- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ayy kuzum benim ya geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış yavruya Allah korusun çok dönüyorlar artık bıcır bıcır benim kız kucakta bile fır fır hiç durmuyor maşallah ..Simaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Aglama sesine kostum direkt düstü diye.
Herkes kostu tabii.
Sezen yavrum korktu agladi ziplaya ziplaya bisey oldu mu diye...
Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Az once oynadik simdi uyudu.Alarm kurdum yine.
Yatirirken bi garip hissetmistim....
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Onlara baktikca gozlerim doldu...
Insan bilsede yasasada düsmeler hep ayni stres.
Allah korusun hepsini❤
Yok canim 5 numara buyuk degil. Benim bebegim en son 6 mayista 7800 gramdi. O zaman da 5 numara kullaniyorduk. 4 kullanirken hep cis ve kaka cikiyordu. 5 numarada hic cikmadi. Diger bezlerde 4 numara kullaniyoruz. Hatta goon kulot bez 3 numara paket yeni bitti. Ondan da tasmiyordu.E elaelif123Nilsibel ben de p.care ile basladim hala geceleri disarda vs p.care. Aslinda ondan memnunum ama instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var, bebek urunlerini inceliyor, prima diger bezlere gore pek masum degilmis.
Cok bez degistiriyorum ama tek bez kullanirken de pisik olmustu.
Minies 5numara buyuk olmuyor mu ya? Ben hicbir bezde 5 numara kullanmadim daha. Ama kulot bezlerde 5e gecebilirim karin kisminda cok iz oluyor
Tarsusta hava 38 derece. Zibinla dolasiyor yavrum. Gece bile oyle yatiyor. Bi suru suslu elbise getirmistim yanimda. Bosa tasimisim.Biz de bugün kızıma bayramlıklar aldık, tatlı bir elbise ve pembe papuçlareski bayramların ruhunu yaşamayı seviyoruz eşimle çok heyecanlı yaa kuzularımzın ilk bayramı ❤❤
Canim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.Simaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Herkes kostu tabii.
Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Allah korusun hepsini❤
Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu benim kızımda5 aylıkken kanepeden düşmüştü sabahı sabah etmiştim eşim durumunu iyi görünce hastanede daha çok eziyet olacak diye evde takip ettik ama ömrümden ömür gttiSimaycık düstü bu akşam
Herkes kostu tabii.
Allah korusun hepsini❤
Yer yatağı rahat olur mu acaba bende düşünüyorum normalde kalıp gibi yatan kızım sıcaklardan sanırım sürekli dönmeye başladı kendisini uyandırıyor sığmıyor beşiğe yatak odası büyük yataklar için uygundeğil odasını ayırmak istemiyorum of ne yapsam bilemedimCanim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.
Ben abartıp şok market bezi aldım, baby star gibi bişey, çok kötü bir bez. Lastikleri keskin, resmen tenini kesti yavrumun. Kokusu da ayrı bir dert. Soffio denedim a101'den, koruyuculuğu ve kalıbı iyi, tenine zararı yok ama çiş kokusu hemen yayılıyor.. Prima almıştım kampanyalı, onun da kendine özgü acayip bir kokusu var, paketi zor bitirdik.. Minies çok minik geldi bize, 1 paket kullanıp vazeçtik, koruyamadı zaten, her bezde sızıntı oldu (Goon'dan ona geçmiştim, bir üst beden aldım ama kurtarmadı).Hic molfix denemedim. Aslinda kullandigim her bezden memnun kaldim. Ucuzluguna gore aliyorum.
ben de genelde öyle alıyordum, külot bez sevdasına markette önüme çıkan soffio'yu aldım. o esnada rafta gördüm diğerlerini, sleepy uçmuşMinies disinda galiba hicbir bezi gidip marketten almadim, hatta miniesi bile bircok zaman migros sanal marketten aliyorum. Minies icin soylemiyorum ama diger bezler internette daha ucuz oluyor sanki. Site site gezip hangisi daha uygun bakiyorum
İyiyiz canım çok şükür geçti gitti. Ama oğlum dün kendini çeşmede ıslatmış, tekrar hatsa olacak diye korkmaya başladım. Güya babaanne göz kulak oluyordu bahçede oynarken. Sohbete dalmış sokakta, görmemiş çocuğun kendini baştan aşağı ıslattığını. İçeri bir geldi, kıyafet komple ıslak, denizden çıkmış gibi, vücut buz gibi. Sonra da gelmiş diyor ki, ben söyledim yapma diye, dinlemedi diyor. Oğluma sordum babaannen nerdeydi diye, komşuyla konuşuyordu dedi çocuk, yalan mı söyleyecek...Gunaydin
Nilsibel kolun nasil?
VosVos35 iyilestiniz mi kuzular nasil oldu?
