Biz de daha dis yok. Zaten her an uykuyla mucadele halinde gectigi icin disten de korkmuyorum. Isterse beser beser gelsin.
Su kolum iyilesse de evde kendi basimiza kalsak biraz diyorum.
Her ne kadar her seye karisiyor desem de seneye yine kp ve karisini cagircam. Bazen biz gormezken istemedigim seyleri yedirdiginin farkindayim ama cok ilgileniyor, oynatiyor ve ogretiyor. Allah razi olsun.
kosturmacalardayim :))
Hepinize geçmiş olsun... çok da üst üste gelmiş, kolaylıklar diliyorumkosturmacalardayim :))
annem hasta, hastane vs kosturmacasi var.
bebek dis çıkarma doneminde 2 alt dış geliyo bembeyaz alttan gözüküyor. aglıyor cok kuzum ve huysuz cookk jel de aldım.
yarin kendim dış etımden amelıyat olacağım.üstüne şehirlerarası yolculuk bavul hazırlıyorum tatil planımız var, bakalım gidebilecek miyiz.. ağrım nasıl olacak vs vs
kosturmacalardayim :))
bebek dis çıkarma doneminde 2 alt dış geliyo bembeyaz alttan gözüküyor. aglıyor cok kuzum ve huysuz cookk jel de aldım.
yarin kendim dış etımden amelıyat olacağım.üstüne şehirlerarası yolculuk bavul hazırlıyorum tatil planımız var, bakalım gidebilecek miyiz.. ağrım nasıl olacak vs vs
Allah kolaylik versin. Umarim tatiliniz iyi gecer.kosturmacalardayim :))
Canim biz gece 8 kere kalkiyoruz.en iyi ihtimal 4 yada 5 kere.üstelik bu durum 15 20 gündür var.dis de yok ortada.kehribar aldim fayda etmedi.yine huzursuz.Bazen dördü birden çıkabiliyor canım kızımda onu yaşamıştık biz bir ayda dört diş çıkmıştı. Oğlumun da çıkıyor şimdi üst dişleri sol üst göstermiş kendini patlayacak yakındır. Sabaha kadar 6-7 kez kalktık en az belki de daha fazla sayamadım artık çok yoruldum çıksa da kurtulsam diyorum hepimize Allah kolaylıklar versin
Burdayiz:)
canım doktorun doğru olanı yapmış mamanız neocate sanırım? Biz 5 aylık başladık ek gıdaya dr başlayın dedi ama kızım çok kaka yaptı kilo alamadı çok az aldı mamada yazmadı istediğim halde yazmadı sağolsun elinde neocate olan bir arkadaş gönderdi 4 kutu şimdi ek gıdayı azaltıp nep cafe ve anne sütü ağırlıklı besliyorum daha iyi kızım enerji geldi çocuğa kaka yapması azaldı doktorunuzu dinleyin doğru olanı yapıyorBizim kızda nerdeyse 7 bucuk aylik oldu.. 7 ay kontrolunde 7 kiloydu doktor daha ek gidaya başlatmadı. Alerji maması almaya devam ediyor ama mamasini pirinç unuyla muhallebi yapiyoruz artik.doktor ek gida icin 7 bucuk kilo olmasini bekliyor. Heralde bayram sonrasi başlaticak.ek gidaya başlarsak kendi mamasini yemez dedi, benim sütümden kilo almadigi icin kendi mamasini yemesi gerekiyor. Başka tatları bilmemesi icinde halen su yasak.. bayramdan sonra heralde bizde ek gıdalara baslariz 8 aylik olucak ozaman.. benim kız bu ara dönme eylemine çok kalkisiyor ama yüz üstünden sirt üstüne halen dönemiyor kolunu ayarlayamadigi için de kiziyor :)
Günde kaç kere kaka yapıyor canım, sen ek gıdayı baya veriyordun en son konuştuğumuzda, popo arası acayip sivilcelendi bizim bu ara anlamadım, mama raporu bitiyor bizimde umarım yenilenir, 8 aylık olduk bugün 7800 ancak varız kilocanım doktorun doğru olanı yapmış mamanız neocate sanırım? Biz 5 aylık başladık ek gıdaya dr başlayın dedi ama kızım çok kaka yaptı kilo alamadı çok az aldı mamada yazmadı istediğim halde yazmadı sağolsun elinde neocate olan bir arkadaş gönderdi 4 kutu şimdi ek gıdayı azaltıp nep cafe ve anne sütü ağırlıklı besliyorum daha iyi kızım enerji geldi çocuğa kaka yapması azaldı doktorunuzu dinleyin doğru olanı yapıyor
kızarıklık alerjik olabilir doktorunuz bunu degerlendirmedi miMaşallah diş muhabbetleri ek gıda muhabbetleri artmış. Ne zamandır okuyamıyordum, bizim vücuttaki kızarıklıklar hala gecmedi neredeyse 2 aydır onunla ugrasıyoruz. 5 dr gezdim hiçbiri net bir sey söylemedi, Cuma günü 6. dr ziyaret edecegiz. Bogaz boyun etrafı agırlıklı kabarıklar var..Kaşıntıdan uyuyamıyoruz, sürekli dönüyor rahatsız oluyor.bir de yatagı küçük geliyor o yüzden galiba..Şu an yatagımızda yatıyo,kaşıntısı var diye bu imtiyaz yoksa baba da ben de göcebeyiz kaç gündür..inşallah su kızarıklıgın sebebini öğreniriz de cözüm buluruz. Ek gıda zaten yok agzını kilitliyor, sütüm de yetmiyor muhtemelen cocuk ac.. bu aşamada inşallah bir de diş stresi çekmeyiz..
