Senin fidan fikrini kızım için aldım :) babası kendi ağacını kendi diksin.3 lü aile kombinleri var forever yazılı ondan mı alsam acaba diyorum .. Bir de fotoğraf aklımda kızımı durdurabilirsem tabii :)))
Ayy kuzum benim ya geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış yavruya Allah korusun çok dönüyorlar artık bıcır bıcır benim kız kucakta bile fır fır hiç durmuyor maşallah ..
Günaydın .. Ev çok sıcak kızım aşırı terliyor saçları sürekli ıslak gecede kısa kollu ve patiksiZ alt ile yatırıyorum üstünü örtmüyorum çünkü sürekli dönüyor müsline dolanmış buluyorum ve o bile terletiyor .. Şimdi sorum şu bende hep üstüm açık yatıyorum sabah ilk kalkınca kemiklerim ağrıyor tutulmuş gibi kızımda öyle bir rahatsızlık oluyor mudur
Benim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..Serin havalarda benimde olur ama bu sicak havalarda olmuyor.Sana serin gelince muhtemelen ortuyorsundur.Bikac gecedir cok sicak örtünmuyoruz hicbirimiz bizde.Simay'da kolsuz tulumla yatiyor sadece pacalarida kisa.
Evin durumuylada alakali sanirim.
Terlemesinden iyidir diye dusunuyorum ben.
Canim benim... gecmis olsun. Ben de eve donunce yer yatagi yapcam sanirim. Artik korkuyorum. Firildak gibi donmeye basladi. Birakip tuvalete falan gidilmez.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu benim kızımda5 aylıkken kanepeden düşmüştü sabahı sabah etmiştim eşim durumunu iyi görünce hastanede daha çok eziyet olacak diye evde takip ettik ama ömrümden ömür gtti
Yer yatağı rahat olur mu acaba bende düşünüyorum normalde kalıp gibi yatan kızım sıcaklardan sanırım sürekli dönmeye başladı kendisini uyandırıyor sığmıyor beşiğe yatak odası büyük yataklar için uygundeğil odasını ayırmak istemiyorum of ne yapsam bilemedim
Gunaydin
Nilsibel kolun nasil?
@VosVos35 iyilestiniz mi kuzular nasil oldu?
@elaelif123 iyi tatiller diliyorum umarim cok guzel gecer :)
plojovic devamini okumasammi yuregim kaldirmiyor diye diye okudum biliyomusun en cok korktugum sey artik saniyelik bile tek birakilmiyorlar. Park yatak Allahtan bu konuda biraz icimi rahatlatiyor ama baska yerde mutlaka yerde yatiralim aynen
Bez konusu gecmis biz ilk yenidogan paketi prima aldik sonra sleepye gectik ve hala sleepy kullaniyoruz 4 numara islak mendilde ayni
plojovic cok gecmis olsun nasil endiselenmissinizdir anne baba olarak.Allah korusun demek ki o kadar onleme ragmen belli olmuyor.
kizlar bizimki daha cekyattan dusecek kivama gelmedi.ya kalip gibi yatiyor ya da oturtursak oturuyor.oyle yatakta donme filan hic yok daha 2sinde 8 ay bitiyor.bu ara istahi acildi.sutum mu azaldi acaba ondan mi diyorum.cunku dun sabah 1 yumurta, oglene dogru yarim kase tarhana corbasi, oglen 3 minik kofte, ogleden sonra yarim kase yogurt, aksam avucu kadar pide ve yarim kase ezogelin corba. yatmadan yarim bardak muhallebi.bu miktarlari ben hep yarim yarim koydum ama daha versem yiyecekti.butun gunum yemek hazirlamakla gecmeye basladi :/
Geçmiş olsun canım benimkıyamam kuzuma büyüdü artık senin kızın, geziniyor yataklarda ben çok daha küçükken düşürdüm kuzumu kanapenin üstüne koymuştum, büyük bir yastığın üzerine, reflü yüzünden biraz dik yatırıyordum önceden. Sağa sola dönemeyen çocuk yastıktan kafasını ayaklarını kaldırıp dikelmeye çalışırken yere yuvarlandı (bir an sırtımı dönmüştüm ana kucağının örtüsünü değiştirirken)
Daha önce oğlumu da o yükseklikten düşürdüm, o daha çok ağlamıştı, alnı da şişmişti, acilde almıştım soluğu.. Bu sefer sakin kalmaya çalışıp gözlemledim, çok şükür biraz ağlayıp normal davranmaya başladı.. Herhangi bir şişlik de yoktu, yine de günlerce izledim her hareketini..
Sezen de korkmuş kıyamam, abla farkı iştebenim Simay düştüğünde oğlum gülmekten kırıldı, çok komikmiş, nasıl da yuvarlanmışmış..
Şimdi daha iyidir inşallah kuzuların
plojovic cok gecmis olsun, ne kadar dikkat etsek de oluyor boyle seyler. Simayciga hicbirsey olmamis cok sukur. Biz de bir kere bebek arabasindan dusurmustuk allahtan pusetiyle dusmustu. Acemilik iste puseti kitlemek gerekiyomus
Tatilde yatakta yatirir cevresine yastik dizerim diyordum, ama yatagi yere tasimaya karar verdim suan. Hep birlikte yerde yatariz. Oh mis:)
Benim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..
