bizimkide oyle 2 dis zorluyor sanirim birde kirk kere uyaniyo sileye geldik yazlığa hafta sonu icin park yatak var burda filesine elini surtup duruyo gece gece hic hos bi ses cikmiyoKurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunumayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan
Amin canim. Azaldigi icin kafama takıyorum kafama taktigim icin daha da azaliyo dongusune girdim bol su iciyorum beslenme mi de kismadim ekstra sut yapan ne varsa yedim ictim ama fayda etmiyor artikUykusuzlarda bu gece... Sabaha kadar 5 kere kalktı, sabah 5'te kendi kendine sohbetler oyunlar.. ben bitik vaziyette.. boğazlar şiş, yutkunamıyorum.. kendisi de hasta, burnu tıkanıyor, ama saati geldi mi aynen uyanıyor başlıyor konuşmaya.. ben de duymazdan geldim kalkmadım hiç. 5 buçukta aldım emzirdim. 1 saat kadar uyuyup (döne döne, söylene söylene) 6 buçukta güne başladı.. Kafam kazandan hallice.. Şükür ki kızım hafif geçiriyor rahatsızlığı
@Nilsibel , @tuanadereli , @elaelif123
Yeni şeyler öğrendikçe heyecandan uyuyamıyor bizimki, uyusa da uykusunda alkış yapıyor, sağa sola dönüyor (onu da yeni öğrendi, burnu tıkanınca çaresizlikten yatış pozisyonunu değiştirirken), kalkmaya çalışıyor, bıdı bıdı sürekli bişeyler anlatıyor (1 hafta sonra 7 aylık olacak)... Uyku saatleri değişiyor yavaştan.. Ama şafak sökmeden uyanma huyu sabit.. En büyük şansım neşeli bir bebek olması, uyanıp oyunlar yapıyor, ben de onu izlerken ayılıp kendime geliyorum, birlikte devam ediyoruz oyuna sonra abisiyle oyun oynuyor, yoruluyor uykusu geliyor yine.. gün içinde en az 3 kere uyuyor olması da büyük şans sanırım...
anabelgunes sütün yediklerinle de bağlantılı ama aynı zamanda hormonlar çok etkili biliyorsun. iyi beslen, bebeğini bol bol sev kokla, eğer o uyurken sağıyorsan onu izle (kızımı seyrederken sütümün aktığı oluyor).. ayrı iken sağma durumu varsa da resimlerine bak mesela.. emzirme duygusal bir olay olduğu için süt bezleri tetiklenecektir. ama ille de bol sıvı, sağlıklı beslenme ve istirahat önemli.. Allah kolaylık versin çalışan annelere...
Merhaba kızlar arada bakıp çıkıyorum pek yazamıyorum da nasılsınız bebişler nasıl ek gıdalar dişler konuşacak mevzu çok ama kerem den fırsat bulamıyorum yazmaya
bir sıkıntımız var poposunda pişik oldu böyle pütürlü sivilce gibi zeytinyağı desitin denedim geçmiyor Pazartesi dr gidecem ama o zamana kadar ne yapabilirim Defa bu kadar oldu ve geçmiyor
Geçen aylarda kızımın da öyle olmuştu. Aynı sizin yaptığınız şeyleri yaptım bir ay oldu geçmek bilmemişti, aynı şekilde kırmızı sivilce şeklindeydi pişikleri. Bazen azalıyordu ama hiç bir zaman geçmedi. Aylık kontrolümüzde doktor açıp baktığında aa mantar olmuş dedi bu. Pişik kremleri tabiki geçirmez dedi. Trosd kremi yazdı. Bunu sür üç beş güne geçer dedi. Günde 2 den fazla sürmedim ve 2 günde geçti çok şükür. Sizde bir danışın doktorlarınıza. İsterseniz de kremin resmini atabilirim. İnşallah geçerBu konudan ben de muzdaribim desitin, hametan, sudo, penaten denedim gecmedi. Ayrica her kakadan sonra popoyu yikiyorum, zaten gunasiri banyo yapiyoruz yok yine de gecmiyor, dediginiz gibi puturlu sivilce.
Doktora gosterdim sicaklardan da olmus olabilir ek gida da cok pisik olur dedi ama adam akilli bakmadi bile.
Ben ikinci universiteyi okuyorum, hazirliksiz bir sekilde bitirme projesinin sunumuna yakalandim, bayramdan sonra olur diyordum ama yarin aksam.. iki gundur panigim, kucagimda bebe zip zip ziplayarak ders calismaya calisiyorumBugün pek bi sessiz topiğimiz nerelerdesiniz kızlar bebişler çok mu yoruyor sizi? Birçoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz sanırım uyumayan bebekler sık sık ağlayarak uyanmalar vs. Biz de aynı durumdayız çok yoruluyorum açıkçası dişten diye düşünüyorum üst dişler gelmek üzere bizim. Hasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum anne babalarına da kolaylıklar.
