Simay da kucağımda durmak istiyor sürekli. hastalığına bağlıyorum, geçer inşallah. uykusunu almış ve karnı toksa biraz oynuyor döşeğine oturtunca, ama beni görür görmez başlıyor sızlanmaya.. bu arada cümbür cemaat hasta olunca yemek konusu askıya alındı komple.. günde 1 kere meyve veriyorum sadece.. hasta olduğu için belki de ama artık sofraya ilgisi yok, ne versem kafasını çeviriyor. önceden eline ekmek bile versem gevelemeye çalışırdı, şimdi oynayıp atıyor. sanırım çocuğun istekli zamanını kaçırdımEvet evet bu ara su 1 haftadir bi annecilik var babada bile durmuyor cunku. Kahvalti etmiyor oglen ve aksam iyi yiyor (2 cay bardagi ikinsinde de ayri ayri) meyvesinide bazen yiyor bazem yemiyor
Dis cikariyorsa ondan olmus olabilir mi acabaKızlar bebeğinin poposunda sivilce olan var mı, alerjiden kaynaklı sanırım bizim
Evet evet bu ara su 1 haftadir bi annecilik var babada bile durmuyor cunku. Kahvalti etmiyor oglen ve aksam iyi yiyor (2 cay bardagi ikinsinde de ayri ayri) meyvesinide bazen yiyor bazem yemiyor
Her zaman beslenemedigi oluyor insanin ama benim dikkat ettigim sabah kalkinca hurma yiyorum 1 tane.Her sabah 1 haslanmis yumurtada yiyorum.Fistik kuru cok yaptim bi ara ise yariyodu. Damlayi denemedim bi o kaldi alip deniyim.
benim kız da kaşıkla verdiklerimi yemiyor. sadece yoğurt yiyor çok az. elimle ezip verdiğim şeyleri gevelemeyi tercih ediyor. ben de döküldü, saçıldı, kirlendi saplantısını aşamıyorum. bir elimde mendil, her yudumda ağzını, ellerini siliyorum. 1,5 aydır tadımla ilerliyoruz, çocuk soğudu, yemek istemiyor artık
diş huzursuzluğu bir yandan, bir yandan soğuk algınlığı, kabız ve kilosunun fazla olmasına takılı kaldım, ilerleyemedim. zaten sebze yediremedikçe moral yerlerde..
plojovic ben bu kıza ne yedireyim kuzum, iki çay kaşığından fazla yemiyor hiç bir şeyi. tutukluk yaptım resmen.. geçemedim bir türlü ek gıdaya
Merhaba kizlar. Tarsus cok sicak. Cocuk surekli su iciyor. Uzun emmiyor, ek gidayi azicik yiyor. Sulugu saklayamiyoruz. Suya agliyor.
Ben yine okulumdan dertliyim. Raporu teslim edeli 10 gun oldu. Bugun gelin izninizi imzalayin diyorlar. Mudur yine firca kaydi imzalamam gerektigini bilmedigim icin. Bir suru agladim. Donene kadar dar gelecek burasi bana.
Hem sicak hem diş. Bence cok uzmeyin kendinizi. O besinini aliyordur.Merhaba hanımlar benim beni mi kısımda 8,5 aylık olacak nerdeyse hala ek gıda düzenimiz yok emiyor diye fazla üstelemiyorum ama bu durum canımı sıkmaya başladı ilk başlardaki hevesi yok sağlıklı beslensin diye özenerek yaptıgım hiç bir şeyi bir iki kaşık dışında yemiyor motor gelişimi güzel bir tane dişimi var emekliyo tutunup kalkıyor gün içinde gayet hareketli ve mutlu ama yerken eline verdiklerim dışındaki hiç bir şey yemiyor
henüz kıyma denemedik canım. dediğim gibi ara verdim gibi oldu. hatta bir öğün olsun yer umuduyla tahıllı mama aldım, içindeki şekere rağmen küçücük bir kaba (kahvaltı takımının reçel kabı) yaptım, 2 tatlı kaşığı kadar. daha önce de dilinin ucuyla iki tadıp reddetti,bu sabah da öyle.. öğlen uykusundan kalktığında çorba (bir dal ince pırasa, bir küçük patates, iki halka kabak, biraz irmik, zeytinyağı, blender) vermeyi denedim. suratını ekşite ekşite 3 çay kaşığı kadar yedi, binbir şebeklikle yedirmeye çalıştım. öğürünce bıraktım. sonra meraktan yeşil erik (geçen haftadan kaldığı için yumuşak) uzattım, nasıl hevesle yiyor görmen lazım. dişsiz damağıyla ısırıp parça koparıyor, çiğniyor.. çiğ beslenmeyi sevdi benim kızım.. en kısa zamanda kuzu kıyma alıp dediğin gibi deniycem bakalım belki eti sever...Meyve seviyorsa istersen sebze ile yap dene.Tadini alir belki.Hastalikta simdi etkilidir.
