2018 Ekim Anneleri

Ayy kuzum benim ya geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış yavruya Allah korusun çok dönüyorlar artık bıcır bıcır benim kız kucakta bile fır fır hiç durmuyor maşallah ..

VosVos35 sleepy kendi sitesinde sürekli kampanya yapıyor oraya bak istersen üyelik oluştur sms de geliyor kampanya olunca ben pişik ve sızdırma olunca kullanamadım ama sürekli msj geliyor :)))

Yok canim 5 numara buyuk degil. Benim bebegim en son 6 mayista 7800 gramdi. O zaman da 5 numara kullaniyorduk. 4 kullanirken hep cis ve kaka cikiyordu. 5 numarada hic cikmadi. Diger bezlerde 4 numara kullaniyoruz. Hatta goon kulot bez 3 numara paket yeni bitti. Ondan da tasmiyordu.

Biz de bugün kızıma bayramlıklar aldık, tatlı bir elbise ve pembe papuçlar eski bayramların ruhunu yaşamayı seviyoruz eşimle çok heyecanlı yaa kuzularımzın ilk bayramı ❤❤
Tarsusta hava 38 derece. Zibinla dolasiyor yavrum. Gece bile oyle yatiyor. Bi suru suslu elbise getirmistim yanimda. Bosa tasimisim.

Denize girme muhabbeti olmustu. Mayo bez almistik ama dun cocugu kisa kollu kisa bacakli tulumuyla altina bez giydirmeden denize soktuk. Ogle sicaginda disardaydik. Mustelanin gunes kremini surduk bol bol. Hic haslanmadi. Deniz cok sicak degildi ama bacaklarini falan soktuk sadece. Biraz da yerde kiyida oturttuk.

Canim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.

Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu benim kızımda5 aylıkken kanepeden düşmüştü sabahı sabah etmiştim eşim durumunu iyi görünce hastanede daha çok eziyet olacak diye evde takip ettik ama ömrümden ömür gtti
Canim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.
Yer yatağı rahat olur mu acaba bende düşünüyorum normalde kalıp gibi yatan kızım sıcaklardan sanırım sürekli dönmeye başladı kendisini uyandırıyor sığmıyor beşiğe yatak odası büyük yataklar için uygundeğil odasını ayırmak istemiyorum of ne yapsam bilemedim

Hic molfix denemedim. Aslinda kullandigim her bezden memnun kaldim. Ucuzluguna gore aliyorum.
Ben abartıp şok market bezi aldım, baby star gibi bişey, çok kötü bir bez. Lastikleri keskin, resmen tenini kesti yavrumun. Kokusu da ayrı bir dert. Soffio denedim a101'den, koruyuculuğu ve kalıbı iyi, tenine zararı yok ama çiş kokusu hemen yayılıyor.. Prima almıştım kampanyalı, onun da kendine özgü acayip bir kokusu var, paketi zor bitirdik.. Minies çok minik geldi bize, 1 paket kullanıp vazeçtik, koruyamadı zaten, her bezde sızıntı oldu (Goon'dan ona geçmiştim, bir üst beden aldım ama kurtarmadı).
En çok Goon hoşuma gitmişti, kalıbı da büyük, kızıma uygun. İlk 2 ay kullandık sonra epey zamlandı. Oğlumdan kalma Huggies vardı evde, onları da sevdim ama satışı yok sanırım. Soffio külot bez çok güzel, tek dezavantajı hemen çiş kokusu yaılıyor. En uzun Padlers kullandım sanırım. Gayet iyi ama külot bez yoktu.
Molfix oğlumda kullandım, sızdırıyordu...

Gunaydin
Nilsibel kolun nasil?
VosVos35 iyilestiniz mi kuzular nasil oldu?
E elaelif123 iyi tatiller diliyorum umarim cok guzel gecer :)
plojovic devamini okumasammi yuregim kaldirmiyor diye diye okudum biliyomusun en cok korktugum sey artik saniyelik bile tek birakilmiyorlar. Park yatak Allahtan bu konuda biraz icimi rahatlatiyor ama baska yerde mutlaka yerde yatiralim aynen
Bez konusu gecmis biz ilk yenidogan paketi prima aldik sonra sleepye gectik ve hala sleepy kullaniyoruz 4 numara islak mendilde ayni

Minies disinda galiba hicbir bezi gidip marketten almadim, hatta miniesi bile bircok zaman migros sanal marketten aliyorum. Minies icin soylemiyorum ama diger bezler internette daha ucuz oluyor sanki. Site site gezip hangisi daha uygun bakiyorum
ben de genelde öyle alıyordum, külot bez sevdasına markette önüme çıkan soffio'yu aldım. o esnada rafta gördüm diğerlerini, sleepy uçmuş

