Iyi bari rahatladim.Bizim de yesil cunku sebze corbasi brokili, ispanak vs. Ayrica avokado..
Bende bugün ilk defa yeşil fasulye yedirdim mukus gördüm hic olmazdiUzun süredir mukus görmemiştim hipp beş tahılli veriyorum üç gündür bugün böyle yaptı cok üzülüyorum
Bir çay bardağı yedi canımBirkaç gün vermeyin bakalim ne olacak. Bi de ne kadar yedi ki?
Elma armut endeleyerek. Tek meyve. Hurma suyla ezerek. Baska saatte versen?
Memede uyumaya alisinca emziksiz pispis bir ise yaramiyor. Bizim de gidisat cok iyi degil, onceden sadece gece uykularinda memede uyutuyordum simdi gunduz de memedeyiz, hatta iki gundur sadece uyuyacagi zaman memeyi kabul eder oldu. Galiba meme onun icin uyku demek artik arada vermeye calistigimda itiyor mesela. Mudahale etmelimiyim bu duruma bilemiyorum.
Ben enginar denedim. Enginar, taze nane, dereotu, taze sogan, cok az patates ve havuc, buharda haslayip blendirdan gecirdim uzerine zeytinyagi. Ben corba yapmiyorum genelde pure olarak veriyorum. Buarada bence enginara nane ve dereotu cok yakisiyor kendimiz de o sekilde tuketiyoruz. Hatta bugun de enginar gunumuz:) ailecek enginar yiyecegiz:)
senin kız sebzecibenimki meyveyi tercih ediyor. ya cam rendeden geçiriyorum ya da eline dilim veriyorum dişlerini kaşıyor.2-3 sefer de kaynatıp blender + süzgeç yaparak püre yedirdim sek. karışık sevmiyor. tek tek yiyor benim kuzu
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah atlatır Metoş diş sıkıntılarını. Kehribar işe yarıyor gibi, birkaç kişi daha kullanıp memnun kaldım demişti. Ben de mi alsam.. Kızım paso ısırıyor omuzlarımı.. canı yanıyor kuzucuğun.. Az önce uyuttum, ağlayarak geri uyandı..Merhaba canim.
Valla bu aralar bi tuhafiz.metehan hastaligin ardindan cok garip bi hale girdi.galiba disleri cikmaya hazirlaniyor.sürekli bi huzursuzluk ve gece uyuyamama var.en sonunda kehribar aldik.
Ins faydasini görürüz.
evle metehanla ugrasmaktan pek giremiyorum buraya.
Bende sizi cok özledim.hep aklimdasiniz.yazilanlari da okuyamadim.sizde ne var ne yok?
Yani birinin kalkip yardim etmesi lazim memesiz uyutulacaksa. Beni gorunce agliyor zaten meme diye. Bir hafta guzel uygulamistik 15 dkdan fazla emzirmemeyi. Ama esim tatildeydi. Simdi calisirken o da ugrasamiyor.
Merhaba canim.
Valla bu aralar bi tuhafiz.metehan hastaligin ardindan cok garip bi hale girdi.galiba disleri cikmaya hazirlaniyor.sürekli bi huzursuzluk ve gece uyuyamama var.en sonunda kehribar aldik.
Ins faydasini görürüz.
evle metehanla ugrasmaktan pek giremiyorum buraya.
Bende sizi cok özledim.hep aklimdasiniz.yazilanlari da okuyamadim.sizde ne var ne yok?
Bir çay bardağı yedi canım
aa ne guzel baya iciyormus.ben de sık sık veriyorum ama gunluk en fazla 25-30 ml ictigi oldu.o da sicakta disarda dolastiysak. aksam 8-9 gibi irmikli muhallebi yedirip (120 ml civari) ustune emzirirsem sabaha kadar uyuyor.ama aksam bisey yedirmezsem gece bir kere acliktan uyaniyor.emip yatiyor.bazen iki kere kalktigi da oluyor.ama bence de bakan kisiyi o kadar ugrastirmaz uyku konusunda.bakar ki onda meme yok.uyuyim bari der insallah :)Kizlar su durumlari nasil? Ben gun icinde her teklifimde baya iciyor geceyide dahil edersek gunde 120 ml biberonu bitiriyor diyebilirim ama bizde cok su seviyoruz iciyoruz oyleki yemek cay haric 2 gunde 1 damacana bitiyor 2 kisiyiz dr sudan zarar gelmez her istediginde ver istedigi kdr icebilir demisti
Uyku emzirmesinden once gece mamasini ver bakalim.Bizim durumda ayni gece gunduz meme ve ben bayramdan sonra ise donuyorum simdi kara kara dusunuyorum annem nasil uyutacak diye hos bazi kesimde bebenin nazinin anneye gectigini anne olmayinca bakan kiside cok rahat uyudugunu soyluyor ama benim gozumde canlanan eylul avazi ciktigi kadar agliyor annemde onu eylemeye susturmaya calisiyor :))
Gece 2 saatte kalkiyoruz biz iki firt cekip geri uyuyor bariZ belli yani meme uyanisi
Ogle yemegi 2 bucuk
İkindi meyvesi 5
Aksam yemegi 7 bucukta yiyor 8 bucuk 9 banyo 10 gibide uyuyor hangi ara gece mamasi yedirebilirim onu dusunuyorum
Hava cok sicak ya ihtiyac duyuyordur.Kizlar su durumlari nasil? Ben gun icinde her teklifimde baya iciyor geceyide dahil edersek gunde 120 ml biberonu bitiriyor diyebilirim ama bizde cok su seviyoruz iciyoruz oyleki yemek cay haric 2 gunde 1 damacana bitiyor 2 kisiyiz dr sudan zarar gelmez her istediginde ver istedigi kdr icebilir demisti
kabiz olmasin diye muzun yanina yarim elma da ekliyorum..Aynen canim kahvalti ve meyve 0
Sebze ve yogurt guzel gidiyor yine hic degilse 1 cay bardagi yiyordur
Tarhana onemliydi benim icin onuda drumun tavsiyesiyle sebze corbasina katarak alistirdim az az
İzmirliyiz enginarda sevsin cok istiyorum bu aksam bakalim :)
İrmikli muzlu yaptim valla sizlerden okudum yedi ama muzuda sevmis olabilir kabiz yapar diye korkumdan veremiyordum yarin armutlu denicem bakalim
Ya ben hala eline vermiyorum korkuyorum hic iyi etmiyorum biliyorum ama(
Akşam 5-6 son ek gida meyveli muhallebi..sabaha kadar ek gida yok.Bizim dr hipp gece mamasi yatmadan 1 saat once yedir demisti sma ile kivam aldirip ama gelgelim yemiyor elmalisini ve muzlusunu denedim yok
Onu yiyip gece 1 kez uyanir ancak dedi ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?