Bizimki de arabada sıkılıyor.Biz bugun yolculuk yaptik, sehirdisina akraba ziyaretine geldik.. önce usluydu, sonra sıkıldı, aglar, mola veririz susar, hareket ederiz 2 dk sonra tekrar aglar :))))
Rahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
Günaydın :) nasıl geçti yolculuk?Biz de simdi ciktik yola. 500kmlik yolumuz var arabayla. Umarim cok sorun yasamayiz. Uyusun diye gece ciktik ama umarim uyur
Uyumustur insallah. Esim ve ben gece araba surmeyi sevmiyoruz, yoksa gece yolculugu iyi ama.Biz de simdi ciktik yola. 500kmlik yolumuz var arabayla. Umarim cok sorun yasamayiz. Uyusun diye gece ciktik ama umarim uyur
Aman dikkat edin İnan’ım o kadar çabuk değişiyor ki biz bugün bi bakıyoruz eşimle yattıgı yerden kalkmış bi gün bakıyoruz koltuklar tutunmaya başlamış ki
Ben aylıksız izindeyim sürekli evde ikimiziz bazen diyorum gözümün önünde büyüyor ben fark edemiyorum
Evet rabbim sağlık versin hepsi ayrı telaş cidden şimdiden her an nerde diye ne yapıyor diye gözüm üzerinde bide yaramaz sağolsun Kızım buluyor olmayacak yerleri
Bende arkadaşımsın tavsiyesi ile. Hamileyken ıslak mendil stokladım resmen çok lazım oluyor diye unibaby bebek doğunca 1 paket faln kullandım bi Garp geldi sonra pamuk su devam ettim sadece kakada yıkadım ve ona ait müslin bez ayırdım onunla kuruladım şimdi havalar güzel olunca pamuk bıraktım evde her bez sonrası pobiş yıkama modundayız çok hoşuma gidiyor kızımın. Bu Arada eskisi gibi dolu olmuyor bezi sizinde mi öyle
Geçmiş olsun ya, Allah beterlerinden sakınsın yavrularımızıSimaycık düstü bu akşam
Kayinvalidemlerde iftardaydik kendi annemlerle.Yemekten sonra uyudu.Diger odaya yere yatiracaktim karincalar basmis cok diye icim elvermedi buyuk yataga yatirdim.Kenarlari yastik doldurdum ustelik.
Aglama sesine kostum direkt düstü diye.
Herkes kostu tabii.
Sezen yavrum korktu agladi ziplaya ziplaya bisey oldu mu diye...
Yatakla dolap arasi dar,tam arada oturmus agliyordu.Oyle dusmus muhtemelen ve sag tarafini dolaba carpmis ama ayni zamanda hizini yavaslatmis galiba dolap.Biseyi yoktu.Gittik doktora.
2 saat bekledik uyutmadan bekledik kusma vs olursa diye.Rontgen cekildi.Sonra yine 2 saat hastanede bekletti doktor.Sonra eve döndük 1bucuk gibi.
2 saatte bir uyandirin tam uyaniklik olsun davranislarina bakin biraz oynayin dedi.
Az once oynadik simdi uyudu.Alarm kurdum yine.
Yatirirken bi garip hissetmistim....
Kuzum Sezen'de en son doktorun yanina girerken artik sevinebilir miyiz dedi bisyde olmadi hem dedi.Eve gelince uyandiracagim zamani bekledi oynatti...
Onlara baktikca gozlerim doldu...
Insan bilsede yasasada düsmeler hep ayni stres.
Allah korusun hepsini❤
Bizim memleket de rakım yüksek gece gündüz sıcaklık farkı çok fazla, En sıcak aylarda bile akşam hırka ile üşünüyor o derece bir hava var. Gündüzler sıcak oluyor ama. O yüzden ne koyacağımı şaşırıyorum. Kısa kollu, ince hırka, kalın hırka, güneş şapkası, bere... tüm kombinasyonlarda kıyafet koyuyorum. Sonra da diyorlarki bir haftalığına bu valizler neTarsusta hava 38 derece. Zibinla dolasiyor yavrum. Gece bile oyle yatiyor. Bi suru suslu elbise getirmistim yanimda. Bosa tasimisim.
