2018 Ekim Anneleri

Bence terledigi icin az cis yapiyor. Masallah ne cok su iciyor. Bizimki suyu cok sevmiyor. Bir iki yudum anca iciyor. Ama dun cok sicakti. Bayagi icti.

-Irmik degil de pirinc unlu yapiyorum..meyve ekliyorum..
-aynen bezler dolu degil, sizinki gibi baş bolgesi bilhassa saclar bazen asiri islak terden, 5 de uyaniyo, aliyorum su icinde, kalin giysi yok, kalin ortu yok oysaki..arkadasim bebegi icin dr una sormus, dr bazi bebekler de olur bu demiş, suyu masallah iyi iciyormus, bizimki sevmiyo, itiyo. Kasikla vs teklif ediyorum yine de..

Bizim disimiz cikti kutlama yapmadim ama dis bugdayi kaynatip susleyip konu komsuya dagittim. Anca doğum gununde milleti toplayip bi organizasyon yaparım heralde Eki Görüntüle 2271452 Eki Görüntüle 2271453

Ellerine saglik
Bende ilkine yapinca iste simdide yaparim diye dusunuyorum :) Oyle buyuk bisy degil.Bugday salatasi 1-2 yemelik bisy ve pasta yapmistim kendi aramizda oturmustuk oyle :) Bide nesneler koyup önüne ilk hangisini alacak fln diye merak etmistik :)

Böyle yapmistim :)

Ev daha serin suan bizde.Bugun kisa kollu citcitli ve incecik sort vardi.Ayaginda kisa corap vardi.
Parka cikinca coraplarida cikardim.Hatta ustundeki daha ince yazlik olabilir diye dusundum.
Dun daha uzaga gittik alisveris icin o zaman bi kisa kollu daha giydirmistim.Aksamustu altina uzun esofman giydirdim.
Yabi gidecegimiz,girip cikacagimiz yere gore degisiyor.Incecik bi hirka,yelek kurtarici olur bu zamanlarda.

Oyy kiyanam.Zaman zaman olmasi normal ama aliskanlik yapti diyorsan baska tabii.
Gunduz tukettikleri iyiyse gece yatarken illa muhallebi yedirmene gerek yok.
Her zaman sadece tok tutmaz rahatsizda eder.
Susama ihtimalinife dusunmek gerek tabii.
Bende buara ilk su teklif etmeye niyetleniyorum :)
O uykudan uyanis cok garip bi hiscok buyuk caresizlik ve gayret insan hic bitmeyecek saniyor

Son düzenleme:
İrmikli armutlu muhallebi yaptim bugun ikindide yine yedi demekki kiz meyveyi boyle yemek istiyormus peki bu irmigi her gun yese kabiz yapar mi

Erken yaslarda cok gluten yuklememek gerek diye biliyorum ben.Bilgi edinirsen bize de yaz olur mu :)

Ayni seyler ya ben bir de tek basimaydim uyku egitimi vermeye calistigim donemde.. gunduz zaten yalnizim haftanin 3 gecesi de esim sehirdisinda oluyor oyuzden psikolojim icin uyku egitimi vermem gerektigini dusunmustum ama psikolojim icin asil vermemem gerekmis:) benim arkadasim basardi ama onlar dort kisi bu ise baskoydular, esi kayinvaldesi annesi ve kendisi. Tek kisi yada iki kisiyle zor valla:) ama sizin minnosun gece uykularinda sorun yoktu zaten iyiki ugrasmamissiniz :)
Peki o sekilde soyleyip yataga koyunca uyaniyor mu ve sonra uykuya nasil donuyor
Gozlerini aciyor sonra geri kapatiyor hemen genelde hicbirsey yapmama gerek kalmiyor kendi kendine uyuyor cok nadiren uyanip hareketleniyor yatagindan almadan pispis yapip geri uyutuyorum. Ama benim avantajim emzik aliyor olmasi, emzikle uykuya cok daha rahat geciyor

uyku egitimini zamaninda çok denemek istedim ama bi turlu cesaret edemedim ben isteyken annem uygulamaz çünkü normalde atlas gece memede uyur son zamanlarda emiyo isi bitince bacaklarini sallayio dogrulmaya çalışıyor bende hemen yatagina koyuyorum yan dönüp uyuyo egitimini kendi kendine verdi çocuk resmen. Dis bugdayi partisi yapmadım zaten anca o gördüklerin :)
Nesne koymak hic aklıma gelmedi neler koysam acaba

