2018 Ekim Anneleri

Allahtan ucuz da, 10 a aldım.

Ben gecen doktora sordum son kullanma tarihine kadar kullan nezaman açıldığı onemli değil dedi
VosVos35 bizim doktorumuz da 3 hafta dedi şurup için.takip ettiğim doktorlar da açıldıktan kısa süre sonra atın diyor.
Keşke tek kullanımlık olsa şurup.

Canim 1 tatlı kaşığı irmiği 1 çay bardagiyla hasla 1 dilim elma 1 dilim armut koyup verebilirsin

Vermedim ama alinca deneyecegim
Bizim dr cilek bile deneyebilirsin az da olsa demisti
Çilek 1 yaşından sonra değil mi?

Bendeki listede kavun karpuz 9. ay. Daha vermedim ama kavunu kendim cok severim.
Ben bilmeden kavun verdim bikere ama pek yemedi zaten:) kabunu kesip eline vermistim oynadi iki isirdi atti
Bende karpuz deneyeceğim ama alerjen meyve
SaskinAnne
Ben verdim sevdi, birkaç minik parça geveledi ağzında

Doktor bize liste falan bisey vermedi patlıcan dedi bi araherhalde eski kafa gidiyor dedim kendi arastirmalarima gore verdim ama denemek istiyorum 1 ay daha bekleyim

Doktor bize liste falan bisey vermedi patlıcan dedi bi araherhalde eski kafa gidiyor dedim kendi arastirmalarima gore verdim ama denemek istiyorum 1 ay daha bekleyim
Çilek, kivi 1 yas sonrasi biliyorum. Patlican yetiskinler icin bile pek saglikli degil diye biliyorum.

Karpuz bizde kaka yapmasına fayda ediyor ikidir. Çok minik veriyorum, inşallah sıkıntı yapmaz

Ben listeyi internetten buldum canim. Hatta burda biri mi paylasmisti ne. Dur atayim tekrar.

Eklentiler

• 1D004F7C-DEAE-4664-9DD2-82568CDA1F63.jpeg.webp
    50 KB · Görüntüleme: 65

Patlıcan iki yaş sonrası diye biliyorum içeriğinde nikotin varmış sanırım o yüzden bir de mantar vardı sanırım iki yaş sonrası

SaskinAnne E elaelif123 VosVos35 E exelanss Nilsibel pessinus bizim dontor az az domates de cilek de verebilirsin dedi ama ben domatesi denemedim belki 10. Aydan sonra denerim bakalim. Cilegi de ozellikle vermiyorum cunku cilekteki peptisit kalintilari cok fazlaymis, hatta meyve sebzelerin icinde en cok cilekte varmis, yikansa bile gecmiyormus vs. Siz de bir arastirin isterseniz. Oyuzden cilek vermeyi dusunmuyorum ben

Organik veya tarla domatesi bize serbest ama su sekilde kiymasini pisirirken 1 kucuk ceri icine rende suyuyla beraber piscek
Cilegide verebilirsin ama mevsimini bekle demisti ben vermedim gerci

Ben ikisini de vermiycem simdi. Cok lazim degil zaten. Yumurtasini, peynirini, yogurdunu, sebze corbasini, elmasini, armudunu yesin yeter.

Domates ve çileğe ben de temkinliyim canım. Benim kendi egzamamı tetikliyorlar, kivi de aynı

Ben ikisini de vermiycem simdi. Cok lazim degil zaten. Yumurtasini, peynirini, yogurdunu, sebze corbasini, elmasini, armudunu yesin yeter.
Benimki sebze çorbası sevmiyor. Tavsiyeler yönünde yapıyorum birşeyler, kitliyor ağzını, yemiyor. Biraz daha ara verip yine deniycem.. hayırlısı..

Uyurken yatakta durmadan dönen yer değiştiren var mı
Biz biz:)) kafasini koydigi yer hep degisiyor bazen yaga dikine yatiyor sonra ayak kismina kafasini koyuyor kolunu file ve yatak arasina sikistiriyor ayaklari kenara dayayip yukarda tutuyor... her yol var bizde okadar kipir kipir ki gece onun hareketlerine durmadan uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…