2018 Ekim Anneleri

Allah hayirlisini versin hakkinizda tez zamanda sifa bulmaniz dilegimle bebeginize simsiki tutunun insallah bunlarda bi surec ve gececek

Evet azaliyor gittikce :)
Ben cok stokçu degilim.Ilk defa 24lu almistim iste.Iyi oldu aslinda kac aydir el altinda.
Cantada olunca buyugunede disarda kullaniyorum sicramasin su vs diye.Gelince belden asagisini yikiyorum mutlaka.
Kucuge bende pamuk cok kullandim.Evde mendilide duruluyorum hemen cogunlukla.Disari cok cikiyoruz ama :)
Dokusu yine de rahatsiz edici,suyla mis gibi durulamak rahatlik.Bide hep bezde olunca bi serinlik artik :)

Geçmiş olsun ya, Allah beterlerinden sakınsın yavrularımızı Defne Bera da koltuktan düştü geçen aylarda. Dönmüyor diye biliyordum, meğerse öğrenmiş düşüverdi çok şükür bir şey olmadı gerçekten Allah koruyor ya
Bizim memleket de rakım yüksek gece gündüz sıcaklık farkı çok fazla, En sıcak aylarda bile akşam hırka ile üşünüyor o derece bir hava var. Gündüzler sıcak oluyor ama. O yüzden ne koyacağımı şaşırıyorum. Kısa kollu, ince hırka, kalın hırka, güneş şapkası, bere... tüm kombinasyonlarda kıyafet koyuyorum. Sonra da diyorlarki bir haftalığına bu valizler ne

Ben de annemlere giderken öyle yapıyorum. Haziran ayında burası cayır cayır yanarken yola çıkıyoruz, oraya gidince yün yorganla örtünüyoruz geceleri. Haliyle çocuk kıyafetleri, kendi kıyafetimiz, ayakkabılar, hediyeler v.s. dünyanın bagajı çıkıyor.. Şimdi iki çocukla gitmeye kalksam ama Yarabbi
Bu yaz onlar gelecek, ben evde çakılı kadroyum bu sene

2 gundur esya topluyorum bende bayram icin annemlerin yazligina gidiyoruz her kombinasyindan koydum atlasa bende koca bi bavul onun var kendimize 2 kot 2 tişört koydum sadece yediği içtiği giydigi derken araba tika basa dolu şuan

ay bayramlari oldum olasi hic sevmem.kalabalik tantana ikram gereksiz insanlarin gereksiz muhabbetleri...hele simdi bebekle ilk bayramim tonla soyle yap boyle yap oyle yapma vidi vidilarini dinle dur.bekarlik zamanlarimi ozluyorum ah ah...
Bayramlar benim icin babamin milletle kavga ettigi zamanlar oldugu icin hic sevmem. Evlendim. Burda ortam guzel ama burda da kayinbiraderim vukuatli. Herkese satasiyor.

Günaydın :) nasıl geçti yolculuk?
Guzeldi ya:) gece 1de emzirdim sonra yola ciktik. Ilk basta ayildi ama yolu izleye izleye uyudu 2 gibi. Anakucagini biraktik otokoltuguna gectik, oyuzden yuzu yola donuktu. 3:30gibi falan benim yuzumden uyandi. Cunku okadar cok terlemistiki terini silecem diye uyandirdim cocugu uyanmisken ustunu degistireyim dedim biryerde durduk. Ama sonraki bir saat zorlu gecti, heryerde durduk. Kucakta susuyordu ama otokoltugunda kiyamet kopuyordu. Artik bi yerden sonra dayanamadim seyir halindeyken kucagima aldim emzirdim oyle uyuyakaldi, iyice dalinca otokoltuguna yerlestirdim. Gerisi sorunsuzdu. Yaklasinca uyandi zaten sabah olmustu uyanma vaktiydi. Oyuncaklariyla oynadik birlikte yarim saat sonra varmistin zaten.
Uyumustur insallah. Esim ve ben gece araba surmeyi sevmiyoruz, yoksa gece yolculugu iyi ama.
Benim hic uzun yol tecrubem yok ama esim surekli sehirdisina git gel yaptigi icin o her kosulda araba kullanmaya alisik. Allah esirgesin tabi yine de cok dikkatli olmak lazim.
2 gundur esya topluyorum bende bayram icin annemlerin yazligina gidiyoruz her kombinasyindan koydum atlasa bende koca bi bavul onun var kendimize 2 kot 2 tişört koydum sadece yediği içtiği giydigi derken araba tika basa dolu şuan
Ayni durumdayiz. Biz de kayinvaldemlerin yazligina geldik. Birkac gun onceden uzuuun bir liste hazirladim deniz icin. Kendimize sadece 4-5 parca sey hatta ben denize her kombinasyondan degil tum yazlik kiyafetlerini koydum:) zaten pek yazligi yok bunlar bile yetmeyecek gibi.

