3 te birini yiyor tabi onun dışında yumurta falan da yiyorOh masaAllah yesin şifa olsun minnoşa
Peki şimdi siz ne kadar veriyorsunuz günde?
Kesinlikle herseye deger. Aynen yirtiktansa epizyo cok daha iyi, ben de ikinamadim ustten bastirdilar. Aslinda ikindim ama doktora ve hemsirelere gore ikinamadim. Sagsalim dogdular ya gerisi onemsiz zaten. Dogumdan sonra zor kismi atlattim saniyordum megerse dogum sadece fragmanmis ilk 3 ay kolik bir bebekle delirdim resmen. Oglum bana okadar cok sey kattiki oglumla ben yasamam ya ben oyle yapmam ya dedigim herseyi yaptim:) gercekten dogumla bir bebek bir de anne dogarmis:) allah eksikliklerini gostermesin yavrularimizinhay sen çok yaşa güldüm sayendememlekette normal doğumların %90'ı epizyo ile sonuçlanıyormuş. bunun için genelde doktorlar suçlanıyor, beklemiyorlar diye ama, bebeğin kanalda sıkışması da tehlikeli. ıkınamıyorsak keserler.
ben oğlumda bayıldım, ne yaptılar hiç bilmiyorum (göğüs altında 4 cm genişliğinde kan oturmuştu bastırmaktan, o esnada bayıldım).. sonuç 1'i epizyo toplam 3 yönde dikiş.. kızımda ise doğum iyi gidiyordu ama iri olduğu için mecbur kestiler. sonuç, 4 yönde dikiş.. kesi yerleri hızlı iyileşiyor. esas yırtıklar zor iyileşiyor ve ağrı yapıyor
ama ne oluyor? sonuçta hepsi gelip geçiyor ve elimizde bir altın topu ile hayata devam ediyoruz
Bu arada herkes sıcaktan şikayet ederken benim çocuklar soğuk aldıdün akşamdan beri ikisi de hapşırıyor. Sabah kalktılar ikisi de sıcak.. Abisine tam, kızıma yarım ölçek calpol verdim, ıhlamur içirdim. kızım uykuya dalmakta zorlanıyor. inşallah boğazında sorun yoktur. benim boğazım acıyor biraz. oğlumla ikimiz birer tane oka mentol pastil aldık.. inşallah ilerlemeden atlatırız...
Canım tepkisini nasıl anladın hemen ve vermeyi kestin mukuslu kaka oldu mu tepki olarak?Merhaba arkadaşlar kızıma az önce buharda havuç pişirip verdim dua edin kızıma inşallah alerjisi geçmiş olsun çok sevdi çünkü .. Alerji yapan gıdaları biraz zaman sonra yeniden deniyoruz bu arada ben hergün bir iki kaşık yoğurt yiyorum hafif döküntü dışında bir şey olmadı şükür ..
Kızımın alerjisi cilt tepkili mukusta vardı ama onu çok önemsemedi doktoru ek gıda alınca mukus gidiyor arada tekrarladı yoğurt yediğimde .. Egzama aşırı olmazsa kakada kan olmazsa devam ediliyor .. Benim kızımın egzama tüm vucuda yayılmıştı ve ne yesem kabarıyordu yanık gibiydi hacamatla düzeldi şükür şuan tepkiler çok hafif bayramdan sonra 3.seansı yaptıracağım inşallahCanım tepkisini nasıl anladın hemen ve vermeyi kestin mukuslu kaka oldu mu tepki olarak?
İnşallah canım çok sağolBir şekilde yol alıp dönem dönem başa dönmeler yorar insanı canım Allah kolaylık versin geçecek hepsi inş
Teşekkür ederimAmin canim. Koklarim. Uyuyor simdi.
Size de aile boyu gecmis olsun.
Sor bakalım gerekirse yenisini alalım aynen.. Ben eskiden dolapta saklıyordum, çocuk zaten üşütmüş boğazı ağrıyor, zor oluyordu buz gibi.. sonra oda sıcaklığında bir dolapta tutmaya başladım. İnşallah bozulmamıştır.VosVos35 gecmis olsun..az once kendim icin hastanedeydim, kendime ilac alirken eczanede carpol gördüm, bebegimin sabah farkettim dis etleri kabarmış, hem sevindim hem korktum, süreç nasil olacak diye :)) carpol acildiktan sonra cok uzun sure durmuyormus diye duymustum, lazim olur diye, hemen yeni paket aldim. Dr lara danisalim bu durumu..
