Teşekkür ederim canım ❤ ben daha iyiyim, oğlum da nispeten iyi görünüyor ama kızım aynen devam.. gözler kırmızı ve sulanıyor, burnu akıyor, sürekli gözlerini ovuşturuyor.. ateşi yok ama huzursuz.. nedir bu böyle güzel havalarda... Tam uyudu, burnu tıkandı ağlayarak uyandıgündüz daha iyiydi gitmedik doktora, akşam saatlerinde yine arttı hapşırık v.s
Bence de suyu arttirirsan cözülür.zaten uzun sürmez.bide aklima şu geliyor.acaba sukuktan icmeyi mi secmiyor.metehanda suluktan icmiyor.oynuyor.ama biberonla iciyor baya.sende biraz biberonla mi denesen.U Umudumbitmedi_ Drla konustum sabah, suyu artir,takip et dedi,düzelir insallah..
-yok foto gostermedim, onlar bana özel :)) kendisinin de selamı var.
-Ben de pilavlik oluyo sadece, tek tip aliyorum. Annem evinde sarma yapinca verir arada, o da normal pirincle yapar. Kırık pirinçle güzel olmuyo der
Cok saol canim.baya sorunluyuz bu ara.uykularimiz cok kötü.her saat yada her yarim saatte ağlayaraj uyaniyor.5 de güne basliyir.artik benim gözümde arpacik cikti uykusuzluktan.gözüm acilmiyor ki.Nilsibel nasıl oldun canım niliko ne yapıyor
U Umudumbitmedi_ metehana geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkartır dişlerini
Cok gecmis olsun canim hepinize.sizdr bizim gibi olmussunuz.ins tez zamanda atlatirsiniz.Teşekkür ederim canım ❤ ben daha iyiyim, oğlum da nispeten iyi görünüyor ama kızım aynen devam.. gözler kırmızı ve sulanıyor, burnu akıyor, sürekli gözlerini ovuşturuyor.. ateşi yok ama huzursuz.. nedir bu böyle güzel havalarda... Tam uyudu, burnu tıkandı ağlayarak uyandıgündüz daha iyiydi gitmedik doktora, akşam saatlerinde yine arttı hapşırık v.s
evet canım iki günde süzüldü hemen yüzü kuzumunLimonla masaj yapmani tavsiye ederim ayaklarina :) Baharlar daha vurucu galiba hastaliklarda.
Gecmis olsun.Ayri bi yoruyor sanki bebekleri hastalik
Teşekkürler canım, eşim de hasta olacak diye tırsıyorum valla.. Kızım bütün gün yaşlı gözlerle dolanıyor, içim gidiyor..Bence de suyu arttirirsan cözülür.zaten uzun sürmez.bide aklima şu geliyor.acaba sukuktan icmeyi mi secmiyor.metehanda suluktan icmiyor.oynuyor.ama biberonla iciyor baya.sende biraz biberonla mi denesen.
Cok saol canim.baya sorunluyuz bu ara.uykularimiz cok kötü.her saat yada her yarim saatte ağlayaraj uyaniyor.5 de güne basliyir.artik benim gözümde arpacik cikti uykusuzluktan.gözüm acilmiyor ki.
Cok gecmis olsun canim hepinize.sizdr bizim gibi olmussunuz.ins tez zamanda atlatirsiniz.
Sağolasın arkadaşım, havalar güzel ama herkes hasta.. terlemesin diye ince giydiriyorum, sonra da habire yokluyorum, aman ayak bileği açılıyor, aman üşür diyerek.. velhasıl, kaç gündür atlatamıyor nezleyi.. az önce yine ağlayarak uyandı, burnu tıkalı, deniz suyu var kar etmiyor. Ben de anne sütü damlattım emzirdikten sonra. Uyudu tekrar. Bakalım kaç dk uyuyabilecek kuzum...VosVos35 sizede geçmiş olsun bu mevsim değişikliklerinde hasralıklara hazırlıklı olmak lazım sanırım bu ara bende nasıl giydireceğim şaşırıyorum
cok gecmis olsun..Sağolasın arkadaşım, havalar güzel ama herkes hasta.. terlemesin diye ince giydiriyorum, sonra da habire yokluyorum, aman ayak bileği açılıyor, aman üşür diyerek.. velhasıl, kaç gündür atlatamıyor nezleyi.. az önce yine ağlayarak uyandı, burnu tıkalı, deniz suyu var kar etmiyor. Ben de anne sütü damlattım emzirdikten sonra. Uyudu tekrar. Bakalım kaç dk uyuyabilecek kuzum...