Denize girme muhabbeti olmustu. Mayo bez almistik ama dun cocugu kisa kollu kisa bacakli tulumuyla altina bez giydirmeden denize soktuk. Ogle sicaginda disardaydik. Mustelanin gunes kremini surduk bol bol. Hic haslanmadi. Deniz cok sicak degildi ama bacaklarini falan soktuk sadece. Biraz da yerde kiyida oturttuk.
Ben de annemlere giderken öyle yapıyorum. Haziran ayında burası cayır cayır yanarken yola çıkıyoruz, oraya gidince yün yorganla örtünüyoruz geceleri. Haliyle çocuk kıyafetleri, kendi kıyafetimiz, ayakkabılar, hediyeler v.s. dünyanın bagajı çıkıyor.. Şimdi iki çocukla gitmeye kalksam ama YarabbiBizim memleket de rakım yüksek gece gündüz sıcaklık farkı çok fazla, En sıcak aylarda bile akşam hırka ile üşünüyor o derece bir hava var. Gündüzler sıcak oluyor ama. O yüzden ne koyacağımı şaşırıyorum. Kısa kollu, ince hırka, kalın hırka, güneş şapkası, bere... tüm kombinasyonlarda kıyafet koyuyorum. Sonra da diyorlarki bir haftalığına bu valizler ne
2 gundur esya topluyorum bende bayram icin annemlerin yazligina gidiyoruz her kombinasyindan koydum atlasa bende koca bi bavul onun var kendimize 2 kot 2 tişört koydum sadece yediği içtiği giydigi derken araba tika basa dolu şuanBen de annemlere giderken öyle yapıyorum. Haziran ayında burası cayır cayır yanarken yola çıkıyoruz, oraya gidince yün yorganla örtünüyoruz geceleri. Haliyle çocuk kıyafetleri, kendi kıyafetimiz, ayakkabılar, hediyeler v.s. dünyanın bagajı çıkıyor.. Şimdi iki çocukla gitmeye kalksam ama Yarabbi
Bu yaz onlar gelecek, ben evde çakılı kadroyum bu sene
Bayramlar benim icin babamin milletle kavga ettigi zamanlar oldugu icin hic sevmem. Evlendim. Burda ortam guzel ama burda da kayinbiraderim vukuatli. Herkese satasiyor.ay bayramlari oldum olasi hic sevmem.kalabalik tantana ikram gereksiz insanlarin gereksiz muhabbetleri...hele simdi bebekle ilk bayramim tonla soyle yap boyle yap oyle yapma vidi vidilarini dinle dur.bekarlik zamanlarimi ozluyorum ah ah...
Guzeldi ya:) gece 1de emzirdim sonra yola ciktik. Ilk basta ayildi ama yolu izleye izleye uyudu 2 gibi. Anakucagini biraktik otokoltuguna gectik, oyuzden yuzu yola donuktu. 3:30gibi falan benim yuzumden uyandi. Cunku okadar cok terlemistiki terini silecem diye uyandirdim cocugu uyanmisken ustunu degistireyim dedim biryerde durduk. Ama sonraki bir saat zorlu gecti, heryerde durduk. Kucakta susuyordu ama otokoltugunda kiyamet kopuyordu. Artik bi yerden sonra dayanamadim seyir halindeyken kucagima aldim emzirdim oyle uyuyakaldi, iyice dalinca otokoltuguna yerlestirdim. Gerisi sorunsuzdu. Yaklasinca uyandi zaten sabah olmustu uyanma vaktiydi. Oyuncaklariyla oynadik birlikte yarim saat sonra varmistin zaten.Günaydın :) nasıl geçti yolculuk?
Benim hic uzun yol tecrubem yok ama esim surekli sehirdisina git gel yaptigi icin o her kosulda araba kullanmaya alisik. Allah esirgesin tabi yine de cok dikkatli olmak lazim.Uyumustur insallah. Esim ve ben gece araba surmeyi sevmiyoruz, yoksa gece yolculugu iyi ama.