E elaelif123 iyi tatiller diliyorum umarim cok guzel gecer :)
plojovic devamini okumasammi yuregim kaldirmiyor diye diye okudum biliyomusun en cok korktugum sey artik saniyelik bile tek birakilmiyorlar. Park yatak Allahtan bu konuda biraz icimi rahatlatiyor ama baska yerde mutlaka yerde yatiralim aynen
Bez konusu gecmis biz ilk yenidogan paketi prima aldik sonra sleepye gectik ve hala sleepy kullaniyoruz 4 numara islak mendilde ayni
Geçmiş olsun canım benimSimaycık düstü bu akşam
Herkes kostu tabii.
Allah korusun hepsini❤
Günaydın canım,Günaydın .. Ev çok sıcak kızım aşırı terliyor saçları sürekli ıslak gecede kısa kollu ve patiksiZ alt ile yatırıyorum üstünü örtmüyorum çünkü sürekli dönüyor müsline dolanmış buluyorum ve o bile terletiyor .. Şimdi sorum şu bende hep üstüm açık yatıyorum sabah ilk kalkınca kemiklerim ağrıyor tutulmuş gibi kızımda öyle bir rahatsızlık oluyor mudur
Ben gün içinde hep yere döşek serip bırakıyorum. Çoğunlukla gündüz uykusuna da orada yatırıyorum. Sadece hasta olduğu zaman yatağa yatırdım. Bir kere düşürdüm aklım gidiyorduCanim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.
Benim cocugu uyutup yatirma gibi bi luksum yok. Memede uyuyunca memeyi alip kaciyorum yanindan. Onun icin besik kullanamadim. Simdi arkadasim daha buyuk yatak verdi. Kizin yanina yatiyorum. Uyuyunca kalkip yerime uzun yastigi koyuyorum. Esek olusu gibi agir. Ama onun ustunden atlamaya baslayinca yer yatagina gecerim. Yatagin korkulugu var ama onu cikardim. Dedigim gibi uyusun koyayim olmuyor. Ustunu ort uyaniyor. Nefesine bak uyaniyor...Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu benim kızımda5 aylıkken kanepeden düşmüştü sabahı sabah etmiştim eşim durumunu iyi görünce hastanede daha çok eziyet olacak diye evde takip ettik ama ömrümden ömür gtti
Yer yatağı rahat olur mu acaba bende düşünüyorum normalde kalıp gibi yatan kızım sıcaklardan sanırım sürekli dönmeye başladı kendisini uyandırıyor sığmıyor beşiğe yatak odası büyük yataklar için uygundeğil odasını ayırmak istemiyorum of ne yapsam bilemedim
Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.Gunaydin
Nilsibel kolun nasil?
VosVos35 iyilestiniz mi kuzular nasil oldu?
E elaelif123 iyi tatiller diliyorum umarim cok guzel gecer :)
plojovic devamini okumasammi yuregim kaldirmiyor diye diye okudum biliyomusun en cok korktugum sey artik saniyelik bile tek birakilmiyorlar. Park yatak Allahtan bu konuda biraz icimi rahatlatiyor ama baska yerde mutlaka yerde yatiralim aynen
Bez konusu gecmis biz ilk yenidogan paketi prima aldik sonra sleepye gectik ve hala sleepy kullaniyoruz 4 numara islak mendilde ayni
Masallah ne guzel yemis. Biz de misafirlikteyiz. Bi milyon insan var. Kimsenin umrunda degil. Su kolumla cocukla ugrasiyorum. Yemek memek hak getire. Dun sadece armut yedi. Yogurt ve meyve veriyoruz. Yemekle kimse ugrasmiyor...plojovic cok gecmis olsun nasil endiselenmissinizdir anne baba olarak.Allah korusun demek ki o kadar onleme ragmen belli olmuyor.
kizlar bizimki daha cekyattan dusecek kivama gelmedi.ya kalip gibi yatiyor ya da oturtursak oturuyor.oyle yatakta donme filan hic yok daha 2sinde 8 ay bitiyor.bu ara istahi acildi.sutum mu azaldi acaba ondan mi diyorum.cunku dun sabah 1 yumurta, oglene dogru yarim kase tarhana corbasi, oglen 3 minik kofte, ogleden sonra yarim kase yogurt, aksam avucu kadar pide ve yarim kase ezogelin corba. yatmadan yarim bardak muhallebi.bu miktarlari ben hep yarim yarim koydum ama daha versem yiyecekti.butun gunum yemek hazirlamakla gecmeye basladi :/
Evde gunduz bizimki de hali ustu battaniye ustunde. Uyurken de zatem memede.Ben gün içinde hep yere döşek serip bırakıyorum. Çoğunlukla gündüz uykusuna da orada yatırıyorum. Sadece hasta olduğu zaman yatağa yatırdım. Bir kere düşürdüm aklım gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?