Kolay gelsin canım bitirme sunumları zorlu geçer üstüne bebek Allah yardımcın olsun. Eğitime dair hiçbir şeyle uğraşmama rağmen iki çocukla hiçbir şeye yetişemiyorum şu an. Çalışmaya başladığımda ne yapacağım bilmiyorum hiçBen ikinci universiteyi okuyorum, hazirliksiz bir sekilde bitirme projesinin sunumuna yakalandim, bayramdan sonra olur diyordum ama yarin aksam.. iki gundur panigim, kucagimda bebe zip zip ziplayarak ders calismaya calisiyorum
Herkese acil sifalar ve guzel uyuyan bebekler diliyorum. Benim icin dua edin:) hoca cok sıkıştırmasın :)
Ben aksamdan yapip sabah vermistimKızlar günaydın.dun lor yaptım . Belli bir gün bekletmek gerekiyor mu yoksa ertesi gün verilebilir mi?
VosVos35 gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesir cocuklar
Kizlar gece aglayarak uyanma var mi 2 saatte bir? Acaba sicak mi geliyor deyip soyuyoruz yine ayni usuyor herhalde deyip ortuyoruz yine ayni. Gozler kapali yatakta fır donuyor resmen. Dis mi dicem ama daha alt 2 si tam uzamadi ustler hemen gelir mi bilmiyorum. Acaba acikiyor mu ya cunku her 2 saatte bir uyandiginda memeye alinca baya cekiyor acikmis gibi cmtsi kontrol var bakalim ne dicek dr
Bu arada anneden uzaklasma korkusu oluyormus sanirim bende ise donecegim acaba kuzum onu mu hissediyorda gece habire bende olmak istiyor
Sutum iyice azaliyo yakında hic sagamayacak durumu gelicem hastane tipi pompada cozum olmadi cok gec olmadan cozum bulmam laxik
Gunaydin, evet ya h sonu havalar artik guzel en kotu parka iniliyor :)
Kayisi yedirenimiz oldu mu kizlar hic? Neyle karistirdiniz cam rendemi kullandiniz?
Bence artik ufak ufak eline verip isirmalar baslayabilir ama cesaret edemiyorum
kayisiyla muzu ya da elmayi karistirip veriyorum bazen cam rende evet. bugun ekmekicini islatip azicik kiymayla kofte yapip kizarttim.minik minik bolup agzina koydum.bogulmadan yedi.dis yok henuz.nasil olsa yanindayiz korkmaya gerek yok bence.bazi aksamlar eline ramazan pidesi veriyorum kendi abcu kadar.islata islata yumusatip sonra da yiyor hepsini.salatalik havuc fln verdim ama onlar surekli yere dusup yikadikca usandimGunaydin, evet ya h sonu havalar artik guzel en kotu parka iniliyor :)
Kayisi yedirenimiz oldu mu kizlar hic? Neyle karistirdiniz cam rendemi kullandiniz?
Bence artik ufak ufak eline verip isirmalar baslayabilir ama cesaret edemiyorum
sunuma bebekle gidersen yüklenmezlerBen ikinci universiteyi okuyorum, hazirliksiz bir sekilde bitirme projesinin sunumuna yakalandim, bayramdan sonra olur diyordum ama yarin aksam.. iki gundur panigim, kucagimda bebe zip zip ziplayarak ders calismaya calisiyorum
Herkese acil sifalar ve guzel uyuyan bebekler diliyorum. Benim icin dua edin:) hoca cok sıkıştırmasın :)
Dis digerlerinin uzamasini beklemez canim cikiyor olabilir.
Senden dolayi hissediyorda olabilir.
Zaten genel bi annecilik var sanirim,bizde var bayaa.
Öğünleri gözden gecirip gün icinde genel durumuna bak.Yani yatarken degil tamamina dikkat et.
Ben veriyorum.Karistirmadim.Biraz eline verdim biraz ben kabuklarini ayirip hafif koparip agzina attım.
Yavas yavas denedikce o da ogrenecek.Tabii hep gozun ustunde olsun.Buyuk kacarsa bak ezemeyecegi zorlanacagi bisyse ya cikarir ya ögürür,parmaginla alirsin.
kayisiyla muzu ya da elmayi karistirip veriyorum bazen cam rende evet. bugun ekmekicini islatip azicik kiymayla kofte yapip kizarttim.minik minik bolup agzina koydum.bogulmadan yedi.dis yok henuz.nasil olsa yanindayiz korkmaya gerek yok bence.bazi aksamlar eline ramazan pidesi veriyorum kendi abcu kadar.islata islata yumusatip sonra da yiyor hepsini.salatalik havuc fln verdim ama onlar surekli yere dusup yikadikca usandimaksam favorimiz bir avuc ramazan pidesi resimde minik minik bolunmus hali var.
resimin rengi tuhaf cikmis tabak da o renk degil hattaBu kdr lokmalari kendi yiyebiliyor mu yoksa resimdemi buyuk ve mor cikmis
Fistik kuru cok yaptim bi ara ise yariyodu. Damlayi denemedim bi o kaldi alip deniyim.Şu fıstık kürü suan işe yarar mı ki?
Ya da Galactago damla?
benim kız da kaşıkla verdiklerimi yemiyor. sadece yoğurt yiyor çok az. elimle ezip verdiğim şeyleri gevelemeyi tercih ediyor. ben de döküldü, saçıldı, kirlendi saplantısını aşamıyorum. bir elimde mendil, her yudumda ağzını, ellerini siliyorum. 1,5 aydır tadımla ilerliyoruz, çocuk soğudu, yemek istemiyor artıkBen panigim iki ogurse boguluyor saniyorum hemencok kotu bisey biliyorum ama nasil gececek bu hala blendir kullaniyorum misal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?