Iki tipi var dedi bizim doktorumuz, ikisi icin de asilatacagizkızlar günaydın nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah.bu meningokok aşısını soracaktım naptınız yaptıran varmı
Biz 2 doz yaptırdık.. bu ay 3. Doz olucak sanirim.. yeni cikan tip olani beksero gibi biseydi ismi..kızlar günaydın nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah.bu meningokok aşısını soracaktım naptınız yaptıran varmı
Bizim izmir sıcak çorapları çoktan attık.. kısa kollu ve altina şort yada uzun tayt giydiriyorum.. evin ici 27 derece oldu.. ama içine bir kat atlet gibi citcitli kolsuz body giydiriyorum.. yakinda o da kalkar belki.. yatak odasi kücük oldugu icin sicak oluyor ondada gündüz gibi giydiriyorum..üzerini bile örtmüyorum terlemesin diye..Merhaba Ekim anneleri bende Eylül annesiyim arada katılıyorum sohbetlerinize ama aktif değilimi görüşlerinize ihtiyacım var malum havalar ısındı bebekler hareketlendi bebekleri nasıl giydiriyorsunuz evde ve dışarda Benin kızım bu ara isilik oldu maalesef tedbirsizce olmak istemiyorum ama ben mi abartıyorum acaba kısa kollu zıbın üzerine kısa kollu altına Patiksiz alt giydiriyorum gün. İçinde dışarıda hala uzun kollu çift alt oluyor üşütecek diye korkuyorum gece pijaması da uzun kollu çorap giydirmiyorum gece üzerini çok açıyor
Ben iki ayliktan beri okuyorum e bebekteki 5 li seriyi aldım dostumuz hayvanlar olan.. artik resimleri tutmaya calişiyor :)Kizlar hep soracagim unutuyorum. Aranizda bebegine kitap okuyanlar vardi. Bizim bir kitabimiz var sadece dun de bugun de okudum daha bi ilgisini cekti sanki en azindan son sayfaya kadar kitabi yemedi son sayfada yemeye basladi ikisinde dedaha fazla kitap almak istiyorum sizin onereceginiz kitap var mi acaba? Kalin karton olanlardan tabi yemeye musait olsun:)
Bendeki listede kavun karpuz 9. ay. Daha vermedim ama kavunu kendim cok severim.Kızlar bebeğine karpuz veren var mi?
Ben bilmeden kavun verdim bikere ama pek yemedi zaten:) kabunu kesip eline vermistim oynadi iki isirdi attiBendeki listede kavun karpuz 9. ay. Daha vermedim ama kavunu kendim cok severim.
Çok teşekkür ederim bnde Balıkesirdeyim sanırım ben fazla pinririkliyim14.00 gibi verdiler eeg randevusunu. Sabah 7den sonra uyumayacak 12den sonra beslenmeyecek şekilde gidicez. Belki diyorum sabahtan beri uyumazsa memede uyur mu o kablolara ışığa rağmen falan. Bilmiyorum ki ne yapsam :/
Esimde böyle söylüyor, keyfi değil ama mecbursak alacak o ilacı her zaman herşeyden koruyamayiz diyor. Ama atarax çok ağır bı ilaç biliyorum. Minnacık bedenine vermek istemiyorum
Mecbur kalırsak vericez sanırım yapacak bişey yok.
İzmirdeyiz. Pazartesi doktora götürdüm kızımı dışarıya askılı zıbın üzerine kısa kollu altına sortla cikarttim tam yaz kıyafetlerine geçtik yani. Ev dışarıya göre daha serin. O yüzden çorap ve uzun alt giydiriyorum çok sicak olmazsa. Yoksa corapta giydirmiyorum. Gece de uzun alt ve ustle yatıyor, altta yine kolsuz zibini var. Bazen uzun kollu zıbın giydirip başka bişey giydirmiyorum. Ama hep tek katiz.
