Görsel de olsa harika görünüyor :)Evet canim ama görseldi sadece :)
yemek icin baska yaptim ziyan olmasin diye :)
Bu arada herkes sıcaktan şikayet ederken benim çocuklar soğuk aldıdün akşamdan beri ikisi de hapşırıyor. Sabah kalktılar ikisi de sıcak.. Abisine tam, kızıma yarım ölçek calpol verdim, ıhlamur içirdim. kızım uykuya dalmakta zorlanıyor. inşallah boğazında sorun yoktur. benim boğazım acıyor biraz. oğlumla ikimiz birer tane oka mentol pastil aldık.. inşallah ilerlemeden atlatırız...
Mustela alayim onden ozaman zaten gunes kremi de alcam ikisini bir alirim o da olmazsa bepanten artik.. pisik kremi koleksiyinu yapacagim bu gidisleCeylin_naz D dooris123 cogunu denedim. Mustela pisik kremi gecirdi bizimkini..bi de dr dis cikarma döneminde pisik sorunu artar demisti..aklinizda olsun..
-Alt damak şiş bizimkinde, 2 kabarti var, gece uyutmadi bizi, aglayarak uyandi hep, eve geldim öglen, full huzursuz, beslenmiyor da, kanguruya taktim, yuruyuse ciktik. Parktayiz simdi,bankta kucagimda uyudu.
VosVos35 gecmis olsun..az once kendim icin hastanedeydim, kendime ilac alirken eczanede carpol gördüm, bebegimin sabah farkettim dis etleri kabarmış, hem sevindim hem korktum, süreç nasil olacak diye :)) carpol acildiktan sonra cok uzun sure durmuyormus diye duymustum, lazim olur diye, hemen yeni paket aldim. Dr lara danisalim bu durumu..
Arkadasimin 30 gunluk bebegi var. Resim paylasmis. Hastanede profesyonel fotografci cekmis. Kizin tisortunun ipleri cikmis.
Gunaydin, bayramdan hemen sonra ise donuyorum. Cok sukur Eylule annem bakacak Allah saglik versin. Ama gelgelelim ben nasil
Birakcam diye dusunmekten stres basti simdiden. Yarim gun caliscam 1 yasina kadar. Max 2 de gelicem sabah 7 de cikip. İse giden anneler duzeni nasil oturttunuz? Eylul sabahlari 8 bucukta uyaniyor uyandiginda da beni goruyor haliyle goremeyince napacak diye uzuluyorum. Emzirip ciksam uykusunu bolmus olur muyum diye dusunuyorum.
Merhaba kızlar arada bakıp çıkıyorum pek yazamıyorum da nasılsınız bebişler nasıl ek gıdalar dişler konuşacak mevzu çok ama kerem den fırsat bulamıyorum yazmaya
bir sıkıntımız var poposunda pişik oldu böyle pütürlü sivilce gibi zeytinyağı desitin denedim geçmiyor Pazartesi dr gidecem ama o zamana kadar ne yapabilirim Defa bu kadar oldu ve geçmiyor
Görsel de olsa harika görünüyor :)
1. Doğum günü hariç oğlumun doğum gününü hep evde aile içinde, ufak bir pastayla geçiştirdik. 5 yaş gününü düzgün kutlamak, arkadaş ve akrabaları çağırmak istiyorum. Gördüğüm güzel pastalar hep dikkatimi çekiyor. Komşumun kızı 5 yaşını doldurdu, mavi konsept yapmışlar, Buzlar Kraliçesi miydi neydi, henüz kız çocuk oyuncaklarını öğrenemedimama mavi olunca oğluma benzer bir şeyler yapayım diye geçti içimden..
Niye sevmiyoruz Elsa'yi?Elsadır :) kizi olan her ailenin sevmedigi meshur elsa
Bizim bu sene dondurmaydı cikis noktamiz :)
Illa bisy olmasida gerekmiyor bence.Rengarenkte olabilir.Tek renkte.
Pastasini ben yaptim bu senede.
Her sene kutladik seviyorum o heyecani :) Buyudukce daha da bi guzel oluyor her dogum gunu heyrcani onunda❤
Iyiyim canim. Bugun kontrole gittim. Dikisleri aldilar. Iyi dediler. Alci duruyor. 11 haziranda kontrol var.Nilsibel nasıl oldun canım niliko ne yapıyor
@Umudumbitmedi_ metehana geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkartır dişlerini
Niye sevmiyoruz Elsa'yi?
Ben ilk dogum gununde prenses veya balerin dusunmustum ama esek kiza esekli konsept yapacam sonunda...
İyi olduğuna sevindim canımIyiyim canim. Bugun kontrole gittim. Dikisleri aldilar. Iyi dediler. Alci duruyor. 11 haziranda kontrol var.
Niliko kuduruyor. Ne yapsin...
