2018 Ekim Anneleri

Sadece uyku sorun olsa benimde basim ustune :) gunduze,yemeğe,ateşe,nezleye sebep olup oyle etki etmesinde❤
Her turlu bize kolay gerci onlara zor

kosturmacalardayim :))
annem hasta, hastane vs kosturmacasi var.
bebek dis çıkarma doneminde 2 alt dış geliyo bembeyaz alttan gözüküyor. aglıyor cok kuzum ve huysuz cookk jel de aldım.
yarin kendim dış etımden amelıyat olacağım.üstüne şehirlerarası yolculuk bavul hazırlıyorum tatil planımız var, bakalım gidebilecek miyiz.. ağrım nasıl olacak vs vs

Hepinize geçmiş olsun... çok da üst üste gelmiş, kolaylıklar diliyorum

Nacizane bildigim icin söylüyorum jel pek önerilmiyor.(arkadasim dis doktoru kizi zor cikarmasina ragmen almadilar)
Tetagil ya da Camilia diye bi urun var daha mi az zarar onu da bilmiyorum gerci.
Fikir olarak yazdim arastirirsiniz diye.
Kullanmadim.

Annene sana cok gecmis olsun simdiden

Allah kolaylik versin. Umarim tatiliniz iyi gecer.

Canim biz gece 8 kere kalkiyoruz.en iyi ihtimal 4 yada 5 kere.üstelik bu durum 15 20 gündür var.dis de yok ortada.kehribar aldim fayda etmedi.yine huzursuz.
Burdayiz:)
Ara sıra giriyorum canim.metos kendini yirtınca alip bi kenara atiyorum teli.
Bizim de daha dis yok ama cok huysuz.alip disari cikariyorum.bugün 3 kere disari ciktik.
Hersey iyi ve hosken kucuk mavi gözlü sarisin kücuk bi kız metehanin elini tutana kadar.kiz birakmiyor bebek diye seviyor.metehan elini cekme istiyor.sonunda agladi.kizin da elini zorla biraktirdik.dönene kadar cığlık cığlığa arabayi sürdüm:)
Namuslu cocuk:)

canım doktorun doğru olanı yapmış mamanız neocate sanırım? Biz 5 aylık başladık ek gıdaya dr başlayın dedi ama kızım çok kaka yaptı kilo alamadı çok az aldı mamada yazmadı istediğim halde yazmadı sağolsun elinde neocate olan bir arkadaş gönderdi 4 kutu şimdi ek gıdayı azaltıp nep cafe ve anne sütü ağırlıklı besliyorum daha iyi kızım enerji geldi çocuğa kaka yapması azaldı doktorunuzu dinleyin doğru olanı yapıyor

Günde kaç kere kaka yapıyor canım, sen ek gıdayı baya veriyordun en son konuştuğumuzda, popo arası acayip sivilcelendi bizim bu ara anlamadım, mama raporu bitiyor bizimde umarım yenilenir, 8 aylık olduk bugün 7800 ancak varız kilo

Maşallah diş muhabbetleri ek gıda muhabbetleri artmış. Ne zamandır okuyamıyordum, bizim vücuttaki kızarıklıklar hala gecmedi neredeyse 2 aydır onunla ugrasıyoruz. 5 dr gezdim hiçbiri net bir sey söylemedi, Cuma günü 6. dr ziyaret edecegiz. Bogaz boyun etrafı agırlıklı kabarıklar var..Kaşıntıdan uyuyamıyoruz, sürekli dönüyor rahatsız oluyor.bir de yatagı küçük geliyor o yüzden galiba..Şu an yatagımızda yatıyo,kaşıntısı var diye bu imtiyaz yoksa baba da ben de göcebeyiz kaç gündür..inşallah su kızarıklıgın sebebini öğreniriz de cözüm buluruz. Ek gıda zaten yok agzını kilitliyor, sütüm de yetmiyor muhtemelen cocuk ac.. bu aşamada inşallah bir de diş stresi çekmeyiz..