Bugun ev 25 derece. Camlar acik. Su an cocugun uyudugu oda kapali sadece. Ustunu ortmedim. Kolsuz body, kisa kollu body, patiksiz alt. Disari cikarken de ayni. Gece yatarken uzun kol.
[/QUOTE
Bizim evde 26 derece her yer açık kolay çıtçıtlı. Badi mi içinde üştünde çıtçıtlı değil dimi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinPamuklu tulum veya ince alt ust takım
Kışın bende tulum giydiriyordum ama havale Isınınca pijama döndüm ama hep açıyor üstünüAnkarada yasiyoruz ev suan 24-25 derece uzun kollu zibin(tek kat) altina da bazen patiksiz alt, ayaklari usumusse corap da giydiriyorum, gece de bu sekilde yatiyor, uzerini cok acan bir cocuk oldugu icin kolsuz cuval seklinde uyku tulumu almistim gece uykusunda ona sokuyorum, gunduz uykusunde ince bi ortu ortuyorum, disari cikarken de bu sekilde yanima ince bi hirka aliyorum ama genelde giydirmiyorum bile.
Isallah ilacsiz bir sekilde cektirirsiniz sonucunuzda tertemiz cikar.
Bizimde yatak odası küçük muhtemelen çok sıcak geliyor ki üstündeki müslimin örtüyü bile atıyor ve akşam çıktığınızda da mı aynı oluyor üzeriBiz 2 doz yaptırdık.. bu ay 3. Doz olucak sanirim.. yeni cikan tip olani beksero gibi biseydi ismi..
Bizim izmir sıcak çorapları çoktan attık.. kısa kollu ve altina şort yada uzun tayt giydiriyorum.. evin ici 27 derece oldu.. ama içine bir kat atlet gibi citcitli kolsuz body giydiriyorum.. yakinda o da kalkar belki.. yatak odasi kücük oldugu icin sicak oluyor ondada gündüz gibi giydiriyorum..üzerini bile örtmüyorum terlemesin diye..
Icindeki de disindaki de citcitli su an. Ama ustune tisort giydirdigim de oldu. Aslinda kisa kol degil kolsuzla bile durabilir. Bayagi sicak bugun. Sadece gece dikkat ediyorum cunku ustunu aciyor. Gunduz bizim gibi giyiniyor.Çok teşekkür ederim bnde Balıkesirdeyim sanırım ben fazla pinririkliyim
Bizde de bariz bi belirti olmadı Kızım 8 aylık bi kaç hafta önce sadece gece uykusunda ağlayarak uyanıyordu bide gün içinde kaka sayısı artmıştı bi gün bi baktık gelmiş diş inşallah sizde kolay çıkarırsınızKızlar diş felan göremiyorum ben.. doktor çikiyor diyeli 10 gün oldu nerdeyse..
Bizimde bir süre önce ağlayarak uyanma oldu bende heralde diş gelecek dedim.. birde kaka gün aşırıydı bu ara sık oldu belki belirtidir..Bizde de bariz bi belirti olmadı Kızım 8 aylık bi kaç hafta önce sadece gece uykusunda ağlayarak uyanıyordu bide gün içinde kaka sayısı artmıştı bi gün bi baktık gelmiş diş inşallah sizde kolay çıkarırsınız
Biz işitme testini 18 günlükken yaptırdık. Randevu saatinde çocuk uyuyordu, içeri girene kadar uyandı. Görevli beni bir fırçaladı, burada uyutman gerekiyordu, sen gelmeden önce uyutmuşsun falan.. git emzir uyut gel dedi.. fakat i zaman kızım memede uyumuyordu.. neyse ki kadın vicdana geldi, emzirme odasına gelip çağırdı, test odasına geçip orada emzirdim. Tabi emerken çene hareketli, kulaklık sürekli çıkıyor. Kadın da çocuğun kulağını çekiştirdi durdu, perde gibi gerdi habire.. netice, dümdüz kulaklar kepçe olduInsallah bir sey cikmaz.
