2018 Ekim Anneleri

Limonla masaj yapmani tavsiye ederim ayaklarina :) Baharlar daha vurucu galiba hastaliklarda.
Gecmis olsun.Ayri bi yoruyor sanki bebekleri hastalik

Selam, uzun zamandan beri yazamadım az çok okuyup kaçıyordum bebeklerimiz iyidir umarım. Öğünlerde ne veriyorsunuz aynı şeyleri hazırlamaktan sıkıldım. Doktorumuzun verdiği listede Kahvaltılık labne,siyah zeytin, tereyağı, tam buğday ekmeği, keçi boynuzu pekmezi, yumurta sarısı veriyorum. Değişik kahvaltılık veren var mı

Bence de suyu arttirirsan cözülür.zaten uzun sürmez.bide aklima şu geliyor.acaba sukuktan icmeyi mi secmiyor.metehanda suluktan icmiyor.oynuyor.ama biberonla iciyor baya.sende biraz biberonla mi denesen.

Nilsibel nasıl oldun canım niliko ne yapıyor
U Umudumbitmedi_ metehana geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkartır dişlerini
Cok saol canim.baya sorunluyuz bu ara.uykularimiz cok kötü.her saat yada her yarim saatte ağlayaraj uyaniyor.5 de güne basliyir.artik benim gözümde arpacik cikti uykusuzluktan.gözüm acilmiyor ki.
Cok gecmis olsun canim hepinize.sizdr bizim gibi olmussunuz.ins tez zamanda atlatirsiniz.

VosVos35 sizede geçmiş olsun bu mevsim değişikliklerinde hasralıklara hazırlıklı olmak lazım sanırım bu ara bende nasıl giydireceğim şaşırıyorum

Teşekkürler canım, eşim de hasta olacak diye tırsıyorum valla.. Kızım bütün gün yaşlı gözlerle dolanıyor, içim gidiyor..
Metoş da toparlanır inşallah yazık kuzucuk ayrı sıkıntı çekiyor, sen ayrı.. Ağlayarak uyanma bizde de oluyor. Sabah 5'te emzirip kandırıyorum ama 6-6:30 gibi mutlaka kalkıyor. Bazen alıp öbür odaya kaçıyorum, hiç olmazsa abisi uyusun diye.. ikisi birden kalkıyor çoğu zaman

VosVos35 sizede geçmiş olsun bu mevsim değişikliklerinde hasralıklara hazırlıklı olmak lazım sanırım bu ara bende nasıl giydireceğim şaşırıyorum
Sağolasın arkadaşım, havalar güzel ama herkes hasta.. terlemesin diye ince giydiriyorum, sonra da habire yokluyorum, aman ayak bileği açılıyor, aman üşür diyerek.. velhasıl, kaç gündür atlatamıyor nezleyi.. az önce yine ağlayarak uyandı, burnu tıkalı, deniz suyu var kar etmiyor. Ben de anne sütü damlattım emzirdikten sonra. Uyudu tekrar. Bakalım kaç dk uyuyabilecek kuzum...

cok gecmis olsun..

Metos da hep yasli gözlerle agliyor.bu ara sabrimı zorluyor baya.esim de sabirli ama o da bakiyorum zorlaniyor.cünkü cocuk ne yerde ne gökte duruyor.yerde kollarini uzatip agliyor.aliyoruz kucakta durmuyor atiyor kendini.ayakta gezdirirken bile atlayack gibi heran.itiyor bizi.sürekli mızmız.
Hastaligin ardindan diş vurunca fena olduk.
Bu arada metos zayifladi.en son 1 bucuk ay önce gitmistik.o zamandan bu zamana yarim kilo verdi.bacaklari inceldi.yuzü cöktü.ayaginin üstündeki löp gitti.hem boya gidip hemde zayiflayinca hemen farketti görünüsü
Simos da zayifladi demek.yazik benim kuzucuguma.bu dönemde hem cok harekerliler hemde istahsiz.bide uykusuzluk eklenince mahvoluyorlar.kendimi gectim artik.

