Emzik almiyor. Gece pispis yapinca bazen uyuyordu ama bu ara uyumuyor. Illa istiyor.Benimde bazen cok karisiyor, ama gece uyurken ikiden fazla emzirmemeye calisiyorum, tabi bunun 3-4 oldugu oluyor ama nadir. O uyuduktan 3-4 saat sonra ben uyumadan once emziriyorum(tabi gec uyudugu gunler yapamiyorum) ve o sabaha karsi cok uyaniyor o sirada bir kez daha emziriyorum. Digerlerinde ya su veriyorum yada emzik ve pispis yapiyorum. Emzik aliyor muydu sizin kuzu? Cunku emmeler bir saat suruyorsa memeyi emzik yapmis olabilir.
Elma armut endeleyerek. Tek meyve. Hurma suyla ezerek. Baska saatte versen?Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
İkindideki meyve menusunu asla yemiyor kizlar sizler meyveyi nasil veriyorsunuz?
Memede uyumaya alisinca emziksiz pispis bir ise yaramiyor. Bizim de gidisat cok iyi degil, onceden sadece gece uykularinda memede uyutuyordum simdi gunduz de memedeyiz, hatta iki gundur sadece uyuyacagi zaman memeyi kabul eder oldu. Galiba meme onun icin uyku demek artik arada vermeye calistigimda itiyor mesela. Mudahale etmelimiyim bu duruma bilemiyorum.Emzik almiyor. Gece pispis yapinca bazen uyuyordu ama bu ara uyumuyor. Illa istiyor.
Ben enginar denedim. Enginar, taze nane, dereotu, taze sogan, cok az patates ve havuc, buharda haslayip blendirdan gecirdim uzerine zeytinyagi. Ben corba yapmiyorum genelde pure olarak veriyorum. Buarada bence enginara nane ve dereotu cok yakisiyor kendimiz de o sekilde tuketiyoruz. Hatta bugun de enginar gunumuz:) ailecek enginar yiyecegiz:)Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
İkindideki meyve menusunu asla yemiyor kizlar sizler meyveyi nasil veriyorsunuz?
senin kız sebzeciEnginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
Yani birinin kalkip yardim etmesi lazim memesiz uyutulacaksa. Beni gorunce agliyor zaten meme diye. Bir hafta guzel uygulamistik 15 dkdan fazla emzirmemeyi. Ama esim tatildeydi. Simdi calisirken o da ugrasamiyor.Memede uyumaya alisinca emziksiz pispis bir ise yaramiyor. Bizim de gidisat cok iyi degil, onceden sadece gece uykularinda memede uyutuyordum simdi gunduz de memedeyiz, hatta iki gundur sadece uyuyacagi zaman memeyi kabul eder oldu. Galiba meme onun icin uyku demek artik arada vermeye calistigimda itiyor mesela. Mudahale etmelimiyim bu duruma bilemiyorum.
Ben enginar denedim. Enginar, taze nane, dereotu, taze sogan, cok az patates ve havuc, buharda haslayip blendirdan gecirdim uzerine zeytinyagi. Ben corba yapmiyorum genelde pure olarak veriyorum. Buarada bence enginara nane ve dereotu cok yakisiyor kendimiz de o sekilde tuketiyoruz. Hatta bugun de enginar gunumuz:) ailecek enginar yiyecegiz:)
Canım hipp beş tahılli ishal tarzı kaka yaptırmış miydi sizde alerjiden mi normal mi anlamadım ne zaman versem baya cıvık bir kaka yaptı o günDuruma gore değişiyor, eğer muhallebi öncesi -iyi beslendigini dusunursem mama eklemiyorum.
-iyi beslenmediğini dusunuyorsam, pirinçunlu muhallebi ılıyınca muz, yarim elma,1 cay kasigi k.pekmezi blendar sonrasi biraz mama yapip ekleyip veriyorum.. uyumadan oncede (malum uykuda besliyorum cogunlukla) daha az mama veriyorum..
Merhaba canim.
Muhallebi ılıyınca muz elma avokado katiyorum..Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
Sevmedi paket çöpe gitti hatta.. toplamda yarim cay bardagi yediremedim..ama arada bizimde oluyo ishal gibi sonra farklılaşıyor. Sadece alerjiye bağlamayın. Diger anneler de yazar bu durumu.Alerji durumu olmasaydi da kuzunun, kaka formlari her actiginizda farkli olabilirdi..Canım hipp beş tahılli ishal tarzı kaka yaptırmış miydi sizde alerjiden mi normal mi anlamadım ne zaman versem baya cıvık bir kaka yaptı o gün
Kaç gündür yazacam yazamadim, nerelerdesiniz diye, heralde bayram temizligine giristi bizim hamarat dedim icimden :)))Merhaba canim.
Valla bu aralar bi tuhafiz.metehan hastaligin ardindan cok garip bi hale girdi.galiba disleri cikmaya hazirlaniyor.sürekli bi huzursuzluk ve gece uyuyamama var.en sonunda kehribar aldik.
Ins faydasini görürüz.
evle metehanla ugrasmaktan pek giremiyorum buraya.
Bende sizi cok özledim.hep aklimdasiniz.yazilanlari da okuyamadim.sizde ne var ne yok?
ek gidaya gecmeden once oglumun kakasi hep boyle mukusluydu rengi degisiyordu sadece.ek gidaya gectigimizden beri silindir seklinde kaskati cikiyor kakalar.Uzun süredir mukus görmemiştim hipp beş tahılli veriyorum üç gündür bugün böyle yaptı cok üzülüyorum
Bizimde öyleydi ek gıdayla düzelmişti üç gündür hipp beş tahılli veriyordum bu şekilde sadece mukus yaptıek gidaya gecmeden once oglumun kakasi hep boyle mukusluydu rengi degisiyordu sadece.ek gidaya gectigimizden beri silindir seklinde kaskati cikiyor kakalar.
Birkaç gün vermeyin bakalim ne olacak. Bi de ne kadar yedi ki?Bizimde öyleydi ek gıdayla düzelmişti üç gündür hipp beş tahılli veriyordum bu şekilde sadece mukus yaptı
Bizim de yesil cunku sebze corbasi brokili, ispanak vs. Ayrica avokado..E elaelif123 T tuanadereli
Bizim kaka da yesil ne zamandir. Ben doktorlarin emzirirken kullanabilirsin dedigi ilaclardan aliyorum. Ondan olabilir veya avokado yesile boyuyor diye dusunuyordum. Hic alerji gelmedi aklima. Mukus falan yok. Baska bi sikayet de yok. Ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?