Biz fototerapiden sonra tekrar isitme testi yaptirmistik. 1 aylikken. Yenidogandan farkli oluyormus diye illa uyurken yapilacak dediler. Bu da gunduz uyumayan bi cocuk. Saatlerce hastanede kalmistik. Tam uyuyor kablo takilirken uyaniyordu. Onun icin ilacli olmasi daha uygun olur.
Ben verdim sevdi, birkaç minik parça geveledi ağzındaKızlar bebeğine karpuz veren var mi?
Memede uyuduktan sonra yataga koyarken bunun farkina variyor mu peki? Yani o sirada derin uykuda mi oluyor yoksa yataga koyuldiguni farkedecek kadar uyanik oluyor mu?
Butun gece deliksiz uyumasini mi istiyorsun?
Biz daha simdiden gece uc odanin cami acik yatiyoruz. Bakalim asil yaz gelince napicaz...
Cok gecmiz olsun canim.bebekler istahsiz olunca yani sıvi seyleri tüketmeyince idrari koyu oluyor.sıvi alimini arttirmaya calis canim.gecmis olsun tekrar.@anabelgunes A.bardagini sevmedi, oylece kaldi.normal biberonla veya kasikla suyu veriyorum.
U Umudumbitmedi_ Ben bu ara surekli kulak ve bogaz enfeksiyonu yasiyorum.antibiyotik kullaniyorum. Bebegin de idrari asiri derecede koyu cikiyor, bugun bi doktora soracam..(suda veriyorum ama?)
@geranio gündüz hangi saatlerde derin uyuyorsa tahmini o saatlerde cektirmek nasil olur acaba, evet o kablolar rahatsiz edici ben de cektirdim bi kac kez de biliyorum, ama derin uykuda iyi olur. Veya aksam erken uyuyorsa o bolum gece aciksa? hicbirseyi cikmayacak insaallah, ama içiniz ferahlar, sizin için iyi olur.
Burasi hâlâ soguk.dağlar karli.ve biz yorganla yatiyoruz.metosda örtünmeyi cok seviyor.yaza gifince ne yapariz bilmem.Biz daha simdiden gece uc odanin cami acik yatiyoruz. Bakalim asil yaz gelince napicaz...
Maşallah canim cok güzel olmus.Bizim disimiz cikti kutlama yapmadim ama dis bugdayi kaynatip susleyip konu komsuya dagittim. Anca doğum gununde milleti toplayip bi organizasyon yaparım heralde Eki Görüntüle 2271452 Eki Görüntüle 2271453
Saol canim.resimleri mi gösterdin yoksa:)U Umudumbitmedi_ gecen k validem biber dolduracak, dolmalik pirinc var mi evde dedi.. ben de "hayatimda hic doldurmadim ki, pirincini alayim" dedim, güldük sonra :))) sizden bahsettim, yemekler, temizlik vs masallah valla dedi :)))
Canim damak kısmi kabarmis.burdan gorüyorum ben.ikisi birden kabarmis.ayni anda cikacaklar heralde ondan gecikti.Kızlar diş felan göremiyorum ben.. doktor çikiyor diyeli 10 gün oldu nerdeyse..
Isitme testi 1. Gun sabahında odaya hemsire gelip yapmıştı. 2 dk da yapti gitti..Biz işitme testini 18 günlükken yaptırdık. Randevu saatinde çocuk uyuyordu, içeri girene kadar uyandı. Görevli beni bir fırçaladı, burada uyutman gerekiyordu, sen gelmeden önce uyutmuşsun falan.. git emzir uyut gel dedi.. fakat i zaman kızım memede uyumuyordu.. neyse ki kadın vicdana geldi, emzirme odasına gelip çağırdı, test odasına geçip orada emzirdim. Tabi emerken çene hareketli, kulaklık sürekli çıkıyor. Kadın da çocuğun kulağını çekiştirdi durdu, perde gibi gerdi habire.. netice, dümdüz kulaklar kepçe olduşapka da taktırmadı kızım kafasına, kulaklar kaldı öyle... İnşallah büyüdükçe sağına soluna yatar da biraz düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?