyuyor.kaka belli olmuyor.gunde 1-3 arasi degisiyor.
fundurtan bizim ev 23-24 derece civari, kisa kol citcitli zibin ve esofman alti giyiyor.bazen ciplak ayak.buna ragmen terliyor.
D dooris123 biz de ankaradayiz keciorende.siz nerdesiniz? disarda uzun kol zibin.esofman alti ve corap.kisa kolluya gecicem heralde cok terliyor.kendim oyle ince giymiyorum ama bebek bu üşür diyen teyzeler yaniliyor belli ki
Avent ultra air kullaniyoruz, zaten diger emzikleri reddetmisti.Kızlar emzik alıp deneyeceğim tekrar evdekiler 0 6 ay, ne kullanıyorsunuz , avent soft mu alsam dedim
Ne vereyim o zaman canım bilemedim hani mamayı iştahla yese bu kadar takılmam onu da zorla içiyoruz, peynir yumurta süt ürünü yok
Duruma gore değişiyor, eğer muhallebi öncesi -iyi beslendigini dusunursem mama eklemiyorum.Canım beş gibi muhallebi vermiyorum dedin ya mama da veriyor musun yanında sadece muhallebi mi, tek muhallebi ise ondan kaç saat önce mama verdin, ben hala anlamadım mama yi ne kadar alması gerekiyor :)
bebek irmigi, unu vb urunler kullananlar vardi sanirim bu grupta.onlar hakkinda bilgim yok.bizdeki normal irmik.
beslenme saatleri çok karışık geldi. ya sık sık ya da baya aralıklı. dogrumu anladim ?Aksam 6.30 irmikli muhallebi
7.30 meme
9 memede uyku
11.30 90 ml mama ve meme
12.30 meme
5 meme
7.30 gune baslangic.
Memelerin her biri neredeyse bir saat
Uclari cok aciyor artik.
Benimde bazen cok karisiyor, ama gece uyurken ikiden fazla emzirmemeye calisiyorum, tabi bunun 3-4 oldugu oluyor ama nadir. O uyuduktan 3-4 saat sonra ben uyumadan once emziriyorum(tabi gec uyudugu gunler yapamiyorum) ve o sabaha karsi cok uyaniyor o sirada bir kez daha emziriyorum. Digerlerinde ya su veriyorum yada emzik ve pispis yapiyorum. Emzik aliyor muydu sizin kuzu? Cunku emmeler bir saat suruyorsa memeyi emzik yapmis olabilir.Aksam 6.30 irmikli muhallebi
7.30 meme
9 memede uyku
11.30 90 ml mama ve meme
12.30 meme
5 meme
7.30 gune baslangic.
Memelerin her biri neredeyse bir saat
Uclari cok aciyor artik.
Bu yazdiklarim gece canim. Aksam 6.30 sabah 7 arasi.beslenme saatleri çok karışık geldi. ya sık sık ya da baya aralıklı. dogrumu anladim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?