- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Cok gecmis olsun. Okurken bile icim kotu oldu..kimbilir nasil korkup endise ettiniz.. Allah korusun tüm cocuklari, buyuk kizinizin cumlesi de icimi acittiSimaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Aglama sesine kostum direkt düstü diye.
Herkes kostu tabii.
Sezen yavrum korktu agladi ziplaya ziplaya bisey oldu mu diye...
Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Az once oynadik simdi uyudu.Alarm kurdum yine.
Yatirirken bi garip hissetmistim....
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Onlara baktikca gozlerim doldu...
Insan bilsede yasasada düsmeler hep ayni stres.
Allah korusun hepsini❤
Valla marka karsilastirmasi gibi olmus :))) zevkle okudumBen abartıp şok market bezi aldım, baby star gibi bişey, çok kötü bir bez. Lastikleri keskin, resmen tenini kesti yavrumun. Kokusu da ayrı bir dert. Soffio denedim a101'den, koruyuculuğu ve kalıbı iyi, tenine zararı yok ama çiş kokusu hemen yayılıyor.. Prima almıştım kampanyalı, onun da kendine özgü acayip bir kokusu var, paketi zor bitirdik.. Minies çok minik geldi bize, 1 paket kullanıp vazeçtik, koruyamadı zaten, her bezde sızıntı oldu (Goon'dan ona geçmiştim, bir üst beden aldım ama kurtarmadı).
En çok Goon hoşuma gitmişti, kalıbı da büyük, kızıma uygun. İlk 2 ay kullandık sonra epey zamlandı. Oğlumdan kalma Huggies vardı evde, onları da sevdim ama satışı yok sanırım. Soffio külot bez çok güzel, tek dezavantajı hemen çiş kokusu yaılıyor. En uzun Padlers kullandım sanırım. Gayet iyi ama külot bez yoktu.
Molfix oğlumda kullandım, sızdırıyordu...
Gecmis olsun canim annem de atlasi amakucagindan dusurmustu nasil bir korku biliyorum. Bizimkine yastik fayda etmiyor artik donup alip atiyor koca yastigi uyurken kameradan bakiyoruz hep mecburSimaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Aglama sesine kostum direkt düstü diye.
Herkes kostu tabii.
Sezen yavrum korktu agladi ziplaya ziplaya bisey oldu mu diye...
Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Az once oynadik simdi uyudu.Alarm kurdum yine.
Yatirirken bi garip hissetmistim....
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Onlara baktikca gozlerim doldu...
Insan bilsede yasasada düsmeler hep ayni stres.
Allah korusun hepsini❤
denemedim ama e bebekte huggies vardi mayo bez ondan aldim normal bezini kullanmistim zamaninda pisik yapmamisti suyun icinde de cok fark edermi bilmiyorum acikcasiBenim kız beni yoruyor sanırım ondan da ham kalkıyor olabilirim :) online yakalamışken seni :) mayo bez önerin var mı tek kullanımlık mı yıkanabilir mi ya da marka ..
Bende doktora gitmeyince ertesi gün bile tedirgindim annen demişti bişey olmaz melekler korur diye hepsi Allah’a emanet değil mi su şıra çok hareketli mesela anlık hersey . Yatak işi evet akımda bayram sonrası memleket dönüşü çaresine bakmak lazım
Çocuğum deneme tahtası olmuş resmen .:)) oğlumu 3 bezle büyüttüm, başta Molfix, ortalarda kısa süreli Huggies, en son Prima.. Islak mendil kullandığım halde pişik sorunu da yoktu.Valla marka karsilastirmasi gibi olmus :))) zevkle okudum
plojovic canım çok geçmiş olsun ne korkutmuştur sizi Allah korumuş cidden. Ya ne zaman annenin içi huzursuz olsa o vakit bir şeyler oluyor muhakkak. Kimsenin başına gelmesin aman çok zor geçiyor o bekleme anları. Bazı çocuklar hassas ve duyarlı oluyorlar sezen de kuzum o an neler hissettiyse artık. İyi olmanıza sevindim her şeyin sonunda
Cok gecmis olsun. Okurken bile icim kotu oldu..kimbilir nasil korkup endise ettiniz.. Allah korusun tüm cocuklari, buyuk kizinizin cumlesi de icimi acitti((
Ama şükür birsey olmamis, sevgiler cok
Gecmis olsun canim annem de atlasi amakucagindan dusurmustu nasil bir korku biliyorum. Bizimkine yastik fayda etmiyor artik donup alip atiyor koca yastigi uyurken kameradan bakiyoruz hep mecbur
denemedim ama e bebekte huggies vardi mayo bez ondan aldim normal bezini kullanmistim zamaninda pisik yapmamisti suyun icinde de cok fark edermi bilmiyorum acikcasi
Çocuğum deneme tahtası olmuş resmen .:)) oğlumu 3 bezle büyüttüm, başta Molfix, ortalarda kısa süreli Huggies, en son Prima.. Islak mendil kullandığım halde pişik sorunu da yoktu.
Kızımda biraz fazla deneme yanılma oldu.. Hem pişik hem sızdırma yüzünden.. Tabi maddi tarafı da var..