kızarıklık alerjik olabilir doktorunuz bunu degerlendirmedi mi

Günaydın kızlar, dün akşam bahçede oynarken komşum geldi, kızı ve bir diğer komşunun kızıyla. Benim oğlanla oynadılar falan.. Kayısı getirmişler (başka bir komşu ağaçtan koparıp vermiş yolda gelirken), oğluma da verdiler, bir ısırık alıp bana verdi.. Ben de olduğu gibi verdim Simay'ın eline üstüne başına akıta akıta her yerini ısırdı (diş yok) çok zevk aldı kuzucum meyve yeme işinden.. Her bahçeye çıkışımızda karadut da veriyorum minik minik koparıp ağzına.
Şu ana kadar meyvelerden muz, elma, armut, dut, karpuz, erik, kavun, kayısı verdim. Hep eline alıp kendisi yemeye çalışıyor. Sert olanları rendeden geçirip veriyorum, ısırarak yemek favorisi, hem dişlerini de kaşımış oluyor

Bana da durumunuz alerjik geldi, çünkü vücuttaki döküntüler kaşıntı gece uyuyamama sebeplerinden birkaçı, anne sütü alıyor sanırım süt ve süt ürünleri diyeti vermediler mi? Bebeğim alerjik olduğu için biliyorum, biz de kaç Dr a gittik sonuç yok

Galiba deniz dun gece full kucakta uyudu gecenin bazi kisimlarini hatirlamiyorum bile sarhos gibiydim, dun gun iceresinde iki kere yarim saat uyudu sadece, bugun de o yolda ilerliyoruz. Ek gida sifirlandi zaten, surekli meme disliyoruz Yarin sabaha dogru yola cikacagiz valiz yapmam lazim, hangi ara nasil yapacagim bilmiyorum, bu halde yola cikmamiz dogru mu bilmiyorum ama hava degisimi belki denize iyi gelebilir. Koliklik doneminden beri ilk kez kendimi bu kadar yorgun ve caresiz hissediyorum.

Dişler fena yormuş kuzuyu, beraberinde seni de.. Allah kolaylık versin.. Birkaç saat gezdirecek biri yok mu, onlar gezerken uyusan? Biz biraz bahçede oynadık, etrafa bakındık, orman kenarına parka gittik geldik. Emdi, uyudu kuzum.. Temiz hava iyi geliyor çocuklara..

kızarıklık alerjik olabilir doktorunuz bunu degerlendirmedi mi
drlar kesin bir sey söylemedi hiç. Sürekli krem veriyorlar, güvenim de kalmadı cocugum ilaç delisi oldu. Yarın son kez gidicem sehir dısında bir hastaneye..
evet anne sütü, arada elma ve kayısı.. bunları vermeden önce de vardı kızarıklık o yüzden bu meyvelere baglamıyorum. Yogurttan mı diye düşündüm, ama drlar alakası yok dediler o kadar eminlerdi ki, hem kendim yedim hem kızıma bir iki kasık vermeye devam ettim.. meyve ve yogurt..başka bir sey sürmüyor agzına onu da kesmek istemedim..

bebeğe vermeniz şart değil emziriyorsanız sütünüzden geçer en çok alerjik olan besinlerinlerin başında süt ve yumurta geliyor

Malesef ankarada oyle bir luksum olmuyor, gurbetteyim burda gerci esimin ailesi burda ama kayinvalidem biraz rahatsiz cocuk bakamiyor. Esim de iki gundur sehir disinda bu aksam geliyor, o gelince dinlenirim artik. Zaten yolculugu cumartesine erteledik. Ne valiz hazirlicak halim var ne de bebekle yola cikacak.
Ben de isyerimi ziyarete gittim:) orda arkadaslar oglumla oynarken sicak sicak cayimi ictim, tatlimi yedim:) bir saat sandalyede oturmak bile iyi geldi valla:) boyle kriz anlatinda mekan degistirmek hem anneye hem de bebege daha iyi geliyor bunu birkez daha anladim.

Babalar günü hediyesi fikirleriniZ nedir arkadaşlar doğum gününde babam yanımdayken kitabını almıştım çok mutlu olmuştu ama şuan aklıma bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…