2018 Ekim Anneleri

Cok gecmis olsun. Okurken bile icim kotu oldu..kimbilir nasil korkup endise ettiniz.. Allah korusun tüm cocuklari, buyuk kizinizin cumlesi de icimi acitti ((
Ama şükür birsey olmamis, sevgiler cok

Valla marka karsilastirmasi gibi olmus :))) zevkle okudum

Gecmis olsun canim annem de atlasi amakucagindan dusurmustu nasil bir korku biliyorum. Bizimkine yastik fayda etmiyor artik donup alip atiyor koca yastigi uyurken kameradan bakiyoruz hep mecbur
Benim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..
denemedim ama e bebekte huggies vardi mayo bez ondan aldim normal bezini kullanmistim zamaninda pisik yapmamisti suyun icinde de cok fark edermi bilmiyorum acikcasi

Hem öyle hemde tedbiri elden birakmamak lazim yine de iste.Olanda var tabii Allah korusunda.
Evet hareketlendikce biraz zorlu zamanlar gecirecez siraladikca,yeni yeni yurudukce :)

Valla marka karsilastirmasi gibi olmus :))) zevkle okudum
Çocuğum deneme tahtası olmuş resmen .:)) oğlumu 3 bezle büyüttüm, başta Molfix, ortalarda kısa süreli Huggies, en son Prima.. Islak mendil kullandığım halde pişik sorunu da yoktu.
Kızımda biraz fazla deneme yanılma oldu.. Hem pişik hem sızdırma yüzünden.. Tabi maddi tarafı da var..

Cidden benim basima gelsin diyor anne yuregi her defasinda.
Sezen merhametlidir cok sukur.Kardeste baska oluyordur tabi her an birlikte elinde buyuyor gibi :) Simay'da ona karsi bizden cok baska cimcime.

Cok gecmis olsun. Okurken bile icim kotu oldu..kimbilir nasil korkup endise ettiniz.. Allah korusun tüm cocuklari, buyuk kizinizin cumlesi de icimi acitti ((
Ama şükür birsey olmamis, sevgiler cok

Ahh ahh.Tesekkur ederim❤ cok sukur.

Düstüğünü anladım aglamasından,kosup odanin kapisini acip nasil bulacagimi dusunurken yuregim parcalandi ki 3-5 saniye gecmistir.Gorunce sarildi sustu yavrum.
Buyukler gorumcem flnda sarilinca sustu oyle ciktim ya daha kotu bisy oldu sesi bile cikmiyor sanmislar Allah korusun.
Yurek iste ya dizide siyrilsa ayni aciyor :)
Bu isin deneyimi olmuyor :)
Sizinde ilk ve son o olmus olsun insallah.
Normalde boyle yatmiyor hic evde emniyette oluyor genelde uyurken yataginda,uyanikken yerlerdeyiz :) iste baska yere gidincede koymam artik.

Bende buyugunde 6 ay prima premium care kullanmistim.1 kere molfix almistim pisik yapmisti.Sonra 2 yasina kadar Huggies kullandik.
Simdi Simay'da ilk paket yine primaydi sonra Minies denedim ama Sleepy'den daha cok memnun kaldim.Külot bezide sevdim.
Islak mendilde cok aradayim.BabyMe'den memnunum zaten suda duruluyorum yine de.Ama gecen bi paketten icinde yapiskan kagit olan kisim gibi biryer cikti oyle bi sogudum.24lü kutu almistim Subat indiriminde son paketimiz kaldi sanirim almayacam tekrar

Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz

Doğduğunda cildi çok narindi, hep kırmızıydı. Goon premium soft bez ve Unybaby yeni doğan ıslak mendil kullandım, hani şu sadece pamuk ve su diye reklam ettikleri.. iyice pişik oldu kızım.. sonra İYE oldu, antibiyotik kullandık. Doktor tavsiyesi üzerine 6 aydır su ve pamukla temizliyorum, havlu peçete ile kuruluyorum.
Bepanthol baby de kullandım, yavaş yavaş alıştı cildi. Şimdi sadece arada bir oluyor kızarıklık. Ama bir kere bile mendille silsem hemen kızarıyor yine..

Allah sifa versin.

Allah yardimcin olsun.Tahmin bile edilemez.Ama yalniz degilsin ilkte tekte degilsin boyle dusun.Sadece guclusun ve Allah yaninda.
Eger cok stres yapmaz elinden geleni yapar biraz dayanirsan en azindan bikac hafta doldurmak bile bebegin icin iyi.
Simdi dogarsa sadece ölür diye bir kural yok ama hergununuz kiymetli.
24 haftalik dogru bizim bi minigimiz suan 1 yasinda dunyalar tatlisi❤
Soylemek her zaman kolay yasamak bambaska eminim ama sizin icin once senin iyi olman gerek❤
Insallah saglikla kucaklasirsiniz

amin canimm inşallah iyi olmaya çalışıyorum bebeğim icin

Havlu pecete kullanmani tavsiye etmem aslinda.Onlar sandigimizdan daha pisler.Az acik tutup halledersin artik havada sicak.Ya da ona eskiden oldugu gibi pamuklu 3 bez yapsan zaten temizledikten sonra kurularsin elinde bile yikasan kurur hemen.
Islak havlularin dokusu zaten rahatsiz edici cidden.Tenleri incecik.Kiyamam.
Artik hemen suda durulanirlar sicaklarda efil efil :)

Aman dikkat edin İnan’ım o kadar çabuk değişiyor ki biz bugün bi bakıyoruz eşimle yattıgı yerden kalkmış bi gün bakıyoruz koltuklar tutunmaya başlamış ki
Ben aylıksız izindeyim sürekli evde ikimiziz bazen diyorum gözümün önünde büyüyor ben fark edemiyorum
Hem öyle hemde tedbiri elden birakmamak lazim yine de iste.Olanda var tabii Allah korusunda.
Evet hareketlendikce biraz zorlu zamanlar gecirecez siraladikca,yeni yeni yurudukce :)
Evet rabbim sağlık versin hepsi ayrı telaş cidden şimdiden her an nerde diye ne yapıyor diye gözüm üzerinde bide yaramaz sağolsun Kızım buluyor olmayacak yerleri
Bende arkadaşımsın tavsiyesi ile. Hamileyken ıslak mendil stokladım resmen çok lazım oluyor diye unibaby bebek doğunca 1 paket faln kullandım bi Garp geldi sonra pamuk su devam ettim sadece kakada yıkadım ve ona ait müslin bez ayırdım onunla kuruladım şimdi havalar güzel olunca pamuk bıraktım evde her bez sonrası pobiş yıkama modundayız çok hoşuma gidiyor kızımın. Bu Arada eskisi gibi dolu olmuyor bezi sizinde mi öyle

Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.
Sleepyislak mendil icerigi temiz mi? Biz hala uni baby yeni dogan. Gerci yaz geldi. Gunde iki kere banyo ve kaka sonrasi popo yikamasi...

Evet canim temiz zaten unibaby,sleepy ve sok marketin kendi urunu bunlarin icerigi temiz tabi yenidogan olanlarj

Biz bugun yolculuk yaptik, sehirdisina akraba ziyaretine geldik.. önce usluydu, sonra sıkıldı, aglar, mola veririz susar, hareket ederiz 2 dk sonra tekrar aglar :))))
Biz de simdi ciktik yola. 500kmlik yolumuz var arabayla. Umarim cok sorun yasamayiz. Uyusun diye gece ciktik ama umarim uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…