- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Hepsi de ayri bisey der, insani saskina cevirirler...Ben gecen doktora sordum son kullanma tarihine kadar kullan nezaman açıldığı onemli değil dedi
Allahtan ucuz da, 10 a aldım.E elaelif123 ben sordum arkadaslar. Normalde kapakla surup arasindaki boslukta azot mu ne oluyormus. Kapagi acinca oksijen iceri girdigi icin buzdolabinda veya degil actiktan bir sure sonra atin demisti. Uc hafta mi iki hafta mi bir ay miydi onu unuttum simdi. Her doktora gittigimizde yenisini yazdiriyoruz. Evde bulunsun diye.
Ben gecen doktora sordum son kullanma tarihine kadar kullan nezaman açıldığı onemli değil dedi
E elaelif123 ben sordum arkadaslar. Normalde kapakla surup arasindaki boslukta azot mu ne oluyormus. Kapagi acinca oksijen iceri girdigi icin buzdolabinda veya degil actiktan bir sure sonra atin demisti. Uc hafta mi iki hafta mi bir ay miydi onu unuttum simdi. Her doktora gittigimizde yenisini yazdiriyoruz. Evde bulunsun diye.
Kızlar irmikl8 muhallebi tarifi verebilormisiniz bana. Yumurta vermeye baslamistim erji yaptı oyuzden ara verdik
irmige basliycam ama tarif bilmiyorum yapanlar yardimci olursa sevinirim. Seker süt ve mama kullanmıyorum bunların olmadığı bi tarif lazım.
Evet bir iki cay kasigi kullaniyorsun. Koca sise cope... israf.VosVos35 bizim doktorumuz da 3 hafta dedi şurup için.takip ettiğim doktorlar da açıldıktan kısa süre sonra atın diyor.
Keşke tek kullanımlık olsa şurup.
Çilek 1 yaşından sonra değil mi?Vermedim ama alinca deneyecegim
Bizim dr cilek bile deneyebilirsin az da olsa demisti
Bendeki listede kavun karpuz 9. ay. Daha vermedim ama kavunu kendim cok severim.
Ben bilmeden kavun verdim bikere ama pek yemedi zaten:) kabunu kesip eline vermistim oynadi iki isirdi atti
Bende karpuz deneyeceğim ama alerjen meyve
SaskinAnne
Ben verdim sevdi, birkaç minik parça geveledi ağzında
Çilek, kivi 1 yas sonrasi biliyorum. Patlican yetiskinler icin bile pek saglikli degil diye biliyorum.Çilek 1 yaşından sonra değil mi?
Doktor bize liste falan bisey vermedi patlıcan dedi bi araherhalde eski kafa gidiyor dedim kendi arastirmalarima gore verdim ama denemek istiyorum 1 ay daha bekleyim
Karpuz bizde kaka yapmasına fayda ediyor ikidir. Çok minik veriyorum, inşallah sıkıntı yapmazÇilek 1 yaşından sonra değil mi?
Doktor bize liste falan bisey vermedi patlıcan dedi bi araherhalde eski kafa gidiyor dedim kendi arastirmalarima gore verdim ama denemek istiyorum 1 ay daha bekleyim
Ben listeyi internetten buldum canim. Hatta burda biri mi paylasmisti ne. Dur atayim tekrar.Çilek 1 yaşından sonra değil mi?
Patlıcan iki yaş sonrası diye biliyorum içeriğinde nikotin varmış sanırım o yüzden bir de mantar vardı sanırım iki yaş sonrasıÇilek 1 yaşından sonra değil mi?
SaskinAnne E elaelif123 VosVos35 E exelanss Nilsibel pessinus bizim dontor az az domates de cilek de verebilirsin dedi ama ben domatesi denemedim belki 10. Aydan sonra denerim bakalim. Cilegi de ozellikle vermiyorum cunku cilekteki peptisit kalintilari cok fazlaymis, hatta meyve sebzelerin icinde en cok cilekte varmis, yikansa bile gecmiyormus vs. Siz de bir arastirin isterseniz. Oyuzden cilek vermeyi dusunmuyorum ben
Ben ikisini de vermiycem simdi. Cok lazim degil zaten. Yumurtasini, peynirini, yogurdunu, sebze corbasini, elmasini, armudunu yesin yeter.SaskinAnne E elaelif123 VosVos35 E exelanss Nilsibel pessinus bizim dontor az az domates de cilek de verebilirsin dedi ama ben domatesi denemedim belki 10. Aydan sonra denerim bakalim. Cilegi de ozellikle vermiyorum cunku cilekteki peptisit kalintilari cok fazlaymis, hatta meyve sebzelerin icinde en cok cilekte varmis, yikansa bile gecmiyormus vs. Siz de bir arastirin isterseniz. Oyuzden cilek vermeyi dusunmuyorum ben
Domates ve çileğe ben de temkinliyim canım. Benim kendi egzamamı tetikliyorlar, kivi de aynıSaskinAnne E elaelif123 VosVos35 E exelanss Nilsibel pessinus bizim dontor az az domates de cilek de verebilirsin dedi ama ben domatesi denemedim belki 10. Aydan sonra denerim bakalim. Cilegi de ozellikle vermiyorum cunku cilekteki peptisit kalintilari cok fazlaymis, hatta meyve sebzelerin icinde en cok cilekte varmis, yikansa bile gecmiyormus vs. Siz de bir arastirin isterseniz. Oyuzden cilek vermeyi dusunmuyorum ben
Bizimki de etkileniyor. Muzu bırakıp kuru kayısı, karpuz falan verdim, hemen olmasa da, ağlamadan nispeten daha rahat yaptı kuzum2 kere muz verdim aralarinda tahminen 10 gun vardir hemen kabiz yapti
Benimki sebze çorbası sevmiyor. Tavsiyeler yönünde yapıyorum birşeyler, kitliyor ağzını, yemiyor. Biraz daha ara verip yine deniycem.. hayırlısı..Ben ikisini de vermiycem simdi. Cok lazim degil zaten. Yumurtasini, peynirini, yogurdunu, sebze corbasini, elmasini, armudunu yesin yeter.
Biz biz:)) kafasini koydigi yer hep degisiyor bazen yaga dikine yatiyor sonra ayak kismina kafasini koyuyor kolunu file ve yatak arasina sikistiriyor ayaklari kenara dayayip yukarda tutuyor... her yol var bizde okadar kipir kipir ki gece onun hareketlerine durmadan uyaniyorumUyurken yatakta durmadan dönen yer değiştiren var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?