2018 Ekim Anneleri

Emzik almiyor. Gece pispis yapinca bazen uyuyordu ama bu ara uyumuyor. Illa istiyor.

Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
İkindideki meyve menusunu asla yemiyor kizlar sizler meyveyi nasil veriyorsunuz?

Emzik almiyor. Gece pispis yapinca bazen uyuyordu ama bu ara uyumuyor. Illa istiyor.
Memede uyumaya alisinca emziksiz pispis bir ise yaramiyor. Bizim de gidisat cok iyi degil, onceden sadece gece uykularinda memede uyutuyordum simdi gunduz de memedeyiz, hatta iki gundur sadece uyuyacagi zaman memeyi kabul eder oldu. Galiba meme onun icin uyku demek artik arada vermeye calistigimda itiyor mesela. Mudahale etmelimiyim bu duruma bilemiyorum.
Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
İkindideki meyve menusunu asla yemiyor kizlar sizler meyveyi nasil veriyorsunuz?
Ben enginar denedim. Enginar, taze nane, dereotu, taze sogan, cok az patates ve havuc, buharda haslayip blendirdan gecirdim uzerine zeytinyagi. Ben corba yapmiyorum genelde pure olarak veriyorum. Buarada bence enginara nane ve dereotu cok yakisiyor kendimiz de o sekilde tuketiyoruz. Hatta bugun de enginar gunumuz:) ailecek enginar yiyecegiz:)

senin kız sebzeci benimki meyveyi tercih ediyor. ya cam rendeden geçiriyorum ya da eline dilim veriyorum dişlerini kaşıyor.2-3 sefer de kaynatıp blender + süzgeç yaparak püre yedirdim sek. karışık sevmiyor. tek tek yiyor benim kuzu

Yani birinin kalkip yardim etmesi lazim memesiz uyutulacaksa. Beni gorunce agliyor zaten meme diye. Bir hafta guzel uygulamistik 15 dkdan fazla emzirmemeyi. Ama esim tatildeydi. Simdi calisirken o da ugrasamiyor.

Canım hipp beş tahılli ishal tarzı kaka yaptırmış miydi sizde alerjiden mi normal mi anlamadım ne zaman versem baya cıvık bir kaka yaptı o gün

U Umudumbitmedi_ nerdesin gülüm? yokluğun hissediliyor
Merhaba canim.
Valla bu aralar bi tuhafiz.metehan hastaligin ardindan cok garip bi hale girdi.galiba disleri cikmaya hazirlaniyor.sürekli bi huzursuzluk ve gece uyuyamama var.en sonunda kehribar aldik.
Ins faydasini görürüz.
evle metehanla ugrasmaktan pek giremiyorum buraya.
Bende sizi cok özledim.hep aklimdasiniz.yazilanlari da okuyamadim.sizde ne var ne yok?

Canım hipp beş tahılli ishal tarzı kaka yaptırmış miydi sizde alerjiden mi normal mi anlamadım ne zaman versem baya cıvık bir kaka yaptı o gün
Sevmedi paket çöpe gitti hatta.. toplamda yarim cay bardagi yediremedim..ama arada bizimde oluyo ishal gibi sonra farklılaşıyor. Sadece alerjiye bağlamayın. Diger anneler de yazar bu durumu.Alerji durumu olmasaydi da kuzunun, kaka formlari her actiginizda farkli olabilirdi..

Kaç gündür yazacam yazamadim, nerelerdesiniz diye, heralde bayram temizligine giristi bizim hamarat dedim icimden :)))

Uzun süredir mukus görmemiştim hipp beş tahılli veriyorum üç gündür bugün böyle yaptı cok üzülüyorum

Eklentiler

• IMG_20190521_155802.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
E elaelif123 T tuanadereli
Bizim kaka da yesil ne zamandir. Ben doktorlarin emzirirken kullanabilirsin dedigi ilaclardan aliyorum. Ondan olabilir veya avokado yesile boyuyor diye dusunuyordum. Hic alerji gelmedi aklima. Mukus falan yok. Baska bi sikayet de yok. Ne dusunuyorsunuz?

Bizim de yesil cunku sebze corbasi brokili, ispanak vs. Ayrica avokado..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…