- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Şurubu kendi doktorumuza sordum haber bekliyorum.o ne derse artık.surup üstelik 3 defa 1 ölçekŞurup ne alaka cidden? Atesi yok ağrısı vs yok..ben bizim dr a sordugumda en iyi banyo demişti, her dr farkli konuşuyor ama surup isi hic olmamis..
Acile götürdük serum yapın bı de bizde kıştan kalma burun nemlendirici vardı onu gösterdim olur dedi.surup yazdı.banyoyu sordum yaptırma dedieşim de izin vermez şimdi yaptırmama halbuki banyo iyi gelirdi
plojovic çık geçmiş olsun simay kuşuna kalabalıksa daha da telaş olmuştur neyseki sorun olmamış korkmuşturda kuzucuk
geçmiş olsun kolunuz mu kırıldı Allah yardımcın olsun çok şükür destek konusunda kayınvalidem var gündüz destek oluyo yemeği orda yiyoruzMama verince uyur dediler uyumadi. Ek gidaya gecince uyur dediler uyumadi...
Allah kolaylik versin. Bak ben kolumu kirmami yorgunluk sebebiyle dikkatsizlige yoruyorum. Seni dinlendirecek biri varsa yardim istemekten imtina etme. Sagligimiz cocuklarimiz icin cok onemli.
Ben de E elaelif123 veKızlar gunaydin. Kızımın bı anda burnu tikandi.dun gündüz bir şey yoktu akşam yatmasina yakın olan oldu.serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum kâr etmiyor.sogan koydum basının onune.Aksam yola da cikacaktik.onerisi olan var mı
Hersey deneyim sanirim
Ben 2 gun once bizzat kendim yaptim.
Sabah kalktiginda burnunun sol deligi tamamen kapaliydi disardan bile dusun.Carsafina surtmustu hep kasinmis belli.Banyoya girdik bi guzel yumusadi burnuda temizlendi banyo suresince birsurude akti.Sonra emdi uyudu terledi cok.
Degistirdim ustunu uyaninca tum gun rahatti.
Baharin bu kadar rahatsizliklari olacak elbet.Sifir hastalik bekleyemeyiz cocuklarda.
Onemli olan biraz yardimci olup ilerlememesini saglamak.
Hislerine guven derim.
Belki daha fazla usutebilir diye onlem olarak soylemistir.
Ben banyodan sonra 1 kez uyumadan disari cikarmiyorum.Vucut sicakligini dengeler.Cikacaksamda yine de dikkat ediyorum.
E elaelif123Ben de E elaelif123 veplojovic gibi banyonun faydasini cok gorenlerdenim. Eger havasicakligi bulundugunuz yerde iyiyse usutmez de hem.
Banyo serum fizyolojikten sogandan vs cok daha iyi geldi ogluma boyle durumlarda
Sagol canim. 4 mayista kirildi. 8 mayista ameliyat oldum. Hala alcida. 11 haziranda kontrol var. Insallah cikarirlar artik.geçmiş olsun kolunuz mu kırıldı Allah yardımcın olsun çok şükür destek konusunda kayınvalidem var gündüz destek oluyo yemeği orda yiyoruz
E elaelif123
Normalde kendi doktorumuz da gün aşırı banyo taraftarı.acildeki böyle diyince eşim yaptırma dedi.malum akşam yola çıkacağız bir de.
Ama dayanamayıp yaptırdım banyo.simdi uyuyor.
Tekrardan teşekkür ederim kızlar
İnsallah iyi olur❤
Yol icin altina nevresim gibi birsey alirsan az terler.Terledikcede uzerini degistirmek bez koymaktan daha iyidir
Sonucta tabii her cocugun huyuda farkli olabilir.Bizim care buldugumuz sana olmaz seninki bize.Illa yaptir der gibi olmus biraz yazdigim :) garip hissettim.
Sadece buyugum 5 yasinda sayilidir ilac kullanimi.Once her zaman kendi kendine atlatmasi icin ugrastim faydasini her sonraki hastalikta daha cok gordum.
Ama iste bu da bagisiklik,genetik gb faktorlerlerde cok alakali.
Velhasil insallah annesini hakli cikarsin bıdık :)
Hayirli yolculuklar
Otururken falan degil de kucaginizda yatacagi zaman ten tene direk temas olmazsa, mesela basini kolunuza yasliyorsa araya ince bir ortu,muslin vs koyarsaniz daha az terleme olabilir.Estagfirullah canım buradaki her öneri o kadar değerli kiotobüsle gidicez kucağımizda olacak nasıl yapsam ki
Önerin için cook teşekkür ederim
Çıktık yola .şuan uyudu üstüne muslin örttüm kafasının altına da koyayım.sagol cnmOtururken falan degil de kucaginizda yatacagi zaman ten tene direk temas olmazsa, mesela basini kolunuza yasliyorsa araya ince bir ortu,muslin vs koyarsaniz daha az terleme olabilir.
Arkadaşlar kızım gece uykusuna yatmıştı emzirmek için aldım sıcak geldi baya ölçtüm 39.9 çıktı ılık duşa soktum şuan yine yükseliyor hastaneye götürünce ateşi ölçüp yollamıştı doktor şimdi gitmiyorum sürekli ılık bez koysam olur dimi ya bu ateş beni çok panikletiyor
Hastaneye götürmedim tekrar ılık duş ve ılık kompres uyguluyorum 37 38 arası gidip geliyor diş ateşi olabilir mi acaba üstten iki dişi daha çıkıyorYani yine atesine bakarlar ama mudahalede ederler.Cok bekletilecek derece degil aslinda.Atesin sebebinede bakilmali.
Insallah daha iyidir yazdiginda bayaa olmus
Cok gecmis olsun, farkli bi doktora daha gosterebilirsiniz icinize sinmiyorsa, degisik bir gorus de almis olursunuz. Umarim cabuk atlatirsiniz.8.45 te hastaneye geldim fitil verdiler kan ve idrar istedi doktor kan çıktı idrarı veremedik daha malesef korktuğum şey enfeksiyon antibiyotik yazdı ve hiç kullanmak istemiyorum((
Gecmis olsun.8.45 te hastaneye geldim fitil verdiler kan ve idrar istedi doktor kan çıktı idrarı veremedik daha malesef korktuğum şey enfeksiyon antibiyotik yazdı ve hiç kullanmak istemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?