İyiyiz canım çok şükür geçti gitti. Ama oğlum dün kendini çeşmede ıslatmış, tekrar hatsa olacak diye korkmaya başladım. Güya babaanne göz kulak oluyordu bahçede oynarken. Sohbete dalmış sokakta, görmemiş çocuğun kendini baştan aşağı ıslattığını. İçeri bir geldi, kıyafet komple ıslak, denizden çıkmış gibi, vücut buz gibi. Sonra da gelmiş diyor ki, ben söyledim yapma diye, dinlemedi diyor. Oğluma sordum babaannen nerdeydi diye, komşuyla konuşuyordu dedi çocuk, yalan mı söyleyecek...
Biz Soffio külot bezde 6 numarayı aldık bantlı 5 numara almıştık, iz yapmıştı.
Külot bez sızdırır sanmıştım, hepsinden iyi çıktı... Tabii 6 numara olunca içindeki sayı da azalıyor. Ötekilere göre Soffio uygun geldi, Sleepy hiç kullanmadım ben.

plojovic cok gecmis olsun nasil endiselenmissinizdir anne baba olarak.Allah korusun demek ki o kadar onleme ragmen belli olmuyor.
kizlar bizimki daha cekyattan dusecek kivama gelmedi.ya kalip gibi yatiyor ya da oturtursak oturuyor.oyle yatakta donme filan hic yok daha 2sinde 8 ay bitiyor.bu ara istahi acildi.sutum mu azaldi acaba ondan mi diyorum.cunku dun sabah 1 yumurta, oglene dogru yarim kase tarhana corbasi, oglen 3 minik kofte, ogleden sonra yarim kase yogurt, aksam avucu kadar pide ve yarim kase ezogelin corba. yatmadan yarim bardak muhallebi.bu miktarlari ben hep yarim yarim koydum ama daha versem yiyecekti.butun gunum yemek hazirlamakla gecmeye basladi :/

Geçmiş olsun canım benim kıyamam kuzuma büyüdü artık senin kızın, geziniyor yataklarda ben çok daha küçükken düşürdüm kuzumu kanapenin üstüne koymuştum, büyük bir yastığın üzerine, reflü yüzünden biraz dik yatırıyordum önceden. Sağa sola dönemeyen çocuk yastıktan kafasını ayaklarını kaldırıp dikelmeye çalışırken yere yuvarlandı (bir an sırtımı dönmüştüm ana kucağının örtüsünü değiştirirken)
Daha önce oğlumu da o yükseklikten düşürdüm, o daha çok ağlamıştı, alnı da şişmişti, acilde almıştım soluğu.. Bu sefer sakin kalmaya çalışıp gözlemledim, çok şükür biraz ağlayıp normal davranmaya başladı.. Herhangi bir şişlik de yoktu, yine de günlerce izledim her hareketini..
Sezen de korkmuş kıyamam, abla farkı işte benim Simay düştüğünde oğlum gülmekten kırıldı, çok komikmiş, nasıl da yuvarlanmışmış..
Şimdi daha iyidir inşallah kuzuların

Günaydın canım,
İnce bir çarşaf da örtebilirsin. Uyuyanın üstüne kar yağarmış der bizim büyükler. Terlediği için üşütme ihtimali olabilir, ısı değişimleri olabiliyor gece boyunca

plojovic cok gecmis olsun, ne kadar dikkat etsek de oluyor boyle seyler. Simayciga hicbirsey olmamis cok sukur. Biz de bir kere bebek arabasindan dusurmustuk allahtan pusetiyle dusmustu. Acemilik iste puseti kitlemek gerekiyomus
Tatilde yatakta yatirir cevresine yastik dizerim diyordum, ama yatagi yere tasimaya karar verdim suan. Hep birlikte yerde yatariz. Oh mis:)

Ben gün içinde hep yere döşek serip bırakıyorum. Çoğunlukla gündüz uykusuna da orada yatırıyorum. Sadece hasta olduğu zaman yatağa yatırdım. Bir kere düşürdüm aklım gidiyordu

Benim cocugu uyutup yatirma gibi bi luksum yok. Memede uyuyunca memeyi alip kaciyorum yanindan. Onun icin besik kullanamadim. Simdi arkadasim daha buyuk yatak verdi. Kizin yanina yatiyorum. Uyuyunca kalkip yerime uzun yastigi koyuyorum. Esek olusu gibi agir. Ama onun ustunden atlamaya baslayinca yer yatagina gecerim. Yatagin korkulugu var ama onu cikardim. Dedigim gibi uyusun koyayim olmuyor. Ustunu ort uyaniyor. Nefesine bak uyaniyor...

Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.
Sleepyislak mendil icerigi temiz mi? Biz hala uni baby yeni dogan. Gerci yaz geldi. Gunde iki kere banyo ve kaka sonrasi popo yikamasi...

Masallah ne guzel yemis. Biz de misafirlikteyiz. Bi milyon insan var. Kimsenin umrunda degil. Su kolumla cocukla ugrasiyorum. Yemek memek hak getire. Dun sadece armut yedi. Yogurt ve meyve veriyoruz. Yemekle kimse ugrasmiyor...

Ben gün içinde hep yere döşek serip bırakıyorum. Çoğunlukla gündüz uykusuna da orada yatırıyorum. Sadece hasta olduğu zaman yatağa yatırdım. Bir kere düşürdüm aklım gidiyordu
Evde gunduz bizimki de hali ustu battaniye ustunde. Uyurken de zatem memede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…