Kabak kabızlığa iyi geliyor blr de ben corbalarina zeytinyağından katıyorum kabız olmuyor tavsiye ederimGeçmiş olsun arkadaşım inşallah atlatır Metoş diş sıkıntılarını. Kehribar işe yarıyor gibi, birkaç kişi daha kullanıp memnun kaldım demişti. Ben de mi alsam.. Kızım paso ısırıyor omuzlarımı.. canı yanıyor kuzucuğun.. Az önce uyuttum, ağlayarak geri uyandı..
Bu arada kabıza karşı kayısı kurusu kaynattım, ezdim verdim, bayıldı. Bakalım sonuç verecek mi :)
Enginar deneyen arkadasimiz oldu mu hic? Bugun enginar patates havuc sebze corbasi yapacagim.
İkindideki meyve menusunu asla yemiyor kizlar sizler meyveyi nasil veriyorsunuz?
Kizlar su durumlari nasil? Ben gun icinde her teklifimde baya iciyor geceyide dahil edersek gunde 120 ml biberonu bitiriyor diyebilirim ama bizde cok su seviyoruz iciyoruz oyleki yemek cay haric 2 gunde 1 damacana bitiyor 2 kisiyiz dr sudan zarar gelmez her istediginde ver istedigi kdr icebilir demisti
Uzun süredir mukus görmemiştim hipp beş tahılli veriyorum üç gündür bugün böyle yaptı cok üzülüyorum
Cok sevindim doktorun guzel seyler soylemesine, saglikla buyusun kuzucuk. Gunduz uykularinda o tarz seylerin etki edecegini sanmiyorum. Ben bir iki kez yulaf lapasi verdim kahvaltida ama gunduz uykusuna hicbir etkisi olmadi. Egg cekmek icin ne kadar sure uyumasi lazim? Ortam gurultulumu aydinlik mi? Neden uyutamayacaginizi dusunduler?Pirinç unu ya da irmikli muhallebi uyutuyor mu?
Normalde vermiyorum ama doktora gittiğimiz gün uyusun diye ilaç vermektense muhallebi yapıp verebilirim.
Çorba - sebze yediremedim daha :) sevmedi benimki. Başlarda bal kabağı + havuç, patates + ıspanak denedim yemedi, titredi ağzına atınca, ittirdi hep diliyle... Kabız olunca ek gıdaya ara verdim, yediği şeyleri bile yemez oldu çünkü.. Yarın ilk kez yeşil kabak deniycem. Kabak + patates + ıspanak + pirinç + z.yağı blender yaparım, bakalım yiyecek miKabak kabızlığa iyi geliyor blr de ben corbalarina zeytinyağından katıyorum kabız olmuyor tavsiye ederim
Dün nöroloji doktoruna gittik. Gelişimini çok iyi gördü 4 gün sonra 7 aylık olacağız 6.5 aylık olduğundan beri desteksiz oturuyor gayet iyi dedi. Emin olmak için eeg cektirelim, ilaçsız uyutalım dedi ama eeg çekilen yerde ilaç verilecek yoksa uyumaz dediler. Ufacık bebeğe atarax verecekler kabul edersem. Uyutabilir miyim onu düşünüyorum kara kara.
Ben kullaniyorum, sart mi degil ama isimi cok kolaylastiriyor, gun boyu hatta bazi aksamlar oglumla basbasayiz, benim icin pratik oluyor oyuzden.Kızlar bu buharli pişiricilerden kullanan varmi? Işe yariyormu? Avent olani..
Uyku emzirmesinden once gece mamasini ver bakalim.
Ben hastanedeyken 6 gece bi kere kalkmis sadece.
Zaten dun gece 1den sonra salona gectim 5e kadar uyudu. Kokuma uyaniyor sanirim.
aa ne guzel baya iciyormus.ben de sık sık veriyorum ama gunluk en fazla 25-30 ml ictigi oldu.o da sicakta disarda dolastiysak. aksam 8-9 gibi irmikli muhallebi yedirip (120 ml civari) ustune emzirirsem sabaha kadar uyuyor.ama aksam bisey yedirmezsem gece bir kere acliktan uyaniyor.emip yatiyor.bazen iki kere kalktigi da oluyor.ama bence de bakan kisiyi o kadar ugrastirmaz uyku konusunda.bakar ki onda meme yok.uyuyim bari der insallah :)
Benim kizimda hiç durmayan bi cocuk.. mama hazirlanmasini bile beklerken sabirsiz ağliyor.. kendimi hayal edemiyorum gidip rahat rahat buharda pişirmekle uğraşayım.. ama yinede iyi para insan düşünüyor gereksizse almak istemiyor..sağolun..Ben kullaniyorum, sart mi degil ama isimi cok kolaylastiriyor, gun boyu hatta bazi aksamlar oglumla basbasayiz, benim icin pratik oluyor oyuzden.
