a101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))Kizlar carrefour'da 4 numara canbebe 54 tane bez 32 lira. Ilk defa kullandim. Cok begendim. Daha once goon normal ve kulot bez ve sleepyyi cok begeniyordum. Bu bez de onlar gibi. Denemeyen varsa deneyebilir. Genelde minies kullaniyoruz daha ucuz diye.
Hic molfix denemedim. Aslinda kullandigim her bezden memnun kaldim. Ucuzluguna gore aliyorum.a101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))
Ya minies sanki bir iki saat sonra sertlesme yapiyor. Nasil anlatsam bilemedim. Mesela cis yada kaka yok ama bezde obek obek pamukcuklar toplanmis ve sertlesmis gibi, bir kac kez basima geldi. Hala evdeyken minies kullaniyorum gerci. Cunku ben evde olunca cok sik bez degistiriyorum, eger denizin enerjisi tavan degilse minies bagliyorum enerji tavansa goon yada sleepy kulot bez:) gece uyurken ve disarda da prima kullaniyorum, ama stogum bitsin daha prima almicam. Goon alayim diyordum, canbebe de deneyebilirim. Suan elimin altinda 5farkli bebek bezi varKizlar carrefour'da 4 numara canbebe 54 tane bez 32 lira. Ilk defa kullandim. Cok begendim. Daha once goon normal ve kulot bez ve sleepyyi cok begeniyordum. Bu bez de onlar gibi. Denemeyen varsa deneyebilir. Genelde minies kullaniyoruz daha ucuz diye.
Minies disinda galiba hicbir bezi gidip marketten almadim, hatta miniesi bile bircok zaman migros sanal marketten aliyorum. Minies icin soylemiyorum ama diger bezler internette daha ucuz oluyor sanki. Site site gezip hangisi daha uygun bakiyoruma101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))
Ben de gunduz minies gece goon veya sleepy kullaniyordum. Ilk 3 ay sadece prima kullandim. Cok kokuyor parfumu diye biraktim.Ya minies sanki bir iki saat sonra sertlesme yapiyor. Nasil anlatsam bilemedim. Mesela cis yada kaka yok ama bezde obek obek pamukcuklar toplanmis ve sertlesmis gibi, bir kac kez basima geldi. Hala evdeyken minies kullaniyorum gerci. Cunku ben evde olunca cok sik bez degistiriyorum, eger denizin enerjisi tavan degilse minies bagliyorum enerji tavansa goon yada sleepy kulot bez:) gece uyurken ve disarda da prima kullaniyorum, ama stogum bitsin daha prima almicam. Goon alayim diyordum, canbebe de deneyebilirim. Suan elimin altinda 5farkli bebek bezi var
Sandalyede oturmak = dinlenmek :))Malesef ankarada oyle bir luksum olmuyor, gurbetteyim burdagerci esimin ailesi burda ama kayinvalidem biraz rahatsiz cocuk bakamiyor. Esim de iki gundur sehir disinda bu aksam geliyor, o gelince dinlenirim artik. Zaten yolculugu cumartesine erteledik. Ne valiz hazirlicak halim var ne de bebekle yola cikacak.
Ben de isyerimi ziyarete gittim:) orda arkadaslar oglumla oynarken sicak sicak cayimi ictim, tatlimi yedim:) bir saat sandalyede oturmak bile iyi geldi valla:) boyle kriz anlatinda mekan degistirmek hem anneye hem de bebege daha iyi geliyor bunu birkez daha anladim.
Ben gece de minies takıyorum hiç sızdırma yaşamadım, bir aydır kullanıyorum doğduğundan beri prima premium care kullanmıştımBen de gunduz minies gece goon veya sleepy kullaniyordum. Ilk 3 ay sadece prima kullandim. Cok kokuyor parfumu diye biraktim.
Belki kullandığınız şampuan, sabun..drlar kesin bir sey söylemedi hiç. Sürekli krem veriyorlar, güvenim de kalmadı cocugum ilaç delisi oldu. Yarın son kez gidicem sehir dısında bir hastaneye..
evet anne sütü, arada elma ve kayısı.. bunları vermeden önce de vardı kızarıklık o yüzden bu meyvelere baglamıyorum. Yogurttan mı diye düşündüm, ama drlar alakası yok dediler o kadar eminlerdi ki, hem kendim yedim hem kızıma bir iki kasık vermeye devam ettim.. meyve ve yogurt..başka bir sey sürmüyor agzına onu da kesmek istemedim..
Ben saydigim bezleri hep donusumlu ucuz hangisiyse alip kullaniyorum. Hic pisik yasamadik.
Biz miniesi bi buyuk aldik bi kucuk. Hic duzgun boyunda kullanamadik. Ondan cok sizdirma oldu. Mesela su an canbebe 4 az buyuk gibi ama tam. Minies 5 kullaniyorduk.Ben gece de minies takıyorum hiç sızdırma yaşamadım, bir aydır kullanıyorum doğduğundan beri prima premium care kullanmıştım
Babalar günü hediyesi fikirleriniZ nedir arkadaşlar doğum gününde babam yanımdayken kitabını almıştım çok mutlu olmuştu ama şuan aklıma bir şey gelmiyor
a101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))
Biz de bugün kızıma bayramlıklar aldık, tatlı bir elbise ve pembe papuçlareski bayramların ruhunu yaşamayı seviyoruz eşimle çok heyecanlı yaa kuzularımzın ilk bayramı ❤❤
Senin fidan fikrini kızım için aldım :) babası kendi ağacını kendi diksin.Ben ilkinde cektigim gibi fotograf cekecem canim babam yazan artik ikincide mecburi hissediyor insan :)
Özel gunlerde fidan dikmeye alistik biz :) galiba bide o olur.Kravat aliriz belki.Sezen'in fikrinide alacagim bi resim yapar kesin
Buyudukce onun dusunduklerinide sormak guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?