Bana da durumunuz alerjik geldi, çünkü vücuttaki döküntüler kaşıntı gece uyuyamama sebeplerinden birkaçı, anne sütü alıyor sanırım süt ve süt ürünleri diyeti vermediler mi? Bebeğim alerjik olduğu için biliyorum, biz de kaç Dr a gittik sonuç yokMaşallah diş muhabbetleri ek gıda muhabbetleri artmış. Ne zamandır okuyamıyordum, bizim vücuttaki kızarıklıklar hala gecmedi neredeyse 2 aydır onunla ugrasıyoruz. 5 dr gezdim hiçbiri net bir sey söylemedi, Cuma günü 6. dr ziyaret edecegiz. Bogaz boyun etrafı agırlıklı kabarıklar var..Kaşıntıdan uyuyamıyoruz, sürekli dönüyor rahatsız oluyor.bir de yatagı küçük geliyor o yüzden galiba..Şu an yatagımızda yatıyo,kaşıntısı var diye bu imtiyaz yoksa baba da ben de göcebeyiz kaç gündür..inşallah su kızarıklıgın sebebini öğreniriz de cözüm buluruz. Ek gıda zaten yok agzını kilitliyor, sütüm de yetmiyor muhtemelen cocuk ac.. bu aşamada inşallah bir de diş stresi çekmeyiz..
Dişler fena yormuş kuzuyu, beraberinde seni de.. Allah kolaylık versin.. Birkaç saat gezdirecek biri yok mu, onlar gezerken uyusan? Biz biraz bahçede oynadık, etrafa bakındık, orman kenarına parka gittik geldik. Emdi, uyudu kuzum.. Temiz hava iyi geliyor çocuklara..Galiba deniz dun gece full kucakta uyudugecenin bazi kisimlarini hatirlamiyorum bile sarhos gibiydim, dun gun iceresinde iki kere yarim saat uyudu sadece, bugun de o yolda ilerliyoruz. Ek gida sifirlandi zaten, surekli meme disliyoruz Yarin sabaha dogru yola cikacagiz valiz yapmam lazim, hangi ara nasil yapacagim bilmiyorum, bu halde yola cikmamiz dogru mu bilmiyorum ama hava degisimi belki denize iyi gelebilir. Koliklik doneminden beri ilk kez kendimi bu kadar yorgun ve caresiz hissediyorum.
drlar kesin bir sey söylemedi hiç. Sürekli krem veriyorlar, güvenim de kalmadı cocugum ilaç delisi oldu. Yarın son kez gidicem sehir dısında bir hastaneye..kızarıklık alerjik olabilir doktorunuz bunu degerlendirmedi mi
evet anne sütü, arada elma ve kayısı.. bunları vermeden önce de vardı kızarıklık o yüzden bu meyvelere baglamıyorum. Yogurttan mı diye düşündüm, ama drlar alakası yok dediler o kadar eminlerdi ki, hem kendim yedim hem kızıma bir iki kasık vermeye devam ettim.. meyve ve yogurt..başka bir sey sürmüyor agzına onu da kesmek istemedim..Bana da durumunuz alerjik geldi, çünkü vücuttaki döküntüler kaşıntı gece uyuyamama sebeplerinden birkaçı, anne sütü alıyor sanırım süt ve süt ürünleri diyeti vermediler mi? Bebeğim alerjik olduğu için biliyorum, biz de kaç Dr a gittik sonuç yok
bebeğe vermeniz şart değil emziriyorsanız sütünüzden geçer en çok alerjik olan besinlerinlerin başında süt ve yumurta geliyordrlar kesin bir sey söylemedi hiç. Sürekli krem veriyorlar, güvenim de kalmadı cocugum ilaç delisi oldu. Yarın son kez gidicem sehir dısında bir hastaneye..
evet anne sütü, arada elma ve kayısı.. bunları vermeden önce de vardı kızarıklık o yüzden bu meyvelere baglamıyorum. Yogurttan mı diye düşündüm, ama drlar alakası yok dediler o kadar eminlerdi ki, hem kendim yedim hem kızıma bir iki kasık vermeye devam ettim.. meyve ve yogurt..başka bir sey sürmüyor agzına onu da kesmek istemedim..
Malesef ankarada oyle bir luksum olmuyor, gurbetteyim burdaDişler fena yormuş kuzuyu, beraberinde seni de.. Allah kolaylık versin.. Birkaç saat gezdirecek biri yok mu, onlar gezerken uyusan? Biz biraz bahçede oynadık, etrafa bakındık, orman kenarına parka gittik geldik. Emdi, uyudu kuzum.. Temiz hava iyi geliyor çocuklara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?