Metos da hep yasli gözlerle agliyor.bu ara sabrimı zorluyor baya.esim de sabirli ama o da bakiyorum zorlaniyor.cünkü cocuk ne yerde ne gökte duruyor.yerde kollarini uzatip agliyor.aliyoruz kucakta durmuyor atiyor kendini.ayakta gezdirirken bile atlayack gibi heran.itiyor bizi.sürekli mızmız.Teşekkürler canım, eşim de hasta olacak diye tırsıyorum valla.. Kızım bütün gün yaşlı gözlerle dolanıyor, içim gidiyor..
Metoş da toparlanır inşallahyazık kuzucuk ayrı sıkıntı çekiyor, sen ayrı.. Ağlayarak uyanma bizde de oluyor. Sabah 5'te emzirip kandırıyorum ama 6-6:30 gibi mutlaka kalkıyor. Bazen alıp öbür odaya kaçıyorum, hiç olmazsa abisi uyusun diye.. ikisi birden kalkıyor çoğu zaman
Teşekkür ederim canım ❤ ben de kızımla birlikte fenalardayım. Tam düzeldim derken, hiç dinlenemediğim için yorgunlukla tekrar arttı semptomlar. Boğazım kötüye gidiyorVosVos35 gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesir cocuklar
Kizlar gece aglayarak uyanma var mi 2 saatte bir? Acaba sicak mi geliyor deyip soyuyoruz yine ayni usuyor herhalde deyip ortuyoruz yine ayni. Gozler kapali yatakta fır donuyor resmen. Dis mi dicem ama daha alt 2 si tam uzamadi ustler hemen gelir mi bilmiyorum. Acaba acikiyor mu ya cunku her 2 saatte bir uyandiginda memeye alinca baya cekiyor acikmis gibi cmtsi kontrol var bakalim ne dicek dr
Bu arada anneden uzaklasma korkusu oluyormus sanirim bende ise donecegim acaba kuzum onu mu hissediyorda gece habire bende olmak istiyor
Biz de aksam 7de de yatsak 11de de 6da kalkiyoruz.Kurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunumayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan
Aynen etrafımdakilere anlatamıyorum da, kaçta yatarsa yatsın 6 da kalkıyor erken yatması daha iyiBiz de aksam 7de de yatsak 11de de 6da kalkiyoruz.
Tarsusa geldik dun. Arabada canimiza okudu yine.
Çok geçmiş olsunTeşekkürler canım, eşim de hasta olacak diye tırsıyorum valla.. Kızım bütün gün yaşlı gözlerle dolanıyor, içim gidiyor..
Metoş da toparlanır inşallahyazık kuzucuk ayrı sıkıntı çekiyor, sen ayrı.. Ağlayarak uyanma bizde de oluyor. Sabah 5'te emzirip kandırıyorum ama 6-6:30 gibi mutlaka kalkıyor. Bazen alıp öbür odaya kaçıyorum, hiç olmazsa abisi uyusun diye.. ikisi birden kalkıyor çoğu zaman
6 gene iyi bizimki 5-5.5 :)))Kurulmuş alarm gibi altıda uyanıyor hergun, gecede sürekli mızmız ağlayarak gözler kapalı donup duruyor yatakta çok yorgunumayağımda geri uyumaya çalışıyorum şuan
Etraftakiler tokatlamalik...Aynen etrafımdakilere anlatamıyorum da, kaçta yatarsa yatsın 6 da kalkıyor erken yatması daha iyi
Etrafı kim takar :)))Aynen etrafımdakilere anlatamıyorum da, kaçta yatarsa yatsın 6 da kalkıyor erken yatması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?