VosVos35 gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesir cocuklar

Kizlar gece aglayarak uyanma var mi 2 saatte bir? Acaba sicak mi geliyor deyip soyuyoruz yine ayni usuyor herhalde deyip ortuyoruz yine ayni. Gozler kapali yatakta fır donuyor resmen. Dis mi dicem ama daha alt 2 si tam uzamadi ustler hemen gelir mi bilmiyorum. Acaba acikiyor mu ya cunku her 2 saatte bir uyandiginda memeye alinca baya cekiyor acikmis gibi cmtsi kontrol var bakalim ne dicek dr
Bu arada anneden uzaklasma korkusu oluyormus sanirim bende ise donecegim acaba kuzum onu mu hissediyorda gece habire bende olmak istiyor

Teşekkür ederim canım ❤ ben de kızımla birlikte fenalardayım. Tam düzeldim derken, hiç dinlenemediğim için yorgunlukla tekrar arttı semptomlar. Boğazım kötüye gidiyor
Kızım da uykusunda ağlıyor ama ben hastalığına bağlıyorum, ağrısı var diye ağlıyor olabilir şu an.. Şu saate kadar 4 kere emdi uykuda.. tam uyanmadan ellerini sallaya sallaya konuşuyor, sızlanıyor, kalkmaya çalışıyor..
Eylül de keyifsiz belli ki, açlıktan ziyade sakinleşmek için emiyorlar.. Diş ağrısı da var bir yandan.. Susuz da olabilir, biberonla su vermeyi denedin mi?

Sutum iyice azaliyo yakında hic sagamayacak durumu gelicem hastane tipi pompada cozum olmadi cok gec olmadan cozum bulmam laxik

Kurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunum ayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan

Kurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunum ayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan
Biz de aksam 7de de yatsak 11de de 6da kalkiyoruz.
Tarsusa geldik dun. Arabada canimiza okudu yine.

Çok geçmiş olsun

Uykusuzlarda bu gece... Sabaha kadar 5 kere kalktı, sabah 5'te kendi kendine sohbetler oyunlar.. ben bitik vaziyette.. boğazlar şiş, yutkunamıyorum.. kendisi de hasta, burnu tıkanıyor, ama saati geldi mi aynen uyanıyor başlıyor konuşmaya.. ben de duymazdan geldim kalkmadım hiç. 5 buçukta aldım emzirdim. 1 saat kadar uyuyup (döne döne, söylene söylene) 6 buçukta güne başladı.. Kafam kazandan hallice.. Şükür ki kızım hafif geçiriyor rahatsızlığı

Nilsibel , T tuanadereli , E elaelif123
Yeni şeyler öğrendikçe heyecandan uyuyamıyor bizimki, uyusa da uykusunda alkış yapıyor, sağa sola dönüyor (onu da yeni öğrendi, burnu tıkanınca çaresizlikten yatış pozisyonunu değiştirirken ), kalkmaya çalışıyor, bıdı bıdı sürekli bişeyler anlatıyor (1 hafta sonra 7 aylık olacak)... Uyku saatleri değişiyor yavaştan.. Ama şafak sökmeden uyanma huyu sabit.. En büyük şansım neşeli bir bebek olması, uyanıp oyunlar yapıyor, ben de onu izlerken ayılıp kendime geliyorum, birlikte devam ediyoruz oyuna sonra abisiyle oyun oynuyor, yoruluyor uykusu geliyor yine.. gün içinde en az 3 kere uyuyor olması da büyük şans sanırım...

anabelgunes sütün yediklerinle de bağlantılı ama aynı zamanda hormonlar çok etkili biliyorsun. iyi beslen, bebeğini bol bol sev kokla, eğer o uyurken sağıyorsan onu izle (kızımı seyrederken sütümün aktığı oluyor).. ayrı iken sağma durumu varsa da resimlerine bak mesela.. emzirme duygusal bir olay olduğu için süt bezleri tetiklenecektir. ama ille de bol sıvı, sağlıklı beslenme ve istirahat önemli.. Allah kolaylık versin çalışan annelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…