Uyanmasinin sebebi aclik olmayabilir, uyku donguleri arasinda uyaniyor tekrardan kendi kendine uyuyamiyordur. Bazi bebekler bunu basarirken bazilari basaramiyor malesef, oyuzden uyku egitimi veriyorlar, desteksiz uyuyabilmesi icin. Ama bu da tartismali bir konu, kimi uyku egitimini savunurken kimi karaliyor. Bence tamamen anneye birakilmasi gereken birsey, kendini nasil rahat hissedeceksen. Ben birara vermeye calistim ama en sonunda ben oglumu degil oglum beni egitti. Iki uc haftaya kadar ben de cok sik uyaniyordum ama simdi sabaha dogru sik uyaniyorum, bircok gun sabah dorde bese kadar sorun cikarmiyorAksam 8 gibi yemek yiyip ustune emzirip yatiriyorum ama 2 saatte 1 uyaniyor yine
Ben subat indirimlerinde almistim, indirimsiz alirmiydim bilmiyorum.Benim kizimda hiç durmayan bi cocuk.. mama hazirlanmasini bile beklerken sabirsiz ağliyor.. kendimi hayal edemiyorum gidip rahat rahat buharda pişirmekle uğraşayım.. ama yinede iyi para insan düşünüyor gereksizse almak istemiyor..sağolun..
Uyanmasinin sebebi aclik olmayabilir, uyku donguleri arasinda uyaniyor tekrardan kendi kendine uyuyamiyordur. Bazi bebekler bunu basarirken bazilari basaramiyor malesef, oyuzden uyku egitimi veriyorlar, desteksiz uyuyabilmesi icin. Ama bu da tartismali bir konu, kimi uyku egitimini savunurken kimi karaliyor. Bence tamamen anneye birakilmasi gereken birsey, kendini nasil rahat hissedeceksen. Ben birara vermeye calistim ama en sonunda ben oglumu degil oglum beni egitti. Iki uc haftaya kadar ben de cok sik uyaniyordum ama simdi sabaha dogru sik uyaniyorum, bircok gun sabah dorde bese kadar sorun cikarmiyor
Memede uyuduktan sonra yataga koyarken bunun farkina variyor mu peki? Yani o sirada derin uykuda mi oluyor yoksa yataga koyuldiguni farkedecek kadar uyanik oluyor mu?Yoook uyku egitimi hic bana gore bir sey degil malesef :)) dr soracagim bakalim ne diyecek dedigin gibi 2 saatte bir kalktiginda memeye almadan uykuya donmuyor
saol canim.inan evi temizleyemiyorum bile dogru düzgün.şu sıralar hersey karmanşorman.bende saldim çayıra ama simdi önünü alamiyorum.hastalik dis uykusuzluk derken bi bakiyorum gün bitmis.si nasilsiniz.bebiş nasil?Kaç gündür yazacam yazamadim, nerelerdesiniz diye, heralde bayram temizligine giristi bizim hamarat dedim icimden :)))
Saol canim.bende sizi ozledim.
Ben hic enginar yemedim.rastlamadim da.nasil.oluyor.tadı.güzel mi?Aynen bizimde oyle oldu bugun enginar gunu :) kuzu etli havuclu yaptim kendimizede Eylulede. Bakalim yiyecek mi aksam
Saol canim.ins atlatir.uykular hepten gitti.cok zor cok.Geçmiş olsun arkadaşım inşallah atlatır Metoş diş sıkıntılarını. Kehribar işe yarıyor gibi, birkaç kişi daha kullanıp memnun kaldım demişti. Ben de mi alsam.. Kızım paso ısırıyor omuzlarımı.. canı yanıyor kuzucuğun.. Az önce uyuttum, ağlayarak geri uyandı..
Bu arada kabıza karşı kayısı kurusu kaynattım, ezdim verdim, bayıldı. Bakalım sonuç verecek mi :)
Bende tam emin degilim ise yarayacak mi diye.esim al diye söyleniyordu uzun zamandir.Biz kehribar aldik 1 ay taktim sonra attim kenara aslinda yine taksam kehribarsiz 2 dis cikti bile :)
Benim minnosa ne versen nerde yatirsan uyaniyor.bu ara her yarim saatte bir yada yatirdigim an uyaniyor.uyku gozümde tütüyorİste gece mamasi icin sma ile hipp karistir dedi ama mumkun degil yemiyo onun yerine ne verebilirim acaba? Evet bizde de salona gecince 1 kez uyanma var ama salon serin bizim babasiyla uyuyolar serinde bense tam tersi usuyenlerdenim
Gece indirimi vardi aldim.. yoksa düşünmücektim bende..Ben subat indirimlerinde almistim, indirimsiz alirmiydim bilmiyorum.
Aksam 8 gibi yemek yiyip ustune emzirip yatiriyorum ama 2 saatte 1 uyaniyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?