2018 Ekim Anneleri

Kizlar carrefour'da 4 numara canbebe 54 tane bez 32 lira. Ilk defa kullandim. Cok begendim. Daha once goon normal ve kulot bez ve sleepyyi cok begeniyordum. Bu bez de onlar gibi. Denemeyen varsa deneyebilir. Genelde minies kullaniyoruz daha ucuz diye.

a101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))

Ya minies sanki bir iki saat sonra sertlesme yapiyor. Nasil anlatsam bilemedim. Mesela cis yada kaka yok ama bezde obek obek pamukcuklar toplanmis ve sertlesmis gibi, bir kac kez basima geldi. Hala evdeyken minies kullaniyorum gerci. Cunku ben evde olunca cok sik bez degistiriyorum, eger denizin enerjisi tavan degilse minies bagliyorum enerji tavansa goon yada sleepy kulot bez:) gece uyurken ve disarda da prima kullaniyorum, ama stogum bitsin daha prima almicam. Goon alayim diyordum, canbebe de deneyebilirim. Suan elimin altinda 5farkli bebek bezi var

a101'de Sleepy'ye baktım da, indirimli hali 20 bez 24,95 TL... Molfix ile aynı fiyatta.. Bir de Can Bebe deniyelim madem :))
Minies disinda galiba hicbir bezi gidip marketten almadim, hatta miniesi bile bircok zaman migros sanal marketten aliyorum. Minies icin soylemiyorum ama diger bezler internette daha ucuz oluyor sanki. Site site gezip hangisi daha uygun bakiyorum

Ben de gunduz minies gece goon veya sleepy kullaniyordum. Ilk 3 ay sadece prima kullandim. Cok kokuyor parfumu diye biraktim.

Sandalyede oturmak = dinlenmek :))
Tek bakmak oldukça zor..benim su an k validem yanimda, 5 dk kucaginda tutsa kar cidden.

Nilsibel D dooris123 ben de prima p care ile basladim..sizdirma sorunu yasadigimdan sleepy e gectim..canbebe hic denemedim. Değiştirmek farkli bez denemek isterim ancak pisik sorunu yasamaktan korkuyorum açıkçası (bez degisimi pisige neden oluyor vs demisti bi arkadaşım)

Belki kullandığınız şampuan, sabun..
Belki sıcaktan isilik oluyodur ama öyle olsaydı dpktorlar bilirdi

Ben saydigim bezleri hep donusumlu ucuz hangisiyse alip kullaniyorum. Hic pisik yasamadik.

Ben gece de minies takıyorum hiç sızdırma yaşamadım, bir aydır kullanıyorum doğduğundan beri prima premium care kullanmıştım
Biz miniesi bi buyuk aldik bi kucuk. Hic duzgun boyunda kullanamadik. Ondan cok sizdirma oldu. Mesela su an canbebe 4 az buyuk gibi ama tam. Minies 5 kullaniyorduk.

E elaelif123 Nilsibel ben de p.care ile basladim hala geceleri disarda vs p.care. Aslinda ondan memnunum ama instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var, bebek urunlerini inceliyor, prima diger bezlere gore pek masum degilmis.
Cok bez degistiriyorum ama tek bez kullanirken de pisik olmustu.
Minies 5numara buyuk olmuyor mu ya? Ben hicbir bezde 5 numara kullanmadim daha. Ama kulot bezlerde 5e gecebilirim karin kisminda cok iz oluyor

Babalar günü hediyesi fikirleriniZ nedir arkadaşlar doğum gününde babam yanımdayken kitabını almıştım çok mutlu olmuştu ama şuan aklıma bir şey gelmiyor

Ben ilkinde cektigim gibi fotograf cekecem canim babam yazan artik ikincide mecburi hissediyor insan :)
Özel gunlerde fidan dikmeye alistik biz :) galiba bide o olur.Kravat aliriz belki.Sezen'in fikrinide alacagim bi resim yapar kesin
Buyudukce onun dusunduklerinide sormak guzel oluyor

Biz de bugün kızıma bayramlıklar aldık, tatlı bir elbise ve pembe papuçlar eski bayramların ruhunu yaşamayı seviyoruz eşimle çok heyecanlı yaa kuzularımzın ilk bayramı ❤❤

Bende miniğe elbise ablasina aynisindan tulum aldim cok tatlilar
Esimde begendi kucuge bi tulum aldik kalin askili sirti capraz,piti kareli o da cok cici.
Annemde almisti önceden minige incecik bi tulum bu zaman icin,buyugede dogum gununde aldilar.
Ikisi icin bayramdan ziyade kiyafet cok olmadigindan iyi oldu :) Artik direkt lazim olunca aliyorum.
Velhasil bende cok severim bayramlari.Bize degissede cocuklarada bayram hep guzel bence o heyecani hakediyorlar❤
Sezen bayram sabahi Baris Manco'nun sarkisiyla uyanmayi bekliyor simdiden❤

Simaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Aglama sesine kostum direkt düstü diye.
Herkes kostu tabii.
Sezen yavrum korktu agladi ziplaya ziplaya bisey oldu mu diye...

Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Az once oynadik simdi uyudu.Alarm kurdum yine.

Yatirirken bi garip hissetmistim....
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Onlara baktikca gozlerim doldu...

Insan bilsede yasasada düsmeler hep ayni stres.
Allah korusun hepsini❤

Senin fidan fikrini kızım için aldım :) babası kendi ağacını kendi diksin. 3 lü aile kombinleri var forever yazılı ondan mı alsam acaba diyorum .. Bir de fotoğraf aklımda kızımı durdurabilirsem tabii :)))

Günaydın .. Ev çok sıcak kızım aşırı terliyor saçları sürekli ıslak gecede kısa kollu ve patiksiZ alt ile yatırıyorum üstünü örtmüyorum çünkü sürekli dönüyor müsline dolanmış buluyorum ve o bile terletiyor .. Şimdi sorum şu bende hep üstüm açık yatıyorum sabah ilk kalkınca kemiklerim ağrıyor tutulmuş gibi kızımda öyle bir rahatsızlık oluyor mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…