Simdi eczanedeyim yine, sizin icin sordum eczaci acildiktan sonra bi kac ay dedi..yenisini alin isterseniz hemenSor bakalım gerekirse yenisini alalım aynen.. Ben eskiden dolapta saklıyordum, çocuk zaten üşütmüş boğazı ağrıyor, zor oluyordu buz gibi.. sonra oda sıcaklığında bir dolapta tutmaya başladım. İnşallah bozulmamıştır.
Dişler bizim de kabarık ama çıkamıyor bir türlü. Görüyorum damağın içinde, ya aynı anda ya da peş peşe çıkacaklar gibi.
Bu arada geçmiş olsun neyin var?
Eşim iş çıkışı alır artık. Eczaneler birazcık uzak kalıyor, sipariş etsem tek şişe Calpol için getirmezler eve.. Hava çok dengesiz. Çocuklar bir terledi bir üşüdü..Simdi eczanedeyim yine, sizin icin sordum eczaci acildiktan sonra bi kac ay dedi..yenisini alin isterseniz hemen
Goruselim tabi guzel olur. 7 bana cok yakin siz ne zaman musait olursaniz haberleselim:)D dooris123 -Benim de lohusaliktaki fotolarda göz alti mosmor, o günleri hatirladikca ilk aklima uykusuzluk ve acemiliklerim geliyor.
-Evet cok yakiniz, iyi niyetiniz icin teşekkürler, tanisalim, bi ara Bahceli 7 de gorusebiliriz. Arabayla 5 dk bize.
-Bize de yardimci bi kadin geliyor, Allahim bir bakimli, kirmizi ojeler, saç baş fönlü, gelecegi gun sacimi vs iyice topluyorum, güya kendimi derleyip topluyorum :))
Ben gecen doktora sordum son kullanma tarihine kadar kullan nezaman açıldığı onemli değil dediEşim iş çıkışı alır artık. Eczaneler birazcık uzak kalıyor, sipariş etsem tek şişe Calpol için getirmezler eve.. Hava çok dengesiz. Çocuklar bir terledi bir üşüdü..
E elaelif123 ben sordum arkadaslar. Normalde kapakla surup arasindaki boslukta azot mu ne oluyormus. Kapagi acinca oksijen iceri girdigi icin buzdolabinda veya degil actiktan bir sure sonra atin demisti. Uc hafta mi iki hafta mi bir ay miydi onu unuttum simdi. Her doktora gittigimizde yenisini yazdiriyoruz. Evde bulunsun diye.Sor bakalım gerekirse yenisini alalım aynen.. Ben eskiden dolapta saklıyordum, çocuk zaten üşütmüş boğazı ağrıyor, zor oluyordu buz gibi.. sonra oda sıcaklığında bir dolapta tutmaya başladım. İnşallah bozulmamıştır.
Dişler bizim de kabarık ama çıkamıyor bir türlü. Görüyorum damağın içinde, ya aynı anda ya da peş peşe çıkacaklar gibi.
Bu arada geçmiş olsun neyin var?
Hepsi ayri kafada desen e...Ben gecen doktora sordum son kullanma tarihine kadar kullan nezaman açıldığı onemli değil dedi
İki yıl önce kızım hasta olduğunda gittiğimiz çocuk dr u da eczanedekiler de açıldıktan sonra 25-30 gündür demişlerdi en güzeli evde bulundurmak. Ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmuyorE elaelif123 ben sordum arkadaslar. Normalde kapakla surup arasindaki boslukta azot mu ne oluyormus. Kapagi acinca oksijen iceri girdigi icin buzdolabinda veya degil actiktan bir sure sonra atin demisti. Uc hafta mi iki hafta mi bir ay miydi onu unuttum simdi. Her doktora gittigimizde yenisini yazdiriyoruz. Evde bulunsun diye.
SanirimKızlar irmikl8 muhallebi tarifi verebilormisiniz bana. Yumurta vermeye baslamistim erji yaptı oyuzden ara verdik
irmige basliycam ama tarif bilmiyorum yapanlar yardimci olursa sevinirim. Seker süt ve mama kullanmıyorum bunların olmadığı bi tarif lazım.
Ok :))Goruselim tabi guzel olur. 7 bana cok yakin siz ne zaman musait olursaniz haberleselim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?