Kiyma vs denediysen kiymayi kavurup yumurta ve yogurtla terbiye yapip un koymadan cok su koymadan yapiyorum corba ben kendi koyuluguyla.
Yani cok sey var pazara gittikce 2 ser alip denemekte fayda var :) Emzirme devam ediyorsa sende oncesinde ye bence
İkinci dişi de göründü evet ama hep süphe var yeni şeyler denemeye başladım geçen hafta yeşil fasulye koydum sebze püresine bu hafta da kuzu kıyma denemeye başlamıştımDis cikariyorsa ondan olmus olabilir mi acaba
hatırladığınız içim teşekkür ederim işe başladım Doğum iznim bitti 2aydır ev iş oğlan koşturuyorum telefonu elime almak lüks oldu sağolsun oğlumun uyku ile arası hiç yok ne gece ne gündüz bebekken nasıl 2saatye 1uyanıyorsa hala öyle alerjimiz hala devAm ediyor ek gıda serüveni tam bir işkence öyle yapışık ikiz gibiyiz hep kucağımda duracak yoksa ağlamaktan mosmor oluyor benim oğluşum hala yenidoğan bebekepeydir yazmayanlari bir etiketleyelim madem.napmislar :) @geranio @hamis @-Sakura- @Semabuse @PeriLous @kubra2553 @Zeynolin44 @Azcoktur @Jenep06 @pixielix @PiandSmasyam2018 @limonlutarcinlikek kizlar ne yaptiniz.bebisler nasil siz nasilsiniz :)
Mama verince uyur dediler uyumadi. Ek gidaya gecince uyur dediler uyumadi...hatırladığınız içim teşekkür ederim işe başladım Doğum iznim bitti 2aydır ev iş oğlan koşturuyorum telefonu elime almak lüks oldu sağolsun oğlumun uyku ile arası hiç yok ne gece ne gündüz bebekken nasıl 2saatye 1uyanıyorsa hala öyle alerjimiz hala devAm ediyor ek gıda serüveni tam bir işkence öyle yapışık ikiz gibiyiz hep kucağımda duracak yoksa ağlamaktan mosmor oluyor benim oğluşum hala yenidoğan bebek
Kahvaltiyi degistirebilirsin.
Hergun bunu yemek zorunda gibi seyler dusunme mesela.Sebze ile yumurtanin sarisini pisiripte verebilirsin.Örnek yani.
Susuyorda olabilir.
Iste fikir hep :) Belki de disler geliyor yine :) zoru vardir kuzucugun
Ahhh şu alerji korkulu rüyamhatırladığınız içim teşekkür ederim işe başladım Doğum iznim bitti 2aydır ev iş oğlan koşturuyorum telefonu elime almak lüks oldu sağolsun oğlumun uyku ile arası hiç yok ne gece ne gündüz bebekken nasıl 2saatye 1uyanıyorsa hala öyle alerjimiz hala devAm ediyor ek gıda serüveni tam bir işkence öyle yapışık ikiz gibiyiz hep kucağımda duracak yoksa ağlamaktan mosmor oluyor benim oğluşum hala yenidoğan bebek
Haklısın aslında yememesinden çok hala bir düzen olmamasına üzülüyorumHem sicak hem diş. Bence cok uzmeyin kendinizi. O besinini aliyordur.
Sagol canim. Boyle bir adam. Bizim gibilere boyle davranir. Ogrenciyle tartisip okuldan cekip gidene laf etmez.Haklısın aslında yememesinden çok hala bir düzen olmamasına üzülüyorum
Bu arada müdürün çok sinir bozucu bu yaptığı mobing bayan çalışan her zaman pozitif ayrıcalık görmelidir
Allah yardımcın olsun..Kolum iyi canim. Yarin kontrole gitcez.
Bebegim 30 haftalikken hidrosefali oldu. Ayrica da septum pellicidum diye bir beyin yapisi da olusmadigi ortaya cikti. Ikisinden biri tek oldugunda cok sorun olmayabiliyormus ama ikisi beraber goruldugunde agir engelli olabiliyormus. Nadir rastlanan bir sey oldugu icin kesin bir sey soyleyemediler. Terminasyonuna karar verdik. Cok zor bir surec. Allah kimseye yasatmasin.
Sagol canim. Boyle bir adam. Bizim gibilere boyle davranir. Ogrenciyle tartisip okuldan cekip gidene laf etmez.
Bizim de cok duzenimiz yok ama kucukler diye dusunuyorum. Benim kizim da gunduz uykusu konusunda felaket. Kayin pederimin esi bebege bakmak icin geldiginde 'boyle olmaz ama duzeni olmali' demisti. O an sinirden gozumde simsekler cakti. 'Sen koyarsin duzenini' dedim. Simdi yolculukta kucaginda uyuttu da korkusundan yerine koyamadi.
Duzen konusunu yasamayan bilmez degil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?