Biz devlet hastanesinde yaptırdık, doğum yaptığım gün verdiler randevuyu.
Bir işi ücretsiz yapma imkanı varken para verip yaptırmaz eşim.. Doğum da buna dahil... Ne de olsa acıyı o çekmiyor.....
Şeker hamurlu pasta mı oEllerine saglik
Bende ilkine yapinca iste simdide yaparim diye dusunuyorum :) Oyle buyuk bisy degil.Bugday salatasi 1-2 yemelik bisy ve pasta yapmistim kendi aramizda oturmustuk oyle :) Bide nesneler koyup önüne ilk hangisini alacak fln diye merak etmistik :)
Eki Görüntüle 2271796
Böyle yapmistim :)
Bizim kizin kilosu 4000 tl desem.Biz devlet hastanesinde yaptırdık, doğum yaptığım gün verdiler randevuyu.
Bir işi ücretsiz yapma imkanı varken para verip yaptırmaz eşim.. Doğum da buna dahil... Ne de olsa acıyı o çekmiyor.....
Bizde de esimle hep güzel fotolar, benle sac bas dağınık, pijama, arka fon ev hali oyuncaklar, curcuna :)))Masallah ne guzel anlatiyor derdini:) guzel guzel uyusun hepsi.
Onlar bile cok guzel olmus ellerinize saglik. Bu tarz seylerde o kadar usengecim ki bazen oglumun fotografini bile cekmiyorum sonra kendime kiziyorum aslinda cok fotografi var ama hepsi ev hali:) soyle guzel konseptli bikac fotografi olsaydi keske..
Sol meme ucum kopacak. Ben de inat ettim 3 saat gecmeden emzirmedim. Gece bas bas bagirdi bi ara.anne sutunun sakinlestirici etkisi oldugunu okumustum. Biz ilk aylar memeye uyusturucu diyorduk zaten:) emerken bayiliyomus gibi gozler kapaniyordu:) bugece uc kere uyanip emzirdim ben deNormalde ikiyi gecmemeye calisiyorum ama okadar cok uyandiki dayanamadim. Cok alismasin istiyorum ama memede uyutmak en kolay yontem uyku arasinda insan daha cabuk pes ediyor
Benim bi tane guzel fotom var. Onda da kazagin kurdale gibi ic aski ipleri oluyor ya onlar cikmis. Gozler de bayik. Niliko minnacik. Buyuduler bile.Bizde de esimle hep güzel fotolar, benle sac bas dağınık, pijama, arka fon ev hali oyuncaklar, curcuna :)))
Gecen sacima fön cektirdim, eve girdim dogru gardroba, guzelce giyindim makyaj yaptim, esim disari mi cikacaksin dedi, "yoo foto cekinecem, hep senin var iyi foton, az da beni cek dedim" :))) hele ilk aylar eli yuzu duzgun nadir fotomuz var, saglik olsun :)) (bu arada ben de Ankaradayim, yakiniz, Balgat-Dikmen arasinda evim)
Her hastanede uygulama farkli demek ki..Cuma sabah doğum yaptım, cumartesi taburcu olduk. Cuma günü boyunca gelip gidip çeşitli bilgiler verdiler, elime 18'ine bir randevu kağıdı tutuşturdular. Teste gittiğimde 3 günlük bebeler vardı. Niye beni öyle geç çağırdılar anlamadım
Evet ikisini de.. üstelik kızım 4200 Gr doğdu maşallahEpiduralsiz normal dogum yaptiniz ozaman?
Saglikla buyusunler, ayni ipler benim de o fönlü fotolar da cikmis 2 fotoda, esime diyorum "aa bunlar olmaz, bak ipler cikmis", klasik erkek, "ip mi, o ne ya, hic farketmedim"Benim bi tane guzel fotom var. Onda da kazagin kurdale gibi ic aski ipleri oluyor ya onlar cikmis. Gozler de bayik. Niliko minnacik. Buyuduler bile.
Normal doğum ikisi de. İlkini kabus gibi hatırlarken ikinciye gitmek de oldukça can sıkıcıydı.. panik içinde.. neyse ki ekip çok iyiydi. Kilolu bir bebişi en az hasarla doğurttular sağ olsunlar ❤Bizim kizin kilosu 4000 tl desem.
Saka bi yana benim gebelik gecmisim cok riskli oldugu icin perinataloga gittim. Yoksa ben de devlet hastanesini tercih ederdim. Profa gitmiyceksen cok bi fark yok. Tabi dogumda ozel hastane daha konforlu. Sezaryense cok fark olacagini sanmiyorum.
