2018 Ekim Anneleri

:))))
Biraz zor oluyor ama artik ne bulursak sallayarak ha gayret

Ayy kuzum benim ya geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış yavruya Allah korusun çok dönüyorlar artık bıcır bıcır benim kız kucakta bile fır fır hiç durmuyor maşallah ..

Zaten hic durmuyor canim cok hareketli.Tutunup kalkiyorda.Bende hep fır fır derim :))))
Sagolasinn

Serin havalarda benimde olur ama bu sicak havalarda olmuyor.Sana serin gelince muhtemelen ortuyorsundur.Bikac gecedir cok sicak örtünmuyoruz hicbirimiz bizde.Simay'da kolsuz tulumla yatiyor sadece pacalarida kisa.
Evin durumuylada alakali sanirim.
Terlemesinden iyidir diye dusunuyorum ben.

Benim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..

Canim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.

Sagol canim❤
Zaten oyle dedigin gibi.Evde sadece yerde birakiyorum.Baska yerde de baskasina emanet etmeden lavaboya bile gitmiyorum.Ama yastik hep koyuyordum nasil oldu cidden anlayamadim.Buna sukur yine de.Evde yataginda rahat.Hatta onuda alt kademeye indirmeyi konustuk esimle 1 aksam önce tutunup kalkiyor artik diye.

Buyugude dusmustu yasiyoruz malesef oluyor ama cidden sikinti iste.Kucuk olunca bide.
Melekler koruyor derler ya oyle iste ordan o kadar okkali düsmüş ki
Yer yatagi iyi tabii buarada,döne döne ondan cikip carpacagi yer olmayacak sekilde ayarlaninca miss gibi olur :)

Hic yasamayin insallah❤evde hersey her turlu rahat galiba :)

Kalabalik olunca bide toptan bi endise oldu tabii buyukler fln.
Kafasini kaldirmasi hareketleri yeterli diye biliyorum canim.İlla ayni olmalari gerekmiyor.Zatrn yatmayida seviyordu seninki :) masallahi var.
Sen yine doktoruna danis bilen biri gorur birebir icin rahatlasin ama normal diyecektir buyuk ihtimalle.

Artik tatlari aldi işi biliyordur bıdık :) miktar cogaldikca azaltmak olmaz bide oyle dusun.Sua alistigi durumda muhtemelen yedikce olmustur

Ayy bıdık ya gulmus bide :)
Bizde zipladi dustu fln derdikte durum biraz vahimdi cidden :)
Iyiler cok sukur.
Bayagidir yatirmiyorum zaten korunmasiz sekilde.Bizim yatagimiza,koltuga vs hic birakmiyorum uzun zamandir.Ama yastiklari aşması ilk oldu tabii :)
8 ay 10 gunluk oldu.
Kafasinin sag arka tarafi kirmiziydi hafif yan kismi yani.Kucuk bi sislikte olunca korktum bende.Yoksa Sezen'den deneyimliyiz ama

Sagolasin :) Oluyor evet malesef.Kotu bisy olmasinda buyudukce neler oluyor tabii :)
Allah korumus sizinde miniği kiyamam.
Aynen hic yastiklara guvenme kafan rahat olsun :)

Benim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..

Sık gideriz kullanirim dersen tabii yikanabilir derim,hemde atik olmamis olur.Buyuyebilen çıtçıtlılar var gormussundur.Uzun zaman kullanilir.
Onun disinda tek kullanimlik alacaksan ben Huggies kullanmistim buyugunde aralarinda fark nedir bilemiyorum.Ama bu bezlerin suya girince sismesi zaten amac.Ekstra belki pisik icin farkeder yoksa hepsi iyidir sanirim

Benim kızda yeni yeni gündüz beşiğe geçti zaten gece için aslında suan derdim yerde rahat eder mi biz mis gibi yatakta o yerlerde bilemedim ama en güvenlisi su an beşigede tutunup kalkıyor sürekli kontrol halindeydim yerde ilgisini çeken bişy görse atlar bile

Bende doktora gitmeyince ertesi gün bile tedirgindim annen demişti bişey olmaz melekler korur diye hepsi Allah’a emanet değil mi su şıra çok hareketli mesela anlık hersey . Yatak işi evet akımda bayram sonrası memleket dönüşü çaresine bakmak lazım

Ben daha hic 5 numara kullanmadim, deniz de 14mayista 8600 gramdi. Minieste hic tasma yasamadim, belki cok sik degistiriyorum diyedir bilmiyorum. Goon 4 numara kulot bez var ama iz yapiyor hatta sleepy 4 numara kulot bez de iz yapiyor. Oyuzden artik kulot bezi 5, normal bezleri 4 numara alcam.

Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.
Sleepyislak mendil icerigi temiz mi? Biz hala uni baby yeni dogan. Gerci yaz geldi. Gunde iki kere banyo ve kaka sonrasi popo yikamasi...
Ben de islak mendilde sleepy kullaniyorum, icerigi temiz. Ozellikle kapakli olusu cok pratik oluyor. Unibabynin kapak kismi yapiskanli olunca tek elle acmakta zorlaniyordum.
Gunde iki kere banyo cok guzelmis ya. Valla ben banyo yaptirmaya degil de banyo sonrasi giydirmeye useniyorum kurularken bezini baglarken giydirirken resmen savasiyoruz. Cocugun sirtini yatakta tutamiyorum illa donecek surunecek ben izin vermedikce sinirleniyor en son kiyamet kopuyor tabi.

Eger vucudu cok terlemiyor sadece kafa kismi terliyorsa kafasinin altina bir bez ortun arada degistirin. Ben gunduz uykularinda ince muslin ortuyorum. Kisa kol kisa bacakli tulumla yatiyor tek kat atlet giydirmiyorum. Gece de ayni sekilde yatirip 3-4 gibi uyku tulumu giydiriyorum sabah karsi serin oluyor diye. Cunku muslini uzerinden atiyor bir sure sonra. Tabi burasi ankara, bugun 31-15 derece mesela

Aslında yazdan yaza 10 günlük bir deniz tatili yapıyoruz genelde farklı şehirler gezmeyi seviyorum gittikçe denize girer miyiz bilmiyorum kullan at alsam işimi görür sanırım teşekkürler

plojovic canım çok geçmiş olsun ne korkutmuştur sizi Allah korumuş cidden. Ya ne zaman annenin içi huzursuz olsa o vakit bir şeyler oluyor muhakkak. Kimsenin başına gelmesin aman çok zor geçiyor o bekleme anları. Bazı çocuklar hassas ve duyarlı oluyorlar sezen de kuzum o an neler hissettiyse artık. İyi olmanıza sevindim her şeyin sonunda

Benim ki daha tutunup kalkmıyor ama baya hareketli uzun süredir bırakamıyorum yüksek bir yerde. Yere koyduğumda bile arkamı dönüp ona bakana kadar geçen sürede aynı yerde bulamıyorum birkaç saniyede en az 2-3'yuvarlanma yapıp başka bir yere geçiyor. Geçenlerde yatağına oturtup elimi yıkamaya gitmiştim bir geldim ki kenarından tutunup kendini çekmiş aşağı sarkmaya çalışıyor ne korktum hemen eşimi bakıcımızı uyardım aman bırakmayın sakın böyle diye. Hareketlendiler ne yapacakları belli olmuyor hiç

Ben de gunduz 2 saatte bir degistiriyorum canim. Belki bebeklerin yapisal farkliliklarindandir. Benimkinin poposu buyuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…