Doğduğunda cildi çok narindi, hep kırmızıydı. Goon premium soft bez ve Unybaby yeni doğan ıslak mendil kullandım, hani şu sadece pamuk ve su diye reklam ettikleri.. iyice pişik oldu kızım.. sonra İYE oldu, antibiyotik kullandık. Doktor tavsiyesi üzerine 6 aydır su ve pamukla temizliyorum, havlu peçete ile kuruluyorum.Bende buyugunde 6 ay prima premium care kullanmistim.1 kere molfix almistim pisik yapmisti.Sonra 2 yasina kadar Huggies kullandik.
Simdi Simay'da ilk paket yine primaydi sonra Minies denedim ama Sleepy'den daha cok memnun kaldim.Külot bezide sevdim.
Islak mendilde cok aradayim.BabyMe'den memnunum zaten suda duruluyorum yine de.Ama gecen bi paketten icinde yapiskan kagit olan kisim gibi biryer cikti oyle bi sogudum.24lü kutu almistim Subat indiriminde son paketimiz kaldi sanirim almayacam tekrar
Allah sifa versin.Rahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
Rahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
amin canimm inşallah iyi olmaya çalışıyorum bebeğim icinAllah yardimcin olsun.Tahmin bile edilemez.Ama yalniz degilsin ilkte tekte degilsin boyle dusun.Sadece guclusun ve Allah yaninda.
Eger cok stres yapmaz elinden geleni yapar biraz dayanirsan en azindan bikac hafta doldurmak bile bebegin icin iyi.
Simdi dogarsa sadece ölür diye bir kural yok ama hergununuz kiymetli.
24 haftalik dogru bizim bi minigimiz suan 1 yasinda dunyalar tatlisi❤
Soylemek her zaman kolay yasamak bambaska eminim ama sizin icin once senin iyi olman gerek❤
Insallah saglikla kucaklasirsiniz
Doğduğunda cildi çok narindi, hep kırmızıydı. Goon premium soft bez ve Unybaby yeni doğan ıslak mendil kullandım, hani şu sadece pamuk ve su diye reklam ettikleri.. iyice pişik oldu kızım.. sonra İYE oldu, antibiyotik kullandık. Doktor tavsiyesi üzerine 6 aydır su ve pamukla temizliyorum, havlu peçete ile kuruluyorum.
Bepanthol baby de kullandım, yavaş yavaş alıştı cildi. Şimdi sadece arada bir oluyor kızarıklık. Ama bir kere bile mendille silsem hemen kızarıyor yine..
Aman dikkat edin İnan’ım o kadar çabuk değişiyor ki biz bugün bi bakıyoruz eşimle yattıgı yerden kalkmış bi gün bakıyoruz koltuklar tutunmaya başlamış kiBenim ki daha tutunup kalkmıyor ama baya hareketli uzun süredir bırakamıyorum yüksek bir yerde. Yere koyduğumda bile arkamı dönüp ona bakana kadar geçen sürede aynı yerde bulamıyorum birkaç saniyede en az 2-3'yuvarlanma yapıp başka bir yere geçiyor. Geçenlerde yatağına oturtup elimi yıkamaya gitmiştim bir geldim ki kenarından tutunup kendini çekmiş aşağı sarkmaya çalışıyor ne korktum hemen eşimi bakıcımızı uyardım aman bırakmayın sakın böyle diye. Hareketlendiler ne yapacakları belli olmuyor hiç
Evet rabbim sağlık versin hepsi ayrı telaş cidden şimdiden her an nerde diye ne yapıyor diye gözüm üzerinde bide yaramaz sağolsun Kızım buluyor olmayacak yerleriHem öyle hemde tedbiri elden birakmamak lazim yine de iste.Olanda var tabii Allah korusunda.
Evet hareketlendikce biraz zorlu zamanlar gecirecez siraladikca,yeni yeni yurudukce :)
Bende arkadaşımsın tavsiyesi ile. Hamileyken ıslak mendil stokladım resmen çok lazım oluyor diye unibaby bebek doğunca 1 paket faln kullandım bi Garp geldi sonra pamuk su devam ettim sadece kakada yıkadım ve ona ait müslin bez ayırdım onunla kuruladım şimdi havalar güzel olunca pamuk bıraktım evde her bez sonrası pobiş yıkama modundayız çok hoşuma gidiyor kızımın. Bu Arada eskisi gibi dolu olmuyor bezi sizinde mi öyleHavlu pecete kullanmani tavsiye etmem aslinda.Onlar sandigimizdan daha pisler.Az acik tutup halledersin artik havada sicak.Ya da ona eskiden oldugu gibi pamuklu 3 bez yapsan zaten temizledikten sonra kurularsin elinde bile yikasan kurur hemen.
Islak havlularin dokusu zaten rahatsiz edici cidden.Tenleri incecik.Kiyamam.
Artik hemen suda durulanirlar sicaklarda efil efil :)
Kolum iyi canim. Sagolasin. Alci hala duruyor. Ciksa da cocugu kucaga alsam... boyle eylemek zor oluyor.
Sleepyislak mendil icerigi temiz mi? Biz hala uni baby yeni dogan. Gerci yaz geldi. Gunde iki kere banyo ve kaka sonrasi popo yikamasi...
Biz de simdi ciktik yola. 500kmlik yolumuz var arabayla. Umarim cok sorun yasamayiz. Uyusun diye gece ciktik ama umarim uyurBiz bugun yolculuk yaptik, sehirdisina akraba ziyaretine geldik.. önce usluydu, sonra sıkıldı, aglar, mola veririz susar, hareket ederiz 2 dk sonra tekrar aglar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?