Babalar çekerken pozu pek önemsemiyor. Geçen gün çocukları güzelce giydirdim(dışarı çıkacaktık), kendim giyinene kadar eşime verdim kızımı.. birkaç foto çek çok tatlı oldular dedim. Baktım ikisine de güneş gözlüğü takmış, rastgele bir köşeye oturtmuş, kızımın göğsünde kocaman bir ağız mendili (salya akıtıyor diye koymuş) güzelim kıyafet görünmüyor.. hayatım bu nasıl poz dedim, bebek o daha ne olacak diyorBizde de esimle hep güzel fotolar, benle sac bas dağınık, pijama, arka fon ev hali oyuncaklar, curcuna :)))
Gecen sacima fön cektirdim, eve girdim dogru gardroba, guzelce giyindim makyaj yaptim, esim disari mi cikacaksin dedi, "yoo foto cekinecem, hep senin var iyi foton, az da beni cek dedim" :))) hele ilk aylar eli yuzu duzgun nadir fotomuz var, saglik olsun :)) (bu arada ben de Ankaradayim, yakiniz, Balgat-Dikmen arasinda evim)
Eşimin telefonunda çocukların fotolarına bakıyordum. Salıncakta kızımı sallarken abisi de gelip poz vermişti. Ben sadece çocukları çekiyor sandım. Beni de almış kadraja ama suratım iki halat arasındaBenim bi tane guzel fotom var. Onda da kazagin kurdale gibi ic aski ipleri oluyor ya onlar cikmis. Gozler de bayik. Niliko minnacik. Buyuduler bile.
Kontrole gittiğim bir gün, hastaneye geceden sancıları tutup sabahı beklemiş bir kadın geldi. İlk doğumu sezaryen olduğu için ikinciyi direk sezaryen olarak planlamışlar, o da sabah olsun diye beklemiş. Gece gelse doktor yok diye başka hastaneye sevk ediyorlar. Kendi doktoru ameliyat etsin diye beklemiş kadın sabahı. Ne yazık ki kendi doktoru o gün semt polikliniğinde olduğu için başka doktor (beni muayene eden) aldı ameliyata. Üstelik kadın 8 cm açıklıkla sedyede bekledi.. NST'ye giderken gördüm hâlâ bekliyorduVosVos35 Doguma yakin gece korkuyla yatiyordum sancim gelirse diye, zaten benim normal dogum olamazmis, uygun degilmisim, bu yuzden normalden iyice korkuyordum,mecbur sezeryan oldum..
Dogumu hastanemizde yapsaydiniz ucretsizdi, ozel sigortalar bunu karsilamiyor dediler. Esim benim sigortam her seyi kapsiyor bi arayin sorun dedi. Gercekten para odemedik ama kendileri de sasirdilar.Her hastanede uygulama farkli demek ki..Nilsibel 900 mü bi isitme testi? Gerçekten bebekler ya yaptirmaya mecburuz görüyorlar, ben de dogum paketi satin almıştım ozel bi hastanede. Dogum sonrasi 5. Gun muayenesi dahildi. Simdi arasam fiyatlar uçmuştur.
Masallah tosbigime.Normal doğum ikisi de. İlkini kabus gibi hatırlarken ikinciye gitmek de oldukça can sıkıcıydı.. panik içinde.. neyse ki ekip çok iyiydi. Kilolu bir bebişi en az hasarla doğurttular sağ olsunlar ❤
Yaa bi arkadasim ilki sezaryen oldugu halde ikinciyi neredeyse kendi kendine normal dogurmustu. Zaten hastaneye gittiginde tam acilmis. Uc kere ikindim cikti dedi.Kontrole gittiğim bir gün, hastaneye geceden sancıları tutup sabahı beklemiş bir kadın geldi. İlk doğumu sezaryen olduğu için ikinciyi direk sezaryen olarak planlamışlar, o da sabah olsun diye beklemiş. Gece gelse doktor yok diye başka hastaneye sevk ediyorlar. Kendi doktoru ameliyat etsin diye beklemiş kadın sabahı. Ne yazık ki kendi doktoru o gün semt polikliniğinde olduğu için başka doktor (beni muayene eden) aldı ameliyata. Üstelik kadın 8 cm açıklıkla sedyede bekledi.. NST'ye giderken gördüm hâlâ bekliyordu
Benimki de seninkinden canım hatta yanlamasına dönüp fileyi tekmelemek son zamanlarda favorisi:)Benimkinin de uyucağı yoksa ayağini park yatağin filesine sürter orayla oynar :)
Benim de hiç yok galiba hep yalnız ya da ablasıyla çekmişim oğlumu tabi baba kucağına alıp alıp selfie çekiyor onun bolca var:) zaten fotoğraflarda pek iyi çıkmam çoğu zaman da anı yaşarken pek aklıma gelmez fotoğraf çekmek bizim de bunlardan sebep kalıyorBenim bi tane guzel fotom var. Onda da kazagin kurdale gibi ic aski ipleri oluyor ya onlar cikmis. Gozler de bayik. Niliko minnacik. Buyuduler bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?