2018 Ekim Anneleri

Evet canim ama görseldi sadece :)
yemek icin baska yaptim ziyan olmasin diye :)
Görsel de olsa harika görünüyor :)
1. Doğum günü hariç oğlumun doğum gününü hep evde aile içinde, ufak bir pastayla geçiştirdik. 5 yaş gününü düzgün kutlamak, arkadaş ve akrabaları çağırmak istiyorum. Gördüğüm güzel pastalar hep dikkatimi çekiyor. Komşumun kızı 5 yaşını doldurdu, mavi konsept yapmışlar, Buzlar Kraliçesi miydi neydi, henüz kız çocuk oyuncaklarını öğrenemedim ama mavi olunca oğluma benzer bir şeyler yapayım diye geçti içimden..

Insallah ilerlemez.Hepiniz birden cok zor

Mustela alayim onden ozaman zaten gunes kremi de alcam ikisini bir alirim o da olmazsa bepanten artik.. pisik kremi koleksiyinu yapacagim bu gidisle
Ben kanguruyla oturamiyorum ya ben de oglum da rahatsiz oluyoruz.
Dis cikarma doneminde cok istahsiz oluyorlar gercekten

Eger 2-8° yazmiyorsa dolapta saklamamali.
Dolapta saklanacak soguk zincir gerekenlerde dolabin kapaginda durmamaliymis.
Actiginda uzerine tarih yazarsan unutmamista oluraun.
Onun disinda hepsinin degisiyor sureleri.

Arkadasimin 30 gunluk bebegi var. Resim paylasmis. Hastanede profesyonel fotografci cekmis. Kizin tisortunun ipleri cikmis.

Ben aldigimda varsa kesiyorum onlari hemen ya hemen kayip cikiyorlar diye :)
Sadece ense kisminda varsa omuzlar dusmesin diye,onlari seviyorum.Askidada tutuyor.

Oncesinde bazi sabahlar ilk anneni gorerek alistirma yapabilirsiniz.Emzirme icinde denersin.
Yani baslayinca direkt duzen degisikligi olmazsa daha kolaylik olabilir size de.
Hislerin birebir geciyor unutma ona da stres olarak dönmesin❤
Saatlerin guzelmis :)

Zeytinyagi aslinda mikrobunu alir ama yikanmalidir sonrasinda yani popoda kalmasin.Belki bu sekilde daha cok isinize yarar.Zeytinyagi surup 5 dk bekleyip yikayin ilik suyla kremini sonra surun

Elsadır :) kizi olan her ailenin sevmedigi meshur elsa

Bizim bu sene dondurmaydı cikis noktamiz :)
Illa bisy olmasida gerekmiyor bence.Rengarenkte olabilir.Tek renkte.
Pastasini ben yaptim bu senede.

Her sene kutladik seviyorum o heyecani :) Buyudukce daha da bi guzel oluyor her dogum gunu heyrcani onunda❤

Niye sevmiyoruz Elsa'yi?
Ben ilk dogum gununde prenses veya balerin dusunmustum ama esek kiza esekli konsept yapacam sonunda...

Niye sevmiyoruz Elsa'yi?
Ben ilk dogum gununde prenses veya balerin dusunmustum ama esek kiza esekli konsept yapacam sonunda...

Artik gormekten miden bulaniyor bi sure sonra
Belki yas araligi soylemeliydim şöyle 3-5 yaslarinda kizlari olanlar

Kolunun durumuna sevindim buarada son olsun insallah.

Iyiyim canim. Bugun kontrole gittim. Dikisleri aldilar. Iyi dediler. Alci duruyor. 11 haziranda kontrol var.
Niliko kuduruyor. Ne yapsin...
İyi olduğuna sevindim canım
Niliko gibi bizimkide aynı canım o kadar hareketlendiki kolu bacağı durmuyor gelecek heyecan verici gerçekten

kizlar bizim her ek gidadan bir saat sonra filan kusarak o ogunde yedigi seylerin bir kismini cikariyor.yani agzindan sebze meyve parcalari cikiyor.gunde 3 ogun yiyor.miktar olarak da her ogunde bir cay bardagini gecirmiyorum ama niye boyle oluyor ki? bir de gunde 3-4 defa kaskati kaka yapiyor.normal mi.su 30 ml anca iciyordur.mesela sabah azicik pekmezle bir yumurta sarisi, oglen birkac sebzenin birlesiminden olusan corba, ikindi iki meyveden olusan pure.bu kadar.bazi aksamlar ekstrada irmikli muhallebi.

Insallah ilerlemez.Hepiniz birden cok zor
Teşekkür ederim canım ❤ ben daha iyiyim, oğlum da nispeten iyi görünüyor ama kızım aynen devam.. gözler kırmızı ve sulanıyor, burnu akıyor, sürekli gözlerini ovuşturuyor.. ateşi yok ama huzursuz.. nedir bu böyle güzel havalarda... Tam uyudu, burnu tıkandı ağlayarak uyandı gündüz daha iyiydi gitmedik doktora, akşam saatlerinde yine arttı hapşırık v.s

Ayy kız çocuğu daha bi tatlı, daha heyecanlı, severler bir de böyle şeyleri bakalım minikler nasıl olacak

Artik gormekten miden bulaniyor bi sure sonra
Belki yas araligi soylemeliydim şöyle 3-5 yaslarinda kizlari olanlar

Kolunun durumuna sevindim buarada son olsun insallah.
Bizde de sırasıyla Harika Kanatlar, PJ Maskeliler, Transformers Rescue Bots, Ben 10 tutkusu baş gösterdi ki sorma gitsin özellikle Ben 10 oyuncak serisi uçsuz bucaksız

Yumurta sarısı verirken bitki çayı da içse iyi olur bence, tek başına kuru bir gıda ve hazmı zorlayabilir kuzuyu.. irmik de verme istersen bir süre.. günde 3-4 kez katı kaka, çok zorlanır yavrucak

Çilek, kivi 1 yas sonrasi biliyorum. Patlican yetiskinler icin bile pek saglikli degil diye biliyorum.
Evet öyle söyleyince bi daha dikkate almaz oldum :)
Karpuz bizde kaka yapmasına fayda ediyor ikidir. Çok minik veriyorum, inşallah sıkıntı yapmaz
Bizdede kırmızıbiber aynı etkiyi yaptı bugün kırmızı biberli çorba yaptım fena çıkardı
Ben listeyi internetten buldum canim. Hatta burda biri mi paylasmisti ne. Dur atayim tekrar.
Bu listeyi ben görmüştüm ama anlamadim kırmızı ile işaretli olanlar yasak olanlar mi
Patlıcan iki yaş sonrası diye biliyorum içeriğinde nikotin varmış sanırım o yüzden bir de mantar vardı sanırım iki yaş sonrası
Bir arkadasim çocuğu dış çıkarırken surekli patlican veriyordu cocuk sıkıntısız çıkardı dişi:)
Bende kırmızı meyvelerden korkuyorum alerji riski yüksek ya

Evet canim. Yesiller serbest.

Rutin bu sekilde ilerliyorsa cesitlendir.Sebze haslayip ver eline.Avokado calistiriyor mesela bizde.
Alerjik bi durum olabilir,hazimlada alakali olabilir.Tuvaleti sert oldugu icin ikinirkende kusuyor olabilir.
Rahatlatmayi dene bence.Zeytinyagli hafif salatalikla yapabilirsin bi yogurt ogununu.Salatalik besleyici degildir ama su icerigi fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…