2018 Ekim Anneleri

kızlar günaydın nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah.bu meningokok aşısını soracaktım naptınız yaptıran varmı
Iki tipi var dedi bizim doktorumuz, ikisi icin de asilatacagiz
Asilardan birisi menectra digeri baxsero ikisini de onumuzdeki ay vurduracagim tek doz degiller ama suan hatirlayamadim daha sonra ne zaman vurulmasi gerektigi. Menectra iki kereydi galiba eger bir yasindan sonra vurulursa nimerix vuruluyormus o tek dozmus acaba oyle mi yapsam diyorum ama emin olamiyorim

Kizlar hep soracagim unutuyorum. Aranizda bebegine kitap okuyanlar vardi. Bizim bir kitabimiz var sadece dun de bugun de okudum daha bi ilgisini cekti sanki en azindan son sayfaya kadar kitabi yemedi son sayfada yemeye basladi ikisinde de daha fazla kitap almak istiyorum sizin onereceginiz kitap var mi acaba? Kalin karton olanlardan tabi yemeye musait olsun:)

kızlar günaydın nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah.bu meningokok aşısını soracaktım naptınız yaptıran varmı
Biz 2 doz yaptırdık.. bu ay 3. Doz olucak sanirim.. yeni cikan tip olani beksero gibi biseydi ismi..
Bizim izmir sıcak çorapları çoktan attık.. kısa kollu ve altina şort yada uzun tayt giydiriyorum.. evin ici 27 derece oldu.. ama içine bir kat atlet gibi citcitli kolsuz body giydiriyorum.. yakinda o da kalkar belki.. yatak odasi kücük oldugu icin sicak oluyor ondada gündüz gibi giydiriyorum..üzerini bile örtmüyorum terlemesin diye..

Ben iki ayliktan beri okuyorum e bebekteki 5 li seriyi aldım dostumuz hayvanlar olan.. artik resimleri tutmaya calişiyor :)

Kızlar bebeğine karpuz veren var mi?

Çok teşekkür ederim bnde Balıkesirdeyim sanırım ben fazla pinririkliyim

Çok teşekkür ederim bnde Balıkesirdeyim sanırım ben fazla pinririkliyim
Icindeki de disindaki de citcitli su an. Ama ustune tisort giydirdigim de oldu. Aslinda kisa kol degil kolsuzla bile durabilir. Bayagi sicak bugun. Sadece gece dikkat ediyorum cunku ustunu aciyor. Gunduz bizim gibi giyiniyor.

Kızlar diş felan göremiyorum ben.. doktor çikiyor diyeli 10 gün oldu nerdeyse..

Eklentiler

• 20190522_162435.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
Bizde de bariz bi belirti olmadı Kızım 8 aylık bi kaç hafta önce sadece gece uykusunda ağlayarak uyanıyordu bide gün içinde kaka sayısı artmıştı bi gün bi baktık gelmiş diş inşallah sizde kolay çıkarırsınız

Bizimde bir süre önce ağlayarak uyanma oldu bende heralde diş gelecek dedim.. birde kaka gün aşırıydı bu ara sık oldu belki belirtidir..

Biz işitme testini 18 günlükken yaptırdık. Randevu saatinde çocuk uyuyordu, içeri girene kadar uyandı. Görevli beni bir fırçaladı, burada uyutman gerekiyordu, sen gelmeden önce uyutmuşsun falan.. git emzir uyut gel dedi.. fakat i zaman kızım memede uyumuyordu.. neyse ki kadın vicdana geldi, emzirme odasına gelip çağırdı, test odasına geçip orada emzirdim. Tabi emerken çene hareketli, kulaklık sürekli çıkıyor. Kadın da çocuğun kulağını çekiştirdi durdu, perde gibi gerdi habire.. netice, dümdüz kulaklar kepçe oldu şapka da taktırmadı kızım kafasına, kulaklar kaldı öyle... İnşallah büyüdükçe sağına soluna yatar da biraz düzelir

Memede uyuduktan sonra yataga koyarken bunun farkina variyor mu peki? Yani o sirada derin uykuda mi oluyor yoksa yataga koyuldiguni farkedecek kadar uyanik oluyor mu?

İkisinide yasiyoruz yani toksa ve yorulmussa memede uyuyor 5 dk kucagimda tutup yataga birakinca uyanmiyor mesela bazende uyaniyor yan cevirip pispis yapincq uyuyor bazense tam uyanip bidaha uyutmaya calisiyoruz :)))

Butun gece deliksiz uyumasini mi istiyorsun?

Hayir, ama gun icinde yediklerini goz onunde bulundurursak karnini doyurmak icin memeye kalkmasi 1 veya 2 olmali gece
Dun saat basi kalkti ve uykuya cevirmemiz cok zor oldu
Yeni bir huy butun gece yatakta donuyor park yatagin 60*120 olculerini aldik genis olsun diye buna ragmen her turlu sekle giriyor koselerine vura donuyor emeklemeye calisiyor ve haliyle uykusunu acip tamamen uyaniyor

Cok gecmiz olsun canim.bebekler istahsiz olunca yani sıvi seyleri tüketmeyince idrari koyu oluyor.sıvi alimini arttirmaya calis canim.gecmis olsun tekrar.
Biz daha simdiden gece uc odanin cami acik yatiyoruz. Bakalim asil yaz gelince napicaz...
Burasi hâlâ soguk.dağlar karli.ve biz yorganla yatiyoruz.metosda örtünmeyi cok seviyor.yaza gifince ne yapariz bilmem.
Bizim disimiz cikti kutlama yapmadim ama dis bugdayi kaynatip susleyip konu komsuya dagittim. Anca doğum gununde milleti toplayip bi organizasyon yaparım heralde Eki Görüntüle 2271452 Eki Görüntüle 2271453
Maşallah canim cok güzel olmus.
U Umudumbitmedi_ gecen k validem biber dolduracak, dolmalik pirinc var mi evde dedi.. ben de "hayatimda hic doldurmadim ki, pirincini alayim" dedim, güldük sonra :))) sizden bahsettim, yemekler, temizlik vs masallah valla dedi :)))
Saol canim.resimleri mi gösterdin yoksa:)
Bu arada cesit cesit pirinc var.
Osmancik pirinc iri olur.pilavi diri ve disli sevenler icin.
Normal pilavlik pirinc var.
Dolmalik pirinc ise kırık pirinctir.sarma dolmalarda ve sütlaçta kullanılir.fiyati bunlara göre daha ucuzdur.
Yasemin pirinci var.kokulu olur.genellikle özbek pilavinda kullanilir.sevenler cok.bende bi ara yapmayi düsünüyorum.
Ayrica ben normal pilavliktan sarma dolma yapiyorum.kirik pirincin tadini sevmiyorum.gecen yaptim hosuma gitmedi.
Ha bide dolma icine 1 cay bardagi yada 1 su baedagi bulgur da koyabilirsin.lezzet verir.ama bu sefer yağ oranini arttirman lazim.bulgur yagi cekiyor.
Kayınvalinin ellerinden öperim.bolca selamimi ilet canim.
Canim damak kısmi kabarmis.burdan gorüyorum ben.ikisi birden kabarmis.ayni anda cikacaklar heralde ondan gecikti.

Isitme testi 1. Gun sabahında odaya hemsire gelip yapmıştı. 2 dk da yapti gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…