Benim kızda yeni yeni gündüz beşiğe geçti zaten gece için aslında suan derdim yerde rahat eder mi biz mis gibi yatakta o yerlerdeBenim cocugu uyutup yatirma gibi bi luksum yok. Memede uyuyunca memeyi alip kaciyorum yanindan. Onun icin besik kullanamadim. Simdi arkadasim daha buyuk yatak verdi. Kizin yanina yatiyorum. Uyuyunca kalkip yerime uzun yastigi koyuyorum. Esek olusu gibi agir. Ama onun ustunden atlamaya baslayinca yer yatagina gecerim. Yatagin korkulugu var ama onu cikardim. Dedigim gibi uyusun koyayim olmuyor. Ustunu ort uyaniyor. Nefesine bak uyaniyor...
Bende doktora gitmeyince ertesi gün bile tedirgindim annen demişti bişey olmaz melekler korur diye hepsi Allah’a emanet değil mi su şıra çok hareketli mesela anlık hersey . Yatak işi evet akımda bayram sonrası memleket dönüşü çaresine bakmak lazımBuyugude dusmustu yasiyoruz malesef oluyor ama cidden sikinti iste.Kucuk olunca bide.
Melekler koruyor derler ya oyle iste ordan o kadar okkali düsmüş ki
Yer yatagi iyi tabii buarada,döne döne ondan cikip carpacagi yer olmayacak sekilde ayarlaninca miss gibi olur :)
Ben daha hic 5 numara kullanmadim, deniz de 14mayista 8600 gramdi. Minieste hic tasma yasamadim, belki cok sik degistiriyorum diyedir bilmiyorum. Goon 4 numara kulot bez var ama iz yapiyor hatta sleepy 4 numara kulot bez de iz yapiyor. Oyuzden artik kulot bezi 5, normal bezleri 4 numara alcam.Yok canim 5 numara buyuk degil. Benim bebegim en son 6 mayista 7800 gramdi. O zaman da 5 numara kullaniyorduk. 4 kullanirken hep cis ve kaka cikiyordu. 5 numarada hic cikmadi. Diger bezlerde 4 numara kullaniyoruz. Hatta goon kulot bez 3 numara paket yeni bitti. Ondan da tasmiyordu.
Ben de islak mendilde sleepy kullaniyorum, icerigi temiz. Ozellikle kapakli olusu cok pratik oluyor. Unibabynin kapak kismi yapiskanli olunca tek elle acmakta zorlaniyordum.Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.
Sleepyislak mendil icerigi temiz mi? Biz hala uni baby yeni dogan. Gerci yaz geldi. Gunde iki kere banyo ve kaka sonrasi popo yikamasi...
Eger vucudu cok terlemiyor sadece kafa kismi terliyorsa kafasinin altina bir bez ortun arada degistirin. Ben gunduz uykularinda ince muslin ortuyorum. Kisa kol kisa bacakli tulumla yatiyor tek kat atlet giydirmiyorum. Gece de ayni sekilde yatirip 3-4 gibi uyku tulumu giydiriyorum sabah karsi serin oluyor diye. Cunku muslini uzerinden atiyor bir sure sonra. Tabi burasi ankara, bugun 31-15 derece meselaGünaydın .. Ev çok sıcak kızım aşırı terliyor saçları sürekli ıslak gecede kısa kollu ve patiksiZ alt ile yatırıyorum üstünü örtmüyorum çünkü sürekli dönüyor müsline dolanmış buluyorum ve o bile terletiyor .. Şimdi sorum şu bende hep üstüm açık yatıyorum sabah ilk kalkınca kemiklerim ağrıyor tutulmuş gibi kızımda öyle bir rahatsızlık oluyor mudur
Aslında yazdan yaza 10 günlük bir deniz tatili yapıyoruz genelde farklı şehirler gezmeyi seviyorum gittikçe denize girer miyiz bilmiyorum kullan at alsam işimi görür sanırım teşekkürlerSık gideriz kullanirim dersen tabii yikanabilir derim,hemde atik olmamis olur.Buyuyebilen çıtçıtlılar var gormussundur.Uzun zaman kullanilir.
Onun disinda tek kullanimlik alacaksan ben Huggies kullanmistim buyugunde aralarinda fark nedir bilemiyorum.Ama bu bezlerin suya girince sismesi zaten amac.Ekstra belki pisik icin farkeder yoksa hepsi iyidir sanirim
Benim ki daha tutunup kalkmıyor ama baya hareketli uzun süredir bırakamıyorum yüksek bir yerde. Yere koyduğumda bile arkamı dönüp ona bakana kadar geçen sürede aynı yerde bulamıyorum birkaç saniyede en az 2-3'yuvarlanma yapıp başka bir yere geçiyor. Geçenlerde yatağına oturtup elimi yıkamaya gitmiştim bir geldim ki kenarından tutunup kendini çekmiş aşağı sarkmaya çalışıyor ne korktum hemen eşimi bakıcımızı uyardım aman bırakmayın sakın böyle diye. Hareketlendiler ne yapacakları belli olmuyor hiçBende doktora gitmeyince ertesi gün bile tedirgindim annen demişti bişey olmaz melekler korur diye hepsi Allah’a emanet değil mi su şıra çok hareketli mesela anlık hersey . Yatak işi evet akımda bayram sonrası memleket dönüşü çaresine bakmak lazım
Ben de gunduz 2 saatte bir degistiriyorum canim. Belki bebeklerin yapisal farkliliklarindandir. Benimkinin poposu buyuktur.Ben daha hic 5 numara kullanmadim, deniz de 14mayista 8600 gramdi. Minieste hic tasma yasamadim, belki cok sik degistiriyorum diyedir bilmiyorum. Goon 4 numara kulot bez var ama iz yapiyor hatta sleepy 4 numara kulot bez de iz yapiyor. Oyuzden artik kulot bezi 5, normal bezleri 4 numara alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?