Ayni durumdayiz. Biz de kayinvaldemlerin yazligina geldik. Birkac gun onceden uzuuun bir liste hazirladim deniz icin. Kendimize sadece 4-5 parca sey2 gundur esya topluyorum bende bayram icin annemlerin yazligina gidiyoruz her kombinasyindan koydum atlasa bende koca bi bavul onun var kendimize 2 kot 2 tişört koydum sadece yediği içtiği giydigi derken araba tika basa dolu şuan
Ahh kuzucuuk..Geçmiş olsun ya, Allah beterlerinden sakınsın yavrularımızıDefne Bera da koltuktan düştü geçen aylarda. Dönmüyor diye biliyordum, meğerse öğrenmiş düşüverdi çok şükür bir şey olmadı gerçekten Allah koruyor ya
Bizim memleket de rakım yüksek gece gündüz sıcaklık farkı çok fazla, En sıcak aylarda bile akşam hırka ile üşünüyor o derece bir hava var. Gündüzler sıcak oluyor ama. O yüzden ne koyacağımı şaşırıyorum. Kısa kollu, ince hırka, kalın hırka, güneş şapkası, bere... tüm kombinasyonlarda kıyafet koyuyorum. Sonra da diyorlarki bir haftalığına bu valizler ne
ay bayramlari oldum olasi hic sevmem.kalabalik tantana ikram gereksiz insanlarin gereksiz muhabbetleri...hele simdi bebekle ilk bayramim tonla soyle yap boyle yap oyle yapma vidi vidilarini dinle dur.bekarlik zamanlarimi ozluyorum ah ah...
plojovic canim cok gecmis olsun.ne kadar korktugunu ve uzüldüğünü tahmin edebiliyirum.ama yine de sükür ki bisey olmamis.Allah korusun yavrularimizi.
Bende bugün metehani düsürüyordum.
Yatakodasina gectim.ayagimda salliyordum.birden kalkti kendini aşagi atti.
Allahtan esim evdeydi ve o sirada esimi cagirmistim.cocuk kafaustü gidiyordu ki yere ramak kala sirtindan tek elimle kıyafetinden kavradim.esime bi bagirdim.cocuk düsüyor yardim et diye.kostu geldi tuttu cocuğu.
Cok büyük bi badire atlattik.yatagimiz yüksek.bide kafa üstü baliklama atlayinca baya bi zarar görürdü beyni.
Allah korudu.cok korktum üzüldüm.şokun etkisinden cikamadim bi süre.
Ins bundan sonra kötü bisey gelmez bebislerimizin basina
Gunaydin canim. Gecmis olsun. Iyi yolculuklar. Oneride bulunamiycam. Tek care bol bol serum fizyolojik. Yarim tup dokebilirsiniz diyordu doktor.Kızlar gunaydin. Kızımın bı anda burnu tikandi.dun gündüz bir şey yoktu akşam yatmasina yakın olan oldu.serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum kâr etmiyor.sogan koydum basının onune.Aksam yola da cikacaktik.onerisi olan var mı
Gunaydin canim. Gecmis olsun. Iyi yolculuklar. Oneride bulunamiycam. Tek care bol bol serum fizyolojik. Yarim tup dokebilirsiniz diyordu doktor.
BanyoKızlar gunaydin. Kızımın bı anda burnu tikandi.dun gündüz bir şey yoktu akşam yatmasina yakın olan oldu.serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum kâr etmiyor.sogan koydum basının onune.Aksam yola da cikacaktik.onerisi olan var mı
Çok teşekkür ederim canım.yola çıkar miyiz muammaaksam hiç cekilmiyordu bile bu sabah derinlerdenn geldi sümüğü ama hala dolu belli.gıcık yapıyor öksürüyor doktorumuz günde 4 defa yap dedi serumu bakalım insaAllah bı gelisme olur.
Gecmis olsun.
Banyo icin sicak suyu acin biraz aksin.En az 15 dk kalsin icerde.Basindanda ara ara dökün su.Cok yumusuyor bosaliyor burun böyle.
Cikinca cekersiniz bide.Uyursa meyilli yatirin hafif.
Bol bol havalandirin evi,minigide,kurumaz burnu.
Bu havalarda hafif ruzgar hemen etkiliyor sicaktanda hafif terleseler bile.Kafa boyun malesef.
Akmasi daha iyi
Şurup ne alaka cidden? Atesi yok ağrısı vs yok..ben bizim dr a sordugumda en iyi banyo demişti, her dr farkli konuşuyor ama surup isi hic olmamis..Acile götürdük serum yapın bı de bizde kıştan kalma burun nemlendirici vardı onu gösterdim olur dedi.surup yazdı.banyoyu sordum yaptırma dedieşim de izin vermez şimdi yaptırmama halbuki banyo iyi gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?