2018 Ekim Anneleri

Kurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunum ayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan
bizimkide oyle 2 dis zorluyor sanirim birde kirk kere uyaniyo sileye geldik yazlığa hafta sonu icin park yatak var burda filesine elini surtup duruyo gece gece hic hos bi ses cikmiyo
Amin canim. Azaldigi icin kafama takıyorum kafama taktigim icin daha da azaliyo dongusune girdim bol su iciyorum beslenme mi de kismadim ekstra sut yapan ne varsa yedim ictim ama fayda etmiyor artik

Geçen aylarda kızımın da öyle olmuştu. Aynı sizin yaptığınız şeyleri yaptım bir ay oldu geçmek bilmemişti, aynı şekilde kırmızı sivilce şeklindeydi pişikleri. Bazen azalıyordu ama hiç bir zaman geçmedi. Aylık kontrolümüzde doktor açıp baktığında aa mantar olmuş dedi bu. Pişik kremleri tabiki geçirmez dedi. Trosd kremi yazdı. Bunu sür üç beş güne geçer dedi. Günde 2 den fazla sürmedim ve 2 günde geçti çok şükür. Sizde bir danışın doktorlarınıza. İsterseniz de kremin resmini atabilirim. İnşallah geçer

Herkese merhabalar. Tüm yazılanları okuyorum. Bazen yoğunluktan bazen de üşengeçlikten yazamıyorum ama hep okuyorum. Aynı şeyleri yaşamamız aynı hisleri paylaşmamız çok çok güzel. Burayı 2017 ekim annesi olan ikiz kız kardeşim önermişti. Hamileliğimden itibaren takip ettim ben de çok şeyler öğrendim ve öğreniyordum hepinizden. kızım şu an 7 buçuk aylık. Daha dışımız çıkmadı. Nezle ile uğraşıyoruz bayadır. Tam geçti gibi oluyor sonra hasta birinden gene kapıyor. Burnu akıyor çok şükür o şekilde atıyor mikrobu. Ben de sürekli aspiratörle çekiyorum burnunu. Bu hastalıklar ek gıda alımına da yansıdı. Güzel güzel yiyen çoçuğum ağzını kitler oldu. Ben de çok üstüne gitmiyorum. Emzirme ve bol bol su veriyorum. Uykularına da yansıyor tabi. Aynı arkadaşların dediği gibi geceleri sık sık ve ağlayarak uyanıyor çoğunlukla. Emmeden de rahat edemiyor. Büyükbabamın bir lafı var. "Çingene çoçuğumun hasta olduğuna yanmam da huy kapar. Dermiş." Gerçekten her hastalıklarından huyları değişiyor. Ama her şeye rağmen şükürler olsun varlıklarına iyi ki varlar. Rabbim ayırmasın yavrularımızdan sağlık sıhhat versin her daim ❤❤

Bugün pek bi sessiz topiğimiz nerelerdesiniz kızlar bebişler çok mu yoruyor sizi? Birçoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz sanırım uyumayan bebekler sık sık ağlayarak uyanmalar vs. Biz de aynı durumdayız çok yoruluyorum açıkçası dişten diye düşünüyorum üst dişler gelmek üzere bizim. Hasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum anne babalarına da kolaylıklar.

Ben ikinci universiteyi okuyorum, hazirliksiz bir sekilde bitirme projesinin sunumuna yakalandim, bayramdan sonra olur diyordum ama yarin aksam.. iki gundur panigim, kucagimda bebe zip zip ziplayarak ders calismaya calisiyorum
Herkese acil sifalar ve guzel uyuyan bebekler diliyorum. Benim icin dua edin:) hoca cok sıkıştırmasın :)

Kolay gelsin canım bitirme sunumları zorlu geçer üstüne bebek Allah yardımcın olsun. Eğitime dair hiçbir şeyle uğraşmama rağmen iki çocukla hiçbir şeye yetişemiyorum şu an. Çalışmaya başladığımda ne yapacağım bilmiyorum hiç

Gunaydin, evet ya h sonu havalar artik guzel en kotu parka iniliyor :)
Kayisi yedirenimiz oldu mu kizlar hic? Neyle karistirdiniz cam rendemi kullandiniz?
Bence artik ufak ufak eline verip isirmalar baslayabilir ama cesaret edemiyorum

Kızlar günaydın.dun lor yaptım . Belli bir gün bekletmek gerekiyor mu yoksa ertesi gün verilebilir mi?

Dis digerlerinin uzamasini beklemez canim cikiyor olabilir.
Senden dolayi hissediyorda olabilir.
Zaten genel bi annecilik var sanirim,bizde var bayaa.
Öğünleri gözden gecirip gün icinde genel durumuna bak.Yani yatarken degil tamamina dikkat et.

Kayisi yedirenimiz oldu mu kizlar hic? Neyle karistirdiniz cam rendemi kullandiniz?

Ben veriyorum.Karistirmadim.Biraz eline verdim biraz ben kabuklarini ayirip hafif koparip agzina attım.
Yavas yavas denedikce o da ogrenecek.Tabii hep gozun ustunde olsun.Buyuk kacarsa bak ezemeyecegi zorlanacagi bisyse ya cikarir ya ögürür,parmaginla alirsin.

kayisiyla muzu ya da elmayi karistirip veriyorum bazen cam rende evet. bugun ekmekicini islatip azicik kiymayla kofte yapip kizarttim.minik minik bolup agzina koydum.bogulmadan yedi.dis yok henuz.nasil olsa yanindayiz korkmaya gerek yok bence.bazi aksamlar eline ramazan pidesi veriyorum kendi abcu kadar.islata islata yumusatip sonra da yiyor hepsini.salatalik havuc fln verdim ama onlar surekli yere dusup yikadikca usandim aksam favorimiz bir avuc ramazan pidesi resimde minik minik bolunmus hali var.

Eklentiler

• 20190527_123926.webp
    13 KB · Görüntüleme: 52
sunuma bebekle gidersen yüklenmezler şaka bir yana, kolaylıklar diliyorum

Evet evet bu ara su 1 haftadir bi annecilik var babada bile durmuyor cunku. Kahvalti etmiyor oglen ve aksam iyi yiyor (2 cay bardagi ikinsinde de ayri ayri) meyvesinide bazen yiyor bazem yemiyor

Ben panigim iki ogurse boguluyor saniyorum hemen cok kotu bisey biliyorum ama nasil gececek bu hala blendir kullaniyorum misal

Bu kdr lokmalari kendi yiyebiliyor mu yoksa resimdemi buyuk ve mor cikmis

Ben panigim iki ogurse boguluyor saniyorum hemen cok kotu bisey biliyorum ama nasil gececek bu hala blendir kullaniyorum misal
benim kız da kaşıkla verdiklerimi yemiyor. sadece yoğurt yiyor çok az. elimle ezip verdiğim şeyleri gevelemeyi tercih ediyor. ben de döküldü, saçıldı, kirlendi saplantısını aşamıyorum. bir elimde mendil, her yudumda ağzını, ellerini siliyorum. 1,5 aydır tadımla ilerliyoruz, çocuk soğudu, yemek istemiyor artık
diş huzursuzluğu bir yandan, bir yandan soğuk algınlığı, kabız ve kilosunun fazla olmasına takılı kaldım, ilerleyemedim. zaten sebze yediremedikçe moral yerlerde..
plojovic ben bu kıza ne yedireyim kuzum, iki çay kaşığından fazla yemiyor hiç bir şeyi. tutukluk yaptım resmen.. geçemedim bir türlü ek gıdaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…