plojovic canim cok gecmis olsun.ne kadar korktugunu ve uzüldüğünü tahmin edebiliyirum.ama yine de sükür ki bisey olmamis.Allah korusun yavrularimizi.
Bende bugün metehani düsürüyordum.
Yatakodasina gectim.ayagimda salliyordum.birden kalkti kendini aşagi atti.
Allahtan esim evdeydi ve o sirada esimi cagirmistim.cocuk kafaustü gidiyordu ki yere ramak kala sirtindan tek elimle kıyafetinden kavradim.esime bi bagirdim.cocuk düsüyor yardim et diye.kostu geldi tuttu cocuğu.
Cok büyük bi badire atlattik.yatagimiz yüksek.bide kafa üstü baliklama atlayinca baya bi zarar görürdü beyni.
Allah korudu.cok korktum üzüldüm.şokun etkisinden cikamadim bi süre.
Ins bundan sonra kötü bisey gelmez bebislerimizin basina

Ahh kuzucuuk..
Ilk ve son olmus olsun.
Gercekten Allah koruyor.
Buyuk kizim ilk dustugunde cidden cok anlikti ve yere yastik birakmis gibi düstü.Yataktan dustu ama cok degisikti o hali.Komidine carpmamis olmasi ayri ilginclikti.Hala anlam veremem.Tek aciklamasi cidden Allah koruyor.

ay bayramlari oldum olasi hic sevmem.kalabalik tantana ikram gereksiz insanlarin gereksiz muhabbetleri...hele simdi bebekle ilk bayramim tonla soyle yap boyle yap oyle yapma vidi vidilarini dinle dur.bekarlik zamanlarimi ozluyorum ah ah...

Ilk bayraminizi kalabaliklarda ziyan etmeyin o zaman :)

Ahh Allah korumus.Gecmis olsun.O caresizlik hissi yetiyor insana.
Bizim yatakta yuksek sadece sabah oynarken ordayiz ilk uyanislarda hepimiz ve ustunu degistiriyorsam.Yoksa hic tutmuyorum.
Dustugu yatakta yuksekti ondan cok korktum kapiyi acip ne halde bulacam diye.
Bugunumuze sukur.Ne oluyorsa buyudukce oluyor zaten

Kızlar gunaydin. Kızımın bı anda burnu tikandi.dun gündüz bir şey yoktu akşam yatmasina yakın olan oldu.serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum kâr etmiyor.sogan koydum basının onune.Aksam yola da cikacaktik.onerisi olan var mı

Gunaydin canim. Gecmis olsun. Iyi yolculuklar. Oneride bulunamiycam. Tek care bol bol serum fizyolojik. Yarim tup dokebilirsiniz diyordu doktor.

Gunaydin canim. Gecmis olsun. Iyi yolculuklar. Oneride bulunamiycam. Tek care bol bol serum fizyolojik. Yarim tup dokebilirsiniz diyordu doktor.

Çok teşekkür ederim canım.yola çıkar miyiz muamma aksam hiç cekilmiyordu bile bu sabah derinlerdenn geldi sümüğü ama hala dolu belli.gıcık yapıyor öksürüyor doktorumuz günde 4 defa yap dedi serumu bakalım insaAllah bı gelisme olur.

Gecmis olsun.
Banyo icin sicak suyu acin biraz aksin.En az 15 dk kalsin icerde.Basindanda ara ara dökün su.Cok yumusuyor bosaliyor burun böyle.
Cikinca cekersiniz bide.Uyursa meyilli yatirin hafif.
Bol bol havalandirin evi,minigide,kurumaz burnu.
Bu havalarda hafif ruzgar hemen etkiliyor sicaktanda hafif terleseler bile.Kafa boyun malesef.
Akmasi daha iyi

Acile götürdük serum yapın bı de bizde kıştan kalma burun nemlendirici vardı onu gösterdim olur dedi.surup yazdı.banyoyu sordum yaptırma dedi eşim de izin vermez şimdi yaptırmama halbuki banyo iyi gelirdi

Acile götürdük serum yapın bı de bizde kıştan kalma burun nemlendirici vardı onu gösterdim olur dedi.surup yazdı.banyoyu sordum yaptırma dedi eşim de izin vermez şimdi yaptırmama halbuki banyo iyi gelirdi
Şurup ne alaka cidden? Atesi yok ağrısı vs yok..ben bizim dr a sordugumda en iyi banyo demişti, her dr farkli konuşuyor ama surup isi hic olmamis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…