Teşekkür ederim canım ❤ ben daha iyiyim, oğlum da nispeten iyi görünüyor ama kızım aynen devam.. gözler kırmızı ve sulanıyor, burnu akıyor, sürekli gözlerini ovuşturuyor.. ateşi yok ama huzursuz.. nedir bu böyle güzel havalarda... Tam uyudu, burnu tıkandı ağlayarak uyandıInsallah ilerlemez.Hepiniz birden cok zor
Ayy kız çocuğu daha bi tatlı, daha heyecanlı, severler bir de böyle şeyleriElsadır :) kizi olan her ailenin sevmedigi meshur elsa
Bizim bu sene dondurmaydı cikis noktamiz :)
Illa bisy olmasida gerekmiyor bence.Rengarenkte olabilir.Tek renkte.
Pastasini ben yaptim bu senede.
Her sene kutladik seviyorum o heyecani :) Buyudukce daha da bi guzel oluyor her dogum gunu heyrcani onunda❤
Bizde de sırasıyla Harika Kanatlar, PJ Maskeliler, Transformers Rescue Bots, Ben 10 tutkusu baş gösterdi ki sorma gitsinArtik gormekten miden bulaniyor bi sure sonra
Belki yas araligi soylemeliydim şöyle 3-5 yaslarinda kizlari olanlar
Kolunun durumuna sevindim buarada son olsun insallah.
Yumurta sarısı verirken bitki çayı da içse iyi olur bence, tek başına kuru bir gıda ve hazmı zorlayabilir kuzuyu.. irmik de verme istersen bir süre.. günde 3-4 kez katı kaka, çok zorlanır yavrucakkizlar bizim her ek gidadan bir saat sonra filan kusarak o ogunde yedigi seylerin bir kismini cikariyor.yani agzindan sebze meyve parcalari cikiyor.gunde 3 ogun yiyor.miktar olarak da her ogunde bir cay bardagini gecirmiyorum ama niye boyle oluyor ki? bir de gunde 3-4 defa kaskati kaka yapiyor.normal mi.su 30 ml anca iciyordur.mesela sabah azicik pekmezle bir yumurta sarisi, oglen birkac sebzenin birlesiminden olusan corba, ikindi iki meyveden olusan pure.bu kadar.bazi aksamlar ekstrada irmikli muhallebi.
Evet öyle söyleyince bi daha dikkate almaz oldum :)Çilek, kivi 1 yas sonrasi biliyorum. Patlican yetiskinler icin bile pek saglikli degil diye biliyorum.
Bizdede kırmızıbiber aynı etkiyi yaptı bugün kırmızı biberli çorba yaptım fena çıkardıKarpuz bizde kaka yapmasına fayda ediyor ikidir. Çok minik veriyorum, inşallah sıkıntı yapmaz
Bu listeyi ben görmüştüm ama anlamadim kırmızı ile işaretli olanlar yasak olanlar miBen listeyi internetten buldum canim. Hatta burda biri mi paylasmisti ne. Dur atayim tekrar.
Bir arkadasim çocuğu dış çıkarırken surekli patlican veriyordu cocuk sıkıntısız çıkardı dişi:)Patlıcan iki yaş sonrası diye biliyorum içeriğinde nikotin varmış sanırım o yüzden bir de mantar vardı sanırım iki yaş sonrası
Bende kırmızı meyvelerden korkuyorum alerji riski yüksek yaSaskinAnne @elaelif123 VosVos35 @exelanss Nilsibel @pessinus bizim dontor az az domates de cilek de verebilirsin dedi ama ben domatesi denemedim belki 10. Aydan sonra denerim bakalim. Cilegi de ozellikle vermiyorum cunku cilekteki peptisit kalintilari cok fazlaymis, hatta meyve sebzelerin icinde en cok cilekte varmis, yikansa bile gecmiyormus vs. Siz de bir arastirin isterseniz. Oyuzden cilek vermeyi dusunmuyorum ben
Evet canim. Yesiller serbest.Evet öyle söyleyince bi daha dikkate almaz oldum :)
Bizdede kırmızıbiber aynı etkiyi yaptı bugün kırmızı biberli çorba yaptım fena çıkardı
Bu listeyi ben görmüştüm ama anlamadim kırmızı ile işaretli olanlar yasak olanlar mi
Bir arkadasim çocuğu dış çıkarırken surekli patlican veriyordu cocuk sıkıntısız çıkardı dişi:)
Bende kırmızı meyvelerden korkuyorum alerji riski yüksek ya
kizlar bizim her ek gidadan bir saat sonra filan kusarak o ogunde yedigi seylerin bir kismini cikariyor.yani agzindan sebze meyve parcalari cikiyor.gunde 3 ogun yiyor.miktar olarak da her ogunde bir cay bardagini gecirmiyorum ama niye boyle oluyor ki? bir de gunde 3-4 defa kaskati kaka yapiyor.normal mi.su 30 ml anca iciyordur.mesela sabah azicik pekmezle bir yumurta sarisi, oglen birkac sebzenin birlesiminden olusan corba, ikindi iki meyveden olusan pure.bu kadar.bazi aksamlar ekstrada irmikli muhallebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?