Oglum bu gece okadar hareketliki, guya uyuyor ama eller ayaklar hic durmuyor. Yatakta 360 derece donuyor resmen bir bakiyorum yataga enine yatmis sonra bi bakiyorum ayaklari olan yere kafasi gelmis. Sonra ilk pozisyonuna gecmis. Bazen yuzustu donup kafasini kaldiriyor sonra pat diye yataga birakiyor kafasini ve bunlari yaparken uyanmiyor

Masallah ne guzel anlatiyor derdini:) guzel guzel uyusun hepsi.
Onlar bile cok guzel olmus ellerinize saglik. Bu tarz seylerde o kadar usengecim ki bazen oglumun fotografini bile cekmiyorum sonra kendime kiziyorum aslinda cok fotografi var ama hepsi ev hali:) soyle guzel konseptli bikac fotografi olsaydi keske..

Benimki hareket olarak ayaklarini kaldirir ve pat diye birakir.. arka arkaya yapinca anliyoruz ki gazı var ama uyanmiyor.. bir süre sonra sinir olup bağırır kurtarin beni bu gazdan der gibi.. onun dışında kalip gibi yatiyor sırt üstü :)

Kalem,kitap,boya,cetvel,makas vb mesleklerle özdeşleştirecegin bisyler :)

Benimkide ayni suan.Bide ayaklarini carsafa sürtüyor

Bu ara o da zivanadan cikti. 2.5 3 saatte bir uyaniyor. Memesiz geri uyumuyor. Kucakta niye sakinlesmiyor anlamiyorum. Ne var bu memede. Ac degil susuz degil. Bagimlisi olmus.

Isitme testi 1. Gun sabahında odaya hemsire gelip yapmıştı. 2 dk da yapti gitti..
Cuma sabah doğum yaptım, cumartesi taburcu olduk. Cuma günü boyunca gelip gidip çeşitli bilgiler verdiler, elime 18'ine bir randevu kağıdı tutuşturdular. Teste gittiğimde 3 günlük bebeler vardı. Niye beni öyle geç çağırdılar anlamadım

Yavrum benim... resmen 5 yil yaslanmistim o gun. Paramizla rezil olmak dedikleri sey. Isitme testi de 900 kusur liraydi. Allahtan esimin sigortasi bayagi kapsamliydi o zaman.
Biz devlet hastanesinde yaptırdık, doğum yaptığım gün verdiler randevuyu.
Bir işi ücretsiz yapma imkanı varken para verip yaptırmaz eşim.. Doğum da buna dahil... Ne de olsa acıyı o çekmiyor.....

Bu ara o da zivanadan cikti. 2.5 3 saatte bir uyaniyor. Memesiz geri uyumuyor. Kucakta niye sakinlesmiyor anlamiyorum. Ne var bu memede. Ac degil susuz degil. Bagimlisi olmus.
anne sutunun sakinlestirici etkisi oldugunu okumustum. Biz ilk aylar memeye uyusturucu diyorduk zaten:) emerken bayiliyomus gibi gozler kapaniyordu:) bugece uc kere uyanip emzirdim ben de Normalde ikiyi gecmemeye calisiyorum ama okadar cok uyandiki dayanamadim. Cok alismasin istiyorum ama memede uyutmak en kolay yontem uyku arasinda insan daha cabuk pes ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…